Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

“Már csak egy lépésre vagyunk az álmaink elérésétől”

Kovács Adrián: Egyet megígérhetek, hogy a végsőkig küzdeni fogunk a pályán.:

:

Vasárnap 19:30-kor megkezdődik a Magyar Kupa fináléja, melyet az M4 Sport élőben közvetít.

Pénteken történelmet írtak a Debreceni Egyetem kosárlabdázói, hiszen az elődöntőben legyőzték az EGIS Körmend együttesét, így bejutottak a Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa döntőjébe. Kovács Adrián együttese ezzel már biztosan a legnagyobb sikerét érte el a szakosztály fennállása óta, de nyilvánvalóan nem elégednek meg ennyivel Polyák Lászlóék. A döntőben Magyarország talán legerősebb játékoskeretével rendelkező Szombathely vár majd rájuk, akik hét elvesztett kupadöntő után már nagyon szeretnék megnyerni a sorozatot – írja a kosarlabda.deac.hu, melynek a gárda vezetőedzője, Kovács Adrián nyilatkozott.

Egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen tisztában vagyunk az ellenfelünk képességeivel. Ahogy az előző két találkozón is, ezúttal is a védekezésünkön lesz a hangsúly, sok veszélyes játékosuk van, akik között eloszlanak a pontok, így fontos, hogy stabilak maradjunk hátul. A külső dobásaik, a kettő-kettőik és az átmeneti játékuk a meghatározó, de egyénileg is oda kell majd figyelnünk bizonyos játékosok limitálására. Fizikálisan kell játszanunk, és meg kell próbálnunk kihasználni, hogy eddig bő rotációval tudtunk dolgozni a kupán.

Már csak egy lépésre vagyunk az álmaink elérésétől, szeretnénk büszkeséget és örömet okozni a szurkolóinknak. Biztos vagyok benne, hogy mindkét csapat a maximumot fogja kiadni magából, hozzánk hasonlóan a Falco is nagyon szeretné elhódítani a kupát. Egyet megígérhetek, hogy a végsőkig küzdeni fogunk a pályán, és méltóképpen fogjuk képviselni a klubot, a várost és az egyetemet.

– zárta szavait a szakember.

Fotó: kosarlabda.deac.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
dbrcnfnVulcano Recent comment authors
Vulcano
Olvasó

Gratulálok a Debrecennek az eddigi teljesítményükért. Holnap pedig játszunk egy izgalmas, sérülésektől mentes mérkőzést. Mindkét város megérdemelné a kupa aranyat.
Holnap győzzön a jobb!?????

dbrcnfn
Olvasó

Ez szimpatikus hozzáállás. Egyetértünk, győzzön a jobb!

De ha lehet, legyünk holnap mi azok!?

Hajrá DEAC!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés