Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Mandics: Rendkívüli pszichés nyomás volt rajtam és a játékosokon

Ales Pipan szerint az utolsó két meccsükön jó kosárlabdát játszottak.:

:

Tegnap este eldőlt, hogy a Naturtex-SZTE-Szedeák marad a következő szezonban is az A-csoport tagja, miután idegenben is legyőzte a Serco – TF-BP csapatát, és így 2-0-ra megnyerte a play-outot. Íme a két vezetőedző értékelése a hunbasket.hu jóvoltából:

Serco – TF-BP – Naturtex-SZTE-Szedeák 77-78 (18-13, 24-18, 17-21, 18-26)

Ales Pipan, a Serco – TF-BP vezetőedzője: Gratulálok a Szegednek és a saját játékosaimnak is, az utolsó két meccsünkön jó kosárlabdát játszottunk. Az elmúlt négy és fél hónapban azért dolgoztunk, hogy bent maradjunk, de ez nem sikerült, így szomorúak vagyunk. A kulcspillanatokban a Szeged jobban koncentrált, több energiát vitt a mérkőzésbe és jobb döntéseket hozott, a negyedik negyedre pedig feljavult a két legjobb dobójuk.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Rendkívül jó hozzáállással és mentalitással játszott a TF, ehhez gratulálok nekik. Nem meccseltem még ehhez hasonló döntő összecsapáson. Rendkívüli pszichés nyomás volt rajtam és a játékosokon is, de a fiúk hatalmasat küzdöttek és diadalmaskodtak. Rengeteg problémánk volt a szezon alatt, de sokat elárul a vezetőségről, hogy nem büntetéssel, hanem plusz motivációval, anyagi juttatásokkal próbált jobb eredményeket elérni. A szezont zsinórban öt győzelemmel zártuk, ennek és a bentmaradásnak is örülök. Majdnem száz szurkoló elkísért bennünket, köszönjük a támogatásukat.

fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák Facebook oldala

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
HYPER Recent comment authors
HYPER
Olvasó

Kellett volna még 1-2 külföldi a TF-be. Gondolom most kirúgnak mindenkit aki terheli a költségvetést.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés