Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Magyar magasembert igazolt a Szeged

Mayer Ákos pedig marad.:

:

Tovább alakul az SZTE-Szedeák kerete a 2024-25-ös szezonra. A szegedi csapat ugyanis bejelentette, hogy megállapodott Anda Dáviddal, a 26 éves center a TF Budapest csapatától érkezik. A 214 centiméteres kosaras korábban az Oroszlány, a Nyíregyháza, valamint a Szolnok csapatában is játszott, most kétéves szerződést kötött az SZTE-Szedeákkal. A 2023-24-es idényben a TF Budapest színeiben 25 alapszakasz mérkőzésen 13.6 pontot, valamint 7.2 lepattanót átlagolt a pályán töltött 21.8 perce alatt.

– Korábban a rutinszerzés miatt döntöttem a B csoportos játéklehetőség mellett. Érzem magamban, hogy képes vagyok az A csoportban játszani, örültem a megkeresésnek, hiszen ez számomra is egy pozitív visszaigazolás volt. Bár nagy ugrás lesz, de mindent megteszek, hogy a legjobbat tudjam kihozni magamból – mondta Anda Dávid, aki nem teljesen ismeretlen csapattársak közé érkezik.

– Zsíros Petivel együtt játszottam Szolnokon az utánpótlásban töltött időszak alatt, és az Oroszlányban is csapattársak voltunk, együtt jutottunk fel az A csoportba. A Szedeák korábban elért bravúros eredményei is mutatják, nincs lehetetlen, azon leszünk, hogy megismételjük ezeket – tette hozzá új játékosunk.

Egy maradó játékost is bejelentettek a szegediek, Mayer Ákos újabb szezonban szerepel majd csapatban. A 26 éves kosaras 2017 óta tagja az SZTE-Szedeáknak, így már a nyolcadik szezonját kezdheti meg náluk.

– Örülök, hogy sikerült megegyeznünk, és a Szedeák játékosa maradok a 2024-25-ös szezonban is. Nagyon jó érzés, hogy szinte saját nevelésű kosarasként ebben a csapatban folytathatom játékos pályafutásomat. Célom, hogy egy jó kohéziójú csapatban minél jobban megálljam a helyem, és hozzá tegyek a csapat teljesítményéhez, ezért mindent elkövetek! – mondta Mayer Ákos.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
dobógépTitoOrtiz Recent comment authors
dobógép
Olvasó

Az a baj, hogy a piros csoportos TF-ben is 5 perc után elfogyott az ereje. Emellett nem is annyira magas, bár tömegben felveszi majd a versenyt… Sok sikert nekik a következő szezonra, Szeged mindig egy üde színfoltja a Magyar Kosárlabdának.

TitoOrtiz
Olvasó

Nagy fogás, szó szerint. Láttam párszor élőben, egyértelmű okokból a meccsgyorsasággal lesznek kisebb gondok, de technikailag azon se lepődök meg, ha kezdőnek gondolják.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés