Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Már nem Mehmedovic a TF vezetőedzője

A fővárosiak nem tudnak semmit a bosnyák trénerről.:

:

“Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a SERCO-TF-Budapest vezetőedzője, Mehmedovic Merim január 2-a óta nem jelent meg a csapat edzésein, és sem a vezetőség, sem a játékosok nem tudják elérni. Ez a magatartás profihoz nem méltó, és sem a játékosokkal, sem a vezetőséggel szemben nem elfogadható, így a klubvezetés befejezte a közös munkát az edzővel, és egyúttal a lehető leghamarabb gondoskodni kíván a pótlásáról. A klubnál továbbra is mindenki egyfelé evezve azon dolgozik, hogy a lehető legjobb helyezést érjük el a szezon végén.” – adta hírül az újonc hivatalos honlapja.

A SERCO-TF-Budapest hivatalos csatornáin később bővebb információval is szolgál az esetről, addig azonban a klub belügyeként kezeli a helyzetet.

Fotó: Serco-TF-BP Facebook

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
VitathatatlanbakibaKalok Kevinhp12Tonymontana Recent comment authors
Vitathatatlan
Vendég
Vitathatatlan

Jól sikerült a szilveszteri buli…

bakiba
Vendég
bakiba

Nincs annyi pénzük, hogy Báne beleférjen. Ha igazak a pletykák, Merim távozásában az elmaradt pénz is benne van.

Vitathatatlan
Vendég
Vitathatatlan

Ha Báne odamenne, át lehetne nevezni a klubot fekete fiatalokra … 😀

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Felkészül Báne?!Egyébként sajnálom pocaklajost mondjuk sok mindent elmond az egészről ,hogy a Tehetséges Fiatalok kezdőjéen 4 külföldi van…

efeli96
Olvasó

3 külföldi van. Boris már magyar állampolgár, közel tökéletesen beszél magyarul, illetve az utánpótlásban eltöltött évek miatt is hazai nevelésnek számít.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Ebben igazad van de a TF-nek nem az lenne a célja ,hogy csak Magyar fiatalokból probáljanak meg egy első osztály szintű csapatot teremteni?!Szerintem de lehet ,hogy a 3 idegen légiós nélkül is meg lenne már az az 1 győzelem…

efeli96
Olvasó

Abban igazad van, hogy ez a cél tényleg kiválóan hangzik, de az eddigi meccseket látva kizárt, hogy a 3 légiós nélkül lenne győzelme a csapatnak, és ezt a vezetőség is felismerte. Nem megbántva senkit, de a csapat hazai állománya rendkívül gyenge.
Az említett Boris szerintem egy korrekt látékos, belőle stabil csereirányító lehet egy playoff csapatnál is, de rajta kívül talán Stefan vagy Meleg Gergő ragadhat meg az élvonalban, a többiek masszívan a piros csoportba valóak.

hp12
Olvasó

Ezt a kaposvári mákot… Az idény elején egy nagyon gyenge TF-et vertek agyon, most meg elmegy az edző. Bezzeg a Szeged egy “felívelőbb” formában TF-től kapott ki.

Vitathatatlan
Vendég
Vitathatatlan

Ettől a TF-től bármelyik első osztályú klubnak szégyen kikapni…. formától függetlenül…Nem A csoportos csapat…

Tonymontana
Vendég
Tonymontana

Phil Jackson accepts TF-Budapest coaching position

(ESPN)

Outlaw
Olvasó

Migráns, hova tűntél..?!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Kíváncsi leszek, lesz-e esetleg valami elfogadható nyilvános közlemény, mert ez egyértelműen kamu… Rossz indok, azért aki picit is ismeri a csávót, az tudja, hogy ő 9 év után csak úgy nem hagyja ott a klubot…
Egyébként személy szerint nem bánnám ha visszalépnének.

Kendeffy Botond
Olvasó

A bajnokságtól nem lépnek vissza? Lesz holnap meccs a Kaposvár ellen?

Ez a sztori jellemző a TF eddigi vitézkedésére…

Miért nem lehet Pesten egy normális csapatot össze hozni?

Henry14
Vendég
Henry14

Durva szilvesztere lehetett….

efeli96
Olvasó

A lehető legrosszabbkor jött ez a hír, az elmúlt néhány hazai meccsen kezdett szépen összeállni a játék, ez viszont rendesen visszavetheti a csapatot.
A Kaposvár számára egyértelműen jól jött ez a nem várt nehézség, így már náluk van a győzelmi esély.
Minél hamarabb meg kellene találni az edző pótlását, illetve arról is lehet hallani, hogy irányítót is keres a csapat (Shepardról volt szó legutóbb, bár a statjai alapján ő inkább 2-esnek tűnk). Reméljük, hogy azért minden rendben van Merim-el és nincs komolyabb baja.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés