Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Már a jövő évi csapatot építi az NKA Pécs, két játékos aláírt

A közös folytatás mellett döntöttek.:

:

Az NKA Universitas Pécs igyekszik megtartani az értékeit, ennek jegyében ma délután két játékosuk is meghosszabbította a szerződését: Kollár Bencével két, Bor Gáborral három éves kontraktust kötöttek – írja a klub honlapja.

Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen szezon után is számít rám a csapat, és megkapom a bizalmat.A következő idényben nagyon szeretném bizonyítani, hogy érdemes velem számolni, meg akarom hálálni ezt a lehetőséget, amit ezzel a szerződéssel kaptam! Várom a nyarat, amely során tökéletesen fel szeretnék készülni mind fizikálisan, mind mentálisan, és persze még inkább várom a 2024/2025-ös szezon rajtját, remélem, már én is hozzá tudom tenni a magamét a csapat eredményes szerepléséhez

– mondta Kollár Bence, akinek szezonbeli teljesítményére egy egészségügyi probléma rányomta a bélyegét.

Életem első profi szerződését írhattam most alá, aminek természetesen nagyon örültem, picit talán remegett is a kezem . Úgy érzem, ez elismerés és nagy felelősség is egyben. Bajáról érkeztem ide, az ötödik szezonomat töltöm a Nemzeti Kosárlabda Akadémián, és az, hogy hároméves szerződést kötöttek velem az A-csoportos felnőtt csapatnál, jelzi, a legjobb döntést hoztam, amikor idejöttem. Egy lépéssel megint közelebb kerültem a céljaimhoz

– reagált a bejelentésre Bor Gábor.

A sportigazgató, a férfiszakág vezetője, Csák Magdolna nagyon örül annak, hogy két olyan fiatal játékossal kötöttek szerződést, akik már évek óta az Akadémia rendszerében dolgoznak, pontosan tudják, hogy a továbbiakban is sokat és nagyon keményen kell edzeniük ahhoz, hogy elérhessék céljaikat, és A-csoportos kosárlabdázókká váljanak.

– A legfontosabb az, hogy továbbra is folyamatosan erősödnünk, fejlődnünk kell, szezonról szezonra előrébb kell lépnünk, ezzel párhuzamosan pedig be kell építenünk az Akadémiánkról érkező tehetségeket! Semmi sem befolyásolhatja a stratégiánkat, sem szabálymódosítások, sem eredménykényszer! – mondta Csák Magdolna. – A Kollár Bencével és Bor Gáborral kötött szerződés bizonyítja, hogy továbbra is járjuk a saját utunkat, ragaszkodunk a céljainkhoz és az értékeinkhez! Bence az előző szezonban meghatározó játékos volt, számunkra ő egy nagy reménység, nem volt kérdés, hogy számítunk rá a jövőben. Hiszünk benne, teli vagyunk várakozással vele kapcsolatban, szeretnénk látni, ahogy az A csoportban is bizonyít. Gábor a következő generáció egyik legnagyobb tehetsége, aki tisztában van vele, hogy nagyon sok munka vár rá a folytatásban, de ő ebben maximálisan partner, egy remek személyiséggel megáldott igazi sportember. Biztosak vagyunk benne, hogy a szerződése által biztosított hároméves ciklus alatt el fogja érni azt, hogy felnőtt A-csoportos játékos váljon belőle!

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés