Connect with us
Hirdetés
Hirdetés

Kosárlabda

Már egy hete karanténban vannak a játékosok Szegeden

Szekulovics biztos benne, hogy a pályán is bennmaradt volna az élvonalban a csapata.

  •   :

:

A Naturtex-SZTE-Szedeák egyik játékosa pozitív koronavírus-tesztet produkált, így már egy hete karanténban vannak a játékosok és a szakmai stáb. A csapat vezetőedzője, Szrecsko Szekulovics a Nemzeti Sportnak nyilatkozott, melyben elmondta, hogy reméli legkésőbb hétfőn már újra edzésbe állhatnak.

A Szegednek a kaposvári Orosz László Emléktornát és a Szolnok elleni edzőmeccsét is le kellett mondania, de a tréner szerint a kecskeméti tornán már részt vehet az együttes, majd az Oroszlánnyal is megmérkőzhetnek.

Jól erősített a nyáron a csapat, Szekulovics célja egy masszív A-csoportos alakulat felépítése.

Biztos vagyok benne, hogy a pályán is benn maradtunk volna az élvonalban, nem jelentett volna gondot. A legfontosabb, hogy masszív A-csoportos csapatot alakítsunk ki, és ne az utolsó mérkőzéseken kelljen kiharcolni a további élvonalbeli részvételt. Ha van esély, természetesen megpróbálunk még nagyobb lépésekkel haladni. Erősebbek leszünk, örülök, hogy Govens hozzánk szerződött, őt mindenki ismeri, nagyon jó játékos, két évet együtt dolgoztunk Szombathelyen, és óriási eredményeket értünk el, érkezése pozitív impulzust ad a csapatnak. Keller Iván is jó igazolás, stabil magyar kosaras, mellette a velünk maradó Kerpel-Fronius Balázsra is számíthatunk, aki a rutint képviseli a keretben.

fotó: hunbasket.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés