Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Maronka Zsombor eddig legjobb meccsét játszotta a Badalonában

Újfent kezdő volt.:

:

Maronka Zsombor eddigi legjobb egyéni teljesítményét hozta a Joventut Badalona felkészülési meccsén – tájékoztat a játékos ügynöksége, az ICT Europe.

Mint írják, a MoraBanc Andorra elleni katalán-kupa bronzmeccsen kezdőként majdnem 20 perc lehetőséget kapott a hatodik éve a spanyol Joventut Badalonánál pallérozódó, korábban Szegedről induló 2002-es születésű tehetség, Maronka Zsombor, aki az utolsó másodpercben az ellenfél javára eldőlő derbin 3/7-es mezőny-, valamint 2/5-ös triplamutatóval 8 pontot dobott, leszedett 5 lepattanót és kiosztott egy gólpasszt.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Kendeffy BotondGCkosarMiloCsippa Recent comment authors
Csippa
Olvasó

Ő meg volt már hívva a válogatottba? Ha nem, itt az ideje…

Milo
Olvasó

Ha jól tudom még nem volt meghívva. Sajnos vagy szerencsére ezt mindenki döntse el, de az övé az egyetlen poszt (4), amin jól állunk Roscoval és Filipovittyal. Bár Filipovity tud 3-mast is játszani, szóval akár meglehetne hívni. Egyébként roppant pozitív, hogy van 4 játékosunk az ACB-ben még akkor is, ha Somogyi valószínű hazajön még egy évre biztosan. De Rosco és Perl is játszhatna akár ott, csak az egyiknek a pénz, a másiknak a hazai langyos, akarom mondani biztos első opciónak lenni a fő szempont.

GCkosar
Olvasó

Szerintem 2-3-4-en is jól állunk jelen pillanatban. Mondjuk Hanga posztjára kíváncsi leszek a Realban.

Csippa
Olvasó

Sztem meg azok mellett, akik be lettek hívva fiatalok, bőven kéne

Kendeffy Botond
Olvasó

Mondjuk olyan sok játékosunk, aki a spanyol 1-ben játszik nincs, poszttól függetlenül. Meg kellene próbálni a válogatottban.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés