Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Már Egerszegen van a ZTE új játékosa

Az amerikai három hét próbaidőn bizonyíthat.:

:

Vasárnap késő délután megérkezett a Zalakerámia ZTE KK új játékosa, Alandise Harris. Az amerikai légiósnak három hete lesz arra, hogy meggyőzze a szakmai stábot, rá van szükségük a kék-fehéreknek.

Harris hétfőn erőnléti edzésen vett részt, majd este már a Bencze Tamás és Heinrich Róbert által vezényelt 5-5 elleni edzésen bizonyíthatott – adta hírül a ZTE Facebook oldala.

Fotó: Zsu

18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Kobayasiderrylzte2018heraklithballdontlie Recent comment authors
Kobayasi
Olvasó

Mi van ????
Próbaidőn van Harris!
Hát Egerszegre sem kell menni észt venni!!!
Vicc!!!

Kinter for president
Olvasó

Nem mindenkinek lehet annyi, mint neked ?

zte2018
Vendég
zte2018

Egy biztos kurva nagy gáz lesz ha nem nyerünk Szegeden. Berényi meccsre vissza térve nagyon sok hibával játszottunk és dobunk 7 triplát. Fullerrel ez a meccs meg lett volna és szerintem ebből a csapatból egy jó kinti dobó hiányzik. Harris remélem be fog válni de ő sem extra kinti dobó szerintem..

zterulez
Olvasó

Bekövettem instán. Hát elég érdekes figura… 🙂

stevens
Olvasó

Én szóltam… 😀 ya diggg

russelalba
Olvasó

Harris szerintem be fog válni Egerszegen. Tavaly az egyik legstabilabb légiósunk volt. Védekezése mindig jó, támadásban is voltak extra meccsei.

mte01
Olvasó

Remélem ezek után egyik egerszegi se fog afrikázni…

Kinter for president
Olvasó

Nem érted, miért vagy mikor szoktak afrikázni, ugye?:)

mte01
Olvasó

Nagyon is értem drága barátom… 🙂

Kinter for president
Olvasó

Nem úgy tűnik. Ugyanis akkor eszed ágában se lett volna ilyet írni ? Ha csak nem akarsz feltétlen hülyének tűnni, de ezt nem feltételezem.

balldontlie
Olvasó

Mindenki érti, miért afrikáznak a Zete szurkolók. Egyrészt primitívek, az sem jut el az agyukig, hogy náluk is vannak légiósok (sőt, még feketék is!), 4 darab, ami persze eggyel kevesebb, mint a Körmend légiósainak száma, köztük a horvát afrikai játékosunkkal…:-) Másrészt hangoztatják, hogy ők bizony nem rasszista, kétbites barmok, hanem csak arra akarják felhívni a figyelmet, hogy 5 légiós van egyszerre a pályán és ez náluk sosem fordulhat elő. Abba már viszont nem gondolnak bele, hogy miért is nem? Egyrészt mert nincs pénzük rá, ezért fiatalnak csúfolt huszonévesekkel töltik fel a pályát, akik közül 2 kap már csak érdemi perceket,… Olvass tovább »

balldontlie
Olvasó

+ annyi, hogy Harris nem rossz igazolás. Nekem a másik srác is tetszett ellenünk, de más volt az elképzelés és cseréltek. Szerintem ez egy jó döntés volt, hajazott arra, amit egy profi klub csinál. De persze elkezdhetnék vicsorogni, hogy 2 héten belül 2 négert használt el a csúnya légióstemető ZeteAfrika! De nem teszem, mert jól csinálták most ezt, fordított esetben azért gondolom kapnánk az ívet…

heraklith
Olvasó

Érzek egy kus ellentmondást. Először azt írod, hogy nem a kezdő ötös számít, majd leírod, hogy a Berény milyen jó. Benzcze azért nem igazol sok színesbőrű játékost, mert köztudott, hogy nagyon nehéz velük, főleg ha sokan vannak. Ezt valószínűleg ti Körmendiek tudjátok a legjobban. Harris is idén kényszermegoldás. Bencze minél több magyarral és a lehetőségekhez mérten nem rookie és nem sok amerikai játékossal szeret dolgozni, illetve nálunk nincs pénz 5 légiósra sem. A zte által eddig leigazolt mind a 2 néger továbbra is a csapatot erősíti. Nem igazolt azóta senkit, majd 3 hét múlva kiderül, hogy lesz-e harmadik. Nagyon büszke… Olvass tovább »

Kinter for president
Olvasó

Elhasznált a ZTE két hét alatt két “négert”? Az MTE egy félszezon alatt mennyit is? 8-at? És egyet értek Heraklithtel: nem Lajsz meg Németh Ákos fogja döntőbe vezetni a Körmendet, ha eljutnak odáig.

balldontlie
Olvasó

Félreértitek. Arra gondoltam, hogy jött a srác, nem győzte meg a vezetést, elment, jött helyette új. Amúgy abban is van igazság, sajnos, amit Ti írtok.

balldontlie
Olvasó

Valóban nem Ákos és Lajsz fogja elvezetni a csapatot addig, én csak arra utaltam, hogy az Egerszeg sem a fiatalok miatt van ott, ahol.

Kinter for president
Olvasó

Ebben maximálisan egyetérthetünk.

derryl
Olvasó

dr Goebbels:” A tömegek szellemi színvonalát sosem lehet eléggé lebecsülni.”

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés