Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Magyar játékos érkezését jelentette be a DEAC

Hivatalos.:

:

A DEAC-Tungsram csapatában folytatja pályafutását Garamvölgyi Ákos. Az Oroszlányból érkező, debreceni nevelésű erőcsatár egy évtizednyi távollét után tér vissza szülővárosába – írja a klub honlapja.

Garamvölgyi a cívisváros néhai élvonalbeli alakulatában, a Factum Sportban kezdte meg profi karrierjét. Ezt követően megfordult a másodosztályban, ahol az Eger és a Vasas együtteseit erősítette. A 2014-15-ös idényben már ismét a legjobbak között szerepelt; előbb a Nyíregyháza gárdájához igazolt, majd egy szezonnal később bennmaradáshoz segítette korábbi egyesületét, az angyalföldi piros-kékeket. A fővárosból Paksra tette át székhelyét, egy rövid újbudai kitérő után pedig Oroszlányba szerződött, ahol három rendkívül sikeres esztendőt töltött el.

– Nagyon szép időszakot töltöttem Oroszlányban, ezúton is szeretném megköszönni csapattársaimnak, a vezetőségnek és a szurkolóknak minden támogatást és a rengeteg emléket. Több megkeresésem is volt, de miután a DEAC ajánlata is befutott, már nem volt nehéz a döntés, hamar sikerült megállapodnunk. Mindig is szerettem volna visszatérni Debrecenbe, boldog vagyok, hogy úgy hozta az élet, hogy ez most létrejöhetett – nyilatkozta az oldalnak a kereken két méterre nőtt játékos, aki a jövő évi céljait is megfogalmazta.

– Eddigi pályafutásomra jellemző volt, hogy amellett, hogy évről-évre igyekeztem egyénileg fejlődni, próbáltam úgy alakítani a sorsom, hogy klubszinten is egyre magasabb célokért küzdhessek. Az OSE-val kiváló szezont futottunk idén, de bízom benne, hogy Debrecenben ennél is tovább juthatunk majd. Nehéz egyelőre konkrétumokról beszélni, hiszen messze még a bajnoki rajt, de az biztos, hogy szeretnék a rájátszásba jutni, egy esetleges érem pedig csak hab lenne a tortán. Elképesztően várom a közös munkát, addig is igyekszem formában maradni, hogy a lehető legjobb állapotban kezdhessem meg a felkészülést – zárta szavait a hajdúságiak legfrissebb szerzeménye.

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
akisokatlatottEmőkefanejjhaSebuDennis Recent comment authors
Dennis
Olvasó

Sok sikert Ákos!
Remélem a bajnokság végén összeszedett súlyos sérülésed is rendbe jön addig. ?

Alulu
Olvasó

Mi lesz veletek ose? Nagyon szedik szét a csapatot.

Dennis
Olvasó

Érdekes, hogy eddig mindenki az OSE-t irigyelte, hogy az MVM érkezése óta felveti a klubot a pénz. Ez talán válasz arra, hogy azért itt sincs kolbászból a kerítés.

Sebu
Olvasó

Várd ki a végét! Még nem jelentették be az új edzőt sem!

ejjha
Olvasó

És az edző agyagból gyúr használható magyar játékosokat.:)

Sebu
Olvasó

Az OSE-hoz nem igazolhatnak jó magyar játékost? Messze még az igazolások vége.

ejjha
Olvasó

Nagyon naiv vagy, bocs… Egy dolog az átigazolási szezon vége. De az hova van leírva, hogy nem lehet hamarabb aláírni? edző nélkül nincs csapaépítes és minden szóbajöhető épkézláb magyart megkörnyékeznek addigra, amíg nálatok lesz egy edző. És a játékosok a biztosra mennek és nem úgy gondolkoznak, hogy még az Ose nem keresett meg…várok. hátha. Lásd Ákos. Kapta az ajánlatot és azonnal lelépett. Molnár dettó.

akisokatlatott
Olvasó

Hét külföldi, meg 17 utpot edző viszi ám a pénzt.

akisokatlatott
Olvasó

Itt mindent titkosan kezelnek. Edző nélkül, játékos nélkül nehéz lesz játszani.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Köszönünk mindent, Ákos!
Erőssége lesz a DEAC-nak, egy iszonyatosan alázatos, brusztos játékos. Lehet, hogy nem a labdaügyes kategória, de a védőmunkája az egyik legjobb a magyar játékosok között a ligában.
Remek kapitány voltál! Minden jót a továbbiakban!
Hajrá, OSE!

Emőkefan
Olvasó

Nem értem ezt a 7 minuszt!

akisokatlatott
Olvasó

Milyen erőssége?

True12333
Olvasó

lol
Mondjuk a nem olcsó Tóth Ádámot legalább leszedte a pályáról…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés