Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Magyar magasembert szerződtetett a Szeged

Több ajánlata is volt.:

:

Filipovic Stefan a Naturtex-SZTE-Szedeák együttesében folytatja a pályafutását – adta hírül a szegediek Facebook oldala.

A 23 éves, 208 centi magas, 4-es és 5-ös poszton bevethető kosaras az előző idényt Jászberényben töltötte, ahol átlagban 14 perc alatt 5.7 pontot és 2.2 lepattanót jegyzett. A Szegeddel 1+1 éves szerződést kötött.

– Több ajánlatom is volt, de a Szedeák volt a legjobb lehetőség, hiszen tavaly is nagyszerű helyezést értek el a bajnokságban. Hallottam, hogy kiváló a hangulat a csapatnál, ez pedig nagy szerepet játszhatott abban, hogy sikerült bronzérmet szerezniük. Örülök, hogy érkezett ez a megkeresés, nagy lehetőségként tekintek arra, hogy a Szedeákban játszhatok. Szrecsko Szekuloviccsal még nem dolgoztam együtt, de tudom, hogy megköveteli a munkát, számomra ez is szimpatikus volt. Szeretném, ha legalább úgy teljesítenénk az új szezonban, ahogy az előző idényben, ebben igyekszem majd a tőlem telhető módon a legjobban segíteni a csapatot – nyilatkozta az oldalnak a csapat új játékosa.

Fotó: hunbasket.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
4eventeVB365 Recent comment authors
4eventeVB365
Olvasó

Szegény 3-4 percnél többet nem hiszem, hogy játszani fog . Erősödnie kéne sokat fizikailag

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés