Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Már nem Nikola Lazics a Szedeák edzője

Korábbi sikeredző tér vissza.:

:

A Körmend elleni bajnoki vereséget követően Nikola Lazics úgy döntött, távozik az SZTE-Szedeák vezetőedzői pozíciójából, lemondását pedig a klubvezetés elfogadta.

Nagyon szeretem ezt a klubot és úgy érzem, most azzal tudok a legtöbbet segíteni, ha átadom a helyem, bízva abban, hogy az új energia, a friss impulzusok hasznára lesznek a csapatnak. A szezon elején aratott szép győzelmekre és a Magyar Kupa négyes döntőjébe jutásra büszke vagyok, de a jelenlegi helyzetben tenni kellett valamit

– indokolta elhatározását Nikola Lazics.

A vezetőedzői pozícióban “visszacsere” történt, a Szedeák szakmai munkáját a szezon hátralévő részében ugyanis az a Simándi Árpád irányítja, aki 2022-ben Magyar Kupa-ezüstérmet nyert a szegediekkel és tavaly január végén éppen Lazicsnak adta át a karmesteri pálcát.

56 hozzászólás

56
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
39 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
33 Comment authors
xixoDobeyMilomaxxmoldi56 Recent comment authors
Center
Olvasó

Szóltak Lazicsnak, hogy: Mester, Lazíts! 🙂

Redbid
Olvasó

Véleményem szerint neki most már egy szakmai igazgatói poszt lenne ami a legjobban feküdne, pl. pont Szegeden! Edzőként jellemezve szerintem jobban megállja a helyét az a megfogalmazás, hogy biztosan nagy tapasztalata van, mint inkább tudása, mert az látszik, hogy van egy nem túl nagy repertoárral bíró alap séma, amit mind támadásban mind védekezésben alkalmaz, de pl. nem igazán tud alkalmazkodni ha mérkőzés közben változtat az ellenfél, sőt van, hogy egyszerűen lefagy, arra meg ha más csapatok változtatnak a bajnokságot tekintve is egy jelentősebbet, azt végképp nem tudja lereagálni! Ezért van, hogy általában a bajnokság első felében hasítanak, majd a végére… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Egyébként a változtatásokkal kapcsolatban egy kis polemizálás: Igen lehet mondani, a Falco nem változtatott, de egyrészt ott már a bajnokság kezdetére kész, és nem zsákbamacska keret van, nagyon nagyrészt a pénznek köszönhetően! Hiszen az egyetlen ahol önk.rendeletben szabályozott, hogy májusban a következő szezonra ismertté kell tenni az önk.támogatás összegét, (vagy talán biztosítani is kell, ezt most hirtelen nem tudom) amely más csapatokhoz képest jelentősen magasabb mértékű! Stabilitást terén ezzel jelenleg nem lehet versenyezni! Ez egy más kávéház, amikor így jellemzik a Falcót abban ez is benne van! Más csapatok pedig a stabil pénzügyi alapok hiányában, vagy a legalább bizonytalan pénzügyi… Olvass tovább »

gulyasszabolcs00
Olvasó

Az NB1 egyik legjobb edzője, egész végig nulla büdzsés csapatoknál tett csodát.

Annyi fogalmatlan ült már komoly hazai padokon, igazán kijárna neki egy normális hely, ahol nem a bentmaradás ellen kell játszani.

Ha 2500 dollárokért Woolridge, Pitts és Coleman szintű légiósokat tudott hozni, érdekes lenne látni,hogy mi lenne, ha pénzt is kapna igazolásokra…

Poór, most még nem késő Szolnokra vinni az öreget!

Motoros
Olvasó

Te elfogult vagy vele mint tudjuk….
Tatu simán lemeccselte úgy h 1 db magasunk nem vot….
Ideje nyugdíjba vonulnia,kertészkedjen, elment mellette a szakma….
LOL

Hawk
Olvasó

“Ha 2500 dollárokért Woolridge, Pitts és Coleman szintű légiósokat tudott hozni, érdekes lenne látni,hogy mi lenne, ha pénzt is kapna igazolásokra…”

Csirkére ugyanúgy igaz volt ez anno Pécsett, aztán mi volt Pakson?

WestChampi
Olvasó

Hello!
Egy kérdés: Ha így gondolod, akkor miért bukott meg a tudása Bailey érkezésével? Jó edző, aki hazai erős padot érdemel, de egy játékost nem tud invesztálni a rendszerbe?
Üdv,

egyszegedi
Olvasó

Nem tud rotációt kezelni, szerintem ez a legnagyobb hiányossága. Ha tehetné, és ez lehetséges volna, 6-7 emberrel játszatná végig a teljes szezont. Látványos volt pl., hogy mennyire nem tudott mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy kapott egy plusz légióst. Pedig ő kérte. A top2 legtöbbet játszó játékos most is szegedi a bajnokságban.

moldi56
Olvasó

Szabi Poór nem így írja a nevét,hanem:Pór. Bár ez lenne a legnagyobb probléma.

Parus major
Olvasó

A magyar bajnokságban van talán 4 csapat, ahol idén még nem volt edzőváltás. valahol ez is mutatja a liga komolyságát. Arról nem is beszélve mennyi légiós csere történt. Ha jól sejtem ebben a Paks vezet, a Falconál idén se változott a keret.

lakers24
Olvasó

Ezt Szarvas miért nem tudja megtenni? Pedig elvileg ő is imádja a klubot. Ja neki túl nagy az arca ahhoz hogy beismerje hogy kudarcot vallott…

olajolaj33
Olvasó

Már nem Szasza az olaj edzője

Mogyi19
Olvasó

Valami konkrétabb infó?

Rózsabimbó
Olvasó

Ugyanis?

Olajheart2
Olvasó

Akkor ki?

moldi56
Olvasó

Tudsz valamit?

moldi56
Olvasó

Mondjuk istennek se marad,ha küldik.

maxx
Olvasó

Egyelőre még Szasza a vezetőedző és lehet hogy marad is még egy darabig. Valóban megkerestek edzőket, de ők nem vállalták el.

Milo
Olvasó

Csak gondoljatok bele az “álláshirdetésbe”. Értelmes ember ezt nem vállalja el, kivéve ha érzelmileg érintett a csapathoz, mint Szasza. Célkitűzés a vezetőség részéről nincs, szurkolói részről bajnoki cím, kupagyőzelem. Harmadik helyen áll a csapat és a szurkolók már a második edzőt akarják kirúgatni. A szurkolók utálják az ügyvezetőt meg a szakmai igazgatót. A szakmai igazgató nem beszél angolul, az ügyvezető nem ért a kosárlabdához. Másodedződ nem tud megcsinálni egy scouting reportot, de nem hozhatsz másodedzőt, mert nincs rá pénz. Szarul sikerült a légióskiválasztás, de nem cserélhetsz légióst, mert 5 napod van rá és amúgy sincs rá pénz. A légiósokat játszasd,… Olvass tovább »

xixo
Olvasó

Milo, Csősz NB1 A-s játékvezető volt, a megyei MKOSZ elnöke is sokáig és játszott az Olaj ifiben is anno.

Milivoj
Olvasó

Nem tisztem védeni Csőszt, de nem véletlenül lesz valaki egy gigabank regionális igazgatója…, ha valaki képes egy klub gazdasági vezetésére, akkor ő képes, a baj a szakmai vezetéssel van, de azzal annál nagyobb. Pórnak eddig az volt a szerencséje, hogy Potocnik a lehetőségekhez képest a legjobb légiósokat hozta, tavaly nyáron ez a feladat Pórra várt és làtjuk hogy ezt se tudta megugrani, aztán amikor neki kellett volna főzni abból amit vett, azt meg nem vállalta…, ő a felelősség nélküli szakmai igazgató tankönyvi példája, köszönjük Péter a 2007-es all in-t, de abból ma már nem lehet megélni. Én várnék egy helyzetértékelést,… Olvass tovább »

Evandro
Olvasó

Az egyik legtúlértékeltebb edző. Azóta is abból a bemákolt jászberényi szezonjából él. Az NB1 Doc Rivers-e.

paprika
Olvasó

Segìtek: 2015-ben rájátszásba vitte a legkisebb büdzséjű Szegedet, 2017-ben Magyar Kupa-bronzot nyert velük.
Szívesen!

Evandro
Olvasó

Nagyon szép. És miben cáfolja az általam leírtat? 2019-es berényi szezonja óta nem tud semmit felmutatni, mégis egekig magasztalják. Következő szezonban 0-5-ös kezdés után lapát. Majd egy pocsék 12. hely Kaposváron. Ezt még sikerült azzal megkoronázni, hogy 6. helyről indulva nem tudta kiharcolni a playoff részvételt a középszakaszból.
Igazán dicsőséges az elmúlt 5 éve.
Örülök, hogy segíthettem!

paprika
Olvasó

Utoljára segítek, mert sajnos menthetetlennek tűnsz: amúgy idén is bevitte a Szegedet a 4 közé a Magyar Kupában.
Tehát foglaljuk össze: volt egy bemákolt szegedi playoff-szereplés, egy bemákolt szegedi MK-bronz, egy bemákolt jászberényi szezon és egy bemákolt szegedi Magyar Kupa Final Four.
További kellemes hőbörgést és áskálódást!

Evandro
Olvasó

Értem, hogy elfogult vagy vele, bizonyára a nosztalgia kerített hatalmába Lazics mestertől. Hogy nem a jelene az biztos.
Még egyszer, egyben utoljára: eredményei javát közel egy évtizede érte el, azóta az idei Final Four (amit végül meg se várt) és ennyi. Ha nem akarod megérteni, nem tudok segíteni.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nem akarok kötekedni, de nálam a legeslegalulértékeltebb edző.

Szakmailag top, összes játékosa dícséri, eddig kb. mindenhol kisebb-nagyobb csodát tett, attraktív, látványos kosarat játszanak a csapatai.

Arra ki se térek, hogy mennyi, nála sokkal vakabb, fogalmatlan kókler kapott már itthon nagyobb kispadokat.

Kíváncsi lennék, ha életében egyszer lenne lehetősége normális pénzért igazolni légióst, mire menne, mondjuk egy dobogóért küzdő csapattal, nálam Ő azon utolsó mohikánok egyike, akik valóban értő szemmel hozzák a légióst, tette mindezt eddig jelentéktelen összegekért…

Nagyon megnézném mondjuk az Olaj kispadján.

YoWassupFam
Olvasó

Nem hiszem , hogy valamelyik nagyobb klub ne ajánlott volna már neki padot. Sztem szimplán ő nem akar nagyobb csapatok padjára leülni. Nem hibáztatnám…

Milivoj
Olvasó

Jöjjön Szabolcs, szeretettel várjuk!

Motoros
Olvasó

A managere vagy, a vője, az ex vője vagy mi?
LOL

Rózsabimbó
Olvasó

Pór, előbb páros lábbal rúgd ki ezt az őrjöngő Szarvast, majd ints búcsút Te is!!
Akkor szól majd ismét igazán hangosan a szurkolóktól a,
Hajrá Olaj!!!

Milivoj
Olvasó

Az a baj Bimbó, hogy ezek görcsösen kapaszkodnak a pozíciójukba és a vele járó zsébe…, önvizsgálatot, vagy a konzekvencia levonását tőlük ne várd

WSreborn
Olvasó

Ez van amikor nem őrzik a húsosfazekat….
Mert Nyergesnél ugyan volt lóvé dögivel, de meg is követelte az eredményt

Rózsabimbó
Olvasó

Forray, Lazics, Dragan, vagy valaki más, csak cseréljünk minél előbb, nehogy túl késő legyen!!!
Csak az Olaj!!!

Vadasz
Olvasó

Ez mind cseberből vederbe. Egyik sem kéne ide.

Rózsabimbó
Olvasó

‘Akkóóó’ kicsoda? Ugyanis azonnali csere kell!!!

Zombi
Olvasó

Lubomír szabad!

Rózsabimbó
Olvasó

Melyik Lubomír?

Rózsabimbó
Olvasó

Valaki más se?

Sebu
Olvasó

Forray ott ült a lelátón az oroszlányi meccsen 3 szerecsennel.

Mogyi19
Olvasó

Csak scoutolta az olajt, szünet után olaj – kte, a “szerecsenek” meg wiggins haverjai/rokonai voltak

YoWassupFam
Olvasó

Dragan mindenhol középszer volt ahol megfordult és nem volt egy Voja,Milo kaliber a kezei alatt. Most tökéletes neki a Honvéd jól fizető kispadja felelősség mentesen:)

Rózsabimbó
Olvasó

Szarvas, légyszíííí!!!

olajolaj33
Olvasó

Már nem ő az edző

Bolyongó
Olvasó

Szarvas lehet példát venni !

Eddiee Irwine
Olvasó

Stojan vehetne példát!

Olaj 96'
Olvasó

Jó lenne ha Szasza is megtenné ezt a lépést egy ilyen felfogással!

zterulez
Olvasó

Néhány hete még arról beszélt mindenki, hogy csodát tett ebben a szezonban Szegeden. Ki érti ezt?

egyszegedi
Olvasó

Ha 10 mérkőzésig tartana a bajnokság, Lazic a legjobb A csoportos edző lenne. Csakhogy a bajnokság nem 10 meccsig tart, az agyonjátszatott légiósok elfáradnak, megsérülnek, az ellenfelek elkezdenek rájuk védekezni, jönnek a vereségek, váltani kellene valamit, de azt a szerb mester nem tud, hamarosan a játékosok bizalmát is elveszíti. Simándi kreatívabb edző, a rotációkat is jobban kezelte. Hátha. Hajrá, Szeged!

WestChampi
Olvasó

Na szóval..Igazol jó légiósokat, tök jó a szeged, hisztizik plusz légiósért egész szezonban, megkapja, majd ezzel a rotációval a szeged sokkal gyengébb, plusz woolridge bokája is megsérült, ezért ‘csá gyíkok leléptem’
minden tiszteletem az övé, de nekem nem gerinces lépés

Csíkosnapernyő
Olvasó

Pont ezért kell lemondania. Kapott még egy külföldit és rosszabbak lettünk,kiesés szélére sodródtunk…

Hawk
Olvasó

Kiesés szélére? 1 győzelemre vagytok a rájátszástól és 3 győzelemre a harmadik helytől.

Csíkosnapernyő
Olvasó

A tendencia alapján mondtam,mert most nem tudom fejből hány meccs óta,de komoly vereségszériában vagyunk a bajnokságban és ha így megy tovább,ilyen szoros bajnokságban akár playout is esélyes lehet. Ha még hozzávesszük,hogy Woolridge lesérült,nehéz időszak elé nézhetünk. Bízom a fiúkban és Simándiban,habárlegutóbb ő is hasonló időszak után állt fel, viszont most leginkább az új energia szükséges és hát nem is könnyű ilyenkor edzőt találni jó áron:) Hajrá Szedeák!❤

Dobey
Olvasó

Két éve nincs már playout. 36 meccs után az utolsó kiesik.

szolnokbasket
Olvasó

Szarvas olvasod???
Kiváló edző, el tudom képzelni nálunk is.

MemphisGrizzlies13
Olvasó

Könyörgöm gyere Szolnokra.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés