Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Marad a Kecskemét légiósa

“Igazán megszerettem a várost, a csapatot és a szurkolókat.”

  •   :

:

Cleveland Thomas a 2020/2021-es bajnoki évre is elkötelezte magát Kecskemétre – adta hírül a klub honlapja.

Mint írják, Cleveland Thomas gyorsan a szurkolók kedvenceinek egyikévé vált, a nyitott, őszinte, szerény fiatalember elsősorban játékával, teljesítményével, ezzel együtt személyiségével is fontos része lett a kecskeméti kosárlabdás közösségnek. De a balszerencse őt sem kerülte el: a bajnokság beszüntetése előtt egy szerencsétlen esést követően megsérült a válla, amelyet a Bács-Kiskun Megyei Kórházban sikeresen műtöttek meg. A rehabilitációra az Egyesült Államokban került sor, ebben segített a kecskeméti egészségügyi csapat is. A játékos immár teljes értékű edzéseket végez.

A KTE-Duna Aszfalt vezetősége már a szezon végén ajánlatot tett a játékosnak.

– Nagyon örülök, hogy Kecskeméten kezdhetem meg a következő szezont is, igazán megszerettem a várost, a csapatot és a szurkolókat – mondta a légiós. – A KTE egy nagy család, amelynek én is részese lehetek, és túlzás nélkül állíthatom, hogy a második otthonommá vált Kecskemét. A célom idén az lesz, hogy még tovább fejlődjek a játék minden elemében, ezzel minél több győzelemhez segítve a kecskeméti kosárlabdát.

Váradi Kornél vezetőedző egy alázatos, nagy munkabírású játékost ismert meg Cleveland Thomas személyében, és az előttünk álló szezonban is ezt várja tőle.

– Az előző évben gyorsan sikerült megtalálnia a helyét a játékunkban, nagyon hasznos tagja volt a csapatnak. Mind védekezésben, mind támadásban sokat tett a teljesítményünkhöz, és látszott az edzésmunkáján is, hogy egyre jobb és jobb akar lenni. Azt várom tőle, hogy ugyanezt az alázatosságot és profi szellemiséget képviselje, ezzel segítve minket céljaink elérésében.

Az előző idényben Cleveland mérkőzésenkénti átlag statisztikájában  11.3 pont, 5.5 lepattanó, 2.4 gólpassz és 16.5 VAL szerepelt.

Fotó: ktekosar.hu

  •   
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
redmillerKtopi Recent comment authors
Ktopi
Olvasó

Kifejezetten örülök , hogy ő is marad! 🙂 szüksége volt az elején nehány meccsre , míg rájött , hogy mit várnak el tőle . Utána a csapat motorja lett, remekül védekezik es a dobott pontok is megjöttek . Volt meccset eldöntő kosara, a legnagyobb erénye megis az , hogy tökéletesen illeszkedik a pontosan megkomponált es begyakorolt rendszerbe, ami a Kecskemet sajátja . Ritka az olyan amerikai légiós , aki képes a saját akaratát alávetni a csapat érdekeinek ! Hajra Kecskemet !
U.i: ha magas poszton is sikerülne egy minőségileg jobb magyar játékossal pótolni Révészt, akkor bizakodhatnank a jövőt illetően !

redmiller
Olvasó

🤔😏😃

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés