Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Már két légiósa van a Csatának

Bódi Ferenc érkezését is bejelentették.:

:

Keretet hirdetett Facebook oldalán az NKE-FCSM Csata Basketball. Eszerint továbbra is a fővárosiakat erősíti a felnőtt válogatottban is bemutatkozott Horváth Bernadett és Lelik Réka, akikre a következő szezonban is kulcsszerep hárul.

Második szezonját kezdi a csapatban az U20-as válogatottal Európa-bajnokságra készülő Radócz Fanni, az U18-as válogatottal Eb-re és vb-re készülő Angyal Barbara és Mányoky Réka már belekóstolt a felnőtt bajnokság légkörébe, valamint Boros Júlia és Horváth Fruzsina is a Csatát erősítik.

A felnőtt keret tagja lesz az U16-os válogatott Krasovec Lili, második szezonját kezdi meg kék-fehérben a 22 éves, több korosztályos Eb-t megjárt Solymosi Noémi, és elkezdi első felnőtt szezonját a 2002-es születésű Várszegi Réka is.

Emma Cannon (fotó: Facebook)

A BB1.hu-n már olvashattak róla, hogy belső posztra érkezik az újonc, amerikai Megan Gustavson. Szintén Amerikából érkezik a nagy rutinnal és nemzetközi tapasztalattal rendelkező Emma Cannon, aki 30 éves, 188 magas, és már már több európai top bajnokságban játszott. Legutóbb lengyel bajnok volt az Arka Gdynia csapatával. Komoly nemzetközi tapasztalattal (WNBA, Euroleague, Eurocup) és rutinnal bír.

A vezetőedző továbbra is Tursics Krisztián, aki fiatal kora ellenére már második szezonját kezdi az NB-I-es bajnokságban.

Másodedzőjéről a BB1.hu-n olvashattak először, állandó szakértőnk, a jól ismert magyar bajnok és kupagyőztes, volt válogatott játékos, Bódi Ferenc lesz, aki az MTK-Törökbálint csapatától érkezett és első szezonját kezdi a hölgyek irányításával. A felnőtt csapat mellett az amatőr NB I/B-s és az U18-as csapat vezetőedzője is lesz.

A felnőtt keret augusztus 19-én kezdi meg a felkészülést a szeptember végén kezdődő új bajnoki évadra.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés