Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Már horvát válogatott hátvédje is van a Szekszárdnak

A 21 éves Ivana Dojkic legutóbb az orosz Sparta&k M.R. Vidnojében játszott.

http://kscszekszard.hu:

:

A Nevena Jovanovics távozásával megüresedett légiós helyre az Atomerőmű KSC Szekszárd klubvezetése a 21 éves horvát válogatott Ivana Dojkic-ot szerződtette.

A 180 centi magas hátvéd fiatal kora ellenére jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, hiszen – a Tresnjevka 2009 és Novi Zagreb csapatai után – a Celje színeiben az Adria-ligában, a Moszkva játékosaként pedig az Európa-kupában is bemutatkozott. Ivana-t az előző évadban az orosz bajnokság legjobb védőjátékosának választották, illetve bekerült a liga második legjobb ötösébe is – derült ki a Magyar Kupa-győztes honlapjáról.

– Ivana Dojkic személyében egy rendkívül tehetséges játékos sikerült leigazolnunk, aki a horvát válogatottban is alapembernek számít. Az idei szezont eredetileg Törökországban kezdte volna meg, azonban a szerződtetése meghiúsult, így csapat nélküli játékosként tudtuk szezon közben elérni. Mivel Ivana legutoljára április végén játszott tétmeccset, egy hónapos próbaidővel szerződtettük, azaz január végéig bizonyíthat a szakvezetésnek – nyilatkozta Szabó Gergő. – A szezon második fele roppant keménynek ígérkezik, ezért úgy gondoltuk, ahhoz, hogy a bajnokságban el tudjuk érni a korábbi évek eredményeit, most kell változtatunk. Bízunk benne, hogy Dojkic érkezése új lendületet fog adni a csapatnak és Szekszárdon is meghatározó játékerő lesz – tette hozzá az ügyvezető elnök.

Ivana január 1-én este érkezett meg Szekszárdra és szerda reggel már meg is kezdi a közös munkát a csapattal.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
csocsa Recent comment authors
csocsa
Olvasó

Az ajánlólevele nem rossz,közelbb van a hazájához ,fiatal,hosszútávra is jó lehet,ha beválik.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés