Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Maronkának nagyon fontos szezon következik, a jövő nyári NBA Draft előtt

4-5 kiló izmot szedett fel a magyar tehetség a nyáron.:

:

Távlati céljainak megvalósítása szempontjából is fontosnak tartja a mostani szezont Maronka Zsombor, a spanyol Badalona kosárlabdázója, aki a tervei szerint jövő nyáron jelentkezik az észak-amerikai liga (NBA) játékosbörzéjére.

A 20 éves játékos a közmédiának hétfőn elmondta, mostantól teljes értékű tagja a Badalona felnőtt csapatának, ráadásul az egyik poszttársa lesérült, másfél hónapig nem játszhat, ez pedig neki több játékpercet eredményezhet.

“A jövő héttől már indul az Európa Kupa, onnantól minden harmadik-negyedik napon lesz meccsünk, ami viszont nagyobb kihívást, egyben több lehetőséget is jelent nekem” – jelentette ki Maronka.

A Naturtex-SZTE-Szedeák neveltjének ez lesz a hetedik szezonja Spanyolországban, és áprilisban 2027-ig hosszabbította meg a szerződését a Badalonával.

“Együtt dolgozom egy étrendtervező csapattal, az ő segítségükkel fel tudtam szedni már 4-5 kiló izmot, de van még munka ezen a téren is” – nyilatkozta a kosaras.

Maronka Zsombor arról is beszélt, hogy a Badalonánál az Európa Kupán minimális célként az első négybe kerülést fogalmazták meg.

A játékos szeretne jövő nyáron elutazni az Egyesült Államokba és minél több NBA-klubnak megmutatni magát.

Forrás: MTI

 

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés