Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Már négy légiósa van a TF-nek

Irányító érkezett.:

:

A 24 éves Marko Rikalo a SERCO-TF-Budapest új igazolása.

Az 1-es és 2-es poszton szereplő, 185 cm magas délszláv kosaras immár Ales Pipan választása nyomán került a SERCO-TF-Budapesthez. Egy ideje már az újonccal edz, most pedig a játékengedélye is megérkezett, így a zalaegerszegi mérkőzésen már pályára léphet – adta hírül a klub honlapja.

Rikalo Trebinjében született, pályafutása nagy részét eddig hazájában töltötte. A Takovo Leotar színeiben mutatkozott be a bosnyák első osztályban, a legutóbbi két szezont pedig Tuzlában töltötte.

Az idei évet a cseh Kralovsti Sokoliban kezdte meg, ahol 15 mérkőzésen átlagban 25 percet töltött a pályán, 11,3 pontot szerezve. Tavaly valamivel több idő (27,7 perc) alatt 13,6 pont és 5 gólpassz került a neve mellé.

Fotó: tuzlalive.ba

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Baráti ÀdàmSetbackTonymontanapbaskTrombitás_Frédi Recent comment authors
Baráti Àdàm
Olvasó

Messze állok attol, hogy TF szurkoló legyek és abban igazad van, hogy sokkal jobban át kellett volna gondolniuk, hogy elinduljanak e vagy sem. De ők nyerték a “B” csoportot és feljutottak. Gyorsan bele is szaladtak 4-5 hatalmas zakóba aztán valtoztattak azon a hitvallason szerintem ez nem akkora hatalmas bűn.

Setback
Vendég
Setback

Ádám, pár dolgot nem veszel figyelembe.. Ők nem a Veszprém vagy az OSE, akik ha feljutnak feltöltik magukat idegenlégiósokkal, mert eleve ezt az utat választják. Ez a TF, aminek a neve is sokatmondó. Nekik eleve el sem kellett volna vállalni a felső osztályt, mert nem erre vannak berendezkedve. Vagy ha már elvállalták ott van egy szó..amit Sárkány is említ. HITVALLÁS. Elég erős. Most pedig nem másról van szó, minthogy saját elvüket adják fel, nem érdekli őket amiért kitalálták magukat. Szerintem inkább felemelt fejjel kellene kiesniük, mint ilyen módon bent maradni. Úgy látom pár TF szimpatizáns negatívra húzta a kommentemet. Már… Olvass tovább »

Baráti Àdàm
Olvasó

A magyar bajnokságba gyakorlatilag a légiósokrol szól és akinek van pénze playoff, ainek nincs az valahol alsohaz…
TF gondolta változtat ezen, rosszul gondolta… Ok
Most igazából ugyanazt csinálja mint az összes többi csapat és igazol légióst nem kell ezen meglepődni és utàlni őket.

Setback
Vendég
Setback

Igazából minden TF-es cikkhez hozzáírhatom ezt, hogy teljes legyen a kép…

“…Az osztályváltás ellenére a Tehetséges Fiatalok az eddig jól bevált szakmai hitvalláson nem kíván változtatni, így az A-csoportos keret kialakításánál elsődleges szempont az NB1/B Piros csoportot megnyerő csapat gerincének megtartása, valamint – nevünkhöz híven – a fiatal, elsősorban U20-as játékosok csapatba építése lesz. Koncepciónkhoz garanciát jelent, hogy a szakmai munka továbbra is Mehmedovic Merim kezében összpontosul. …

Budapest, 2018. július 19.

B. Sárkány Rita
ügyvezető “

Tonymontana
Vendég
Tonymontana

Nevelünk és benntmaradunk a szájunkból meg s.gget csinálunk! 😀

pbask
Vendég
pbask

Javaslom a dragon kisasszonynak aki lenézi vidéket hogy szeretett csapatát TL-nek hívják ezentúl,mint tehetséges légiósok.

Trombitás_Frédi
Olvasó

És most mivel lesz jobb?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés