Connect with us
Hirdetés

Nagyon megéri

Magyarországnak csodára van szüksége, hogy bejusson a 2023-as Európa-bajnokságra

A kontinensen elérhető tizenkét helyért 32 európai nemzet versenyez a legrangosabb megmérettetésen. Az európai selejtezőkön a 32 csapat hat mérkőzésen keresztül játszik. A 2023-as világbajnokságon, amelyet a Fülöp-szigeteken, Japánban és Indonéziában rendeznek, 12 kvalifikált csapat vesz részt.:

:

A 32 csapatot nyolc darab négyes csoportba (A-H) osztják az első fordulóra. Az első három körben minden csapat a csoportja másik három csapatával játszik majd. Magyarország az első selejtezőn továbbjutott, így bekerült a második szakaszba, a 32 csapatból már csak 24 maradt. Itt Magyarország a K csoportban van, Franciaország, Montenegró, Litvánia, Bosznia-Hercegovina és Csehország mellett. Minden csoportból a két legjobb csapat jut ki a világbajnokságra, de jelenleg Magyarország az ötödik helyen áll a hat csapatból. A 18 mérkőzésből már 12 le lett játszva, kis esélyt adva Magyarország bejutására. 

A magyarokra még két mérkőzés vár, egyik Litvánia ellen, akik a franciákkal holtversenyben az első helyen állnak, a másik pedig Bosznia-Hercegovina ellen. A végeredménytől függetlenül, rendkívül izgalmas mérkőzéseknek nézünk elébe, a sportfogadóknak pedig nem lesz könnyű dolguk. 

 Hogyan fokozza a sportfogadás a sport élvezetét?

A sportfogadás egy izgalmas módja annak, hogy még jobban részt vegyél a sportágakban, amelyeket szeretsz. Nemcsak a mérkőzések kimenetelét teszi még izgalmasabbá, hanem hozzájárulhat a sportág általános népszerűségének növeléséhez is.

Ez a megnövekedett népszerűség nagyobb szponzorokhoz, nagyobb közvetítési megállapodásokhoz és összességében több pénzhez vezethet a sportág számára. Ha több pénz kerül a sportba, az a játék minőségének és a szurkolók általános élményének javulásához vezethet. A sportfogadással tippeket tehetsz arra, hogy ki fog nyerni, és ezt saját pénzeddel is alátámaszthatod. Ez további kihívást jelent, és arra ösztönöz, hogy szorosabban kövesd a játékot. 

A sportfogadás régen azt jelentette, hogy el kellett menni egy sportfogadóhoz és sorban állni. Ma már a legtöbben inkább az online szerencsejáték oldalakat választják a fogadások megtételéhez. A LibraBet tele van fogadási és egyéb szórakoztató lehetőségekkel, hogy a legjobb élményt nyújtsa felhasználóinak. 

A sportfogadás izgalmas és kifizetődő módja a pénzkeresésnek. Akár sportrajongó vagy, akár csak egy új módot keresel arra, hogy némi extra pénzhez juss, a sportfogadás remek lehetőség lehet. A megfelelő ismeretekkel és stratégiával a hobbidat nyereséges üzletté alakíthatod. Ez magában foglalhatja a mérkőzés kimenetelére, végeredményére, vagy az egyes játékosok teljesítményére történő fogadást. Nem csak a meccsek eredményeire köthetsz fogadásokat, hanem akár sporttal kapcsolatos eseményekre, például díjátadókra is.

Magyarország könnyedén legyőzte Csehországot hazai pályán, ezzel megszerezte ötödik győzelmét a szezonban. Mivel a házigazdáknak a negyedik negyed elején egy ponton 27 pontos előnyük volt, a 83-69-es végeredmény nem tükrözi a valóságot.

Filipovity Márkó az európai selejtezőkön nyújtott két legjobb teljesítményével segítette Magyarországot abban, hogy versenyben maradjon a világbajnokságra való kijutásért. A Bosznia-Hercegovina elleni szívszorító vereség alkalmával az alacsonybedobó 17 pontot szerzett a csapatának, három lepattanóval, a Csehország elleni diadal alkalmával viszont 15 pontot szerzett, miközben 5 lepattanót és 1 blokkot gyűjtött. Az előző négy selejtezőmérkőzésén Filipovity mindössze 13 pontot szerzett.

Magyarország másik kétszámjegyű pontot szerző játékosa Mikael Hopkins, ő 11-et szerzett, de Stojan Ivkovic edző csapatában hat másik játékos is hét és kilenc pont között dobott. Tomas Kyzlink 21 pontot szerzett a vereség mellett.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés