Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Mandics: Olyanok vagyunk, mint a focisták

Amikor egy kihagyott ziccer után, fogják a fejüket. Pedig a nagy játékosok is elrontanak dobásokat – tette hozzá.:

:

Tegnap este a Naturtex-SZTE-Szedeák egy nem túl színvonalas, ám annál izgalmasabb mérkőzésen, hosszabbítás után, 81-73-ra legyőzte odahaza a Kaposvári KK-t. A hunbasket.hu oldal szerint így látta a mérkőzést a két vezetőedző:

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: A győzelem ellenére felemás érzéseim vannak. Egyrészt büszke vagyok a srácokra, másfelől viszont úgy érzem, hiányzik az önbizalmunk. Ennél a klubnál mindenki bízik ezekben a játékosokban, mégis önbizalom nélkül játszunk. Sokszor mint a futballisták egy kihagyott ziccer után, fogtuk a fejünket, pedig a nagy játékosok is elrontanak dobásokat. Szerencsénk is volt, lett volna lehetőségünk lezárni a meccset, de ez nem sikerült, a hosszabbításban viszont felülkerekedtünk ellenfelünkön.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Gratulálok a Szegednek! A lepattanókból és az eladott labdákból hússzal többször dobhatott rá a Szedeák, ez döntötte el a mai meccset. Volt több olyan szituáció, amikor mi is eldönthettük volna a mérkőzést, de ez nem sikerült.

Fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák Facebook oldala

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés