Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Magyar játékosokkal az európai elitben – A Falco-modell nyomában

Tőrös Balázs készített filmet a vasiakról.:

:

Szombathelyen néhány éve úgy döntöttek, hogy a rendelkezésre álló büdzsét magyar játékosokra költik, és igyekeznek egyfajta állandóságot kialakítani. A törekvéseket eddig két bajnoki cím és egy kupagyőzelem igazolja, és a csapat idén meglepetésre csoportgyőztesként jutott tovább a Bajnoki Ligája első csoportköréből – ezekkel a mondatokkal vezette fele Youtube-csatornáján a szombathelyiekről készített filmjét a népszerű sportriporter, Tőrös Balázs, “Bazska”.

HIRDETÉS

140 hozzászólás

140
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
27 Comment threads
113 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
GézukaSzhelYRougeAuditorEndre Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

Falkó modell…. Bazska bazmeg… a magyar válogatott kezdő ötösét illetve kiegészítő játékosok megvétele nem modell… ebből Perl, Váradi és Somogyi akik kivételt képeznek mint saját nevelésű játékosok ha az aktívan pályára küldött játékosokat nézem. Ebből Perl és Váradi már 30 felé közelítenek… Somogyit nem tudom, 22 talán?

Motoros
Olvasó

Somogyi sose volt saját nevelés….
Megvették kilóra(Tesco gazdaságos) 🤣😂🤣😂

Gézuka
Olvasó

na, akkor csak 2-re szűkült a kör. Király. 😀 Jó modell.

Rouge
Olvasó

Fogadjuk el, hogy Gyuri bácsinak igaza van,
a hivatalos, hozzáférhető adatok alapján
a Falco költségvetése
csak az 5. legnagyobb a ligában.

Ez viszont két dolgot jelenthet:

1. A magyar válogatott játékosok a legolcsóbbak, olcsóbbak mint a légiósok és olcsóbbak a középszerű magyar játékosoknál is.

2. vagy pedig a legtöbb feketén kifizetett pénz,
a legtöbb szabálytalanul felhasznált TAO pénz Szombathelyen van.

Master1
Olvasó

Vagy pedig felelős gazdálkodás folyik a csapatnál, de nyilván ennyi ésszel amennyi neked van, ezt nehéz felfogni…
1. Nem fizetjük túl a magyar játékosokat(mint a Szolnok pl. Pongót, Kovácsot)
2. Nem cserélgetjük a légiósokat, ezzel óriási többletköltséget generálva (mint pl. a Szolnok)
3. Nincsenek extra magas fizetésű légiósaink (mint pl. Szolnokon, ahol 7 db ilyen játékos is volt a szezon során)

Rouge
Olvasó

Igazad van.

Keller és Benke arról híres, hogy onnan,
ahol túl vannak fizetve,
oda igazol, ahol nincsenek túl fizetve a magyar játékosok.

😃

Master1
Olvasó

Nem egy-egy játékos fizetés alapján kell megítélni azt, hogy milyen magas az adott csapat költségvetése.
Biztos lehetsz abban, hogy a szolnoki 7 db légiós fizetése(plusz a játékoscserék költsége) bőven meghaladta a Falco 6 válogatottjának a bérét ebben a szezonban.
A 2 db légiósunk plusz Hawkins 4-5 havi fizetése pedig nem haladja meg a Szolnok összes magyar játékosának fizetését, ebben is biztos lehetsz.
Nem is olyan bonyolult ez, csak kicsit gondolkodni kéne.
Ezen tények miatt is tartom az évtized legnagyobb égésének azt, hogy 4be sem jutott a Szolnok.

WSreborn
Olvasó

Mennyit keresnek az Olaj légiósai? Pontos összeget is tudsz? Mert Benke és Keller szerintem ketten keresnek annyit, mint nàlunk 4 légiós. Ehhez jön Váradi és Perl 3-4 millás havi fizuja amit nem sajnálok tőlük megérdemlik de ne hazudozzatok össze-vissza.
Az égés fogalmát meg jobb ha nem feszegetitek egymás után 2 hazai pályán elbukott kupadöntővel és 2019-ben egy fél csapattól szívott döntővel.

Master1
Olvasó

Nyilván fáj neked az igazság.
Azon nem lepődöm meg, hogy nem látod át azt amit írtam, mivel tisztában vagyok a szellemi képességeiddel a bb1-es kommentjeid alapján.
18:00 M4Sport- Nézz egy kis minőségi kosárlabdát , ha már a saját csapatodat úgyis csak ősszel láthatod…:)
Annyit foglakozol a Falco-val, hogy muszáj nézned…:)

WSreborn
Olvasó

Nem igazán tudnám ezt az érdemi válasz kategóriájába sorolni.
A szellemi képességeit szerintem nem az határozza meg egy embernek, hogy szereti e a Falcot vagy rühelli…
De egyébként igazad van mivel te nyugatabbra vagy biztos okosabb és értelmesebb is lehetsz.

Redbid
Olvasó

Master1 @:
Nyilvánosak az önkormányzati jegyzőkönyvek, nézz utána mennyivel is pótolták ki a Falco költségvetésében keletkezett nem csekély “réseket” az elmúlt években!!
Lehet durván meg fogsz lepődni! 🙂
A Falco a “béke szigete” pénzügyi szempontból, persze, hát nem csoda, hiszen könnyen lehet, nincs mégegy klub ahol, megtervezik az évet, alakul ahogy alakul, majd aztán az említettek alapján nagyon úgy tűnik, minden következmény nélkül annyit tesznek hozzá, amennyit csak kell??
Így azért nem olyan nehéz ám!

Auditor
Olvasó

A klubok mérlegeiből viszonylag pontos adatokat kaphatunk a gazdálkodásukról, ezek az adatok egyébként nyilvánosak (https://e-beszamolo.im.gov.hu/oldal/kezdolap ). Május 31-ével elvileg minden csapatnak közzé kellett tennie a beszámolóját, tanúságos olvasmányok. (Egyedül Soproné nem található meg.) A 2021 évi bevételek alapján a következő sorrend állapítható meg millió forintban: DEAC 1045 Olaj 654 Falco 551 Nyíregyháza 458 Körmend 456 ZTE 440 Kecskemét 438 Paks 377 Pécs 291 Alba 284 Kaposvár 248 Szeged 201 OSE 167 Annyit érdemes megjegyezni, hogy a DEAC más szakosztályokat is üzemeltet, és a Nyíregyháza is egy cégben üzemelteti a kosárlabdával a női röplabdát, így ezek némileg megtévesztő adatok, habár azt… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Jujjuj, mindjárt jönnek a filkós fiúk és ezt is kimagyarázzák😂🤣😂🤣.

Az öreg meglehet nem vette be a Cavintont, igy nála meg van bocsájtva😀😀😀😀.

WSreborn
Olvasó

Nem az a baj, hogy a Falconak kurva jó csapata van! Nem az a baj, hogy már egyértelműen a magyar kosárlabda klasszikus nagyjai közé került. Már a kupával sem lehet a sárgákat cinkelni. Nagyok vagytok jók vagytok, le a kalappal a nemzetközi szereplésetek elött, ezt mindenképp le akartam szögezni. De nagynak lenni és legjobbnak lenni tudni kell és méltósággal kell viselni. Ha a videót nem egy igencsak megosztó személy csinálja és nincs benne ez a nevetséges költségvetési ferdítés Gyuri bá részéről, akkor 1/3 ennyi negatív hsz nem lenne. Miért nem lehet kijelenteni, hogy: Mi vagyunk a zászlóshajó nyilván ehhez magas… Olvass tovább »

Kovari Andras
Olvasó

Nalunk a 3 legios van itt kb Subotic penzen. Tehat nalunk maradtak a magyarok nalatok meg a magyarok es a masik 4 legios ugy, hogy kozben csereltetek is legiost.
Ott van a Debrecen… Oket remelem nem kell bemutatni.

SzhelY
Olvasó

ezt te sem hiszed el reméllem

heyho
Olvasó

Amúgy engem az érdekelne, hogy ha mindenki szerint a Falconak ilyen extrém magas a költségvetése akkor az honnan van? A bérezés is ott a legmagasabb, ehhez hozzá jön pluszban a 2 csoportos BL utazgatások. Ha ezt vesszük alapul akkor durván kétszerese kéne, hogy legyen a csapat költségvetése mint bárki másnak.
De mégis miből?
Valaki lerak egy aktatáskát az aréna előtt vasárnap reggel és abból fizetik a játékosokat?

Kovari Andras
Olvasó

Es meg annyit, hogy Golomant a kosartarsadalom 70%-a nem is ismerte. Nem kerul extra penzbe elhiheted.

Endre
Olvasó

Mi számìt extra pénznek? 4-5000 euròt simán keres elhiheted, ès még lehet alá is lőttem. 😉

Kovari Andras
Olvasó

Lake anno az altalad irt osszeg felet kereste. Szerintem ha keres 4 ezer eurot az nem szamit extra penznek annak a tudataban, hogy egy atlag legios 5 ezer euro alatt nem ir ala. Ha jovore maradna gondolom megemelkedne ez az osszeg, epp ugy ahogy a tobbi lejaro szerzodesu magyar jatekosnak.

Endre
Olvasó

Valòban kosárlabdàban nem sok magyarkènt, azt persze nem tudjuk pontosan mi van a szerződèsében. Mellette viszont van Váradi, Perl, Benke, Keller, Somogyi, akik valòszìnűleg pár ezerrel megfejelik ezt. Na meg a 3 lègiòs. 🙂
Ùgyhogy erős csùsztatàs ez az 5. hely.

Motoros
Olvasó

Andriska ha te tényleg elhiszed, hogy 4ezerért van itt akkor tényleg vannak bajok nálad 😀😂🤣😀

Mendez
Olvasó

Ha hazugság akkor kérünk téged, mint hiteles forrást tudasd velünk a pontos és tényleges adatokat.
Ha nem tudsz erre a kérdésre válaszolni, akkor sajnos bizonyítod az általam a személyedre gyakran használt jelzőt:
Seggszáj

WSreborn
Olvasó

Mivel tőled egy gondolatolvasó is félárat kérne, így legkevésbé sem érdekel, hogy milyen jelzőkkel illetsz.
Üdv egy “Buckás”

Mendez
Olvasó

A kérdésre természetesen nem tudtál válaszolni.
SEGGSZÁJ

Endre
Olvasó

Hol a seprűd te s*ggarcù beleültèl már?

Master1
Olvasó

Az irigység az elismerés legőszintébb formája…:) Az Falco-s klubmodell az elmúlt évek alapján magasan kiemelkedik a bajnokságból. Ezen felül ami a lényeg, hogy felelős gazdálkodás zajlik a csapatnál. Nyilvánvalóan légiósok terén még lehetne előrelépés, viszont az idei költségvetésből ez volt a maximum, amit ki tudtunk hozni (nyilván Hawkins így is óriási mellélövés). Nagyon fontos, hogy nem teszünk fel mindent egy-egy adott évre, hanem hosszútávú, fokozatos fejlődés tapasztalható a csapatnál. A véleményem szerint jövőre akkor tudnánk előrelépni, ha a jelenlegi válogatott 6-osból maradna, Zozó(neki van is szerződése jövőre), Beni, Somogyi/Benke, és igazolnánk 4 minőségi!!! légióst. Továbbá az Alba-s Lukács az, akit… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Nálunk az van szentírásban leírva hogyha a Magyar válogatott le van ide szerződtetve akkor ne törekedjünk addig melléjük a most itt játszó légiósoknál magasabban karaktereket keresgélni, mert akkor azok várhatóan elvennék a játékperceket a Magyar játékosainktól, és hát Benke, Beni, Zozó, Gyuri, Ákos stb. azért ezt nem nyelnék le az biztos! Ezért vannak itt olyan légiósok akiket “csak” “statisztálni” igazolnak, és ezt ők is elfogadják mikor aláírtak Szombathelyre! Persze ahhoz hogy nemzetköziben is lehessen lépni egy következő szintre ahhoz ezt a forgatókönyvet bizony át kell írni! Kérdés mi a terv a klubnál a jövőben főleg a nemzetköziben, mert a bajnokság… Olvass tovább »

KD
Olvasó

Na hamar megjött a sok szolnoki a szabiról. Csak nem kivettétek előre az elődöntőre meg a döntőre? Nagy hiba volt, hogy Szarvas Gabival nem egyeztettétek előre a stratégiát a zárt facebook csoportban.A BL-szereplés lekicsinyléséről meg a savanyú a szőlő hasonlat jut eszembe. Inkább elemezzétek helyette a 4 Kecsó meccset, hogy a lesajnált szomszédok tartalékosan szétszoppatak benneteket. A jővő szezonban legalább nem rontjátok a magyar kosárlabda hírnevét azzal, hogy agyba-főbe pofoznak benneteket a selejtezőben.

Olajheart2
Olvasó

Ha már ilyen jóindulatúan megszólítottál onnan a kultúr nyugatról.. egy szóval nem néztem le a bl-t.. de azt azért engedd meg nekem, hogy a véleményem megtarthassam miszerint a bl nem az európai elit.. semmi gond ha neked az.. ezért szép sport a kosárlabda.. azért emlékszem amikor kétszer eurochallenge final fourt játszottunk, akkor még nem néztétek ennyire a magyar kosárlabda érdekeit, mint most, és ott mocskoltátok az olajt, ahol tudtátok.. na további jó Szarvas Gabizást és a többi megszokottat..

KD
Olvasó

Talán olvasd el szolnoki kollégáid örökbecsüit lentebb. Az Eurochallenge semmivel sem volt erösebb sorozat, mint most a BL. A Tenerife ott sem lett volna gyenge, elhiheted. Ami pedig az összehasonlitást illeti még, a 10-20 évvel ezelötti kosárlabdát sem atletikusságban, sem tempoban nem lehet a mostanival összehasonlitani, most olyan országok csapatai is tényezök az europai porondon, amik akkor még sehol sem voltak. (Pl. Kolozsvár idén a BL-ben)

Olajheart2
Olvasó

Nem mondtam se azt h gyengébb volt az a sorozat se azt hogy erősebb.. ami pedig a labdajátekok fejlődését illeti az elmúlt 20 évben… nyilván atletikusabb fizikalisabb lett az összes labdajáték

Marillion
Olvasó

Kellett ez a videó hogy megint OLAJ legyen a tűzre?! Mi tudjuk hogy mi fán terem az élet itt Szombathelyen a Falconál…aki meg nem Falco szúrkoló azoknak meg úgyis a cirkusz a népnek felfogás van!

Milivoj
Olvasó

A magyar Ginobili, óóó drága kenyér! 🤣🤣🤣

WSreborn
Olvasó

😂😂😂😂😂😂😂😂😂
palotapincsi-szindróma

Isojoe
Olvasó

Nem igazán létezik itthon jó modell. Nagy pénz, nagy foci van. A kunszt az, ha csiszolatlan gyémántra akad az ember (relatíve kisebb pénzből jackpot légiós pl), mint anno Trotter, vagy több dombóvári.

Motoros
Olvasó

Talán sokan nem tudják, hogy ez a filmecske valamikor a télen készült, nagyjából a bajnokság felénél.
Akár még igaz is lehet az összeg amit a Gyuri mondott, tehát JELENLEG ennyi, a bajnokság másik felében meg még 1x ennyi😂🤣😂🤣.
Csak ezt elfelejtette mondani….

Nagy troll az öreg🤣😂🤣😂.

Tudva, hogy az elmúlt években mindig ki kellett pótolni a költségvetésüket és mindig a számokkal bűveszkednek(naptári év, bajnoki év, gazdasági év) igazán kíváncsi lennék a tavalyi, idei es majd a jövő évi záró beszámolójukra😂🤣😂🤣.

Vesszen a tökfilkóóóó🐵🐒🐵🐒.

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

Marillion
Olvasó

Te is csak troll vagy Motorozó sárgapárna! Ha összejönne a Falco-Körmend döntő akkor személyesen is összefuthatnánk majd a Meccsnapokon itt vagy ott! max. 5 játéknap csak elég lesz erre! Mit iszunk?

Motoros
Olvasó

Marika! Én whiskey-colát, kiskegyed meg valami gyenge likőrt🙂.
Nehogy megártson és a fejébe szálljon a melegben🤣.

Marillion
Olvasó

Meglátjuk ősszejön-e? A két csapat dolgozik rajta!

Motoros
Olvasó

Marika!
Ha összejön a döntő és szerzel jegyet a szarénába akkor melletted fogom nézni hogy nyerünk🤣

Leklibajsza
Olvasó

Lafikobra csúszik azért?

Mendez
Olvasó

Vesszen a tökfilkó…csak amennyire ellenetek szokott homokos. 😂😂😂
Fel lesz dugva a seprű megint a szaros valagadba! 😂😂😂

Redbid
Olvasó

Jó “reklám az olcsó” magyar válogatottaknak, más csapatokkal való tárgyaláshoz 🙂
Mi van, pünkösdi “kiárusítás”?? 🙂

Ebből kiindulva, gondolom Sólyomkins minimum fizet azért, hogy …..
Hűha, ide nekem hirtelen semmi nem jutott eszembe 🙂

Zotyómotyó
Olvasó

Ezzel a videóval az az egyik baj, hogy “aktualitás” tekintetében még a Filmmúzeumnak is becsületére válna…

Németh Kristóf
Olvasó

Akik úgy gondoljak hogy ez egy Falco feszopo video az nézze meg a Zte kosárcsaptrol a két részes videóját az már nem az érdekes? Az hogy a nagy Szolnoki világverő csapatról miért nem készült video az talán azért történt meg mert akkor meg a YouTube nem volt akkora divat és nem csinálta mindenkit. Nézzetek meg a zte-s videót most úgy is ráértek szurkolnotok nem kell jövőre se “harmadik” számú ligába.

Knézy Ernő
Olvasó

6 magyar játékos azt jövőre meg lesz 2🙂
6 légióssal🤣🤣
Hawkins szintűek💪
Légy óvatos USB,a sok sör a meccseken,nem biztos ,hogy jót fog majd tenni😘

2lee14
Olvasó

De az a kettő így is megesz bárkit majd reggelire Ernő bácsi!
Na további jó nyaralást!
Kedden meg tvben nézni ám az elődöntősöket!

Knézy Ernő
Olvasó

A kupagyőztesnek jobb dolga van mint a 3szoros bajnok szarfalcokc csapatát nezni 😉

2lee14
Olvasó

A nyaralás jó dolog, de azért meccs nézésre csak jut idő!

Mendez
Olvasó

Plusz egy előnye is van, hogy ősszel nem égeti a magyar kosárlabdát nemzetköziben ahogy tavaly is tette.
(Persze “sokvénhülye” feri még beleköphet a levesbe ahogy egyszer már megtette).

Marillion
Olvasó

Szokásodhoz híven hozod a szintedet! Kösz nem érdekel a válasz főleg nem egy ilyen valakitől!

Marillion
Olvasó

Na azért mondja erre valaki, hogy nem lekezelő stílus? Én például a Kupagyőztes Olajt is megnéztem! Ki honnan közelíti meg a tényeket!

Pbask
Olvasó

Ezt lementettem humorosba hogy szeptember felé szembesítselek vele:)

Knézy Ernő
Olvasó

Nyugodtan,én meg ezt a posztot mentem le😉

Knézy Ernő
Olvasó

Ne nyalj mar Bazska ennyire a falkonak🤣🤣

Kormend3
Olvasó

5. A ligában :D. Értelmetlen ez a videó így. Mert kell hülyének nézni a Magyar kosár társadalmat. Megvettetek az összes kurvát plusz Perl meg a Váradi aztán kész… 2-3év és más lesz a pénzelt csapat. (Szerintem az alba jön)

JR.Benitez
Olvasó

Ennyire ne aggódj, lehet harmadszor fogod látni amit nem szeretnél egyszer sem….

JR.Benitez
Olvasó

Miért szólod le hogy nálunk 2 igaz szívű helyi van, amikor nálatok csak 1? Sőt, az egyik vezetőtök is Falco szurkoló.

2lee14
Olvasó

Jaj

Marillion
Olvasó

Most neked is mi a bajod velünk? Készült egy film a kis Falcoról a nagy Kőrmend árnyékában! Csak azt nem értem meg hogy ha van egy klub 1980 dátummal akkor miért azt pénzelik magasabb szintre egy már 1962 dátummal létező tradicionális klubbal szemben aki már annyit gyűjtögetett, hogy új vitrint kell beállítani!

SárgaPárna
Olvasó

Üzenem az itt zokogó szolnoki szurkolóknak, hogy a Falco költségvetését nem terheli az ötszörös irányítócsere, drága légiósok és a magyarokra szánt lóvét nem fakezű Rudnerekre költjük.
Ez ilyen egyszerű!

Knézy Ernő
Olvasó

Nekünk Nem Fakezű Hókinszok kellenek,hanem Fiatal magyar játékosok.pl Rudner
Már most jobb,mint a Hókinsz.

heyho
Olvasó

Akkor valószínűleg többe is kerül mint a Falconál egy légiós.

Marillion
Olvasó

Rajta voltál a buszon Szombaton Fehérvárra? Én igen…és a névsorral igazolják is! De mi meg Fakezű Hawkinsokra költjük! Látod még azt sem tudod milyen minőségi légiósok játszanak Falco mezben!

SárgaPárna
Olvasó

Hu bazdmeg de sötét vagy, gondolom a buszra is csak kísérővel szállhattál fel.

Marillion
Olvasó

Csak Gondolod? Miért nem jöttél oda a buszhoz Szombaton hogy megnézz kik vagyunk ott? Ezek szerint újfent nem értél rá Falco meccsre menni…ezért nem találkoztunk a busznál! Hu bazdmeg de gyáva vagy!

SzhelY
Olvasó

ne trágárkodj mitmondanak

Kendeffy Botond
Olvasó

Hogy is mondta Puskás öcsi? “Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci”.

A Falco költségvetése, bármit is állít Gyuri bácsi, nem lehet az 5.helyen a ligában.

Viszont 6 válogatottal, ha nem nyerik meg a bajnokságot, az nagy égés.

Xero
Olvasó

Amúgy ezt baromi egyszerű lenne cáfolni. Csak minden klubvezetőnek ki kellene állnia és elmondani a számot, amit most Gyuri bá megtett.. De valamiért ez nem történik meg..

2lee14
Olvasó

Akkor meg lehet meglepődne az összes, aztán már nem lennének kétségeik.

Marillion
Olvasó

A labda gömbölyű…sérülések, játékvezetők….sok minden kell a bajnoksághoz! újabban kiszenvedős győzelmeink vannak! Még 4 hazait meg kell nyernünk!

JR.Benitez
Olvasó

Tök jó lenne meccsen drapit kifeszíteni: MEGVESZÜNK MINDENKIT!!!! Ja várj, nem jó, valakik már megcsinálták….

Marillion
Olvasó

Ha a Tisza mesélni tudna!

JR.Benitez
Olvasó

Sokakkal ellentétben nekem a Falco Beni és Zozó. Nálam a többi magyar is olyan mint egy légiós lenne. Kellert picit jobban bírom, mert soha nem alibizik. De bizony van akinek a hozzáállása szerintem nem ide való. Remélem hátralevő meccseken rám fog cáfolni. Egy dolgot azért szögezzünk le. Olaj szurkolóként minket szidni utánpótlásunk miatt, az azért nagyon vicces tud lenni. Igen, nem jönnek ki folyamatosan jó játékosok. De ha 15 évente majd kijön 2 ilyen képességű, Falco szívű srác, nem szólok. Addig meg kiderül.

WSreborn
Olvasó

Európai elit???????? 3. számú kupasorozat!!!! És ott is a jobbak ellen esélyük sem volt.
A mai világban már nem is csodálkozok a minden valóságalapot nélkülöző megrendelt propaganda videókon…

Kovari Andras
Olvasó

a jobbak ellen eselyuk sem volt? A bl-t nyero Teneriffe ellen hazai palyan Perl es Varadi nelkul 6 ponttal kaptunk ki ugy, hogy ereztettek a birok ki a nagyobb multu csapat.
Strasbourgban hosszabitas utan kaptunk ki azt a Rytast vertuk itthon es majdnem idegenben akik az euroligas Kaunast oda vissza vertek a bajnoksagban. Szoval egy kicsit gondolkodj mielott megint leirod a faszsagaidat.

WSreborn
Olvasó

Az igazi értékmérő meccs a a franciák elleni hazai volt, ott komolyan vette az ellenfél a Falcot

A végén még kihozzátok Bazsikával és Gyurrikával, hogy az euroligás Kaunasnál jobbak vagytok.
Ez simán megérne egy Euroliga szabadkártyát szerintem, de akkor a büdzsén növelni kell mert ott a magyar NB1 mindössze 5. költségvetése a beugróra is kevés lesz.

Mendez
Olvasó

Na igen, az olajkának meg az igazi értékmérő szerintem a Ludwigsburg elleni meccs volt.
Tudod seggszáj ahol 48-al cumiztatok.

Kovari Andras
Olvasó

Oriasi egy fazon vagy… kimerested azt a meccset amin siman kikaptunk es ranyomod, hogy az igazi ertekmero meccs volt.
Tenyleg ne szenvedj mar ennyire nincs ertelme.
Ja es senki nem mondta jobbak vagyunk mint a Kaunas csak annyit irtam olyan csapatokkal vettuk fel a versenyt akik oda vissza vertek oket sajat bajnoksagukba.

2lee14
Olvasó

Jaj istenem ne szenvedjetek már ilyen látványosan. Ha nem tetszik nem kell nézni aztán kész. Tudjuk nem vagyunk egy világverő olaj, de nem is akarunk az lenni.

Olajheart2
Olvasó

Az olaj se volt vilagverő.. ki állította hogy az volt?? Írd le légyszíves! Most nézem a szerb döntőt Zvezda-Partizan.. most 2-2 ma lesz a mindent eldöntő 5. Meccs.. és majd megnezem a magyar döntő összes meccset is.. ha tetszik ha nem nem ugyanaz a szint.. de nem baj az mert a magyar a mi bajnokságunk azért szeretjük.. de ettől még nem lesz világverő

Kendeffy Botond
Olvasó

Azt hol lehet nézni?

Olajheart2
Olvasó

Az uram szokott stream keresni.. én csak nézem 🤣🤣 nem tudom ilyenbe mennyire vagy otthon

Marillion
Olvasó

Ezt én is megnézném! Youtube?

Olajheart2
Olvasó

Ott biztosan nem. Több stream közül szokott választani éppen amelyik megy…

Marillion
Olvasó

Rendben…Köszi…!

Milo
Olvasó

Ehhez a cikkhez és főleg a f@aszméregetéshez inkább nem szólnék hozzá. Akik viszont az említett meccset és (szinte az összeset) akarják nézni azoknak ajánlom, hogy írják be googlebe, hogy utakmice uzivo, az első linket megnyitva basketball fül alatt találtok rengeteg linket.

Milo
Olvasó
Olajheart2
Olvasó

Európai elit😅😅 euroliga na az európai elit.. nem a bl.. harmadik európai kupasorozat.. nagyon sok euroligat nézek, amely időnként olyan mintha más sportág lenne mint a magyar kosarlabda ( ettől függetlenül nagyon szeretem a magyar kosarlabdát mert a miénk) és a bírózásra már akartam írni, hogy az elitben már más a játékvezetői felfogás mint nálunk sokkal magasabban húzzák meg a fault határt..

SárgaPárna
Olvasó

Titeket az veszély most sem fenyeget (ha csak adminisztratív módon nem intézitek el), hogy megtapasztaljátok, hova tartozik színvonalban a BL…

WSreborn
Olvasó

Tudjuk, az egy 3. számú kupasorozat, kicsit gyengébb mint anno az EuroChallenge

SárgaPárna
Olvasó

Igen, mert most azok, akik anno az Eurochallengbe játszottak hol nyomják? Vagy úgy az egész európai kosárlabda szarabb lett amióta a Szolnok térképen sincs?

WSreborn
Olvasó

Aki szerint Kobe Bryant nincs minden idők legjobbjai között annak a véleményére és barmolmányaira nincs értelme sok időt vesztegetni. Egyébként egy szélkakas a csávó, 2 dolog konstans benne a Lakers és Olaj gyűlölet.

JR.Benitez
Olvasó

Én se bírom a faszt. A szidott Török Pétertől rohadtul messze van

Boban
Olvasó

Az egész videó ott vált teljesen komolytalanná, amikor Gyuri bá bele bírta mondani a kamerába röhögés nélkül, hogy a csapat költségvetése 5. a bajnokságban. Tegyük fel, hogy barokkos túlzással az Olaj, DEAC, Alba hármast elé teszi. Ki a negyedik? Körmend? Kecsó? 😀

WSreborn
Olvasó

A hazugsággyár stabilan működik szombathelyen, vagy csak elszólás volt? Biztos azt akarta mondani, hogy a szombathelyi költségvetés 5 másik élcsapatéval ér fel az legalább helytálló lenne

2lee14
Olvasó

Lehet meglepődnél ha a csapatod kihozna egy nyilatkozatot, hogy a légiósaitok mennyit esznek…

Xero
Olvasó

Szerintem a negyediket nem az élvonalban kell keresni, hanem valahol a teljes kezdőt cserélő együttesek között…

heyho
Olvasó

Tisztában van amúgy egyes emberek fizetésével itt bárki? Szerintem páran néznének, hogy milyen pénzek mennek középszerű játékosoknak is.

Motoros
Olvasó

Vicc az öreg😂🤣😂🤣.

JR.Benitez
Olvasó

Bebő ön fire

Marillion
Olvasó

Verset neki…egy VICCES verset, ebben te vagy a jobb stréber!

Xero
Olvasó

.

JR.Benitez
Olvasó

Mert ha kiderülne, párat már kinyirtak volna. Ugye kedves Stárics…

Xero
Olvasó

bocsi, közben amíg írtál “aktuálisabb helyre” költöztettem a hozzászólásomat! 🙂

nazol
Olvasó

Rögzíteném, hogy semmi bajom a Falcoval. Néhány faszfej szurkolójával van néha bajom, de őket is igyekszem “mentálisan kikerülni”. Szóval: – Balázska, amikor az Olaj futott, akkor ott csináltál ilyen “felszopó videót”, mondván ez az etalon. Mégsem ez volt. 🙂 – Európai elit: Euroliga. Ettől függetlenül, teljesen rendben volt a Falco BL szereplése. – Falco modell: ??? “A büdzsét magyar játékosokra fordítják. Aha. Akkor nem játszik ott még 3 légiós. Vagy ők zsíros kenyérért nyomják? Valójában magyarok, akik tényleg a Falco miatt játszanak ott: Váradi, Perl. Keller,Somogyi, Benke, Golomán: pénz. De nincs ezzel baj. Semmi baj nincs ezzel. Jó, oké, tudom.… Olvass tovább »

Kovari Andras
Olvasó

Azert az olajka futasat ne keverjuk ossze a mi szeriankkal. Nalunk valoban inkabb a magyar modell mukodik mert a 3 legiosbol talan osszegyurva egy kiemelkedot lehetne kapni. Az, hogy osszevasaroltuk a valogatottat inkabb ratok volt jellemzo anni. Nekunk alapbol van ket sajat nevelesu jatekosunk akiket nem kellett kitomni penzzel, hogy a mi mezunket viseljek. Hallani olyan pletykakat, hogy Zozo majdnem a Ti jatekosotok lett de amikor feltrttek a kerdest neki gyorsan rovidre zarta, hogy itthon csak a Falco esely sem volt arra, hogy barmikor igent mondjon nektek. Kellernek Ti jobb ajanlatot adtatok mint mi ezelott ket evvel amikor hazajott ez… Olvass tovább »

Olajheart2
Olvasó

Én nem ismerem az olaj vezetők verzióját mert nem beszélek velük.. de azt tudom ,hogy megoperáltatta magát pedig bajnokság végén is lehetett volna, nem volt sürgős, majd végig xboxozott pár hónapot.. és lelépett.. ha ezt is letagadja nektek Szilike akkor tagadja ő lelkiismerete..

Motoros
Olvasó

Andriska, ha szerinted a Túrista és a Jászai kevesebbet keres mint Keller, Benke vagy Golomán, akkor teljesen vakon vagy😂🤣😂🤣

heyho
Olvasó

Konkrétan a ZTE-ben 2 magyar is többet keres mint a “Túrista”, “Jászai”, Benke hármas körül bármelyik. Van olyan klub amely 2 éve Perlnek a Falcos bérének kétszeresét ajánlotta. Ott a lehetőség mindenkinek csapatot építeni ahogy a Falco tette az elmúlt 6 évben. Valahol meg egy alapszakasz alatt 9 légiós megfordul, elhasználnak 2-3 külföldi top bajnokságban is megfordult edzőt, aztán ha nem jön eredmény akkor lehet fújolni másokra, hogy nekik mennyi pénzük van. Van olyan rájátszásba sem kerülő klub ahol a szakmai stáb közel duplája mint ami az Olajnál vagy a Falconál van. De amikor a csapatok 80%-ánál politikai befolyás alapján… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

🤣😂🤣😂
Hogyne, sőt voltak 3 hónapot munkanélküli segélyen is.
😂🤣😂🤣

Kovari Andras
Olvasó

ez nem a lakaspiac babettas…
Turistazol kozben meg magad ala hugyoznal ha egyszer a csapatodban jatszhatna.
Kellernek a lengyel kaland elott jobb ajanlatott tettunk mint amikor visszajott. Raadasul 2 masik klub is tobb penzt igert neki csak hat itt bl volt eredmenyek.
Beni es Zozo meg az a kategoria akiknek biztos jo a penzuk de nem kell leigerni nekik a csillagot is hogy Falco mezben jatszanak. Nem Fodor testverek es Nemeth Isti szindromak elhiheted akik egy meses csekkert lecserelik a Kormend mezt.

Motoros
Olvasó

Andriska neked sem a lakás sem a kosárpiacról nincs fogalmad,a saját játékosaidról sem tudsz semmit🤣😂🤣😂
Tudjuk nálatok a válogatott kezdője is minimálbérért játszik, nyáron meg bejelentkeznek munkanélkülire😂🤣😂🤣😂.

LOL

Madison
Olvasó

Ezt a két kölköt azért semmilyen téren nem kéne az említett legendák elé/fölé helyezni…

Mendez
Olvasó

Fodor testvérek mint legendák… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Az első lehetőség alkalmával húztak el a faluból úgy, hogy azóta sem néztek vissza.
Nektek meg legendák.
Jól kicsesztél most velem, a röhögéstől nem fogok tudni elaludni.

Mendez
Olvasó

Itt a magyar játékosok szerepéről szól a történet.
Nézd vissza az Olaj kezdőcsapatát és a Falcoét egy nemzetközi meccsen.
Nalatok egy magyar a Falcoban maximum egy légiós.

Boban
Olvasó

Amikor Szolnokon volt della, akkor ott játszott a fél válogatott. Amikor a 2000-es évek elején, 90-es évek végén Fehérváron volt della, akkor pedig ott. Amikor pedig a Honvédnál, akkor ott. Ne állítsuk már be ezt modellnek. Ez törvényszerűség. Ne legyen már olyan rövid a memória, hogy pár éve hogyan rabolta le a Falco az összes magyar csapatot, ahol volt egy értelmes magyar is. Benke, Keller, Filipovics, Golomán, Somogyi. A Falco amire büszke lehet, az a két saját nevelés, Váradi és Perl. Az összes többi bravúros húzás a dollárjelek bűvöletéből fakad. Somogyi megszerzése pedig különösen gusztustalan húzás volt úgy, hogy a… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Ott a pont

wiley
Olvasó

Boban! Már ne haragudj, de amiket felsoroltál, azokban a csapatokban a vàlogatott sor mellett 4-5 extra légiós is volt. Itt mutass már egyet!
Ennyit az összehasonlítgatásaidról… 🤦‍♂️

Boban
Olvasó

6 válogatott mellett van 3 légiósotok. Mennyi kéne még? 5? Tavaly is volt pár légiós, pl. az extrának kikiáltott irányítótok, ha nem csal az emlékezetem. 🙂 Ha lenne 4-5 légiós, akkor mekkora lenne a játékosok bérkerete? Gyuri bácsi ott is bemondaná, hogy az ötödik? 🙂 Amúgy csak a félreértések elkerülése végett: semmi gond nincs azzal, hogy szinte az egész válogatott nálatok játszik. Hál istennek van is ezzel párhuzamosan valami eredmény a nemzetköziben. A baj itt a konstans hazudozással van. Mert kinek veszi be a gyomra, hogy 6 válogatott játékossal, 3 légióssal, nemzetközi kupaindulással, és az ezzel járó utazás, szállás, stb.… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Ha 3 extra légiósról beszélnénk, akkor tök jogos lenne, amit mondasz. De nézzük már meg Hawkinst.. Valószínű olcsóbb, mint egy maximum “elfogadható” teljesítményt hozó magyar.. A légiósok kb. esetünkben pénzspórolást jelentenek, de darabra meg kellenek.

Boban
Olvasó

Szerinted melyik 4 klubra gondolt Gyurka bá? 🙂 Erre valamiért nem jön válasz.

Mendez
Olvasó

Olaj Alba Deac Zte

Boban
Olvasó

Van olyan, aki elhiszi, hogy a Zetének nagyobb a büdzséje, mint a Falconak? :))) Megmosolyogtató. A másik három is maximum csak tipp lenne, mert ugye pontos számokat nem tudunk, bár én is benne lennék, hogy legyen kipakolva feketén-fehéren minden. De hogy a Zete gazdagabb lenne, mint a Falco… 😀

Mendez
Olvasó

Azért mert majdnem kiestek szerinted nem lehet magas a költségvetése?
Az a 10+ légiós plusz edzőcsere mind ingyen volt?

Boban
Olvasó

Azért, mert Gyuri bácsi azt mondja, hogy ötödik a Falco költségvetése, te komolyan elhiszed, hogy nagyobb a Zete költségvetése? Értelmesebb embernek gondoltalak.

Mendez
Olvasó

Azt áruld el, hogy miért kellene nekem egy Boban nevű kommentelőnek, akiről a lőtéri kutya sem tudja, hogy kicsoda jobban hinni, mint Gyuri bácsinak?
Állj elő konkrét számokkal, mint Ő és ne másokat minősítgess.

Boban
Olvasó

Ő a Falcot tekintve állt elő bármilyen számmal is. Ami vagy igaz, vagy nem. Vagy szerinted Gyuri bácsinak betekintése van az összes többi klub pénztárcájába? Nagyjából ugyanannyira hiteles az infója más klubokat illetően, mint nekem, neked vagy Manci néninek a sarki közértből. Szóval, ő miért is hitelesebb más klubok tekintetében? 🙂

Mendez
Olvasó

Fillérre pontosan biztos nem, de nálad azért biztosan több fogalma van.

2lee14
Olvasó

Csak ha kipakolnák, akkor meg nem bírnád elismerni hogy ez tényleg valós.

Marillion
Olvasó

Azt hiszem a most nálunk játszó 3 légiós nem lenne kapós másik Magyar csapatoknak! Hárman nem hoznak össze 20 pontot meccsenként! A Bruinsma egymaga hozta ezt, na az ő fizuja volt egyedül ennyi! Szerinted akkor ezért az össz. teljesítményükért mennyit fizet nekik haviban a Falco! Megsúgom hogy mint egy másik csapat egy extra légióséért!

Xero
Olvasó

Somogyi megkapott volna ennyit simán Debrecenben is… Látva a hozzáállását, pont kinézem belőle, hogy akár kevesebbért is eljött Szombathelyre, csak hogy a BL-ben játszhasson. (És be is jött a számítása szerintem.)
Valójában ez a magyar mentalitás, hogy mindent a pénzre vonatkoztattok(unk) vissza. Nyilván fontos tényező, de a saját munkahelyeden is van több más olyan körülmény, ami legalább ugyanolyan fontos, mint hogy mennyit keres az ember..
Ettől függetlenül biztos, hogy van köztük olyan, akit a lóvé motivál, de nem mindenek ennyiből áll az élet..

RigoJancse
Olvasó

Nagyon szurkolok annak, hogy az elkövetkező években több magyar csapat is kövesse a példát, és komoly hangsúlyt fektetve az utánpótlás képzésre, fiatal magyar játékosokra építse az NB1-es keretet.

Boban
Olvasó

Annyira figyel erre mostanában a Falco, hogy egy értelmes UP játékosuk nincs, akit csak percekre is be lehetne tenni Somogyi helyett a fiatalszabály miatt. 🙂

Boban
Olvasó

Aki mínuszol, az meg tud nevezni egyetlen egy játékost is, aki Somogyi mellett pályára kerül? A szombati fehérvári meccsen is 2 percre cserélte le Somogyit az első félidőben, de rögtön küldte is vissza, mert olyan szinten kilógott az UP játékos lefelé, hogy pályán tarthatatlan volt.

Rózsabimbó
Olvasó

Az európai elit!
Aha.

RigoJancse
Olvasó

Netán fáj az igazság?

WSreborn
Olvasó

Inkább a gátlástalan hazudozás fáj neki szerintem, joggal

2lee14
Olvasó

Lényeg hogy az olaj a tisztesség mintaképe😂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés