Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Már nem Sabáli a Sopron edzője?

Úgy tudjuk, egy ideje már a Sterbenz-Bors páros irányítja a kék-fehéreket.:

:

A Sopron KC vezetősége a múlt héten közleményben számolt be arról, hogy szabadlistára tették Damier Pitts játékjogát, és ezzel egyidejűleg kezdeményezték a játékos szerződésének felbontását.

A hivatalos kommünikében az is szerepelt, hogy a vezetőség messzemenőleg elítéli a játékosok és a vezetőedző között kialakult elmérgesedett viszonyt, konfliktust.

Múlt héten kedden még azt írták, további szankciókat helyeztek kilátásba a keret kapcsán.

A BB1.hu információi szerint az elmúlt napokban már nem Sabáli Balázs, hanem a Sterbenz László-Bors Miklós páros tartotta az edzéseket Sopronban.

A kék-fehérek a hétvégén szabadnaposak voltak, mert egy asztalitenisz-rendezvény miatt elmaradt a Falco elleni bajnokijuk.

Fotó: Wölfinger Béla/sakc.hu

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
CsakegyfanCsak a ZTEVizojaszberenyikseTomika2 Recent comment authors
QQRIQ
Olvasó

ÉbresztÖ!!!! Nem örömködni kellene , hogy Sabálit leváltják( ha egyáltalán igaz) hanem induljunk tüntetni a Fő térre!!! Az új városvezetés állítólag azt tervezi, hogy kivégzi a férfi kosárlabdát, elég nekünk a női is indokkal. Totál üres a klub kasszája, az önkormányzat sokkal tartozik! Itt nem edző kérdés van , hanem a klub léte a tét!

Skcforever
Olvasó

Üres kassza? Akkor miért nyiltakozta Pojek év elején, hogy picit több pénz van mint tavaly? Amúgy meg nem a városra kellene várni, hanem szponzorokat keresni, elvégre ez lenne a feladat. Mióta is vagyunk főszponzor nelkül? Ébresztő! Dolgozni kellene nem várni a sültgalambot!

QQRIQ
Olvasó

Azért nyilatkozta ezt, mert hitt a városvezetőinek, de gondolom papír is van róla. Egy dologban biztos lehetsz: Ma Magyarországon ütős szponzort vagy főszponzort csak a politikusok tudnak hozni legtöbbször egy kis ráhatással ( Lidl) vagy komoly beruházást nyernek el cserébe támogatják a csapatot. (Dömper) Mivel városunkban nagy befolyással bíró országos politikus nincs, így szponzorunk sincs.

bakiba
Vendég
bakiba

Miért is az önkormányzatnak kéne eltartani a a csapatot? Szokjunk már le erről, hogy az állam és az önkormányzatok pénzelnek profi csapatokat. Tessék piaci alapon működni!

QQRIQ
Olvasó

Holnap az összes csapat megszűnne a focitól a kosárig stb. Kis országban nem lehet ezt piaci alapon működtetni/ ifj Muszbek Mihály/

jaszberenyikse
Olvasó

Nem gondolnám, hogy az a klub, amely Pitts-et és Thompson-t meg tudta fizetni bármely anyagi nehézségekkel küzdene.

Skcforever
Olvasó

Van Isten!!! Végre!! Nyilván ezzel a kerettel amit idefosott, idén már nagyon nem lehet mit csinálni, magyart évközben nem lehet hozni, tehát ezekkel kell benn maradni. Kell keresni egy normális edzőt, akár külfödit is aki mer újítást hozni, vezetőséget kibaszni legkésőbb év végén, és ami a legfontosabb: végre felállítani 1 koncepciót, egy tervet, hogy mi az irány. Mert ezt a minden évben vegetálunk és közben megtömjük mindenki zsebét dolgot azelőtt abba kéne hagyni, mielőtt tönkrevágják a kosarat is mint a focit. Údvözölendő Sabi kirugása, de még mindig van kit eltávolítani és van még mit rendbe tenni!!! És végezetül köszönjük Sabi… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

A cikkből csak az derül ki, hogy nem Sabi tartja az edzéseket. Az nincs ott, hogy már ki is rúgták! Igaz, mikor Sztálin megmurdelt, csak annyit közöltek egy hétig, hogy beteg.

SopronKCfan
Olvasó

Hát akkor köszönünk mindent Sabi! Sok sikert a továbbiakban! Hajrá SKC!

teliver
Olvasó

Bencze-Sabáli-Lazics-Fekete!?
Pedagógia? Játékosok motiválása? Nagyképűség?

laja
Olvasó

Alekszicset kifelejtetted.

Rougenoil
Olvasó

Lazics szerintem nem illik a sorba

derryl
Olvasó

Igen, ő a fekete bárány, mondjuk nem bánnám, ha tenne erre egy “vargabetűt”!

Csakegyfan
Olvasó

Ádámot hagyjátok már ki ebből a sorból. Ár érték arányban a legjobb edző jelenleg Magyarországon. Lehet fikázni, de amikor negyedik helyen végeztünk akkor Ádám nagy király volt. Nem sok minden változott azóta, csak a többi csapatnak sokkal több pénze lett.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Hát úgy néz ki Sabi out.Minden csapatnál lépnek Berényben 0-5 után,Sopronban 1-5 után,pedig mindkét csapat bravúrszezont hozott tavaly.Nálunk 9 hónap alatt 5 nyertes tétmeccs,de edzőkérdés nincs,minden a legnagyobb rendben van.Felfoghatatlan…

pbask
Vendég
pbask

Magától sose fog felállni, jó neki a husos fazék a semmi munkára. 🙂 Itt sem takarodott volna el magától,0-9nél sem…Szóval várhatjátok.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Csak az egészséged nem menjen rá! Annyit szerintem nem ér ez az egész. Gondold át te is! Bármennyire sok butaságot is írogatsz, azért azt nem szeretné itt senki, hogy teljesen belebetegedj ebbe, vagy ne adj’ isten kárt tegyél magadban.

Vizo
Vendég
Vizo

Teljes mértékben igazat kell adjak Fenyő! Sajnos minket ugyis egy nikknév alá vesznek de azért leírom és megkockáztatom ilyen még egy csapatnál sem volt hogy 9 honap 5 nyertes meccs után valaki még ott ülhessen a kispadon! Elképesztő megmagyarázhatatlan… Szégyen

Csak a ZTE
Olvasó

Fenyő te egy igen hülye gyerek vagy,ahogy ezt a lelátón is megmutatod. Igen, tudjuk ki vagy!
Évek óta egy hajrá ZTE sem hangzik el a szádból, de a folyamatos szidás az megy. Inkább maradjatok otthon a Kiss haveroddal, meg vidd az idióta Fullárt is.
Ilyen barom “szurkolói” sehova sem kellenek, főleg nem ide!

ZZTop
Vendég
ZZTop

Meggondolatlan, logikátlan húzás, főleg Pitts elküldése után. Nem Sabáli a legnagyobb gond Sopronban. Ezzel a lépéssel megcélozhatják a tabella legalját.

bakiba
Vendég
bakiba

Nem kell a kérdőjel a végére. Már nem ő az edző.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés