Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Már 2-0-ra vezet a Kecskemét

Wittmann Krisztiánra nem volt ellenszere a Szolnoknak.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Szolnoki Olajbányász 83-72 (10-14, 25-23, 23-18, 25-17)

Rájátszás, negyeddöntő, 2. meccs
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
V.: Földházi Tamás Péter, Tóth Cecília, Kovács Nimród János (Fekete László)

Kecskemét: Pollard 23/6, Kucsera -, Milutinovics 6/3, Klobucar 5, Karahodzsics 13. Csere: Wittmann 30/21, Dramicsanin 6/3, Ivkovics -, Kiss D. -.

Szolnok: Kovács P. 5/3, Pallai 16/12, Badzim 4/3, Szubotics 15, Cakarun 7. Csere: Cummings 8/3, Rudner -, Gilszki 3/3, Young 14.

Meglehetősen pontszegényre sikeredett a mérkőzés első negyede. Az első percben több kimaradt helyzetet követően, Kovács talált be távolról. Erre Karahodzsics felelt, majd Pallai tett vissza a gyűrűbe egy labdát. 2-5 után Klobucar egy büntetője, majd Milutinovics triplája ért célba, így 6-5-re a hazaiak vezettek. Szubotics, majd Pallai pontjainak köszönhetően visszavette a vezetést az Olaj, de mindeközben mindkét oldalon nagyon sok helyzet maradt ki. Pontatlanok voltak a dobások, de sikerült a KTE-nek fordítania Wittmann hárompontosával. A végén viszont már csak vendég pontok érkeztek, így négy ponttal tartottak előrébb a szolnokiak (10-14).

Még négy perc sem telt el a második negyedből, amikor Gasper Potocnik időkérése előtt egy pont híján megdobták a csapatok az első negyed ponttermését. Egyre jobban belelendültek a felek, Wittmann extrán játszott. Klobucar középtávolija után 19-18-ra vezettek a kecskemétiek, amit Pallai fordított meg egy triplával. Wittmann újabb távolit hintett be, majd Young és Pollard is sikeresen tört be. 24-23 után visszavette a vezetést a Szolnok Pallai triplájával. A szolnokiak fiatalja ihletett formában játszott, mert egy gyors kosárváltást követően ismét triplát dobott, ezzel csapata 31-28-ra vezetett, ő pedig már a 13. pontját szerezte. Szubotics szolnoki oldalról egyszer, Karahodzsics kecskeméti oldalról kétszer is betalált, majd Pollard betörése után a vezetést is átvették a hazaiak. Gilszki triplájánál már újra az Olajnál volt az előny, a negyedet pedig Cakarun büntetője zárta le (35-37).

A harmadik negyedben sem változott a játék képe. A mérkőzés első félidejéhez hasonlóan egyik fél sem tudott meglépni a másiktól, felváltva vezettek a csapatok. A hazaiak részéről Wittmann továbbra is veszélyes volt távolról, míg Pollard betörésekből operált. A Szolnok oldalán Szubotics gyűjtögette pontjait, valamint Pallai játék kedve sem hagyott alább. Az utolsó két percbe 51-55-ös állással mentek bele a csapatok, de Pollard és Karahodzsics egy-egy duplája megfordította az állást. Wittmann triplázott, a szolnokiak pedig elhibázták az ellentámadást. A végén még a kecskemétieknek is megvolt az esélye, de végül maradt a hárompontos hazai előny (58-55).

Izgalmasnak ígérkezett az utolsó játékrész, ennek megfelelően Cummings rögtön egyenlített a negyed első próbálkozásából. A Kecskemétnek azonban rögtön volt válasza: Dramicsanin egy triplát és egy duplát, Wittmann szintén egy hármast küldött a helyére, miközben a szolnokiak rendre hibáztak. Cummings zsákolásával visszajött hat ponton belülre a vendég együttes, de Wittmann az ötödik távoliját is bedobta. A Szolnok küzdött, Cakarun középtávolijával újra szorossá kezdett válni a találkozó, de ekkor Pollard fejezett be higgadtan egy akciót. Az amerikai a végén nem adta ki a kezéből az irányítást, és remek megmozdulásaival minden szolnoki kosárra volt válasza a hazaiaknak. Ennek megfelelően a Kecskemét megérdemelt győzelmet aratott, és immáron 2-0-ra vezet a párharcban (83-72).

A három győzelemig tartó párharc állása: 2-0 a Kecskemétnek.

Fotó: hunbasket.hu

93 hozzászólás

93
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
38 Comment threads
55 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
45 Comment authors
Hofi33RózsabimbóRigoJancseCsapajevSzhelY Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Remélem eddig csak Tippmix volt… Egyszerű a matek : 2 játékost kell fogni bármi áron. Hajrá OLAJ!!!

Rózsabimbó
Olvasó

Az eddigi eredmények után, a folytatásra még brutálisabb izgalmak várhatóak, ha kedden ki tudja harcolni a győzelmet az Olaj!

atibácsi
Olvasó

Most nem azért, mert hívő vagyok, de HISZEK A FELTÁMADÁSBAN! Ez a csapat, az agyonszidott edző már igenis megmutatta, mire képes. Tudom, az előjelek, a mutatott játék, a csapat negatív mentális állapota … És, nehogy már Zsíros Petin és Samun múljon! Azért…, ha választani kellene ki maradjon ki a rotációból … Dobogósok lennének. Mondom ezt úgy, hogy remélem, még sokáig Szolnokon maradnak! A Wittmannt szidóknak és a párna- féléknek nem írok vissza, ti sem tegyétek, mert egy szintre kalibráljátok velük magatokat! Krisztián minden elismerést megérdemel, óriási sportoló! Mi itt Szolnokon tudjuk, az egykor nálunk játszó eltávozottak mindig extrát tolnak Szolnokon,… Olvass tovább »

Olajheart2
Olvasó

Óriási +1 ❤🖤

Ktopi
Olvasó

Remek hangulatú meccs volt . A szolnokiak remekül nyomták, de ezt tudtuk. Most végre mi is elkezdtünk szurkolni, legalább is a második félidőben . Végig attól féltem , hogy a Szolnok szokás szerint megrázza magát es fordít . De mindenre volt valaszunk. Ott most valami tényleg eltört, nem jöttek a dobások, görcsös erőlködés volt a vége. Óriási feszültség volt a pályán , mindenki megreklamalt mindent. Ilyenkor jön jól , hogy a mi játékosaink rutinosabbak es tudják kezelni az éles végjáték feszültséget ! Wittmann … nincsenek rá szavak , hogy mekkora szíve van ennek a srácnak . Pollard néha túlpörgött, de… Olvass tovább »

RigoJancse
Olvasó

Lefőtt a szolnoki zaccos kávé!

Csapajev
Olvasó

Szevasz öcsike!
Gratulálok a második hozzászólásodhoz. Egyik a körmendieket fikázta a másik meg itt van. 🙂
Vajon honnan írt, ez a kicsi troll?? Csak nem egy nyugati határmenti redakcióban lenne az IP cím?????
Nagyon ügyes vagy! 🙂

WSreborn
Olvasó

Szeretném jelezni, hogy több kecskeméti és szolnoki ismerőssel beszélve a “csettegő” ÚJ nicknév mögött megbújó személy beírásàból egyetlen szó sem igaz.
Eléggé nyilvànvaló hogy melyik városból származnak azok az újabb kamu nickek akik megint elkezdték generàlni a feszkót az Olaj és MTE cikkek alatt.
Érdekes, hogy egyetlen igazi KTE drukker sem panaszkodik a szolnoki szurkolókra, csak egy állítólagos kecskeméti újonnan létrehozott nick….

Csapajev
Olvasó

Cui prodest? (Seneca)
Na és kinek az érdeke??
Nyilvánvaló, hogy óriási kattintásgenerátor, ha beugrik néhány trollt a sűrűbe, hogy provokáljon. 🙂

PL
Olvasó

Szilverhelyi nickgyár hétvégi túlórát tol… 😂😂😂

Rouge
Olvasó

Potocnik az első meccs után: “…Ez már a rájátszás és mi nem voltunk azon a szinten sem fizikalitásban, sem összpontosításban, hogy legyőzzük a Kecskemétet. Jobbak voltak, minden tekintetben. Még messze a sorozat vége, ez csak az első meccs volt…” Az elejét ugyanígy lenyilatkozhatja most is, az utolsó mondatot viszont picit korrigálni kell.. “…Már közel a sorozat vége, ez már a második meccs volt…” Ez most Potocnik sara: a középszakaszban túljátszatta a kulcsembereket (Badzim), most pedig az első két negyedben nagyon jól játszó Pallait (16 pont) jegelte a második félidőben… helyette Kovácsot erőltette (2 VAL, eladott labdák, technikai reklamálásért). Nem a… Olvass tovább »

Sz.olaj
Olvasó

Ha meglenne a 12 fős rotacio akkor is csak a kulcsembereit játszatna, ez az ami megszokott nála…

Dudi
Olvasó

Sztem nem az első meccs volt a meglepetés, hanem, hogy most 2-0. Még nincs vége…

Well_done
Olvasó

Grat Kecskemétre!

redmiller
Olvasó

Ez egy álom! Akár mi is lesz a vége! Kiesünk 3-2-re, az se érdekel! Kaptunk két fantasztikus élményt a csapatunktól!
Egy továbbjutás továbbra is maga lenne a csoda! Viszont ez a csapat képes a csodákra!

Köszönöm szépen, hogy az első félidőben helyettesítettek! Végül a vártnál is később értünk ki, de a második félidő is élmény volt!

Marillion
Olvasó

Szolnokon valami totál félre ment…gratulálok Kecskemétre,hát ha innen zsínórban 3-at bakiznak akkor meg az Olaj szépen altatott!

fanaticfantastic
Olvasó

A középszakaszt rosszul kezeltük. Szerintem ennyi.

Redbid
Olvasó

Szerintem 2 fő dolog.
Egy majdnem teljesen “tétnélküli” felsőházi “játszadozás”, míg a középházban vérre menő csatákra kényszerültek. Ez minket is “megütött” Körmenden!
Aztán benne lehet az is mint nálunk Poto második évében.
Ő munkamániás, meg is mondja.
Egy gond van, a játékosoknak kell azt “elviselni”, és hiába profik, azért nem gépekről van szó, hogy kicsit megzsírozzuk itt-ott, és ezerrel mehet tovább!

Ettől föggetlenül, még mindig benne van az Olajban a fordítás!

SzhelY
Olvasó

jól látod a középszakasz tét nélküli volt az első két csapatnak és nehezen pörögnek fel a szolnok vég képp de én a tavaji problémát is látom valahogy a végére ninvs öszhang az edző és játékos között szolnokon

Pojaca
Olvasó

Majd mindjárt elaltatlak én téged! Milyen altatásról beszélsz ember, a rájátszásban minden egyes plusz meccs nagyon sokat számít, ha nem a pihenéssel töltik a játékosok. Nem mindegy, hogy 3-1 vagy 3-2 egy párharc, itt nincs direkt altatás vagy vereség.

Piffinger
Olvasó

A sport egyik legnagyobb csapdája az illúzió.
Illúzió, mely alapján azt gondolod, hogy a csapatod a legjobb és a csapatod mindig nyer.
És persze ez nem is baj, mert a csapat maga a szerelem, a hit.
Sajnos ez a szerelem sokszor homályossá is teszi látásunkat.
Nem látjuk az illúzió mögött feszülő valóságot: lelki, fizikai és sajnos (de nagyon) anyagi tényezők.
Ne a harag uralkodjon el rajtunk, hanem a remény, mert szerelmesek vagyunk mindannyian. Biztassuk még hát a szerelmünket.
( hisz van annyi csapat, lásd Juve, Nápoy, Man U.)

Gratula a Kecskemétnek, Krisznek!

HAJRÁ OLAJ!!!

Olajheart2
Olvasó

Sajnos ( de nagyon ) anyagi tényezők… ezt hogy érted? Köszönöm a válaszodat

Piffinger
Olvasó

Sajnos a zsoldosságon. Már rég nem érzem azt a szívet, lelket a kosárlabdában, mint régen. Csak a pénz és csak a pénz. Tisztelet persze a kivételeknek (Mondjuk Krisz, Fepu…)
Nagyon eltolódott ez a sport is ebbe az irányba.
Gondolom egy – két játékosunknak már a jövő évi ajánlatok csilingelnek a fejükben, mely közre játszat egy szétcsúszásban.

Nem tudom… Szerelmes fikciók ezek…

Milivoj
Olvasó

Badzim és Young biztosan távozik, Csakinak és Cummingsnak tettünk ajánlatot, szerintem az egyik biztosan marad, de van esély mindkettőre, Lukács jön, Kovácsot nyugdíjazni kellene, Potocnik marad, ha kiesünk akkor is

Olajheart2
Olvasó

Köszönöm szépen így már értem mire gondoltál.. és azt kell mondjam abszolút egyetértek veled.. nagyon anyagias lett a kosárlabda is mint sok minden más csapatsport… annak ellenére nekem a tavalyi és az idei csapat is sok örömöt hozott,szerettem szeretek nekik szurkolni… persze tudom a klubnak szurkolunk a csapat mindig változik.. volt már sok kevésbé szerethető csapatunk. Örökké Olaj❤🖤

wolf88
Olvasó

De rohadt jó kis meccs volt,ahol csak az utolsó 5 percben tudott meglépni a hazai csapat.Szép volt fiúk!
Klobucarnak remélem semmi komoly,ha jól láttam az achilleszéhez nyúlt,azzal lehet baj.Remélem sikerül kikúrálni.Örülök,ugyanakkor érthetetheln,hogy Pallait miért jegelte a szolnoki edző a második félidőben?Elsőben minden is beesett neki.Hajrá KTE!Szép volt fiúk!Holnap folytatjuk a Széktói Stadionban!

Milo
Olvasó

Óriási csalódottság van bennem. De azért ne menjünk el amellett, hogy cseremagas (Taiwo, Zsíros) és csereiranyító (Pongó) nélkül játszunk. De a legrosszabb az elképzelés nélküli játékunk. Badzim középszakaszban egész jó formában volt, most nagyon mélyen. Érdekes lesz a harmadik meccs, de muszáj leszünk behúzni. Ha a harmadikat megnyerjük akkor óriási meccs lesz pénteken Kecskeméten. Szedjük össze magunkat, ennél sokkal több van ebben a csapatban, kár lenne így befejezni a szezont. Hajrá Olaj!

Ktopi
Olvasó

Krisz ! Minden nappal egyre öregebb leszel – es egyre jobb! 🙂 Isten éltessen a holnapi szulinapodon !!!

Erka
Olvasó

+1

SárgaPárna
Olvasó

Így jár az a csapat, aki végigkamuzza a középszakaszt!

fanaticfantastic
Olvasó

Azért,ahogy nézem,ma ti is lepipáztátok a Szegedet! Öcsisajt!

Gézuka
Olvasó

Menjel a filko meccs alá eszt osztani, ne ide bofogj te csira.

Alulu
Olvasó

Mit játszott a falco?

Marillion
Olvasó

Kikapott a Falco is te barom állat!

SárgaPárna
Olvasó

Marika! Kérlek ne égesd magad!

fanaticfantastic
Olvasó

Arra itt vagy te! Nagyobb kárt okozol a Falcónak mint bármi más a történetéten.

Marillion
Olvasó

Marika? Ismersz személyesen…nem! Mert fosol mióta találkozóra vagy hívva! Himnemű vagyok fajbarom!

Názáleti Blájen
Olvasó

miért nem a sillerhely alá kommentálsz te nyomorék kis pöcs. gyere Szolnokra és mutatkozz be személyesen.

Olajheart2
Olvasó

Végtelenül szomorú vagyok…… De igenis nyertünk idén Magyar Kupát tehát a szezon nem múlik el nyomtalanul! Örökké Olaj❤🖤

Ktopi
Olvasó

Egy rövid pillanatig most azért reménykedhetünk 🙂 remek érzés , nem gondoltam volna, hogy ebben a párharcban leírhatom ezt! Hajra Kecskemet !!!

nezo828
Olvasó

Gratulálok a Kecskemétnek! A Szolnok szurkolóinak csalódottságát értem, viszont a “világvége hangulatot” nem. Hiszen ha a legsötétebb jövökép is rajzolódik ki, a Szolnok éve akkor sem “nullás”, a kupagyőzelem megvolt. Az tény, hogy nincs a csapat csúcsformában, vagy talán helyesebb úgy fogalmazni, hogy a légiósok, különösen Badzim. De! Tartom olyan erősnek a Szolnokot, hogy tudjon egymás után három meccset nyerni ebben a párharcban. Azt gondolom, hogy amennyiben a következőt a Tiszaligetben hozzák összejöhet ez a – jelen esetben – bravúr. Ha így lesz, minden tiszteletet megérdemelnek és akkor nyilván más szurkolói kommentek íródnának. Írom ezt úgy, hogy én tulajdonképpen a… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Igen. Alapjában igazad van. Nem írnám le én sem a csapatunkat. Csak! Nem érzem azt a tüzet amivel kupát nyertünk. E nélkül nem tudunk fordítani.

Born2Ball
Olvasó

Akkor most a Kecsó bajnokesélyes?😂

Tarifa
Olvasó

Már csak hármat kell nyernünk!

fanaticfantastic
Olvasó

ja….

WSreborn
Olvasó

Sárga mezben nem sólymok, hanem dögkeselyűk köröznek, de vajon megdöglött e a vad vagy csak sebesült? Ez itt a kérdés…

csettegő
Olvasó

Én egy kecskeméti szurkoló vagyok. Gratulálok egyébként mindkét csapatnak. Azt szeretném viszont kérdezni, hogy mit éreznek azok a szolnoki szurkolók, akik az utcán a meccs után random sétáló emberektől kérdezik meg, hogy nincs-e kedvem/kedvünk orálisan kielégíteni őket (nyilván nem voltak ennyire kultúráltak :D)? Továbbá ha az utcán állnak, és melletük szeretne elhaladni egy autós, miért érzik úgy, hogy mindenképp rá kell egyet verni a kocsira? (Nyilván szervezői hiba is volt, hogy előbb a szolnoki tábort engedték el, de akkor is…) Semmi rossz érzés, csak érdekelne.

Mendez
Olvasó

Te ezen meglepődsz?

ballin
Olvasó

Mert azok nem emberek, hanem orkok. Tisztelet a kivételnek!

fanaticfantastic
Olvasó

Ezt,szolnokiként én sem értem! Elnézést kérek a higgadt szolnokiak nevében!

KD
Olvasó

Előemberek, a tavalyi döntő után meg sem lepődök a kérdéseiden. Kővet biztos nem találtak, na meg rohamrendőrök sem voltak, akiket meg lehetett rohamozni!

fanaticfantastic
Olvasó

Miért általánosítasz?

WSreborn
Olvasó

Mert egy barom gibbon

Olajheart2
Olvasó

Miért kérdezed meg őket teljesen felesleges.. én már telibe szarom mit írogatnak… mindig újra és újra és újra és újra ugyanazokat írják.. Szarvas kődobálas stb stb…

PL
Olvasó

Ezt a kamut! 😂😂😂 ezért beregisztrálsz ide? Irj a klub oldalára, ott több szurkolót megtalálsz mind itt.

Hofi33
Olvasó

Kedves Csettegő! Megértem a felháborodás okát,mint jászberényi szurkoló!Kérdezd meg Milivoj fanatikus szolnoki szurkolót aki porig alázta a jászberényi embereket,hogy akkor ki itt paraszt,favágó,bunkó,senkiházi,gerinctelen féreg? Amúgy gratulálok Nektek! 😉😉

Pojaca
Olvasó

Hullámvölgy, elkényelmesedés a középszakaszban. Potocnik nem tudja felpörgetni a társaságot, innen már nagyon nehéz lesz.

fanaticfantastic
Olvasó

Még egy dolog. Ismét 3 ember vert meg bennünket. Nem először az idén. Ha látjuk,hogy jó napjuk van,miért nem állítunk rá mást. Miért nem védekezünk?

SárgaPárna
Olvasó

Sírj! Szarvas Gabival beszélj, ő ért hozzá!

fanaticfantastic
Olvasó

Takarodj már a sárga házba. Ne itt szemétkedj.

fanaticfantastic
Olvasó

Amikor a kupából kizúgtatok,nem láttalak itt. Meg mi nem is szemétkedtünk nálatok. Jó,mondjuk mi nem vagyunk olyan műveltek,ugye. Csak van egy kis betyárbecsület.

SárgaPárna
Olvasó

Látom idegbe vagy… Imádom!!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Nem vagyok idegben. Csak téged rühellek,mint a sz.t!

Marillion
Olvasó

Te meg bújkálsz valahol,szar lehet neked bunkerban lakni elzártan a világ elől,ezért vagy ilyen sötét!

Marillion
Olvasó

Találkoztunk már? Ja még sajnos nem! Hát nem rajtam múlt ez eddig sem! Még hány meghívót küldjek?!

Pablo Escobar
Olvasó

Wittmann 30/21💪💪💪💪💪 Léket kapott a tiszai álomhajo🤡🤡🤡🤡🤡

nazol
Olvasó

Gratulálok a Kecsónak.
A légiósaink “eltűntek”. Most abszolút nem érzem, hogy ezt megfordíthatjuk. Nincs meg hozzá a hozzáállás, akarat, alázat. Ez van. Potocniknek is megköszönjük a munkáját valószínűleg, ha kurva nagy csoda nem fog történni.
Túl öreg vagyok már ahhoz, hogy borzasztó csalódott legyek, de ennél azért többet vártam.
Hajrá Olaj!

fanaticfantastic
Olvasó

Hol van a kupában nyújtott lelkesedés? Hol az a jéték? Elfelejtettük?

Vulcano
Olvasó

Wittmann nem volt semmi🔥

Milivoj
Olvasó

Szégyengyalázat, megint a púpos, de talán jobb is így, ezzel a teljesítménnyel esélyünk úgysem lenne semmire

Thomas650413
Olvasó

Nemes egyszerűséggel… mi a büdös bárcás repedtsarkú jó ribanc …-at “púposozol” te sz@rkupac???
Állj elé, te negatív IQ-jú véglény és mondd a szemébe!
De te, maximum elé térdelhetsz és bekapva imádhatod!

Milivoj
Olvasó

Mé, nem az? Minden bántás nélküli ténymegállapítás volt.
Térdelés, bekapás, mi vagy te, b@zi!?

Thomas650413
Olvasó

Te idióta…
Tudod ki volt púpos? Quasimodo…
Te, a lába nyomába sem érhetsz, semmiben Wittmann Krisztiánnak!
Az utolsó mondatodra csak annyit: azért b@zizol, mert látens meleg vagy?
Jaj bocsánat, nem vagy meleg, csak a tenyereddel vasalod a ruhatáradat, és ha kilépsz a járdára, megolvad alattad az aszfalt! 😀

Hofi33
Olvasó

Jót nevetek a böfögéseiden! Emlékszel mit kommenteltél a jászberényieknek? A Karma visszaüt 🤣🤣🤣

Marko_tropojából
Olvasó

Nem úgy volt, hogy behúZZUK, megverJÜK, szétkapJUK? Többet kellett volna hozzátenned, akkor meglett volna! Legalább két trojkát, és két büntit.

SárgaPárna
Olvasó

Forray Gábor ma a Praktikerbe rohant a meccs után, vett egy seprűt, annyit mondott jövő héten viszi valakinek ajándékba…
Nem tudja valaki, mi ez az egész? 🙂 🙂 Muhhahahhahaaaaa

fanaticfantastic
Olvasó

Kapd be az összes f !!! Agyagedény!

nazol
Olvasó

Kicsit óvatosabban… Mi már idén nyertünk egy kupát. Ti még semmit. Plusz, még nem estünk ki. Bár, ha ki is esünk, még az sem jelenti azt, hogy ti idén bármit is nyertek. 🙂

Heindrich
Olvasó

Ami vicces, az vicces 😀

szolnokbasket
Olvasó

Ma is jobb volt a Kecskemét, gratulálok!

A 37 éves Wittmann többet dobott ma mint a Pongó-Rudner páros egész szezonban…
Krisztián elképesztő amit az elmúlt 1-2 évben művel, kiváló játékos!

fanaticfantastic
Olvasó

Eddig ,minden esetben megvédtem a csapatunkat. Most eljött a pillanat,hogy nem tudom. Mérhetetlenül szomorú vagyok! A 2 meccsel szét lett q-va az egész évünk. A kupát köszönöm. Azt hiszem az idény lefutott. Remélem,hogy csak az elkeseredettség beszél belőlem. Bár innen felállni… Csoda lenne. A Kecskemétnek gratulálok! Megérdemelték!

moldi56
Olvasó

A harmadik meccsen már csak becsületből is kellene győzni,bár ezzel azt hiszem egyedül vagyok.

Mendez
Olvasó

“Ne igyál többet, fröcsögés, táncolj, foglalkozz a gyerekeddel” …jövő héten kit fogtok gyalázni ha Kecsó győzelmet jósol?
Szánalmas.
😂😂😂

Názáleti Blájen
Olvasó

édesanyádat

Mendez
Olvasó

Ezzel nem mondtál újat.
Tudjuk, hogy halott édesanyákat is szemrebbenés nélkül…

fanaticfantastic
Olvasó

Megjöttél a vérszagra? Megeredt a nyelved,azonnal.Tudod mit. Nincs is kedvem vitázni,mert nincs most érvem semmi. Csak arra kérlek,hogy ne gyalázkodj. Csak ennyire !

moldi56
Olvasó

Az.Valóban szánalmas.Erre már nincsenek szavak.Az okokat nem ismerem,de rohadt nagy baj van nálunk.Egytől egyig képzett játékosok és csak ennyire futja.Szolnokon az ilyen szánalmas vergődéshez nem vagyunk hozzászokva,biztos vagyok benne hogy megkapja a részét akit illet.

fanaticfantastic
Olvasó

Csak,ugye addig meg elmegy a hajó.

atibácsi
Olvasó

Badzim hozta a kupát. Viszi a bajnokságot? Lábon lőttük magunkat a középszakaszban, ez már tisztán látszik. De, könyörgöm, állítsa már el valaki a vérzést!

Heindrich
Olvasó

Gratulálok a KTE-nek! 2-0 oda, lehet bekakkantani!! Hajrá OLAJ!!!

Názáleti Blájen
Olvasó

hát ez meg mi volt? Köszönjük Pototcnik.

GORECUBRBA
Olvasó

Bruhaahhah söpredék

MemphisGrizzlies13
Olvasó

Takarodj Potocnik a szerencsétlen agyhalott szerelmeddel Badzimmal. És még finoman fogalmaztam. Pallai helyébe pofán rúgnám mindkettőt. Gratulálok a Kecskemétnek mindenben jobbak.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés