Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Marad a Falco főszponzora

Újabb egy évre a Vulcano cégcsoport nevét viseli a csapat.:

:

HIRDETÉS

Az ugytudjuk.hu információi szerint megállapodott a Falco KC Szombathely és a Vulcano cégcsoport, hogy újabb egy évre a cég nevét viseli a csapat. A Vulcano 5 éve szponzorálja a sárga-feketéket, akik idén sporttörténelmi sikert elérve a Bajnokok Ligája főtábláján kezdi majd a nemzetközi pontvadászatot.

fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

 

HIRDETÉS

HIRDETÉS
46 hozzászólás

46
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
36 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
MarillionColeMendezFalcoParádéEmőkefan Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Köszönjük a Vulcano további szponzorációs segítségét mindenki nevében aki a FALCO kosárlabda klubbal szimpatizál! Magánvélemény: A bajnoksághoz és a BL-hez is párhuzamosan kevésnek tűnik a jelenlegi játékoskeretünk…..

donnarumma
Olvasó

Nagyon vakon vagytok….

Leklibajsza
Olvasó

1/10 Közgép…

Rouge
Olvasó

Homlok Zsolti…

Emőkefan
Olvasó

sajnos Homlok Zsolti kivonult a Haladás mögül is onnantól, hogy ellenzéki város lett Szombathely!!!!!

2lee14
Olvasó

Miért erőlködsz? Írj inkább egy esszét az jobban áll😂

Master1
Olvasó

Örömteli hír, hogy ilyen gazdasági helyzetben is szponzorálja a Vulcano a csapatot. Hozzá kell tennem, hogy a management támogatók szerzése szempontjából bőven javulhatna mivel a jelenlegi főszponzor által évek óta juttatott összeg nem tekinthető kiemelkedőnek. Ilyen szintű önkormányzati támogatás mellett, ha sikerülne egy olyan szponzort találni aki valóban jelentős összeggel finanszírozza a csapat működését, akkor lehetne igazán szintet lépni. Amúgy a Vulcano kapcsán sem hiszem, hogy az ügyvezetés vette fel velük a kapcsolatot, ez inkább fordítva történt. Pozitív példa miatt nem kell messzire menni, csak Körmendig az Egis kapcsán. A vírushelyzet rendeződése után bízom benne, hogy rajta lesz ezen az… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Teljes mértékben egyetértek!
45 m vicc egy BL csapat névadó szponzorának!
A Vulcano-nak köszönjük

Cole
Olvasó

Így van. De hazai (nem állami) támogató nem sok van sajnos, a tavalyi évig a nmezetközi színtéren meg nem sokan ismerték a Falcot. Talán a BL-lel szponzort is nyerünk.

Motoros
Olvasó

A film csak forog tovább,
George az első kupára vár🤣,
Közpénzszivattyú működik,
Filco tovább gazdakszik🤑🤑🤑🤑

Ta(h)óCity Silverhely🐒🐒🐒🐒

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

2lee14
Olvasó

Köszönjük hogy ma is hoztad a tahó formád!🙂🙂

JR.Benitez
Olvasó

2lee14. Hagyd rá…. Ő ennyire képes. Nem sajnálom, a saját kis világában remekül elvan. Ami baj hogy aki elvileg számára a legfontosabb, sajnos megsinyli. Na őt sajnálom…

2lee14
Olvasó

Értem én. Próbálnám is ráhagyni csak van amikor már idegesítő…

SárgaPárna
Olvasó

ott van már az idézés? szaros gatyával is tudsz majd ott szavalni?
vádlott! nőgyalázó vádlott!

Motoros
Olvasó

Persze!
Sőőt jön Govens, Curry, Reddic, a fél USB meg a brigáde is tanúskodik a szende szűz mellett🤣🤣🤣🤣

Hülyegyerek🐒🐒🐒🐒

Kicsi Kim
Olvasó

Addig örülj míg nem jön az Usb te nyomorult nem kell oda Usb se Brigád az irigység felveszi a fejeteket te senkiházi !
Gondotok van lehet jelentkezni úgyis tudtok mindent ha meg nem akkor majd megtudjátok .!
Marad a Csóró sor !

FalcoParádé
Olvasó

Majd amikor az USB szájbaver akkor ott kíváncsi leszek arra birka fejedre!!! 😂😂😂

BL menetelés
Olvasó

Ők nem lesznek ott a biróságon elég lesz a lánynak ha te / igen igy kisbetüvel mert egy senkiházi görény vagy/ ott állsz szembe vele. Ott legyen majd nagy a pofád. De irogass csak magad ellen te balfasz ahelyett hogy meghúznád magad

crazybasket
Olvasó

Te gyáva kislàny, inkább állj ki magadért mert nagyon kussba vagy a fórumon kívül, ne csak itt játszd a nethuszár agyad! Ha itt nagy a szád legyen máshol is az!🤡🤡🤡🤡

Falcomarci
Olvasó

Gecse Bazsi, ennyi maradt Neked!! Verseket írsz imádott csapatodnak, és szomorú vagy, hogy nem lehetsz Szombathelyi!!!
Ennyire futja a korcs életed, irogatsz egy fórumon, se barát se barátnő… A kutyád se szeret ha egyáltalán van! Aztán mehetsz a rendőrségre jelentgetni Te suttyó!!!
De legalább ennyi örömöt hagyok Neked! 💪😉😂

Motoros
Olvasó

Oké 🐒🐒🐒🐒marci
🤣🤣🤣🤣

Mendez
Olvasó

“gazdaKszik” a kis homokos szerint 😂😂😂
Előbb tanulj meg helyesen írni.
Addig csak nevetség tárgya leszel itt 😂😂😂
Sok sikert!

wiley
Olvasó

A helyesírás meg a rímek messzire elkerülik ezt a bohócot. 😂

Rouge
Olvasó

Mészáros Lőrinc…

BL menetelés
Olvasó

Hogy lehet anyádnak ilyen böszme gyereke? Ott voltál a szerződéskötéskor bucka?

Boban
Olvasó

Speciel ebben igaza van. Nincs ezzel baj, csak minek tagadod meg játszod az értetlent? Szolnokon meg Nyerges volt. Ez ilyen.

Lightbringer
Olvasó

Boban te már megint nagyon okos vagy, de ha ennyire képben vagy akkor írd már le konkrétan, hogy Orbánnak milyen érdeke van abban, hogy a Szombathelyi kosárlabdát támogassa, ráadásul az ő léptékében nevetséges összegekkel? És ha egyáltalán tudja mi az a kosárlabda, akkor miért nem a kedvenc településeit (Fehérvár, Felcsút) pumpálja?

Boban
Olvasó

Most te ezt komolyan kérdezed? Nézz már körbe a magyar sportvilágban. Mindenhol IS a Fidesz különböző emberei vannak pozíciókban, szinte minden csapat körül (főleg futballban) Fideszes, vagy Fidesz közeli cégek vannak. Ha ez nem közpénzből (TAO-ból) menne, akkor még akár azt is hihetnénk, hogy tök jó, hogy van egy ilyen mecénás rétege az országnak, de itt sajnos nem ez a helyzet. Remélem ez csak egy álnaív kérdés volt tőled. 🙂

Lightbringer
Olvasó

Akkor azt állítod, hogy minden csapat mögött “lölő” áll. Ugyanúgy a Fehérvár és az Olaj mögött is. Gondolom az okoska majd a többi csapathoz is ugyanúgy beböfögi a szemrehányását, te meg természetesen még be is véded majd ha visszakérdeznek.

Boban
Olvasó

Látom nem érted. Nem akarod érteni. Kár. 🙂

Lightbringer
Olvasó

Dehogynem értem. Csak a Falco működik közpénzből, az Alba (és a többi csapat) szigorúan piaci alapon van finanszírozva, semmi Orbánhoz köthető állami pénz nem folyik be. Voja is jóval kevesebbért, szívből igazolt le hozzátok. Múlt héten írtad, hogy a kosárcsarnokot is a fehérvári emberek pénzéből dobják össze, nyilván abban sincs semmi lölös pénz ugyebár. A kettős mércéhez nagyon értetek.

Folyamatos mellébeszélés Jokic, elmehetnél politikusnak ha amúgy nem az vagy.

Pbask
Olvasó

Ahhoz eléggé ért. 😂

Boban
Olvasó

Te melyik soromból olvastad ki, hogy azt mondtam, hogy csak a Falco működik így? Pont azt mondtam, hogy mindenki így működik, ezért kár tagadni. Most éppen ti vagytok felemelve, ahogy a Szolnok volt az elmúlt években, és lehet, hogy a DEAC lesz a kovetkezo. Ne az én hibám legyen már, hogy nem tudod értelmezni azt, amit leírtam. 😂

Lightbringer
Olvasó

Jól van akkor megint visszatértünk ahhoz a narratívához, hogy Orbán érthetetlenül az ellenzéki Szombathelyt emeli fel amikor számos egyéb alternatívája is lehetne. Persze ezt alátámasztani már nem fogod csak beállítod úgy mintha ez valami örökigazság lenne.

Asszem felesleges is ezt folytatni, uborkaszezonban jön a pénzezés konkrét számadatok nélkül, a szezonban meg majd jön a nagy objektív bírózás. 😀

Boban
Olvasó

Mióta is ellenzéki vezetésű Szombathely? Mióta is szponzor a Vulcano? Még a vezető váltás előtt döntőzött a Falco épp velünk. Ezért nem tudom értelmezni ezt a nagy eszmefuttatásod. Szerinted, ha tavaly elbukja Győrt a fidesz, akkor lehúzták volna a rolót a kézis lányoknál? Ne folytasd, mert csak még jobban bele fogsz zavarodni.

JR.Benitez
Olvasó

Rouge. Egyet kérlek magyarázz meg. Mi a buli neki egy balos város kirakat csapatába tolni a lovettát? Miért biznisz neki hogy balos politikusok diszelegnek az ő pénzéből elért eredmények révén? Eskü nem értem. Minden csapatnál szinte a politika és a támogató osszefonódása egyértelműen látható. Ez volt nálatok is hosszú évekig.

2lee14
Olvasó

Az…..

wiley
Olvasó

Rúzsos te nagyon vakon vagy… 🤦‍♂️😂

JR.Benitez
Olvasó

Egy dolgot kifelejtesz Rouge. Szinte mindenhol izgulnak csapat hivei ki nyeri választásokat. Nálunk nem kell. Mindegy balos vagy jobbos. Nem hagyják a csapatot magára. Tudod miért? Mert itt politikai hovatartozástól függetlenül szeretik a FALCOT!!!! Ez lehet fáj, lehet el sem hiszed, de mi itt napi szinten látjuk halljuk érezzük. Aztán lehet minket fikázni

majerle09
Olvasó

Húúúúú, Jr, ez azért most erős volt…

MINDEN csapatnál úgy van, hogy ha megy a szekér, akkor sokan “szeretik”.

Még Körmenden is feküdni lehetett a lelátón az alsóházi meccseken anno…

JR.Benitez
Olvasó

Majerle! Politikát keveri bele pár jómadár. Erre reflektáltam. Hogy konkrétan a szhelyi kozgyűlés fele minimum 10-15 éve jár meccsre, ezért nem fog magára maradni a csapat mint sok helyen. Légyszi ebbe is köss bele….

Cole
Olvasó

majerle! Pedig igaza van. És – hála az égnek – azon van a legnagyobb hangsúly, hogy “politikai hovatartozástól függetlenül”. 2008-ban a Falco addigi legjobb évében, fantasztikus csapattal nyert bajnokságot (balos), meg is lett vádolva akkor is, hogy költségvetésileg. Tavaly pedig másodszor (jobbos), na akkor meg főleg.

Praenoricum
Olvasó

Oly sokszor kérdeztem már, hogy mennyivel támogatja Mészáros Lőrinc a Falcót, de még sosem árulta el. Most megtenné?

antikosar
Olvasó

Kibaszott nagy hir!

Pbask
Olvasó

Jó hír,én azt hittem kihátrálnak a politikai háttér miatt.
Köszönjük!

crazybasket
Olvasó

Helyes! Köszönjük a Vulcanonak! Remek hír!

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook