Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Magyarországon már bizonyított légióst igazolt a Sopron

Előző csapatában meghatározó szerepet töltött be.:

:

Megvan Sopron KC második idegenlégiósa a következő évadra. Erőcsatár posztra, az előző évadban is a magyar bajnokságban szereplő amerikai kosarast igazolták le a 27 éves, 203 centi magas Jordan Barnett személyében, tehát egy már itthon is ismert, bizonyított játékossal erősödtek – számol be róla a klub honlapja.

Mint írják, a magasember az előző évadban a Zalaegerszeg csapatának volt meghatározó játékosa, alapembere. A ZTE színeiben a 4-es poszton 14,5 pontot, valamint 6,75 lepattanót átlagolt és ezzel a teljesítménnyel, ő volt a zalai gárda második legeredményesebb, és második legjobb pattanózója, teljesítmény-index tekintetében pedig 18,8-as átlaggal a legértékesebb kosarasa. Barnett távolról és közelről egyaránt eredményesen játszott, szerződtetése tekintetében abszolút egyetértés volt a klub- és a szakvezetés között.

A soproniak augusztus 15-én kezdik a felkészülést, és Barnett reményeik szerint az első napokban megérkezik és edzésbe is áll.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
PekkazterulezTraktorossobisheraklith Recent comment authors
zterulez
Olvasó

Ha emlékeim nem csalnak volt olyan szezonja, amikor vezette az NCAA-t 3 pontos százalékban, meg 2018-ban szerződést kapott a Buckstól, hogy a nyári ligában bizonyítson. Csak hát volt az a bizonyos ügy, ami miatt gyakorlatilag ki is siklott a karrierje. Elkapták valami anyaggal vagy vmi hasonló sztori volt. Marcsi hónalja vagy ilyesmi. Ezért keresi megint a “nagy lehetőséget” a magyar bajnokságban. Valójában már valamelyik NBA csapat rotációjában lenne a helye a tehetsége, a fizikai adottságai és a képzettsége alapján is, de valami mégiscsak hiányzik v. hiányzott. Na mindegy, a lényeg az, hogy a magyar bajnoki szintet röhögve megugorja, engem tavaly… Olvass tovább »

sobis
Olvasó

10 NBA nyári liga meccse volt.
Az NBA tartalék bajnokságában elég jó szezonja volt. Utána bundesliga…
Szerintem a Zte ben mutatottnál ő jobb!

heraklith
Olvasó

Ő volt szerintem a legjobb képességű játékos nálunk tavaly, a legjobb pedigrével, de nagyon nehezen talált magára és nagyon hullámzó volt a játéka. Az elején 2-3 meccsre jutott egy jó, de a végére már nagyjából sikerült egy jó átlagot hoznia. Szerintem nagyon hangulatember. Ha profi lenne a mentalitása, akkor a magyar mezőny egyik legjobb játékosa lehetne, mert jó keze van, gyors, atletikus, de voltak olyan meccsei, amiken megaludt a tej a szájában, meg egymás után vették ki a kezéből a labdát, dobta a homályt, adta el a labdákat. Máskor meg nem lehetett lepattanót elszedni előle, bárhonnan hajította rá bement és… Olvass tovább »

LaBe
Olvasó

Egyébként lehet, hogy nálunk a szerkezeti problémák miatt ment el a kedve az egésztől. Főleg a szezon elején, ahogy Te is írtad.

heraklith
Olvasó

Teljesen érthetetlen volt a szerkezet az elején és az eredménytelenség miatt nyilván a hangulat is gáz volt, meg ki tudja, hogy még milyen problémák voltak. Simán lehet, hogy emiatt is volt hullámzó a játéka. A később igazolt DeCosey stabilabb volt, de Barnettben több potenciál van szerintem.
Kíváncsi vagyok, hogy Sopronban kijön-e belőle.

Traktoros
Olvasó

Denevér!
Eddig mindenhol offoltad a topikot!
Most meg osztod itt a nem létező észt?
Ugyanaz az igénytelen seggfej vagy…

heraklith
Olvasó

Majd ha kérdezlek kiskutyám.

Pekka
Olvasó

Leírta a véleményét egy játékosról. Mi nem tetszik te veréb?

LaBe
Olvasó

Ha van kedve játszani és tudják használni, nagy fogás! Ha nem, akkor minden 5 rossz meccsre jut 1 jó meccs. Szerintem.

heraklith
Olvasó

Majdnem ugyanezt írtam, anélkül hogy láttam volna. Rizikós, de ha bejön, akkor nagy húzás.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés