Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Magyarázatot vár a szolnoki vezetőség a hektikus játékra

Csősz Tamás ügyvezető elmondta, az edzői értékelés figyelembevételével hozzák meg a jövőt érintő döntéseket.:

:

Nem nyújtott jó teljesítményt a Szolnoki Olajbányász Oroszlányban, a félidőre gyakorlatilag eldőlt a találkozó. Csősz Tamás ügyvezető-igazgató szerint láthatóan továbbra is hullámzik a gárda teljesítménye, az okokat pedig sürgősen meg kell találni.

– Nem kezdtük jól a bajnokságot, ám az elmúlt három fordulóban megszerzett győzelem azt mutatta, hogy a csapat játéka kezd összeállni és jó irányba mozdultunk el – mondta az ügyvezető az olajofficial.hu oldalnak. – Ugyanakkor tény, hogy az olyan játék, amit láthattunk Oroszlányban, az nem megengedhető. Éppen ezért arra kértem az edzői stábot, hogy elemezzék az eddig történteket, s számoljanak be arról, hogy mi az oka a hektikus szereplésünknek.

Csősz Tamás hozzátette: a vezetőség az edzői értékelés figyelembevételével hozza meg a jövőt érintő döntéseket.

fotó: iszolnok.hu

34 hozzászólás

34
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
makelovenotwar69bányászlddMr.Térkőűrhajóskutya Recent comment authors
makelovenotwar69
Olvasó

Nem beleszólva a szolnokiak témájába, az azért feltűnik, hogy az ügyvezető az edzői stábot kéri fel elemzésre, miközben van egy szakmai igazgató Pór személyében, aki tudná (?) elemezni a játékosok mellett az edzői munkát is. Bárki azt gondolja, hogy az edző majd letesz egy olyan értékelést, amiben a saját munkáját elégtelennek minősíti…? Vicc! Egyébként a néhány meccs alapján amit láttam, egyszerűnek tűnik a képlet: Jones és Tucker lehetne húzóember, Smith teljesen átlagos irányító légiós, a többi külföldi egyáltalán nem találja helyét a csapatban, a magyarok pedig (bár tisztelet nekik!) az NB1 leggyengébbjei között vannak – mármint azok közül, akiknek van… Olvass tovább »

Osezo
Olvasó

Azért lassan egy kicsit már unalmas lesz, hogy minden nyert meccs után magyarázatot várnak az edzőktől, vezetőségektől hogyan lehetséges az, hogy kikapnak az újonctól. És akkor mi van? Bizony volt, van, és lesz még ilyen. Nekem ebből az jön ki, hogy minket elkönyveltek a szezon elején, hogy verhetőek vagyunk, és nincs itt helyünk, aztán sorra pofára esnek.Tudjátok mit kívánok? Nyerjünk még egy 4-5 meccset, és ott leszünk az első 8-ban, azután meg jöhet a Magyar Kupa de, ez csak álom. Hajrá Oroszlány!

űrhajóskutya
Olvasó

Minden tiszteletem mellett annyit hadd tegyek hozzá látva azt, hogy újra és újra előjön az, hogy az Oroszlányt “lesajnálják”, “lenézik” az aktuális ellenfelek és kötelező győzelemnek tekintik az OSE elleni találkozót… Szerintem ennek oka nem az oroszlányi csapat alábecsülése, hanem sokkal inkább az előző évek feljutóinak A-csoportos teljesítménye utáni “rossz beidegződés”. Nem megbántva a TF-et, MAFC-ot, vagy akár a Vasast, de azért ezek a csapatok vitathatatlanul máshogy (nem) tudtak megbírkózni az A-csoport szintjével, ezzel szemben az OSE üde színfolt, és nem csak a hagyományok és a fantasztikus szurkolótábor miatt. Az előbbi csapatok teljesítményéből kiindulva sajnos az Oroszlány szereplése a váratlan… Olvass tovább »

Mr.Térkő
Olvasó

Ez nem az Oroszlány ellen szól ,szimpi csapat vagytok szimpi szurkolókkal. Viszont nekünk nemzetközi hely ,de inkább döntő lett volna a cél ami azt jelenti ,hogy idegenben a Körmend , Alba , Pécs és Falcon kívül mindenki ellen nyernünk kellene ,illetve az első negyedben mutatott játék senki ellen nem fér bele. Szóval szerintem joggal várjuk el ,hogy az edző elemzés helyett hétfőn mondjon le mielőtt elúszik a teljes szezon.

Modus operandi
Olvasó

Nyugalom! Ez nem rólatok szól. Bárki lehetett volna az ellenfél! Kilehet kapni, de nem így és nem ilyen az elmúlt időben látott teljesítménnyel. Alekszics régen is csinált hatalmas edzői hibákat. Időtkérni nagyon nem tudott. A szerencséje az volt, hogy helyette Milo és Voja volt az edző és további remek rutinos “önjáró” játékosok voltak a csapatban (Andrics, Tóth Ádi stb.). Ráadásul Alekszicsnek fingja sincsen hogyan lehetne használni a jelenlegi légiós játékosokat, akiknek közük sincs a szerb kontrolált játékhoz. Pedig Jones rohadt jó játékos, de Tucker is bármelyik honi csapatba beférne.

CSAK AZ OLAJ!

bányász
Vendég
bányász

Amikor ilyet olvashatunk itt, hogy
“Az a legnagyobb szégyen, hogy ilyen kivénhedt, tüdőbajos, púpos antikosarasok, mint ez a Bozovic csinálnak hülyét belőlünk, ország-vilàg előtt…”, akkor jogosan érezhetjük, hogy tőlünk kikapni szégyen. (Bozovic a bosnyák bajnokság 2szeres MVP-je, dupla-dupla átlaggal. Nem az utcáról tévedt be.)
Korábban a magyar magunk is ki lett röhögve, amikor azt mertem írni, hogy ők simán vannak olyan jók, mint a legtöbb csapat magyar magja.
Továbbá megkaptuk, hogy Rizvic és Abell nem NB1A-s szintű kosarasok.

Dehogynem vagyunk lenézve. De talán ez pont így jó nekünk.:)

teliver
Olvasó

Alekszicsnek semmilyen hozzáadott értéke nem volt az elmúlt évek sikerei idején sem.
Vojvoda, Milosevics,K.Perry, L.Andrics, Tóth Ádám volt az edző!
Dragan jó lenne másodedzőnek, Jakab Máté meg Szarvas semmire nem alkalmas egy profi A-csoportos csapatnál.
Csősz ezekkel a dolgokkal te pontosan tisztában vagy…akkor meg minek kérdezel hülyeségeket?

RRichieG
Olvasó

És hol látsz te az Olajnál a felsoroltakhoz hasonló tudású/szorgalmú játékost? Lehet, volt beleszólása Dragannak az igazolásokba, de ennyi pénzből csak zsákbamacskákra futotta.. Az oroszlányi meccs eredményét/játékát Taiwoék is hozták volna, ha az elejétől játszatva vannak..

ldd
Olvasó

Amióta nem jut a “szerre” nagyon felejtesz …
Annyi pénzetek van mint a pejva … ne tagadd!
Ha még esze is lenne annak , akinek kellene, jutott volna jó játékosra …

Tarifa
Olvasó

Már a játékosok szerződésekor is nagyon nagy késésben voltunk. Igaz a “Meghatározó” magyar játékosokat már ismertük. (de minek?) A nézők, az olajfanok tudják mi a hiba. Most azt várjuk hogy az adjon értékelést (az edző) akinek eddig cselekedni kellett volna. Meddig várunk? Ilyen center játékot Taiwo bármikor produkál. A csapatnak bármelyik magyar tagja aki a kispadon ül lemerevedve, jobb csapat játékos lenne, mint a Körmendi és a Alba hibákat követő önző játékosaink. Ha már itt tartunk akkor legalább a mi fiaink fejlődését szolgálják. Kézilabda példa : nekem jobban tetszik a Fradi női csapat mint a Győr. Ugyanez igaz a Szegedre… Olvass tovább »

Cibona
Olvasó

Nekem is szimpibb a Fradi meg a Szeged DE !!! Egyik sem fog tovább menni a Győrnél és Veszprémnel…ha eredményt akarsz elérni nem csak itt barhol a világon a legjobbak kellenek Akik bizony nem a hazaiaknak…lasd Liverpool. Vardar ha mar kéziNel vagyunk…Bírom a fradisokat hogy ócsároljak a Győrt h zsoldos csapat aztán a focicsapatukban elvetve akad magyar… a ti példát oknál maradva lehet fiatalokkal játszani de akkor fogadd el hogy 8-10 hely vagy Milo fele külföldiekkel 1-2 hely .. szerintem tobben válasszak az utóbbit…

Tarifa
Olvasó

Ok. De most hogy is állunk?

űrhajóskutya
Olvasó

Csak éppen sem a fiatalok nem játszanak, se Milosevics-féle légiósok nincsenek, úgyhogy nem nagyon van miből választani.

Az egyértelmű volt már a nyáron, hogy nagyságrendileg szűkebb lesz a büdzsé, úgyhogy minőségi légiósokhoz nem nagyon lehetett vérmesebb reményeket fűzni, ellenben legalább a fiatalok beépítése hivatalosan is ott szerepelt a célkitűzések között. A probléma pontosan az, hogy ez a minimális, alapvető cél sem valósul meg a gyakorlatban.

A 20-30 pontos vereségeket, 15-20 eladott labdát, akárhány kihagyott üres dobóhelyzetet és a totál esetleges, elképzelés nélküli csapatjátékot (akár támadásban, akár védekezésben) viszont az utánpótlás is tudja hozni, nem kell hozzá 5 légiós.

zozoki78
Olvasó

Tisztelt Vezetőség! A beigért FIATALÍTÁS hol van???? És most ne Rudner kerüljön szóba hanem pl Pallai aki tegnap is 22pontot dobot a Bcsoportban vagy Taiwo aki már most hasznosabb lenne Tóthnál, de ezt a TISZTELT mester nem veszi észre!? Miért??? Már rég bekellene rakni őket 5-10 percekre, de nem akkor amikor már eldőlt a mecs hanem éles meccsen!!! Kíváncsian várom a hogyan továbbot, de sajnos szerintem marad minden a régiben a FOS játék?

Modus operandi
Olvasó

Tudom, könnyű helyzetben van a szurkoló, de most már valóban lépni kellene valamit! Legelső lépés az edzőcsere, majd az új edző eldönti, hogy a centert cseréli-e vagy más poszton (is) változtat.

CSAK AZ OLAJ!

baltazar
Olvasó

Halkan megkérdezem, mit vár most az ügyvezető?
Hogy az edzői stáb majd jól elemzi a helyzetet és megállapítják, hogy ha fordított sorrendben érkeznek a játékosok edzésre mint eddig, akkor majd magasabb szintű játékra lesz képes a csapat?
Szerintem a szolnoki ügyvezetőn kívül nagyjából minden kosárlabdát szerető embernek világos, hogy mi a gyenge szereplés oka: egy gyenge képességű edző és egy gyenge képesség játékosállomány.
Amúgy minden rendben.

Zsarkov
Olvasó

Az a probléma, hogy nincs koncepció…, azt látni kell, hogy ebben az évben nincs éremesély sem, de ezt el lehet fogadni, mindegy, hogy 4-10. helyek melyikén végzünk…, azt viszont nem, hogy Pallai, Taiwo, Frank perceket sem kap…, ha legalább ezt az idényt a fiatalok beépítésére használnánk és ők ezáltal fejlődnének, 1-2 év múlva komoly magyar magunk lehetne…, de ez a tehetségtelen Alekszics ezt az esélyt is elveszi tőlünk…, Alekszics TAKARODJ!
Miló gyere vissza!

Leklibajsza
Olvasó

Egyénként Milosevics abszolút visszavonult? Szívesen látnám még játszani.

WSreborn
Olvasó

Teljes achilles szakadásból visszatérni szinte lehetetlen, pláne 35 évesen….

Rouge
Vendég
Rouge

Milo még idén jön vissza hozzánk….próbajátékra.

WSreborn
Olvasó

Úgy legyen!

dell
Olvasó

Tisztelt Csősz Úr! Itt nem magyarázatra kell várni mert azt eddig is megadta Alekszics,elég nevetséges formában hanem cselekedni kell. Új edző és center kell a magyarázat helyett.

Józsipapa
Olvasó

A vezetőség magyarázatot vár; én JÁTÉKOT !!!!
Hajrá OLAAAAAJJJJJJJJJJ !!!!

laja
Olvasó

Nagyon egyszerű Tamás a döntés. Centert és edzőt kell cserélni!.Persze most lehet azt mondani,hogy az milyen sok pénzt emészt fel.Erre akkor kellett volna gondolni mikor ilyen képességű edzőt kettő évre szerződtettetek. A kedves edző meg ide hoz egy b csoportos centert a már meglevő gyenge magyar mag mellé. Természetes,hogy nem lehet mindig a csúcson lenni,de akkor azt kell mondani.Nem azt,hogy elvárás olyan helyezés ami nemzetközi indulást eredményez. Ebben a formában ez a keret és edző max.nyolcra lehet elég.

atibácsi
Olvasó

… Továbbá, mi valósult meg a bajnokságot megelőző ígéretekből? Most nem meglévő állományra kellett taktikát építeni, mint Veszprémben Davis mesternek, hanem a játékosokat úgy választották meg, hogy passzoljon Alekszics mester merőben új taktikai elképzeléseinek.
Számomra a helyben topogás érthetetlen, olyanok vagyunk, mint a mai lányok. Nincs fazonunk!

ferences
Olvasó

Tisztelt Csősz úr!
A fiatalok megígért beépítése hogy valósult meg eddig? Ha esetleg sehogy, annak mi az oka? Mi vagy ki kell ahhoz, hogy 10-20 perceket játszhasson egy fiatal, mint a legtöbb csapatnál?
Köszönöm előre is a választ!

Isojoe
Olvasó

Rudner 18 percet átlagol.

pbask
Vendég
pbask

Ő már nem fiatal. Én Pallaira lennék kíváncsi, hagyja veszni a maestro?

Milo
Olvasó

Aki már U20-ban sem játszhat csak felnőttben, az ne számítson már fiatalnak… Arról nem beszélve, hogy már a 19-20évesnek sem feltétlen kéne még tehetségnek meg ígéretnek lennie, lásd párszáz kilométerrel délrebbre.

Dennis
Olvasó

Mennyi meccset kell még az OSE-nak nyernie az A-ban ahhoz, hogy az ellenfeleknek ne legyen degradáló a vereség. Több tiszteletet érdemel az újonc. Mi nem a TF vagyunk. Hajrá OSE!

pbask
Vendég
pbask

Jogos,ha mi nem pörgünk fel ellenetek,mi is kikaphattunk volna..Jó kis csapat,jó szurkolótáborral. Csősznek se kéne lenézni titeket,kilencedik helyen vagytok,Szeged Berény sokkal gyengébb.
Hajrá OSE! Meglesz a playoff!

elfogult vagyok
Olvasó

Mi most el AKARJUK kerülni a Playoff-ot!!!!!!!

elfogult vagyok
Olvasó

Pontosabban még nem most! Majd később, mindennek eljön az ideje! Mindent sorjában!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Attól azért igen messze voltunk, hogy nálatok egy percig is esélyünk lett volna.
Viszont Dennis észrevétele jogos. Amikor kikaptunk Körmenden, itthon a Debrecen ellen, akkor “átgázoltak az újoncon” címek repkedtek. Amikor bravúrgyőzelmeket hozunk, akkor meg kb az jön le, hogy az ellenfeleink a saját gyűrűbe dobálták a moltent. Annyira mondjuk nem érdekel. Ahogy eddig is, ezután is leginkább magunkkal kell foglalkoznunk. Alázat, szerénység, surranópálya. Meg egy sportszerű lelátó.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés