Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Már az első meccset megcsípné a Gabányiban az Oroszlány

Kiss Kornél elárulta, hogy mindenkinek a bajnoki cím lebeg a szeme előtt a csapatából.:

:

Szombaton veszi kezdetét a B-csoport egyik elődöntője. A pályaelőnnyel rendelkező MAFC fogadja az OSE Lions együttesét. Az oroszlányiak a Honvédot a papírformának megfelelően, 2-0-s összesítéssel búcsúztatták, ám a következő fővárosi együttes ellen már várhatóan nehezebb dolguk lesz.

– A bajnokság egyik legjobb csapata ellen fogunk játszani – mondta Kiss Kornél, az OSE Lions irányítója  BB1.hu-nak. – Sajnos az alapszakaszban oda-vissza kikaptunk tőlük, de nem érzem úgy, hogy gyengébb csapat lennénk. Nagyon erősek, jó játékosokkal, extra külföldivel kiegészülve. Az ő megállítása lesz az egyik kulcsfeladat a párharc során. Ezen kívül pedig a másik kulcsfaktor az lesz, hogy mi úgy játsszunk, ahogy valójában tudunk. Olyan keménységgel, olyan taktikai fegyelmezettséggel, ahogy az elvárható tőlünk. Ebben az esetben nem leszünk esélytelenek egyáltalán. Az első meccsen kellene nyernünk idegenben, mert abban biztos vagyok, hogy egy harmadik találkozón még nehezebb dolgunk lenne.

Úgy néz ki, hogy az Oroszlány az alapszakasz hullámzó meccseit követően a legjobbkor állt össze. A rájátszásban már nincs hibázási lehetőségük.

– Az egész szezonunkra jellemző volt a hullámzás, sok volt a hullámvölgy és hullámhegy. Ez a játékosmozgásoknak is betudható. Az utóbbi időben nagyon jó ellenfelekkel játszunk, mindenki motivált. Egyre jobban küzdünk egymásért, a csapaton belül is összeállt az egység, ami hiányzott sokszor az alapszakasz alatt. Mindenkinek az lebeg a szeme előtt, hogy elsődleges célunk a bajnoki cím és mindenki ennek szellemében fog pályára lépni – zárta szavait a játékos.

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés