Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Magyar játékost igazolt az Egis Körmend

Az évad végén a klubnak plusz 1 éves opciós joga lesz a hosszabbításra.:

:

A szezon végéig újra az Egis Körmend színeiben játszik a körmendi születésű és nevelésű Doktor Péter. Az évad végén a klubnak plusz 1 éves opciós joga lesz a szerződés meghosszabbítására – tájékoztat a csapat Facebook oldala.

A fiatal hátvéd idén a Pécsi VSK-VEOLIA együttesét erősítette eddig, ahol 8 mérkőzésen 1.8 pontot átlagolt.

25 hozzászólás

25
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
*Z*T*E*Kendeffy BotondRedbidJólnézünkMIKIgarcia Recent comment authors
*Z*T*E*
Olvasó

Megélhetési kosárlabdázó tehetségesnek indult de túl korán elhitte már az nb1-b is sok lenne neki. Ha lenne benne egy fikarcnyi önbecsülés már rég abbahagyta volna a profi játékot csak hát mint sok mai gyerek nem ért semmihez. Mégis csak jobb kosarazni mint pizzafutarkodni

Kendeffy Botond
Olvasó

Nagyon érdekes igazolás. Körmendi nevelés, de eddig nem nagyon tette le a névjegyét az első ligában. Szolnokon világosan kínlódtunk a két első számú írányítónk/hátvédünk nélkül, de ha őkjátszottak nem voltak túl nagy gondok. Reméljük, hogy ők azért a sérülések után vissza térnek.

Ha Mócsán helyére hoztuk az érdekes döntés, mert ő alapvetően 2-es és Doktor, inkább 1-2-es. Lehet, hogy így Kenéz Csabi percei csökkenek. Reméljük, hogy tud hozzá tenni a csapathoz.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Mócsán Bálint helyett Doktor Péter?

garcia
Olvasó

A kieső jelölt Pécsbe szinte soha nem kapott lehetőséget, még pillanatokra sem. Elképzelni sem tudom mit akar tőle a Körmend.

Expert
Olvasó

Mócsánt pótolja?

Pbask
Olvasó

Én magamra maradok ezzel, de nem értem. Ifiszabály már 0, néha volt jó meccse nálunk, de inkább fakéz jellemezte, védekezése so-so. Én inkább ezt az időt Kenéz Csabinak adnám (oké, Solanot nem tudta tartani, de Pongó ellen teljesen rendben volt a pályán, úgy hogy hideg kézzel kellett valamit nyujtani egy A csoportos rangadón kb életében elöször), vagy Takács Kristóf. Utóbbi esete nekem azért érdekes, mert nagy potenciált láttam benne, de egy ideje visszaesett egy standard szintre, ami ifisták skillsetjét jellemzi a bajnokságban általánosan.

balldontlie
Olvasó

Takácsot Zsiga tavaly amennyire csak lehetett leépítette, szerintem nem kapta meg a türelmet ahhoz, hogy a covid fertőzése után visszarázódjon… Idén meg állítólag nőtt és pár dolgot vissza kellett építeni neki újra. Mostanában szerintem alakul már újra, de leginkább az kellene szerintem, ha nem csak ütni-verni állna be az első félidőben, hanem a másodikban is játszhatna… Ezt valamiért Toni nem akarja.

abcabc
Olvasó

Tetszik,nem tetszik,Takácsban ennyi van amit hónapok óta látsz.

Baszketboll
Olvasó

Egyetértek. Annyit még hozzá tennék, hogy amíg Zsiga volt, addig Kristóf nem játszhatott U20-at sem. Egy 18 éves srácnak nem heti 7-8 perc meccs kell, hogy fejlődjön. Szerintem ez is sokat ártott Kristóf fejlődésének. Amiről megint nem Ő tehet…

Dallas
Olvasó

Nem akarom bántani a fiatal srácot de Szolnokon extra ” megilletődött ” volt ,utaztak rá ,mint farkasok a sebzett vadra. Ott tartottam hogy a 4-5 labdaeladásnál már sajnáltam Szolnokiként .Most képzeld el ahogy Kálmán Laci elveszített volna 5 labdát egymás után Szolnokon 🙂 mondjuk ö nem is csinált ilyet. Meg eszembe jutott hogy egy darabig még marad a sok légiós…. mert aki tényleg jó az mellettük is az lett ,kevésnek kevés de ez van.

Baszketboll
Olvasó

Szombaton Alba ellen játszott 32 percet, aztán nagyot játszott felnőttben. Edzett 3 nap alatt ötöt, játszott a Szolnok U20-ban nem keveset, nem gyengén.
Hulla fáradtan felteszik Solano ellen, aki a bajnokság leggyorsabb irányítója. Elveszt 4 lasztit 19 évesen egy rangadón. Bumm…
Annyit amúgy elvesztett Savic is.
Ha nem Solanoval van párban, hanem végig Pongóval, akkor még teljesen okés is lett volna a meccs. Mondjuk ezt meg Potocnik is látta, és gondolom ezért cserélte vissza rá gyorsan Solanot már az első negyedben.

Dallas
Olvasó

Aham ezt nem tudtam ,akkor lehet ez is közrejátszott.

Baszketboll
Olvasó

Köszi a korrekt hozzáállást! Respect!?

Baszketboll
Olvasó

Azt hadd kérdezzem meg Tőled, hogy a tavalyi körmendi edző Ziga Mravljak mit keresett Szolnokon? Végig nézte már az U20-as meccset is.

Redbid
Olvasó

Bár nem tőlem kérdezted, és nem is tudom a választ, de ő mindig is Potocnik segítője volt, (amúgy haverok is tudtommal) lehet most is valami ilyesmi van készülőben?
Aztán lehet, hogy csak eljött hozzá egyet, de ahogy a mérkőzés alatt Potocnik idegesen ellökte Szarvas kezét mikor mutatni akart neki valamit ill. szerintem látványosan mellőzi is, hát ha jövőre is marad ő, akkor lehet Zsiga is csatlakozik a stábhoz!?

red-black01
Olvasó

Leírtál szinte mindent helyettem, köszi.
És általában az u20-ban a 4. negyedben már neki(k) pihi van.
Most meg levezényelt egy -11-ről induló 29:11-es 4. negyedet.
Doktor Petivel kapcsolatban érdekes a dolog.
Belsős dolgok konkretizálása nélkül, vegyes érzelmeim vannak.
De oké, az utolsó esélyét kapja meg itthon.
Mire gondolok?
Ha most nem lép előre és végleg megreked itt ezen a szinten, akkor jövőre kispénzért valahová, vagy B csoport és ennyi volt.
Nála egyébként sokszor a fejjel volt a gond.
Ha az évek megtanították egy kis alázatra (őt is és mást is) és felméri hogy ez az utolsó sanszok egyike, akkor jöjjön.

Redbid
Olvasó

Kenézzel kapcsolatosan annyit én még megjegyeznék, hogy a rutintalanságának is nagyban köszönhette az eladott labdákat, melyek előtt rendre nehéz helyzetbe hozta önmagát a helyezkedésével! De itt azon nyomban el lehet mondani azt is, hogy a csapat, és azzal együtt szerintem Tatu is bántóan magára hagyta! Gondolva itt arra, hogy Henryn kívűl senkinek nem jutott eszébe, hogy az előtte történő mozgással akadályozza a védőjét, akadályozza a kettőzést ill. Kenéz sem teremtette meg sokszor ennek a feltételeit, mert legtöbbször azonnal elindult a labdával oldalra. Ugye mindenki képben azzal amikor az írányító hozza fel a labdát, előtte egy magasember “takarásával” segítve, na erről… Olvass tovább »

Baszketboll
Olvasó

Igazad van teljesen. Első szezonja, szerintem a 3-4. ilyen meccsel a háta mögött már máshogy fogja csinálni. Az esze megvan hozzá. Az az, amit nem lehet megtanulni…?

Redbid
Olvasó

Sokan még mindig nem értik, de itt a példa, ezért lényeges a fiatalszabály, mert ha játszol, kapsz esélyt, tudsz fejlődni, és látható, mérhető mindenkinek, hogy ki mire képes! A “játszol” alatt ne csak a mérkőzéseket tessék érteni, hanem azt is, hogy a felnőttekkel edzhess!! Az edzőváltások ellenére ez itt most már évek óta így van, minek köszönhetően vezeti az MTE az U20-at!! Takács meg mint fiatal játékos, neki is haladni kell a létrán, és az ugye nem kérdés, hogy felnőttben “nagyobbat” kell védekezni, ez az első, ami nagyonsok energiát el is vesz, de majd ha ott felvetted a “ritmust”, utána… Olvass tovább »

Madison
Olvasó

Jaj, de jó, végre! Nagy kedvenc, nagyon örülök! Hajrá, Peti!

Leklibajsza
Olvasó

Hajrá Doki!

Jon
Olvasó

Borzasztóan fakezű szegény. De védekezésspecialista talán lehet.

Xero
Olvasó

Jó igazolás!
Hasznos játèkos. Gondolom ez azt jelenti, hogy tényleg nem lesz játékra alkalmas Mócsán.. :/

SárgaPárna
Olvasó

Kurva magas, nem fog beférni a vitrinbe…

SzhelY
Olvasó

nem oda kell vagy ti odateszitek a játékosaitokat? egyébként mi van az álarcoddal vagy most vitrint viselsz a fejeden? nekem mindegy tetudod fotelnyuszi

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés