Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Majdnem kétszáz pontot hozott a Veszprém–MAFC derbi

Nagy rangadóval folytatódott a B-csoport. A MEAFC-é a forduló meglepetése.:

:

Egy keddre maradt Nyíregyháza–MTK mérkőzés híján teljes fordulót rendeztek a másodosztályban az elmúlt hétvégén.

A Piros-csoportban Veszprém–MAFC rangadót hozott a játéknap, melyet odahaza is a veszprémiek húztak be: a hibátlan listavezető immár komoly előnyt tudhat magáénak üldözőjével szemben. A Bonyhád vendégeként nyert a Budafok, az OSE egy negyedig volt bizonytalan a Békés ellen, a MEAFC pedig nem kis bravúrt végrehajtva legyőzte a BKG-t. A PVSK a Honvéd ellen jutott 100 pont fölé, a Vasas pedig a Nagykőrös vendégeként nyert.

Az alsóházban győri győzelemmel folytatta szereplését a Salgótarján. Az Óbuda Egerben nyert, a Vásárhely Pápán, így csak a Tiszaújvárost legyőző SMAFC ünnepelhetett saját közönsége előtt. Az idegenbeli sikerek sora vasárnap is folytatódott: az Újpest otthonában nyert a DEAC U23, a „kis” Albát pedig a Baja győzte le.

NB I/B, 18. forduló

Piros-csoport

MEAFC-bravúr a BKG ellen

A szokásosnál is kedvezőtlenebb előjelekkel várhatta a pénteki feldobást a házigazda, hisz Tóth Viktor, Prophet, Szepesi és Brugós mellett a sérülése után egyre jobb játékot mutató Galló, Homoki és Orliczki Bence sem lehetett ott társaival a parketten – tudósított a MEAFC honlapja a BKG elleni találkozóról.

Alacsonyabb szerkezettel, de annál magasabb elszántsággal vetették bele magukat a tabella negyedik helyezettje elleni küzdelembe a hazai játékosok, akik már a legelejétől igyekeztek tudatosan járatni a labdát. Gonda majd Szanyi is hármast dobott, a palánk alatt pedig egy Béres-villanás váltotta ki a közönség elismerését. Ezalatt és ezúttal hátul is fegyelmezetten zárt a miskolci retesz, a gyorslábú miskolci mezőnyemberek nem hagyták kibontakozni a vendégek villámléptű kisembereit, így a negyed végére hatpontos előnyre tettek szert (24-18).

A második negyed elején tovább növelte előnyét a Miskolc. A rendkívül agilis és ponterős Kopasz játéka pillérként határozta meg ekkortájt a hazaiak játékát, kinek lelkesedése lepattanók begyűjtése mellet sikeres hárompontost majd ziccert jelentett. Egy pici hazai megingás azonban elegendő energiafröccs volt a rutinos vendégeknek. Az amerikai légiós, Berger palánk alatti fizikális játékával, valamint Nagy Benedek két hárompontosával egy pillanat alatt felzárkózott a BKG. Egy, az utolsó pillanatban szerzett labdából még az egyenlítésért is próbálkozhatott a vendégcsapat, ám a kimaradt dobás okán kétpontos hazai előnyel vonultak a nagyszünetre a csapatok (41-39).

Hazai szempontból döcögősebben indult a harmadik negyed, hiszen a ritmust váltó BKG igyekezett nagyobb nyomás alá helyezni a hazai játékosokat. Labdákat és gyors kosarakat szerezve át is vették a vezetést. A támadásban addig kiválóan teljesítő hazai játékosok kicsit megtorpantak, ám a borsodi időkérést követően Tóth és Takács vezérletével új erőre kapott a MEAFC. Előbbi jól bontotta a védelmet, míg Takács a negyed végén – egy végletekig kijátszott hazai támadást követő – extra triplával ajándékozta meg az érte és csapatáért egyébiránt egyre hangosabb szurkoló nézősereget (55-57).

Kitűnően kezdte az utolsó játékrészt a hazai gárda, amit a csapatszinten helyenként már-már ellenállhatatlan védekezés alapozott meg. A vendégeknek minden centiért keményen meg kellett küzdeniük, míg támadásban a hazaiaknál ismét „folyt” a labda. A végjátékban Lippai palánk alatti játéka adta meg az alaphangot, majd Tóth Bence zsákolt hatalmasat a vendégek amerikai játékosának szorításában. A talpra ugrasztott Körcsarnok közönsége ekkor kezdte igazán elhinni, hogy a miskolci kosaras fiúk bizony a győzelem kapujában állnak. Bár a mérkőzés eldőlni látszott, a kékmezesek zsinórban szerzett öt pontjukkal egy labdányira zárkóztak (82-79). Kopasz kiharcolt faultja után az első büntetőt értékesítette, míg a másik oldalon – a végig eredményesen semlegesített pontfelelős – Nagy dobása rövid lett, így óriási meglepetésre, de a mutatott játék alapján teljesen megérdemelten a MEAFC-Miskolc legyőzte a tabella negyedik helyezettjét (83-79).

A rossz előjelek ellenére a hazaiak küzdeni tudásból és fegyelmezett csapatmunkából is jelesre vizsgáztak, és még a nehéz pillanatokban is helyén volt a szívük így végül megérdemelt győzelmet arattak a rendkívül modern és látványos kosárlabdát játszó, előzetesen jóval esélyesebbnek tartott vendégek felett!

Drahos Gábor, a MEAFC edzője: Idei legkomolyabb koncentrációjával dolgozott 21 éves átlagéletkorú csapatom minden tagja. Ez a számok nyelvén ma 37 percet jelentett, ami a korábbi fordulókhoz képest elképesztően magas szám. Jó volt látni, ahogy a tervezett taktika, a belevetett hittel és az alázatos csapatmunkával olyan visszajelzésekkel átszőtt, nyomon követhető elegyet alkotott, ami magával vitte a fiúkat a győzelem felé. Galló, Homoki, Szepesi, Brugós és Tóth Viktor lábának mielőbbi és teljes gyógyulásának ajánlott mai sikerünkre ma éjfélig büszkék lehetünk, ám holnap hajnaltól már csak és kizárólag az MTK elleni találkozó lebeg a szemünk előtt. Gratulálok csapatomnak a mai munkához.

Dr. Nagy Ágoston, a BKG edzője: Az első félidei védekezési hibákat igyekeztünk kijavítani a második félidőben. A harmadik negyedben úgy nézett ki, hogy ez sikerült is. Támadásban nem találtunk saját magunkra, az a rengeteg kihagyott belső helyzet egy picit megbosszulta magát, így kívülről is elbizonytalanodtunk. Nagyon jól védekezett a Miskolc, úgy gondolom, hogy abszolút megérdemelték a győzelmet. Sajnálom, hogy nem tudtunk partnerek lenni a második félidőben úgy, ahogy szerettünk volna.

MEAFC-Miskolc – BKG-Príma SE 83-79 (24-18, 17-21, 14-18, 28-22)

MEAFC: Tóth B. 16, Lippai 14, Takács D. 13/6, Kopasz M. 13/6, Szanyi 11/9, Béres D. 10, Gonda 6/6, Orliczki Mátyás -, Orliczki Márton -.

BKG: Berger 28, Nagy Be. 10/6, Nagy Bo. 10, Kaluha 9/3, Czakó 8, Kovács S. 7/3, Halász 5/3, Reizer 2, Fekete B. -.


A Veszprém otthon is behúzta a MAFC elleni derbit

Legutóbb az oroszlányiak vendégjátékát kísérte oly’ megkülönböztetett szurkolói figyelem, mint pénteken a műegyetemisták Vetési Gimnáziumbeli fellépését, a félezer szimpatizáns pedig gondoskodott arról, hogy az atmoszféra dukáljon a liga rangadójához – számolt be a Veszprém–MAFC rangadóról a VeszprémKosár.hu.

A szezon egyik legjobban várt összecsapását úgy indították a fővárosiak, mint akik revánsot óhajtanak venni az őszi, otthoni vereségükért (…akkor a veszprémiek 85-80-ra nyertek, ami további két óráig az ellenfél egyetlen osztálybeli zakója volt), egyértelmű tanújelét adták annak, hogy skalpot gyűjteni érkeztek a királynék városába (1-7). Körtélyesi Gergelynek hamar pályára kellett lépni, igaz, a felzárkózást Madár Andrásra „bízta”, aki ott folytatta, ahol az előző találkozókon abbahagyta (6-7). A sportoló az ideges hangulatú, ám mégis látványos párharc elején megint bőkezűen szórta a triplákat, elsősorban neki volt köszönhető, hogy a hazaiak előbb fordítottak, majd – a híveiket talpra ugrasztva – kisvártatva a vezetést is átvették (13-9). A parketten mindkét brigád óriási elánnal dolgozott, a feszült légkör számlájára írhattuk, hogy a pompás megoldások között hibák és kimaradt helyzetek is „megbújtak” (15-15). Egy ideig fej-fej mellett haladtak a felek, s miközben az újra előnybe került rivális többet variált, Mérész-mester ragaszkodott ahhoz, hogy a hat legjobb emberéből öt mindig a küzdőtéren legyen (17-21). A negyed főként a kintről pazarul célzott Madár extra teljesítményéről marad emlékezetes, aki tarthatatlannak bizonyult, akkortájt hátán vitte az övéit (23-23).

A folytatásban a csoport egyik legprímább spílere, Eric Washington is életjelet „küldött” magáról, előrevetítve, hogy a veretlen éllovasra az esten nem vár egyszerű feladat (23-31). Kívülről úgy tűnt, hogy a remek iramú derbin keményen védekeznek a helyi kedvencek, a terheket abban a szakaszban egymás között jobban elosztott vetélytársnak mégis sikerült valamelyest ellépni (25-34). A publikum komoly taktikai csatát láthatott, illetve azt, hogy az amerikai fazonszabászt immár ketten próbálják csapdába ejteni, hogy az együttesét ne mozgathassa a kedvére (30-34). A nagy tempó hibákat is szült, majd a MAFC munkavállalói ismét kezdték magukat belőni (30-40). A sípmesterek rokonszenvét addig kevésbé élvező, faultokkal sújtott veszprémiek egyszer csak szigorítottak a védelmükön, s egy tíz–nullás sorozatot produkálva megtalálták a győztes mentalitást (40-40). Minden labdáért és szituációért öldöklő harc zajlott, ráadásul a hazai keretből mind többen vették fel a tempót és szedték össze magukat: tehát mindenki elkezdett valamit beletenni a közösbe. Nebojsa Pavlovic hármasával zárult az első félidő (45-46).

Végül a MAFC-ot is felőrölte a Veszprém. Fotó: hunbasket.hu

Olybá tűnt, hogy az öltözőben helyes irányba terelődtek Szabó Péterék gondolatai, mert a fordulást követően végrehajtották, amit szerettek volna – az akcióikat jó hatékonysággal értékesítették (54-46). A vendégek az újabb sziporkázó, kilenc–nullás széria után időt kértek, hiszen a belőlük kiválóan felkészült hazaiak ismét hittek magukban, szervezetten, motiváltan és koncentráltan pattogtattak. A viadal ezen periódusában talán Kovács Ádám „műsorát” lehetett leginkább dicsérni, aki úgy és annyira ellenállhatatlanul iparkodott, ahogy néhány hónapja, mikor is az alakulata egyik legjobbja volt (58-50). Persze, a társai is tudták a dolgukat, meglelték azokat a momentumokat, amikor tényleg szabadott távolról kísérletezni (64-52). Az állva hagyott Nagy Krisztiánék nehezen tartották a lépést, többször rossz döntést hoztak, mégsem volt ildomos leírni őket, lévén, bármikor felocsúdhattak volna (73-60). A bakonyiak állandósították a tíz pont körüli eltérést, néha azt bizonyítva, hogy a kosárlabda egyszerű játék, „csak” szigorúan kell védekezni és gyorsan, a saját játékukra fókuszálva támadni.

Miközben tizenegy pontos hazai vezetésről indult a záró felvonás, a teremben zúgott a „Veszprém” bíztatás. Azért megnyugodni nem lehetett, ugyanis az ellen feljavult a palánk közeli párharcokban, Washington pedig egyre fényesebb mutatókat ért el (81-74). Noha Körtélyesi kipontozódott, a Hoya-mezesek újra tíz pont feletti különbségre tettek szert, kiváltképp az volt a kérdés, hogy a „rövidebb” kispadjuk okán miként bírják erővel a hajrát (84-74). Öt perccel a vége előtt változatlan volt a felállás, a műhelyek becsülettel küzdöttek, de mert Kerkai Ákosék akaratosabbak és meggyőzőbbek voltak, több rontásba hajszolták a budapestieket (91-78). Az üldözők a hajrában hiába indítottak rohamokat (…és próbálkoztak egészpályás letámadással), a lepattanó-csatában is felülkerekedett listavezető nem hagyta kiénekelni a szájából a sajtot. Így megszerezték a tizennyolcadik bajnoki sikerüket, ami az alapszakasz-elsőség szempontjából aranyat érhet.

Mérész Csaba, a Veszprém edzője: Először is, boldog vagyok. Előzetesen éppen ilyen nehéz ütközetre számítottam, de végül nagy küzdelemben sikerült diadalmaskodnunk. A MAFC agresszívan kosárlabdázott, ám a tanítványaim a második félidőre fejben is összeszedték magukat, majd jelezték, hogy hatalmas szívük van.

Hencsey Tamás, a MAFC edzője: Mindkét félnek gratulálok, mert valóban egy igazi rangadón vagyunk túl. A kilencven dobott pont idegenben nem rossz, viszont amit elgondoltunk védekezésben, azt nem tudtuk kivitelezni. Elsősorban a harmadik negyed jelentette a különbséget, a nagyszünet után rosszul kezdtünk.

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – MAFC 98-90 (23-26, 22-20, 28-16, 25-28)

Veszprém: Madár A. 25/12, Kovács Á. 18/6, Völgyi 16, Pavlovic 12/3, Körtélyesi 10, Szabó P. 9/9, Kerkai 8/3, Szűcs P. -.

MAFC: Washington 30/3, Nagy K. 21/15, Misek 8, Lakosa Zs. 7, Lakits 7/3, Katona B. 5, Bordács 5, Garamvölgyi 4, Csapai 3/3, Polgárdy -.


Knipl Kft. Bonyhádi KSE – Budafok 78-86 (12-16, 25-25, 26-28, 15-17)

Bonyhád: Pupp 22, Tömösváry 16/6, Somogyfoki Sz. 11/3, Somogyfoki P. 9, Nagy B. 6/3, Baki 6, Csobán 3/3, Buday-Sántha 3/3, Dorogi 2, Jakab M. -.

Budafok: Mészáros 22/15, Varga D. 19, Fehér Cs. 17/9, Puszta D. 9/3, Horváth M. 8, Siklós 5, Kiss M. 3/3, Lados 2, Tóth Sz. 1.


Egy negyedig tudta tartani lépést a Békés az OSE-val

A hét második mérkőzésén a Békés volt az OSE ellenfele, mely összetételében rutinos, sok csatát megélt meghatározó játékosokkal, valamint fiatal tehetségekkel rendelkező csapatot takart. A mérkőzés elején, éppen a rutinosabb csapatrészük jó teljesítményének köszönhetően meglepően bátran és eredményesen játszva a vezetést is folyamatosan birtokolni tudták. Ebben az időszakban egy-egy felvillanástól eltekintve az OSE még nem pörgött azon a hőfokon, ahogy a szakvezetés és a közönség is szerette volna – írja az OSELions.hu.

A második játékrészre érkeztek el ahhoz az állapothoz a hazaiak, amiben a kellő keménységű védekezés és a pontosabb támadójáték következtében már jelentős előnyt is tudtak építeni. A negyed derekára állandósult a tíz pont körüli különbség, amelyből a félidőre 11 pontos differencia alakult ki.

Üldözi az OSE a Veszprémet. Fotó: hunbasket.hu

A harmadik negyedben hazai részről folyamatossá vált a hatékony védekezés és az abból indított, könnyű kosarakban jelentkező támadójáték, aminek következtében a húszpontos különbséget is sikerült elérni. Ebben az időszakban többnyire stabilan sikerült játszania az Oroszlánynak, amit csak egy-egy bosszantó hiba becsúszása árnyékolt. Az etap végére így is 19 pontosra növekedett az előny.

Az utolsó negyedben tovább folytatódott a különbség növelése. A hazai szakvezetés mindenkit pályára tudott küldeni, mondhatni sikerrel, hisz mindenki pontszerző volt a mérkőzés során. A találkozó végjátékára az ellenfél fizikailag is elfáradt, és egyre kisebb ellenállást tudott kifejteni. A végére harmincpontos különbség alakult ki, ami újabb biztos győzelmet jelent az OSE számára.

Sebastjan Krasovec, az OSE edzője: Először is gratulálni szeretnék a játékosaimnak a győzelemhez! Egy kosárlabda-mérkőzés negyven percből áll, ez a találkozó jó példája volt ennek. Egy félidőn át az ellenfelünk tartotta velünk a lépést, aztán elfáradt, faultproblémákkal is küzdött, így sikerült magabiztos győzelmet aratnunk.

Balog Vilmos, a Békés edzője a HunBasket.hu-n: Gratulálok az oroszlányi csapatnak a győzelemhez, jól játszottak, egy nagyon jó csapat. Köszönjük szépen a szurkolók buzdítását is, jó érzés volt így lejönni a pályáról, hogy bár veszítettünk, a szurkolóktól mégis dicséretet kaptunk. Megyünk tovább, nem ezek a mérkőzések azok, amelyeket meg kell nyernünk. Jövő héten a Honvéd ellen, vagy azt követően a Bonyhád ellen megpróbálunk ebből táplálkozva győzni.

OSE Lions – OMNIA Pub & Food Békés 97-67 (17-18, 28-16, 26-18, 26-15)

OSE: Abell 18/9, Mohácsi 17/6, Nshimba 13, Illés M. 12/3, Hegedűs 12, Anda 8, Burai 5/3, Kiss K. 4, Kucsora 4/3, Bán 2, Zsíros P. 2.

Békés: Koma 22/6, Gruda 14, Kertész 11/3, Farkas G. 10/6, Krsztics 10/3, Balog -, Plavecz -, Bánszki -, Nagy B. -.


PVSK-Kronosz Kiadó – Budapesti Honvéd SE 102-78 (28-19, 20-18, 25-21, 29-20)

PVSK: Demeter A. 29/6, Bíró L. 20/9, Olasz Á. 17, Popgyákunik 12/6, Berkics 9/9, Dragasevic 7, Riskó 5, Fülöp Zs. 3/3, Benke K. -.

Honvéd: Horváth Á. 22/9, Valerio 18/3, Stefán D. 12, Pintér 10/6, Kováts 4, Steier R. 4, Bea B. 3, Mucza 2, Debreceni 2, Fülöp B. 1, Kopácsi -, Rozs -.


Nagykőrösi Sólymok KE – Vasas Akadémia 70-87 (25-28, 8-15, 21-22, 16-22)

Nagykőrös: Lakosa Á. 21/3, Fehér Á. 10/6, Candido 9, Fehér P. 8/6, Andó 7/3, Kovács S. 5/3, Szablics 4, Tóth M. 2, Kövecs 2, Viqueira 2, Kónya -, Varga M. -.

Vasas: Sólyom B. 21, Andrássy 19, Boros 14/3, Moravcsik 9/3, Kovács B. 8, Kelenföldi 6, Katona R. 5/3, Kozma 3/3, Barócsi 2, Koflanovics -, Steier B. -, Csík Ro. -.

A bajnokság állása

H Csapat M Gy V Dp Kp Relatív pont
1. HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 18 18 0 1702 1364 1,000
2. OSE Lions 18 16 2 1587 1216 0,944
3. MAFC 18 16 2 1679 1346 0,944
4. BKG-Príma SE 18 13 5 1534 1322 0,861
5. Nyíregyháza Blue Sharks 17 11 6 1389 1226 0,824
6. Budapesti Honvéd SE 18 11 7 1394 1348 0,806
7. Vasas Akadémia 18 10 8 1385 1362 0,778
8. Budafok 18 7 11 1412 1458 0,694
9. MEAFC-Miskolc 18 6 12 1337 1445 0,667
10. MTK Törökbálint 17 5 12 1177 1285 0,647
11. PVSK-Kronosz Kiadó 18 4 14 1321 1538 0,611
12. Nagykőrösi Sólymok KE 18 4 14 1286 1595 0,611
13. OMNIA Pub & Food Békés 18 2 16 1360 1692 0,556
14. Knipl Kft. Bonyhádi KSE 18 2 16 1213 1579 0,556

Zöld-csoport

Concordia Motax KC Pápa – Vásárhelyi Kosársuli 77-97 (15-24, 12-27, 26-20, 24-26)

Pápa: Cook 19, Sonyák 18/9, Márton Á. 16/6, Horváth A. 11/9, Márton L. 9/9, Kocsis 2, Keller V. 2, Grebenár -, Bakos -, Csányi -, Kasza K. -.

Vásárhely: Molnár B. 22/6, Vas P. 21/12, Bálint E. 10, Perák 10, Pavlovic 9/3, Varga Z. 9/3, Kelemen B. 7, Kovács J. 5/3, Béres N. 4, Czégel -, Börcsök -.


Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC – Salgótarjáni KSE 90-104 (15-27, 23-31, 30-14, 22-32)

Győr: Rátvay B. 32, Horváth G. 15/9, Geiger 14/6, Csaba Gy. 11/3, Rátvay T. 8/6, Domsitz 4, Papp B. 2, Gáll 2, Földesi 2.

Salgótarján: Joó 27/6, Herendic 25, Kovács M. 19, Boinitzer 12/3, Hajdu 10, Piukovics B. 8/3, Kovács D. 3/3, Zábó -.


SMAFC – Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub 94-61 (21-12, 26-19, 19-14, 28-16)

SMAFC: Füzi 26/9, Czukor 20, Csaplár-Nagy 15, Kovács B. 13, Garab D. 9/9, Soós 8/3, Szegedi 2, Németh L. 1, Tukovits -.

Tiszaújváros: Hill 14, Pöstényi 12/6, Gáspár B. 10, Molnár B. 8/6, Kovács Z. 6, Szabó N. 6, Szilasi 5/3, Jónás B. -, Szabó D. -.


EKE Eger KOK – Óbudai Kaszások 76-83 (20-20, 15-13, 19-20, 22-30)

Eger: Máté B. 21/9, Varga I. 15, Kiss B. 10, Szabó G. 9/9, Mészáros 9/6, Megyes 7/6, Steier K. 5/3, Illés B. -, Szicsák -, Veres -.

Óbuda: Takács A. 22/3, Ondima 21/12, Farkas S. 13/9, Molnár L. 11/3, Reiter 6, Jenei 4, Meleg K. 4, Pintér 2, Schiller -.


Újpest-MT – DEAC U23 89-93 (26-20, 23-23, 23-23, 17-27)

Újpest: Franczva 20, Surmann G. 17, Surmann P. 16/3, Nárai 16/3, Durasevic 8, Vida 5/3, Széphelyi 3, Bocsárdi 2, Nagy R. 2, Pollák -.

DEAC: Tóth B. 28/12, Kozák M. 20/6, Omenaka 15, Kozák B. 13/3, Gáspár M. 8/3, Asszú 5/3, Fábián 4, Sólyom B. -, Szekeres -, Csomor -.


Alba Fehérvár II. – Bajai Bácska FKE 74-90 (21-26, 18-22, 15-23, 20-19)

Alba: Takács Mi. 14/3, Polster 13/9, Takács Ma. 13/3, Lukács N. 12, Varga M. 7/3, Kass 6, Peringer 4, Balsay 4, Lévi 1, Takács E. -, Papp I. -, Gyapjas -.

Baja: Jakab P. 26/6, Pongó 20/3, Vukicevic 15, Nagy D. 13, Kővágó-Laska 10, Kovács B. 3, Goldring 2, Pálkerti 1, Forgács -, Ágfalvi -.

A bajnokság állása

H Csapat M Gy V Dp Kp Relatív pont
1. Vásárhelyi Kosársuli 16 13 3 1402 1189 0,906
2. Bajai Bácska FKE 17 13 4 1448 1178 0,882
3. Óbudai Kaszások 16 11 5 1212 1163 0,844
4. Salgótarjáni KSE 16 10 6 1459 1357 0,812
5. Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 16 9 7 1384 1423 0,781
6. EKE Eger KOK 16 8 8 1240 1247 0,750
7. Concordia Motax KC Pápa 17 8 9 1245 1215 0,735
8. DEAC U23 17 8 9 1451 1443 0,735
9. Újpest-MT 16 7 9 1237 1284 0,719
10. KTE-Duna Aszfalt II. 16 6 10 1139 1214 0,687
11. Alba Fehérvár II. 17 6 11 1221 1321 0,676
12. Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub 17 4 13 1326 1488 0,618
13. SMAFC 17 4 13 1163 1405 0,618

Kiemelt kép: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés