Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Marko Ljubicsics szerint egy erős bajnokságba érkezett

A horvát bajnok örül, hogy az Alba lett az új klubja.:

:

Már együtt készül az Alba Fehérvár keretével Marko Ljubicsics, akivel a csapat honlapja készített interjút. 

– Ez az első alkalom, hogy Magyarországon szerepelek, amit eddig tapasztaltam, az nagyon tetszik nekem. Kiválóak a körülmények, kedvesek az emberek és a város is csodálatos, örülök, hogy végül az Alba lett az új klubom. Nagy várakozásokkal jöttem és úgy érzem, remek társaságba kerültem, minden adott ahhoz, hogy eredményesen dolgozhassunk. 

Nagyvonalakban ismertem az itteni csapatokat, de személyes tapasztalat híján ezek csak felszínes ismeretek voltak. Sok szerb játékos kosárlabdázik a magyar bajnokságban, többüket személyesen ismerem, így tőlük tudtam információkat kapni. Mindannyian azt mondták, hogy jó és erős a bajnokság, ami folyamatosan fejlődik, szóval összességében nagyon pozitívan nyilatkoztak a magyar ligáról. Olyan emberekről van szó, akiknek adok a szavára, úgyhogy nem is gondolkodtam sokat és úgy érzem, jól döntöttem, boldog vagyok hogy itt folytatom a karrieremet. 

Amit jelenleg mondani tudok a csapatról, az az, hogy láthatóan mindenki keményen dolgozik. Egy teljesen új összetételű gárda alakul, az eddigiek alapján jó az út, amin járunk. A keret összetétele nekem nagyon tetszik, az edzőnk által elgondolt játékstílusnak abszolút megfelelő, így csak rajtunk múlik, mit tudunk kihozni magunkból. 

Nem könnyű feladat ennyi új érkezőből egy csapatot kovácsolni, rengeteget kell dolgozni ahhoz, hogy ez eredményes legyen és jöjjenek a sikerek. Az előző szezonban nem ért el jó eredményt a klub, egyértelműen az a célunk, hogy sokkal jobban szerepeljen az Alba – mondta a játékos. 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés