Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Már a negyedik légiósát is bejelentette az OSE

Amerikai “hármas” mellett döntöttek.

  •   :

:

A 2020-21-es szezonban az OSE negyedik légiósa az 1994-es születésű, amerikai származású Marc Loving lesz.

A játékos az egyetemi évei alatt, 4 szezonon keresztül az NCAA-ben szereplő Ohio State Buckeyes csapatánál kosárlabdázott, majd előbb a Delaware 87ers, majd a Agua Caliente Clippers csapatával is a G League-ben szerepelt.

Az NBA előszobájának számító bajnokságban utolsó idényében 33 mérkőzésen 5 pontot és 3.3 lepattanót átlagolt. Vezetőedzőnk 3-as poszton számít a 203 cm magas, 100kg súlyú játékosra.

  •   
28 hozzászólás

28
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Mexx92szurkolóelfogult vagyokMambaoutbányász Recent comment authors
szurkoló
Olvasó

Ilyen csapat nem nagyon lesz az A csoportban eddig ha jól tudom a csapat legidősebb játékosa Illés Máté a maga 25 évével!Ezek a fiatalok szét fogják futni a pályát és ha a mester jól végzi a dolgát lesz okunk tapsolni a szezon folyamán!De még kellene a tavalyi irányító és még 1-2 magyar spiler 🙂 Hajrá OSE !

Dennis
Olvasó

Remy idősebb.

Mambaout
Olvasó

Garamvölgyi is.

elfogult vagyok
Olvasó

Valahogy nekem az 1-es poszt nagyon “sántít”! Ne legyen igazam! A többi igazolást érdekes, izgalmas megoldási variációnak érzem, meglepő kombinációk lehetnek belőle! De az 1-es poszt???

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Szerintem ő lesz az ötödik légiós. Én bizakodom, hogy egy ismerős arc lesz…😎

szurkoló
Olvasó

Jó lenne egy “fővárosi”srác! 🙂

elfogult vagyok
Olvasó

Egy “ismerős” arc nagyon kellemes meglepetés lenne!😉

Mambaout
Olvasó

Örülök, hogy alakul a csapat, és már a 4. légiós is megvan. Viszont ez az egész helyzet nagyon furcsa, és szokatlan az OSE-tól. Mind a 4 légiósunk amerikai, ráadásul 3 az első szezonját kezdi meg Európában. Nyilván lehet ez pozitív, de elég nagy rizikó ezt bevállalni. Amit látok (statokból, és ‘promóvideókból’ elég nehéz tájékozódni), hogy egy nagyon atletikus, keményen védekező csapat alakulgat. Ezek lehetnek pozitívak, ezt majd az idő eldönti, viszont az nagyobb aggodalomra ad okot (számomra), hogy 1-es és 5-ös posztra még nem érkezett játékos. Dwayne Morgan-t 4-5-re harangozták be, de 203 centije, és 3,3-as lepattanó átlaga inkább 4-est… Olvass tovább »

bányász
Vendég
bányász

Mihez képest szokatlan? Csak a 2. év az első vonalban.:) Kevesebb a pénz. Honnan hozzunk olcsó, de jó játékost? Rookie, USA, nincs màs választàs. Krasovec tudja a dolgát, mi maximum okoskodhatunk itt.

Én nem a légiósok miatt aggódok, hanem a 2. oroszlányi játékos miatt, akit Beck Feri beharangozott pár hete. Bogatin elment. Neki helye lett volna itt. Ott van Attila, aki ügyes, de még kellene neki pár kg. Ezen felül még egy oroszlányi lesz. Lehet találgatni ki érdemli meg, hogy a padra üljön.

Azt érzem a politika beleszól a csapatépítésbe, negatívan. Ne legyen igazam.

Mambaout
Olvasó

A szokatlant arra értettem, hogy talán Jestinen kívül az összes légiósunk Európából jött, nem nagyon kísérleteztünk első szezonosokkal. Illetve az előző évben is fele-fele volt az arány Európa, és Amerika között. De természetesen érzem azt, hogy talán a költségvetésnek szól ez a lépés, és nem más okból mentünk ebbe az irányba. 🙂

Igen, nagyobb gond lesz a fiatal játékos. Dávidnak kellene végre felvenni a ritmust, mert testfelépítésben ő az egyetlen aki fel tudja/tudná venni a versenyt az első osztályban.

Bízzunk a mesterben, eddig az összejött. 🙂

bányász
Vendég
bányász

Én is benne bízok.:)
A fiatal kérdés szerintem fentről irányított.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Mucza is fiatal.

Redbid
Olvasó

Érdekes, akkor most két “hármas” lesz??
Csak mert már volt itt egy cikk, hogy hármast igazoltak:

„Amerikából igazolt “hármast” az OSE
Alakul a piros-feketék kerete.
Szerző: BB1.hu 2020.07.20. 08:32
Adrio Bailey az OSE csapatában folytatja – jelentette be az oroszlányiak hivatalos honlapja.
A 198 cm magas, 98 kg súlyú, 3-as poszton bevethető játékos az Arkansas Razorbacks egyetemi csapatból teszi át székhelyét az OSE Lionsba. ….”

szurkolo01
Olvasó

+Bíró Olivér

bányász
Vendég
bányász

Szerintem csak elírás. Mindkettő forward. Bailey igazából a 4-es PF, Loving pedig a 3-as SF.

Hubie Brown
Olvasó

Bailey lesz a kezdő, Loving meg a cseréje, vagy fordítva.
Vagy ketten egyszerre lesznek a pályán, kicsit utánanézve B. inkább 4-es.

Hubie Brown
Olvasó

Ütősebb lett volna a “Clipperstől igazolt játékost az Oroszlány” cím.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ez ígéretes igazolásnak tűnik. Nem tudom, hogy melyik posztra hozzuk az ötödik légióst, de vagy 1-es, vagy 5-ös lukas lesz.

MAFCdrukker
Olvasó

És ez egyben azt is jelenti, hogy vagy Eric, vagy Milivoje távozik Oroszlányból.

bányász
Vendég
bányász

Van egy centerünk, első félidőben ott van Anda is és minden négyes tud beugrani 5-ösnek ha kell. +Krasovec tudja a dolgát.:)

gulyasszabolcs00
Olvasó

Fel van adva a lecke Krasovec-nek… Hajrá! 💪

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Mire gondolsz?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Egyrészről 5 amcsit kezelni, kordában tartani mindig nehéz. Másfelől nem a legjobb ajánlólevéllel érkeztek az eddigi légiósok, de azt kívánom, legalább olyan jók legyenek együtt mint a tavalyi társaság.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Köszi.
Két NCAA és egy G-league nem feltétlenül rossz ajánlólevél, de abban igazad van, hogy rookiet igazolni mindig lutri. Remélem Krasovec megint jól nyúlt bele a kalapba.

bányász
Vendég
bányász

Majd kiderül. Amikor feljutottunk már egyértelmű volt, hogy idényről-idényre le fognak cserélődni, mert jó játékos megtartásához sok pénz kell..

MAFCdrukker
Olvasó

Nálunk is ez volt a helyzet, sőt, a B csoportra sem változott: a légiósok egy évre jönnek, 5-6 külföldinként akad 1, aki hosszabbít. Ugyanis ha a rookie légiós jó szezont fut, nagyon megemelkedik az ára, és nálunk (de gondolom, máshol is) rendszerint nem fér bele a költségvetésbe.

Dennis
Olvasó

Szerintem Krasovecnek is volt valamennyi beleszólása, hogy kiket igazolunk. A többit majd az idő eldönti.
Személy szerint Seba-t nagyon jó, karakteres edzőnek tartom, amit eltervez azt el is szokta érni. Ha szükséges lesz és valamelyik amcsi nem jön be, biztos gyorsan lecseréli egy másikra.
Izgultam nehogy elvigye valamelyik élcsapat, de szerencsére maradt, nagyon bízom benne, hogy idén is nagyot dobbantunk.
Hajrá OSE!

Mexx92
Olvasó

Szabi!
Szeretném megkérdezni tőled, hogy Pantelics marad nálatok? Vagy inkább hazaigol? Elnézést az Oroszlányi szurkolóktól hogy itt kérdezted meg 🙂 nagyon szépen alakul a keretetek gratulálok hozzá 🙂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés