Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Már Magyarországon vannak a Kecskemét szerb játékosai

Pesakovicnak pozitívak az első benyomásai.:

:

Nikola Pesakovic és Rasztko Dramicsanin kedden érkezett meg Magyarországra, majd megkezdődött a honi szabályoknak megfelelő koronavírus vizsgálatokkal kapcsolatos ügymenet. Ahogyan egy héttel korábban Kemal Karahodzsics esetében történt, rájuk is karantén és két PCR teszt várt. A folyamat ezúttal is gördülékenyen ment, és csütörtökön megérkezett a második mintavétel negatív eredménye, így elhagyhatták a kötelező karantént – számolt be róla a ktekosar.hu.

Nikola Pesakovicnak el is mondta az első benyomásait az oldalnak.

– Még csak keveset láttam a városból, de az élményeim egyértelműen pozitívak. Hála barátomnak és csapattársamnak, Rasztko Dramicsaninnak, aki megmutatott pár nevezetességet. Nagyon tetszenek az épületek, hangulatos városnak tűnik Kecskemét. A következő hetekben szeretném még tüzetesebben megismerni a környéket és az embereket. Az augusztus 10-i, hétfői rajtot is izgatottan várom, hiszen hónapok óta nem tudtam játszani társakkal. Bízom benne, hogy gyorsan megtaláljuk a közös hangot az új csapattársakkal.

Az együttes régi-új játékosának, Rasztko Dramicsaninnak persze gyorsan előtörtek az emlékek.

– Mindig jó érzés tölt el Kecskeméten, szeretek itt élni és játszani – hangsúlyozta a 208 centiméteres kosárlabdázó. – Az is örömteli, hogy visszatért az élet a veszélyhelyzet után a rendes kerékvágásba. Nagyon bízom benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz ezután is, és ideális körülmények között vághatunk majd neki a szezonnak.

Fotó: ktekosar.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés