Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Magyar Kupa: Imponáló fölénnyel verte a Falco a Szolnokot

A vasiak bejutottak a vasárnapi döntőbe.

Szolnoki Olajbányász - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 63-84 (15-23, 19-18, 12-23, 17-20)

Magyar Kupa, elődöntő
Budapest, Ludovika Aréna
Cziffra Cs. Zs., Tóth C., dr. Mészáros B.

Szolnoki Olajbányász: Warner 8, Kovács -, Rudner 4,Subotic 14/6, Cakarun 9. Cserék: Badzim 9/3, Pongó 2, Gibson 8/6, Zsiros 2, Juhos 5, Taiwo 2, Pallai -.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Váradi 15/6,Benke 19/6, Bruinsma 14/3, Barac 8, Keller 6. Cserék: Perl 17/9, Lake -, Anderson 5/3, Kovács B. -, Doktor -.

Benke Szilárd triplájával indult a mérkőzés, de ő szerezte a Falco második kosarát is, Keller duplája után már 7-1-re vezettek a vasiak, Benke újabb kosarát pedig már Gasper Potocnik időkérése követte. Badzim kosarával folytatódott a mérkőzés, Váradi a sarokból dobott egy triplát. Subotic villant egyet a Falco palánkja alatt, amit a másik oldalon Bruinsma tett meg, de őt faultolták, így büntetőből növelte tovább a szombathelyi pontok számát. Barac duplájával lett tíz közte, a légiós egy perccel később ismét betalált. 5-17. Perl újabb kosara után, időt kért a Szolnok. Gibson egy triplával köszönt be, Juhos büntetőzhetett, de csak egyet dobott be. Zárkózott az Olajbányász. Gibson újabb triplájával már tízen belülre is kerültek. Sok pontatlansággal tarkított, nagy rohanásba kezdtek a csapatok. Benke törte meg a hosszú szombathelyi gólcsendet, két büntetőt is bedobott. A negyed hajrájában Badzim dobott triplát, Váradi pedig egy remek tempót. 15-23.

Girgász Péter/MKOSZ

Zsíros fifikás kosarával indult a második félidő, a másik oldalon Anderson hibázott. A vasiak jó védekezéssel korrigáltak, Bruinsma az ellentámadásból – faulttal együtt – értékesített egy dobást, a ráadás büntető viszont kihagyta. Warner remek egyéni megoldását követően született meg az újabb szolnoki kosár, Váraditól jött a válasz. Keller alley-oopja ugrasztotta talpra a vasi kispadot, de Warner és Badzim megrázta magát, hatra zárkóztak. Subotic remek kosara teljesen nyílttá tette az első félidőt. Keller kosarat dobott, Váradi technikait kapott. Óriási volt a feszültség. Bruinsma vitte be három szolnoki gyűrűjében és szerzett újabb pontokat, Subotic egy büntetőt értékesített a másik oldalon. Anderson első kosara egy hármas volt, 16 percet kellett rá várni. Gibson talált be, Perl két jó büntetővel válaszolt. Sok hiba borzolta a kedélyeket mindkét oldalon, Subotic viszont egy triplával rázta fel az övéit. A negyed utolsó kosarát Perl szerezte. 34-41.

Girgász Péter/MKOSZ

Bruinsma szerezte a második félidő első kosarát, majd Benke talált be és a ráadás büntetőt is értékesített a Falco magyar válogatott játékosa. Pongó szerezte az első szolnoki kosarat, Perl azonban egy perc alatt két triplát is dobott, időt kért a Szolnok. Keller osztott ki egy sapkát, Subotic azonban triplát dobott. A negyed közepén 39-52 volt a táblán. Benke közelről szerzett újabb kosarat, Váradi közelije pedig tovább nyitotta az ollót. Tizennyolc pont volt a Falco előnye, amikor újra időt kért a Szolnok. Váradi tette közé a húszat, három perc volt hátra a negyedből. Warner és Subotic pontjaival jött be húsz alá az Olaj. A harmadik negyed utolsó percében Perl és Bruinsma is betalált, de Warner sem hibázott a vonalról 44-64.

Fotó: Girgász Péter/MKOSZ

Sok hibával kezdte az utolsó negyedet mindkét csapat, közel két percet kellett várni az első kosárra, Juhos szerezte. A Falco tudatosan lassította a játékot, minden támadásukat az utolsó másodpercekig kijátszották.  Az Olajbányász derekasan küzdött. Teljesen szürreális volt, ami a pályán történt, minden második támadásban eladtak egy labdát. Perl Zoltán triplája után időt kért a Szolnoki Olajbányász, 50-69 volt a táblán. Rudner kosarával folytatódott a találkozó, Benke triplával válaszolt rá.  Barac nyitotta huszonkettőre az ollót. A találkozó utolsó négy percére úgy fordultak a csapatok, hogy a lényegi kérdések már eldőltek. Váradi egy triplával “színezte tovább”. Cakarun a másik oldalon mutatta meg, hogy nem véletlenül a magyar mezőny egyik legjobb játékosa. 63-84.

Fotó: Girgász Péter/MKOSZ

A Falco jobban játszott, megérdemelten jutott be a vasárnapi fináléba.

HIRDETÉS

126 hozzászólás

126
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
46 Comment threads
80 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
57 Comment authors
Kovari AndrasRózsabimbóEv.Ok.SapkásJon Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Álljon meg a fáklyásmenet!
Eddig nem nyert meg semmit a nagy Falco!!!

Sapkás
Olvasó

Sajnos gratulálnom kell, ez a ti napotok volt! Hajrá olaj!

Jon
Olvasó

Szép volt fiúk! Ugyanilyen elszántsággal, kemény védekezéssel játszani a döntőben + talán jobban fognak esni a hármasok.
Amit a DEAC ma mutatott, ahhoz ezek kelleni fognak.

Piffinger
Olvasó

Sajnos most olyan a formánk mint az elején volt. A magyarok 14 pontot dobtak. A Falconál tényleg nagyon jó a magyar mag. Ma bőven 50 pont felett. Ez vitathatatlan. Ehhez minőségi légiósok társulnak.
A mi légiósaink is extrák, de úgy tűnik elfáradtak.
Ezeknek a srácoknak most talán regenerálódásra lenne szükségük.
Egy kis lazításra és nem ultra kemény edzésre.
Megérdemelnék.
Gibson sérülése a legrosszabbkor jött, hisz gondolom most az ő beépítése miatt fontosak az edzések.
De lehet nem így van…

Hajrá Olaj!

Bossesy
Olvasó

Annyira kilátástalan, reménytelen volt ma a csapat játéka és annyira nem volt semennyi esély sem arra, hogy megfordítsuk ezt a meccset, hogy a negyedik negyed elején (ilyen sem volt még soha) belaludtam. A mérkőzés végén felébredtem és biztos vagyok benne, hogy több értelme volt a 10-15 perces alvásnak, mint ennek vergődés megtekintésének. Teljesen egyértelmű volt, hogy itt ma nem nyerhetünk, annyira nem ment a játék egyik eleme sem. De elfogadom a csapattól, van ilyen. Van hogy egyszerűen nem jön ki a lépés, nem áll össze semmi, nincs ritmus, szétesik az egész. Sajnos előfordul. Szerencsés esetben ez az alapszakaszban történik meg,… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Nekem a legszórakoztatóbb jelenet az volt a meccsen amikor Cakarunt bebúrázta Zozó, jenci meg közben azt elemezgette, hogy Keller szabálytalan volt-e vagy nem…aztán meggyőzte magát, hogy az volt.Tényleg nem tud összevadászni egy pártatlan kommentátort már évek óta az M4?

makelovenotwar69
Olvasó

Szerintem is fújható lett volna Keller manővere. Mint ahogy több másik is.
És Perl megmozdulása is szép volt, kár vitatni.
A kettő nem zárja ki egymást.

makelovenotwar69
Olvasó

Először is jár a győztesnek a gratuláció! Könnyed, tudatos játékkal, fejben végig rendbe rakva hozták a meccset. A Szolnok valahol az alapszakasz végén eltűnt, sem játék, sem motiváció. A látottak alapján nem lepődnék meg, ha a Sopron is odacsapna nekik. Benke megint ráérzett a kupa meccsre, két évvel ezelőtt is nyerő ember volt – még piros-feketében. Gibsont most láttam először. Jó kezűnek tűnik, de az Olaj inkább veszít vele, ha Badzim esetleg miatta nem hozza a régi formáját. Warner teljesen agyatlan. Régebben a szolnokiak azzal védték, hogy mennyi asszisztot ad. Már az is elmúlt… Többször mondtam, hogy a Szolnokban a… Olvass tovább »

Baszketboll
Olvasó

Úgy tűnt, hogy Cili és a másik spori ugyanazon kozmetikushoz járnak szemöldök szedésre.
Szerencsére keveset voltak közeliben a képernyôn!?

Gézuka
Olvasó

Enervárt szarok voltunk, nem érdemeltünk ma győzelmet. Grat a filkónak.

ui. Potocnik szerelmes Warnerbe hogy folyamatosan pályán tartotta?

Kovacs
Olvasó

Nem tudtam eldönteni melyik szarabb, Anderson vagy Warner….
és nem csak ma, úgy általában.

Yellowblack
Olvasó

Szép volt srácok, ekkora különbségre még én sem gondoltam. Sajna nem a Körmend jön a döntőben.Szerintem ez már meglesz. Hajrá Falco ??

Heindrich
Olvasó

Ha ezt a meccset estig játsszuk akkor sem nyertünk volna. A játék minden elemében jobb volt a falkó. Teljesen megérdemelten nyertek, nincs mit szépíteni! Grat.

Petike97
Olvasó

Szép volt Falco!Jó kis csapatunk van.Bruinsma elképesztő,Barac jó fogás volt.De Andersonnal én még most sem vagyok kibékülve….

KD
Olvasó

Hova lett Ruzs? Pedig a mai meccs megérne egy esszét.

Jon
Olvasó

A csapata mai játéka nem fér össze a magas lóról okoskodással, arcoskodással, ami az általános stílusa, az őszinte, nem cinikus gratuláció az meg nem ő lenne.
(Szezon elején, amikor hasonlóan nem ment az olajnak, akkor agyba-főbe szidta a Szolnok vezetőit, jött a politai/pénzügyi elméleteivel, ez megint várható előbb-utóbb, ha az olaj játéka nem javul ismét fel.)
Vagy csak éjszakás. 😀

Olajheart2
Olvasó

Na ez sajnos kevés volt..Rossz érzés? Rossz… Ideges vagyok? Ideges… DE ilyen van.. Egyszer fent egyszer lent.. és akkor is hajrá OLAJ ha fent ha lent.. A mocskolódást meghagyom másnak! DE Annyit azért megjegyeznék én is leteszek egy véleményt Cakarun mellett.. indokolatlan a kritika szerintem amit kap az elmúlt napokban a Falcosoktól.. Cakarun egy szerény alázatos méltó sportember és semmivel nem könyököl többet akármelyik centernél! Hajrá OLAJ ❤?

WSreborn
Olvasó

Benke te moslék féreg, remélem még idén szembenézel az Olaj B közèppel

Leklibajsza
Olvasó

Mi a baj??

KD
Olvasó

Nagyon fáj? Nem baj, lesz még rosszabb is!

WSreborn
Olvasó

Azt majd meglátjuk…..

Mendez
Olvasó

Biztos nagyon meg fog ijedni, főleg egy ilyen magadfajta kis szúnyogcsődörtől
???

WSreborn
Olvasó

Na mi van itt vagy te féreg? Semmi buckázás? Most mikor vègre a kóbor eb seggét is éri napsugàr?

Falcomarci
Olvasó

Veletek? Futó bajnokokkal? ???

WSreborn
Olvasó

?????nem tudom kik rohantak ki a Ligetből kőzápor közepette, a rendőrök azt mesélték, hogy némelyikőtök be is volt hugyozva. Hetekig rajtatok röhögtünk hogy húgysárga a színetek…..

JR.Benitez
Olvasó

Mondjuk arra büszke is lehetsz hogy kövekkel téglákkal és törött sörösüvegekkel dobáltok rendőrök mögül többek között gyerekeket és nőket is…. Jár a taps

WSreborn
Olvasó

Egy gyereket és nőt sem dobott meg senki a rendőrök pedig a nagypofájú földijeidet védték. Ezért is vicces a futóbajnokozás a részetekről.
Most hirtelen mindenben azt hiszitek hogy ti vagytok a legjobbak.
Nagyképű beképzelt szarhàziak vagytok

JR.Benitez
Olvasó

Kicsit kultúráltabban beszélj velem légy szíves. Én sem veszlek egy kalap alá a provokátor olaj75-el, te se tedd szerintem. Keress tőlem egy beképzelt nagyképű kommentet, aztán idézd kérlek!!!

Mendez
Olvasó

Most kijön a valódi éned te kis butus tiszaparti cig@nygyerek.
Ez vagy te, semmivel sem vagy különb itt azoktól akiket itt kritizálsz.

WSreborn
Olvasó

Nálatok sokkal magyarabb vagyok osztrák seggnyaló fèrgek

Falcomarci
Olvasó

Pont azért hozta le az Nemzeti Sport, amikor Herendnél kiesett a kezedből a májkrémes kenyér, meg amikor 22 Falcos miatt a ligetbe futottatok, meg amikor Szombathelyen fel lettetek ütve a buszra? Kőzápor? Vicces vagy?Szombathely óta iszod a fantát, a kedvenc színed a sárga, italba is??Kis fotelharcos csihaggy le, oszt eriggy a dógodra, ezt talán így érted ???

crazybasket
Olvasó

Láttad a szemét? A tüzet benne a meccs alatt? Elkente a szátok? B*ssza az agyad? Vergődsz? Annyira egyszerű vagy..? Különben jó lenne neki a szolnoki b-közép előtt játszania, ne tudd meg mekkora motivációt fog belőletek meríteni!?

WSreborn
Olvasó

Motivációt? Egy hazug féreg, majd összeszarja magát

crazybasket
Olvasó

??? Azt fogja igen! A kábszi rossz, értem?

Mendez
Olvasó

Nagyot mész ma te tiszaparti szopófantom ???

WSreborn
Olvasó

Làtod ebben is jobb vagyok mint te, mondjuk ez nem nagy érdem…

Ev.Ok.
Olvasó

Sztem ez a wsrswrse valami tanyasi egyszálbelű, de olyan vicces, engedjétek még gagyogni kicsit. Jót mulatok rajta..azt hallottam hogy rúzs meg ez egy pár,simán össze illenek.A lényeg helyre került a Világ rendje! Vakond népség ? Bocsánat a vakondoktól!

2lee14
Olvasó

Istenem hogy lehet így beszélni… Nincsenek szavak arra amit most leművelsz….

FalcoParádé
Olvasó

Te melyik kukából bújtál elő műanyag Jancsi?

WSreborn
Olvasó

Ezen a kérdésen mennyit gondolkodtál? Igyekeztél nagyot mondani? Nem sikerült…..
A neved igen ritka, legalábbis az elmúlt 30 évben nem sokszor lehetett hallani.

Kovari Andras
Olvasó

Tenyleg volt olyan aki behugyozott? Es ezt a rendorok mondtak nektek? Oriasi! Nekunk meg azt mondtak a rendorok, hogy azert kell sietni mert a szuleitek az ajtonal varnak benneteket hogy hazavigyenek. Egyebkent amit te irsz az annyi volt, hogy 22-en mentunk egy busszal es a ligetbe erkezve elkezdtek toletek paran a busz fele rohanni. Tolunk 2 vagy 3 ember tudott leugrani mert a redor uvoltott a sofornek menjen tovabb de talan 2 metert haladva belatta a sofor, hogy meg kell allnia. Leszallt mindenki es az elso sorotok elegge meglepodott. Tulonk valakit fejbedobtatok egy kolas dobozzal ennyi volt a sikeretek. Aztan… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Világ kamuja amiket írkálsz, a fel lettünk pofozva a buszra az annyi volt hogy a rendőrsorfal mögül kiugráva emberkedtetek, miközben a rendőrök ütöttek minket várva hogy mikor ütünk vissza és lehessen előállítani. Szolnoki rendőr ismerősöm mondta hogy ilyen gyalázatos rendőri intézkedést még nem látott. A herendi eset megtörtént csak kifelejtetted, hogy 30an tàmadtatok 5re! Mint a cigányok, szombathelyhez mèltóan.
2012ben az akkori vezérszurkolótoknak mutattuk hogy kint találkozzunk 10-10 ellen, de úgy tett mintha nem látna.
Elő ne add már itt a Millwall ultrát nyaljad inkább a zanati fagyit abban lehet hogy jó vagy

milanka487
Olvasó

Gratulálok a Falconak teljesen megérdemelték!
A Szeged elleni meccs óta nem találjuk a ritmust!
Remélem a döntőben visszatudunk majd vágni!?
Nekünk marad a bronz meccs a Falconak meg sok sikert a döntőben!

JR.Benitez
Olvasó

Nem ilyen Olaj lesz a playoffban ebben biztos vagyok. A szomorú hogy nálatok a küzdést sem láttam… Ilyen a kupa, egy rossz meccs és bukta. Mi már csak tudjuk…

Vulcano
Olvasó

Köszönjük. Nekem olyan érzésem van hogy lesznek még komoly csatározások a két csapat között. Nektek pedig kívánom, hogy szerezzetek érmet.

red-black01
Olvasó

Gratulálok a Falconak!
Remélem mi jutunk a döntőbe.
Úgy gondolom a Debrecen ellen sem mi vagyunk az esélyesek, főleg kevesebb esélyt gondolnék a Falco megállítására.
De!!! Az igazi sportemberek soha nem adják fel.
Ebben a szezonban a nálunk eddig történtek alapján az ezüst is nagyon szép eredmény lenne, teher nélkül játszhatnánk egy vasi döntőt.

JR.Benitez
Olvasó

Szép volt fiúk! Mi hoztuk amit tudunk, viszont Olaj… Ez botrányos volt. Forma, fizikalitás, hozzállás is béka segge alatt. Ez az Olaj árnyéka jelenleg önmagának. Ez a mai nem volt komoly meccs, pedig mi sem parádéztunk…

wiley
Olvasó

Szép volt srácok! Koncentráció megvolt végig, ez volt a döntő. Vasárnap ugyanez kell minimum!
Hajrá Falco!

Sajka
Olvasó

Meglepett a Szolnok nagyon gyenge játéka. Gyakorlatilag nem volt vezéregyéniség a csapatban, ráadásul még az alapszakaszban látott szívós védekezése sem volt ma látható.
Warner agy nélkül született, ami diónyi van neki, az csak a motoros funkciók ellátására elég.
A szolnokiak által várva-várt Gibson sem nyújtott komoly játékot. Badzim meg Cakarun csak erőlködött…szóval Potocniknak lesz dolga a rájátszásra.
A Falcó hozta a szokásos játékát, de most még erőlködnie sem kellett. Nem tudom, hogy a másik ágon a döntőbe bejutó csapat meg tudja-e fogni ezt a Falcót.

LBJ
Olvasó

1 szó mint 100, nem, esélytelen, pedig én inkáb néznék egy izgalmas döbtőt drámával

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a döntőbe jutáshoz. A Pécs elleni meccsen is voltak jó védekezések, de a mai meccs után, azt kell mondjam, hogy ez a védekezés összeállt. A szezonban talán a legjobb volt a bajnokki meccsen és ez most döntőnek bizonyult. Ha ezt sikerül állandósítani a rájátszásban, akkor két évvel ezelőtti tavaszt idéző menetelés is összejöhet. Támadni eddig is tudott a csapat, de sok pontot kapott, most talán ezt a gyengeséget sikerült kijavítani.
Vasárnap kell még egy hatalmas lépést tenni, hogy átlépjen a csapat az árnyékán. A siker óriási lökést adhatna a továbbiakra.

p.borisz
Olvasó

Na,csak behúztuk…
Messze jobban játszottunk,mint a Szolnok,hiába,ha teljes a keret…
Beni előtt le a kalappal,Ildi néni halála után pár nappal így ott lenni fejben???
remélem,megtörik az átok,mondjuk a silver már megvan…

szolnoksport
Olvasó

Gratulálok a Falconak, teljesen megérdemelten győzött a jobb csapat! Ati bácsit kérdezném Warnerrről…

atibácsi
Olvasó

Megkövetlek, tévedtem. Amíg tétje volt a meccsnek, csak szar volt, utána fos. A klasszis játékost az különbözteti meg az átlagostól, hogy minden körülmény között fókuszált marad. Igen, tévedtem.

Zsarkov
Olvasó

Ha Warner helyett egy Perry, vagy a 2011-es Obi van, akkor nem ez az eredmény, az egyetlen mellényúlás volt a légiósválasztás során, de sajnos pont az irányító poszton…

atibácsi
Olvasó

Igaz, de remélem, legalább olcsó volt a piacon, és nem pult alól vettük drágán!

donnarumma
Olvasó

Az Obi van az a Kenobi? Jó hogy nem már Jedi trükköt is bevettek?
Mivel nagyon úgy néz ki, hogy az irányító választással mi is belenyúltunk, csak Beni- még minket is néha meglepő- klasszisának köszönhetjük amit eddig elértünk…

szolnoksport
Olvasó

Sokkal jobban örülnék, ha nekem kellene téged megkövetni, de sajnos ez van. Peace!

szolnoksport
Olvasó

Atibácsinak ment.

Piffinger
Olvasó

Gratula Szombathelyre.

Hajrá Olaj!

kacsa79
Olvasó

Elszomorító kedves Falco szurkolók, hogy még a győzelmet sem tudjátok méltósággal viselni. Egyszerűen NEM érdemlitek meg a kupát!

B0nyi
Olvasó

Tokkal-vonóval. Emlékszel? Anno gondolom nem zavart ugyanez… Visszanyal a fagyi.
😉

PL
Olvasó

Gratulálok a Falconak!
Sajnos csak az első félidőt láttam, de már az első negyedben látott nagy különbségnél látszott, hogy ez a Szolnok ma itt nem nyer. Hiába kozmetikáztak utána valamennyit.

Ha ez a Falco nem nyer most kupát, akkor inkább soha ne induljon el érte. Nem félreérteni. Mert szerintem idén behúzza.

Dudi
Olvasó

Az ezüst már meg van…..
???????????

B0nyi
Olvasó

😀

nazol
Olvasó

Hát, ez… nem volt jó. Mármint nekünk. Gratulálok a Falconak, tényleg imponáló volt a fölénye, ebben az esetben nem túlzó a cím.
Rendet kell tenni, a bajnokságban pedig a Sopronra kell koncentrálni. Egyelőre nem néznék távolabb.
Hajrá Olaj!

Pbask
Olvasó

Jó látni ilyen szinten tudunk védekezni.
Nekem Gibson kissé önző játékos benyomását kelti, de ha csapatban meglesz a helye, lehet másképp látom majd.
Jól védekeztünk, nyertünk 20 pont körül, de a bíráskodás egy kalap szart nem ért. Oda-vissza. Mikor meg eldőlt, akkor meg már nem akartak belenyúlni a meccsbe, így sok faultunkat elengedték, amit Szolnok szenvedett el.
Következetesség, könyörgöm.
Mondjuk amit Cakarun megtehetett palánk alatt, szintugy kabaré. Amíg szoros volt a meccs, próbáltak belenyúlni(minek?), utána meg egyértelmű faultokat engedtek el, és nem az Olaj irányába.

atibácsi
Olvasó

Felesleges bírózni, egyik oldal sem jut vele semmire. A győzelem egyértelmű volt, és a vereség is. Az egyik csapatnak van mire büszkének lennie, örülhet, a másik pedig szerényen és odaadással kell, hogy készüljön a továbbiakra, le kell vonniuk a tanulságokat! Van mit!

Pbask
Olvasó

Épp arra utalok, hogy a negyedik negyedben már olyan faultjainkat nem fújtak be, amik nyílvánvalóan azok voltak, és ti szenvedtétek el. Előtte meg ment a Benny Hill show, hol egyik csapat kapkodta fejét, hol a másikat. Én azt szeretem ha 2 csapat dönti el a pályán a mérkőzés végkimenetelét, nem pedig a 3 rigó.
Egyébként köszi, további sok sikereket nektek is! Majd a döntőben re 🙂

atibácsi
Olvasó

Sajnos ez a meccs annyira egyértelmű volt, hogy felesleges most a bírókkal foglalkozni.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Gibson sztem sérült, de legalábbis fizikálisan mélyen a szintje alatt van. Nem lehet kérdéses, hogy fantasztikus keze van, vélelmezem a múltja alapján, hogy érti a kosárlabda nevezetű játékot, de egyelőre a leigazolása kukába kidobott (amúgy nem kevés) pénz volt. A játékvezetés szerintem sem volt hibátlan… amit Cakarunnak engednek, az valóban vérlázító néha. Egy-egy “szándékos” fújása elmaradt mindkét oldalon. Warner legalább egyszer, Pongó kétszer indult nyilvánvalóan lépéshibával — semmi! Keller egy ordas nagy paraszt, tapló, állat káromkodást engedett meg (böfögött ki a száján), amit a kedves tévénézők tisztán hallhattak, ennek ellenére nem kapott technikait. Kábé ennyi, amire vissza tudok emlékezni. A… Olvass tovább »

atibácsi
Olvasó

Ha a mai meccs után a bírókon polemizálunk, akkor csak tényleg masszírozzuk a sz.rt, lényegtelen tényezőn agyalunk.

Ev.Ok.
Olvasó

Köszönjük Emese…

Jockey Ewing
Olvasó

Vasárnap azért kell a zsepi lehet sárga is! HAJRÁ DEAC!!! Maradjon silver!!!

Rougenoil
Olvasó

A sikert méltósággal kell ünnepelni, és akkor nem égeted magad halálra …

Mendez
Olvasó

A Falco után letérdelsz a DEAC előtt is? ???
Pedig nem is biztos, hogy velük játsszunk.

LBJ
Olvasó

Nekem kicsit olyan, mintha az Olaj, és a Falco mentalitást cserélt volna…
Külön gratuláció Beninek, hogy ilyen erős fejben és lélekben?
Alapszakasz vége elött amikor írtam h ez a csapat a playoffra lesz baszos, én voltam a hülye, hát most majd kiderül…..
Nekem kicsit olyan hogy amennyit hozott Gibson annyit el is vett a csapat kohézióból
Hajrá magyarok?

Honvéd
Olvasó

Jól megették Kellert a szolnoki centerek…
Csak nehogy megfeküdje a gyomrukat
vicc kiscsapat ez az olaj

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ha az Olajbányász kiscsapat, akkor mi van a közlegénnyel… akarom mondani: Honvéddal? 🙁

Mivanmivan
Olvasó

Gratulálok a Falconak, felmosták velünk a padlót, teljesen megérdemelten nyertek. Továbbra is azt mondom, amit a szezon elején, Warner a csapat leggyengébb láncszeme, egyeni statra gyúró, agyatlan, B-csoport szintű játékos. Ő a fék. Ezt a sportot irányító nélkül nem lehet játszani. A másik alibi impotens játékos meg a Juhos. Nálatok meg Anderson a kurva gyenge… Cakarunt kivették a játekból, ez őket dícséri. Okornnak olyan a feje, mint aki full másnapos ?? de ma ő volt a (sokkal) jobb. A Falco megyerheti a kupát, és a látottak alapján a bajnokságot is.

LBJ
Olvasó

Szerintem összesen 2 szer ha kikapnak a playoffban majd, ha ezt viszik továb….

Jagerman
Olvasó

Isten szóljon belőled! Nyerjen meg mindent a Falco, Caspert meg utána “megkoronázzuk” a Főtéren!!!!!

Savaria
Olvasó

Méltósággal kell viselni a győzelmeket, de ez valami hihetetlenül megalázó volt! ?
Már írtam egyszer, és még mindig fenntartom, hogy teljesen esélytelen hogy ez az olaj 3szor megverje a Falco-t a rájátszásban…:)

WSreborn
Olvasó

Nem volt megalázóbb mint 6 játékostól kikapni 2 éve

LBJ
Olvasó

1+

milanka487
Olvasó

Nem volt ilyen nagy szád a Szolnoki meccs után!?

donnarumma
Olvasó

Még szerencse hogy “Cakarun a palánk alatt megoldja” ???
Szerintem teljesen reális eredmény született.
A jelenlegi Falco ennyivel erősebb az ellenfeleknél.Természetesen ezt a pályán realizálni kell és mind tudjuk, hogy A labda gömbölyű

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ezt így korrekt, teljesen. maximálisan egyetértek.

SárgaPárna
Olvasó

Szívből gratulálok a Szolnoki Közpénzbányásznak az alapszakaszban elért két győzelméhez ellenünk!
Okosak taktikusak voltak, belelkesedtek, elhitték, hoztak egy légióst, aki szétverte a kémiát, évekre lekötötték az edzőt, aki soha semmit nem ért még el, stb…
Remélem van elég szopóálarc Szolnokon!

szolnokbasket
Olvasó

Warner,Pongó páros rém gyenge ismételten.Rudner szintjén vannak.
Zsíros nem hiszem,hogy ezt érdemli.(1 perccel a vége előtt -20-nál Taiwo-val küldi pályára???)
Amúgy papírforma.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Juhos “teljesítményéről” mi a véleményed ?

szolnokbasket
Olvasó

Az általam felsoroltaknál valamivel jobb.Kicsivel…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Max.amiatt, mert kevesebbet kellett pályán látni. (szerencsére)

donnarumma
Olvasó

Es a felhorgokat szepen begyakorolta

bballfan
Olvasó

a legjobban teljesítő magyar játékos volt, nézz rá a statisztikára: pont, val, +/-!

BL menetelés
Olvasó

knézy szopkodhatod a szalai-szolnok-mkosz faszát! Te gyökér

Jagerman
Olvasó

Ne bántsd Jenőt, ma ez neki valódi Waterloo volt. Nem lehetett neki magyarázni, hogy milyen szuper ez az olaj, a fáradtolaj…. ?

WSreborn
Olvasó

Csúnya volt, de benne volt. Gratulálok a Falconak sokkal jobb a játèkosanyaguk!
Na frusztrált sárgák most aztán lehet okádni ami a csövön kifér, ne fogjátok vissza.
Jöhet a buckázás az árvízezés, minden ami a művelt fejetekből kipattan!

Mendez
Olvasó

Te ostoba ti mit műveltetek eddig?
Főleg a Kálmánlacis elemzés alatt?
Most rágd csak szépen a kefét.
Eddig nagy volt a pofátok most meg sírsz mint egy fürdős kurva…

KD
Olvasó

Ahogy jeleztem Ruzsnak, jött a kutyára dér. Eljött az igazság pillanata. Gratula a fiúknak!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Gratulálok én is nekik. Nyert a jobb, erősebb csapat.

atibácsi
Olvasó

Na, most van mire szerénynek lennünk! Roko nem érkezett meg a kupára, mintha egész este forgatott volna. ( A műfaj kedvelői értik a poént.) Warner fogalmatlan volt, a magyarjainkat pedig nem lehet a Falco magyarjaival egy lapon említeni, ez döntő tényező lett a végeredmény tekintetében. A kívánatos 100 %-tól fényévekre voltunk. Most gratulálnunk kell a mai napon sokkal jobb csapatnak, és fókuszálni a bajnokságra! Váradinak külön óriási elismerés, azt hiszem, ha később visszaemlékszik ezekre a napokra szürreális időket fog visszaidézni. Hajrá Olaj!

Dudi
Olvasó

Respect.

MemphisGrizzlies
Olvasó

Nincs irányító = sok eladott labda, 0 játék. Warner most mehet haza, jobb lenne nélküle. Szomorú de a bajnokságban meglesz (remélem). Hajrá Olaj! Gratulálok a Falconak!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Warner ??? És akkor Badzim ma mit művelt ? Egyáltalán: ki tudsz emelni valakit ??? Ugye azt te sem gondolod, hogy ő egy személyben a felelőse ennek a gyalázatos “játéknak” ?! Centerben pl. eltakarították a Föld színéről is ma az Olajbányászt, ezt miért nem emeled ki ?

MemphisGrizzlies
Olvasó

Imádom hogy még valaki mindig Warnert védi.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ezek szerint nem jött át neked, amiről írtam.

Ev.Ok.
Olvasó

Sztem még magadnak sem, de fuss neki bátran még egyszer…

atibácsi
Olvasó

Igaz. Ma az Olajban senki nem húzott. Amíg tétje volt a meccsnek, a Falco magyar magja közel annyi pontot dobott, mint az Olaj összesen. Az Olajból egy magyar kosár érkezett Pongótól, aki egyébként rá sem néz a gyűrűre. A rajta védekező játékos simán besegíthet a társainak lekettőzni a veszélyesebb szolnokiakat. Mondjuk, ma ilyen nem volt.

WSreborn
Olvasó

Warner egy rakás szar, de ma a többiek sem voltak nála jobbak.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Gratula a Falkónak !
Osztálykülönbség volt. Az Olajbányász nem értem, mit akar(t) ezzel a “játékkal” és hozzáállással. Pedig ilyen gyenge Bruinsmát régen láthattunk támadásban.
A F. ezt a kupát most el fogja hozni, az Olajbányásznál pedig kezdhetnek aggódni a szezon miatt… Ezzel a “küzdéssel” még a legjobb 4 sem tuti.

Zsarkov
Olvasó

Az a baj, hogy egy páran nem tudják, milyen mez van rajtuk…, ezért is kár, hogy nem lehetnek szurkolók, mert ezt a “beleszarok” hozzáállást nem sokáig tűrnénk, ha ott lennénk

Nyugat
Olvasó

Lassan minden a helyére kerül

Kissadam91
Olvasó

Helyére????eddig csak többszörös kupa vesztesek vagytok, oda akartok megint kerülni? 2 éve 6 ember ellen nem ment mert akkora volt az arc. Talán majd ha nem lesz ekkora arc talán sikerül

WSreborn
Olvasó

Igen? Szerinted lehet, szerintünk nem

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Dicséretes szerénység!

2lee14
Olvasó

Úgyisvan! Szép volt fiúk! Döntőben is ugyanilyen meggyőzően kell játszani mint ezen a két meccsen!
Hajrá Falco!!??

Bozic
Olvasó

“Tokkal-vonóval” 🙂

WSreborn
Olvasó

Érik már ez pár éve benned, nyomjad a sötèt haverjaiddal ami a csövön kifér

Bozic
Olvasó

Annyira nem érett. 🙂

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

De komolyan, ez kell ide ? És még csodálkoztok, hogy mindenki utál titeket…. 🙁

Bozic
Olvasó

Te, nézd már meg, hogy mi ment az élőzés alatt.
Egyébként még mindig jobb, mintha kurva anyáznék, stb.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Én biztos nem írtam az “élőzés” alatt. Gondolom, oda-vissza ment a ‘vonal alatti’ fröcsögés. De ez akkor sem menti meg az ótvar nagyképű beírásodat. Amúgy sajnos szolnoki részről is vannak ugyanolyan anti-sportemberek, mint szhelyi részről te vagy KD, akik azt gondolják, hogy a csapatuk győzelme után jogot formálhatnak az önteltségre. Ez valóban sajnálatos. 🙁

Bozic
Olvasó

Nyomathatod a mártirt, engem nem nagyon hat meg.
De gondolom fele annyira okos vagy, mint ahogy itt nyomod a süket dumát.
Tudod egyáltalán mi az a tokkal-vonóval? Tisztában vagy vele, miért írtam macskakörömmel? Csak, mert azt irományodból az jön le, hogy fogalmad nincs.

A szolnoki srácok tudják.
Kérdezd meg őket! 🙂

Ev.Ok.
Olvasó

Ne törődj evvel… ???

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Miért iszod ennyire a lábvizemet, te evok?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés