Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Már nem Jorgosz Vovorasz a Debrecen vezetőedzője

A klub már meg is nevezte az utódját.:

:

A Zalaegerszegen elszenvedett vereség után a DEAC-Tungsram csapata menesztette addigi vezetőedzőjét, Jorgosz Vovoraszt – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A DEAC-Tungsram közleménye:

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk vezetősége a közelmúlt gyengébb szereplése miatt a mai nappal felmentette a munkavégzés alól eddigi vezetőedzőjét, Jorgosz Vovoraszt. A görög szakember november közepén vette át az irányítást Milenko Topicstól, vezetésével 11 bajnoki mérkőzésen 6 győzelmet és 5 vereséget jegyzett a Debreceni Egyetem alakulata. Jorgosz Vovorasznak köszönjük eddigi munkáját, és további sok sikert kívánunk pályafutásához.

A DEAC-Tungsram együttesét a csapattal 2017-ben a másodosztályból feljutó, majd két évvel később Magyar Kupa bronzérmet szerző Berényi Sándor irányítja megbízott vezetőedzőként. A klub a hétfő délelőtti edzésen közölte döntését a játékosokkal, a debreceni szakember a 2021-22-es szezon végéig kapott megbízást.

52 hozzászólás

52
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
21 Comment threads
31 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
voldemortejjhaRedbidzterulezSárgaPárna Recent comment authors
JólnézünkMIKI
Olvasó

Becsky István azzal, hogy Berényi Sándort előkapta a cilinderből, gyakorlatilag feladta a 2021-22 szezont. Közepes képességű, gyenge kezű, jó haverokkal viszont mindenki jól fogja érezni magát!
Következmények nélküli szituáció?

voldemort
Olvasó

Nem is olyan régen azt nyilatkozták, hogy maximális a bizalmuk felé. Mi lenne, ha nem bíztak volna benne? 🙂
A két korábbi hozzászólóval, akik a pénzügyeket feszegették, maximálisan egyetértek. Az amit a Becsky művel, vérlázító. Ha valaki nyakló nélkül kap pénzt, pont nem fog semmilyen felelős gazdálkodást felmutatni, hiszen nincs mit veszítenie. Ez olyan, mint a milliárdos apuka elkényeztetett gyereke. Zsákszámra hordják a pénzt Debrecenbe, eredmény nulla. ZTE ugyanez.
És igen, lehet hisztizni, hogy nem mindenért a fidesz a felelős, de ami a sportban zajlik, azért DE! Nézd végig, hogy kik ülnek sportszövetségek élén és kiket tolnak.

zterulez
Olvasó

Ez gyors volt. A játékosok szerintem megkönnyebbültek látva azt az ordibálást, amit szombaton a kispadon művelt.

SárgaPárna
Olvasó

fideszország…. Ahol ezt egy Becsky megteheti, ami egy normális országban régen hűtlen kezelés…
nevetséges….

Vadkakas
Olvasó

Most az egyszer igazad van…

ejjha
Olvasó

De utálom a politikát. Mindenért a fidesz a hibás.:D Lényeg, hogy legyen kire fogni. Szavazz a baloldalra, aztán majd miattuk jön a nyivákolás. Senki se lesz jó. A himnuszunk is sajnos csak sírás. Nemhiába, ilyen az egész országunk. Mindenki mindenhez is ért és soha nem jó semmi.

paprika
Olvasó

Dusán: Boldog idő

Vadkakas
Olvasó

ezt a fszom kapkodást…. Vovorasz CV-je egyértelmű volt. Nem ő a felelős…. hanem aki felvette. Ő(ke)t mikor rúgják sggbe? Nagy eredmény lenne Berényitől egy top4 akár kupában vagy bajnokságban. Azaz ez a szezon kuka. Borzasztó rossz management… Kár érte, top 3 esélyünk volt a keretet tekintve.

Hajrá DEAC!

Baszketbal
Olvasó

?

Sajka
Olvasó

Várható volt.
Látszott a Debrecen játékán, hogy nem igazán jó a viszony az idegbeteg Vovorasz és a csapat között.
Berényi meg kevés ehhez a csapathoz….de majd kiderül, kivéve, ha idegkimerültség miatt időközben le nem mond. 🙂
Majd Okorn rendet tesz. 😀

Rodman91
Olvasó

Okorn biztos nem. Olaszország felé veszi az irányt

True12333
Olvasó

Meghallgatnám a 2 “lemondott” edző véleményét egy nyári fröcsozésnèl.
Kik és mi miatt nem ment úgy a csapatnak.
Jó a váltás, reméljük több fúrás nem lesz…

JólnézünkMIKI
Olvasó

Berényi nem egy sztáredző, de helyi erő, nyárig megoldja.

O1G
Olvasó

Nem védve a játékosokat, mert egyértelműen a csapaton belül nem klappol valami, de Vovorasz messze volt a komoly pedigrétől meg az euroliga edzőtől, amiket írogattok. 11 csapatnál volt MÁSODEDZŐ, amikből ráadásul egyedül komolynak a Pana mondható. Ahol egyszer megkapta az edzői posztot is 2020 júniusában, 2021 januárjában pedig megköszönték neki az addigi munkát az eredmények miatt. Szóval vezetőedzőként pont ugyanannyira zöldfülü volt, mint Topic. Ide szerintem valaki nagyon keménykezű ember kell jövőre, mert itt nem képességbeli problémák vannak, hanem mentálisak. Illetve úgy összeválogatni a keretet nyáron, hogy egymáshoz is jól illeszkedjenek a játékosok. Szerintem például Drenovac és a két kis… Olvass tovább »

True12333
Olvasó

Topic “zöldfülű”…
Komoly a múltja, de persze egy (több) játékos, aki a nyomába sem fog Milenko eredményeinek érni pusztán téves önismerete miatt megtehette, hogy alibi tevékenysége miatt lemondassa… kínos…
A mostani kémia szintén kínos.
ÁdámAska vonalon nem ezt látom, 2éves szerződésaláírás után súlyos “formahanyatlása” lett, ami most is tart. Kisjány lélek profi centerszerződés nem férhet meg egy testben…

Dallas
Olvasó

A Moodyt kérdezték már ? ő biztos tudná mi a gond ,meg is mondaná , Moodyt a kispadra ! 🙂

Knézy Ernő
Olvasó

Köszönöm Becsky Pista ,hogy rám hallgattàl ! DEAC Jó csapat , elől kell lenniük , Tóth Ádi remelem jobban meglesz becsülve !

Borbély Lajos
Olvasó

A fő gond az, hogy a klubbok mindenféle kontrol nélkül szórhatják a (köz) pénzt. Mindig lesznek utolsók, és mindig lesznek, akik ilyen-olyan okok miatt nem elégedettek a pillanatnyi eredménnyel. És mindig vannak befolyásos politukosok vagy politikai úton monopolhelyzetbe hozott cégek “hálás” vezetői, vagy állami/városi bevételekből extraprofitra szert tevő vállalatok, akikhez futhat a klubvezető. Azaz, ha marad a könnyen kapott pénzek korszaka, az égadta világon semmi sem fog változni. A kiadási spirál csak nőni és nőn fog. Nem lenne ezzel semmi baj, ha ez tisztán a versenyszférában keservesen megkeresett profitból működne, de ugyebár a mi tájékunkok ilyenről szó sincs. Semmiféle elszámoltatás… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nem lett volna egyszerűbb, ha az új edző mellé kijelölik annak is az utódját?
Edző: Berényi
Felkészül: Boldizsár

Soós Sándor
Olvasó

Becskynek jó világa van. Szórja a pénzt dögivel… Jövőre meg nem marad pénz Okornra ??‍♂️

Emőkefan
Olvasó

Okorn két évre aláírt a Cibonához!

Vulcano
Olvasó

Erről tudsz dobni egy linket?
Én nem találom.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ki van írva a fórumra. Nem kell link.
Más a covidosokat tudja. Ő sem írt linket.

Vulcano
Olvasó

Ez már kezd beteges lenni, hogy még mindig ezen pörögsz.
Ettől függetlenül mi az első adandó alkalommal visszatértük és jatszottunk. Nem hagytunk ki 3 hetet, hanem 1 felet.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ismét egy pontos info:
Szerdán játszottatok, majd kedden.
Ez tényleg egy fél hét.
Beteges igazmondó.

Redbid
Olvasó

A Cibon a honlapján még mindg ez van:
“A BC Cibona hivatalos helyiségében sajtótájékoztatót tartottak, amelyen a klub vezetése hivatalosan is bemutatta az első csapat új edzőjét, Gašper Okornt. Ahogy a klub korábban bejelentette, a szlovén szakember vezeti az első csapatot a mostani szezon végéig! ….”

hajrabulls
Olvasó

Fura ez az itthoni kosár kultúrában, hogy ha nem megy jól egy csapatnak, akkor egyből váltják is az edzőt. A DEAC pl már a másodikat ebben a szezonban. Nem értek hozzá, de szerintem nehéz úgy csapatot építeni, hogy van rá kb 10 mérkőzésnyi időd, aztán elküldenek, ha nem nyerted meg legalább a 70-80%-át. Inkább tűnik ez rendszeresített tűzoltásnak, mintsem hosszútávú építkezésnek. Persze lehet, hogy tévedek és indokolt ez a nagy jövés-menés, de “kívülről nézve” kissé komikus képet fest az egész bajnokságról. Nyilván hülye párhuzam az NBA-hez hasonlítani, de számomra logikusabbnak tűnik, ha ténylegesen hagynak valakit építkezni és nem zavarják el,… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Ráadasul pont egy ilyen jó pedigrével rendelkező edzőt.. Nem kicsit komikus ez a Deac. Ott a sok lóvé és kapkodnak össze-vissza hülyeségeket. Kicsit olyan ez, mintha a játékosok hisztijét minden évben megenné a vezetőség. Elég a diákoknak árulkodni a tanárbácsira és már ki is van rúgva a suliból..
Sokkal értelmesebb lett volna hagyni Vovorast dolgozni. Arra is kíváncsi lennék, hogy ő akart-e játékost cserélni..
Mondjuk persze nekünk ellenfeleknek ez csak jó.. de azért nagyon szomorú is.

Pbask
Olvasó

Kiváncsi leszek, ha Okorn megy ősszel mire lesz képes. Mert itt fejétől bűzlik a hal évek óta, és ő sem fog maradandót alkotni így. Kicsit olyan nekem ez a DEAC Becskystől, mikor egy elkényeztetett szőke plázacicának van egy sugar daddyje, és össze vissza vesz mindent a hitelkártyán, arra is,amire akár nincs szüksége, vagy kidobja 2 nap után a drága cuccot,mert megunta, vagy drágábbat vesz helyette, mivel megteheti.

Bencur2021
Olvasó

Ha megy Okorn, akkor gondolom a felcsapat is uj lesz nem hiszem hogy ugy menne oda, hogy ne ok lennenek a bajnoksag egyertelmu eselyesei.

Pbask
Olvasó

Szerinted minden évben a játékosokkal van a probléma, mikor az egyik legtöbb pénz ( ha nem a legtöbb) náluk van?

Soós Sándor
Olvasó

Magyar nélkül nehéz lesz neki jó csapatot csinálni.

Pbask
Olvasó

Volt már egy Bognár, Somogyi, Tóth, Polyák(utobbi úgyszintén le lett építve szerintem) mag. Ez ugye reflektál a plázacicás esetre is.

True12333
Olvasó

Nemcsak a magyar játékos épül ott le!
Írj nekem kérlek 1 olyan játékost, aki jobb lett ott mint korábban volt!
Csak egyet!

Dallas
Olvasó

Én nagyon bírtam Polyákot Szolnokon de ő azért kieg. ember egy jó csapatba

Bencur2021
Olvasó

Soós Sándor, Okorn vinni fog magaval szerintem 3-4 valogatottat ha megy.

Xero
Olvasó

És melyik 3-4-et? Mert ugye Beni, Zozó nem. Somogyi biztos, hogy nem. Marad Gyuri, Szili, Ákos.. de ugye Ákos posztján ott van Tóth Ádi.
És a maradék kettőnek sem hiszem, hogy az első számú prioritás lenne a Deac.. De persze nincs semmi kizárva.
Bár én a helyükben egyelőre az idénre koncentrálnék, mert még nagyon sok van hátra..

Pbask
Olvasó

Gyuri biztos nem, ő mindenképp külföld, vagy BL csapat, ahhoz a Deacnak minimum döntőbe kéne kerülnie. Maximum Szili eképzelhető, más nem nagyon, vagy Ákos Ádám cseréjének. (vagy fordítva)
Ez maximum 2 játékos, aki valid. Többet én sem látok.
Vagy Voját kivásárolják a maradék egy évből.

Xero
Olvasó

Most is jó magyar mag van ott.. Tóth Ádám, Polyák, és Valerio Bodon, meg a fiatalok teljesen jó magyar mag. Ebből idén is tökéletesen lehetett volna építkezni…
A legtöbb csapatnál ennél sokkal rosszabbak a magyar játékosok.

Xero
Olvasó

Aki idén odament, az is azt hitte, hogy egy bajnokesélyes csapathoz megy..

Emőkefan
Olvasó

Okorn nem megy Debrecenbe. Két évre aláírt a Cibonához. Nézz utána a Cibona honlapján

Sajka
Olvasó

Utánanéztem… 🙂
A Cibona honlapján az áll, hogy ennek a szezonnak a végéig írtak alá.
Nézzél utána te is. 🙂
https://www.cibona.com/2022/01/gasper-okorn-biti-trener-kk-cibona-je-iznimna-privilegija-ali-i-velika-odgovornost/

Vulcano
Olvasó

Van itt pénz lóvéra kérem.
Mondanom sem kell, hogy egy volt Euroliga edzőnek nem 10 ezer forintot szoktak kifizetni szerződésbontásnál.

Kiskokas
Olvasó

Spórolunk kicsit a következő szezonra.

Master1
Olvasó

2 vezetőedző elküldése szezon közben, finoman szólva sem tartozik a spórolás kategóriába…?
Nézve az aktuális játékoskeretet, az edző és játékos cseréket, szerintem a Deac gazdálkodik a legtöbb pénzből idén.
El se tudjátok képzelni, milyen összegeket fizetnek ki a klubok, amikor egy élő szerződéssel rendelkező játékost/edzőt elküldenek. Ebből az okból kifolyólag nem vagyok teljesen biztos abban, hogy a Deac vagy az Alba a legmagasabb költségvetéssel rendelkező csapat az idei szezonban.

Kiskokas
Olvasó

Aha na ezt nem tudtam. Ìgy mèg èrthetetlenebb ez a döntès.

Master1
Olvasó

Csöbörből vödörbe…:)

andrás
Olvasó

Ez itt már a játékosok felelőssége.. az első meccsen parádéztak az új edzővel, Falcot is vertek
Most meg lélektelen zsoldosjáték..
Nem olyan rossz edző szerintem Jorgosz, max az egókkal nem bírt. Apropó egók: le kellene törni egyet-kettőt

Golo Batio
Olvasó

Dzeletovics bevált egyébként? Nálunk Szegeden elképesztő nagyot ment tavaly, de most mintha nem ezt mutatnák a számai.

andrás
Olvasó

Nem akarok itt nagyon belemenni a szerb néplélek mélységeibe de azért azt tudni kell hogy ők a pályán meghalnak, két meccs között viszont nem olyan szorgalmasak: hacsak nem pénzről vagy szerződésről van szó. Így hogy Drenovacal klikkesedhetnek és kaptak egy Mandicot maguk mellé idegenvezetőnek, szerintem élvezik a nyugit és azt hogy nem hajtja őket senki, kényelemben, jólétben éldegélhetnek ebben a csendes kis városban, csak ez a teljesítmény rovására megy.

Dallas
Olvasó

Én úgy látom nem vált be Dzeletovics a Debrecenek ,nem rossz nem rossz ,de őt nem azért igazolták hogy “nem rossz” legyen 🙂

Kiskokas
Olvasó

Szerintem az sem volt parádè, egy Perl nèlküli Falcot vertünk meg. Hosszan kifejezetten jòl sosem játszottunk. Nem tudom mennyi lehet ebben a szezonban.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés