Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Magyar játékos aláírását jelentette be a Szolnoki Olajbányász

Rudner Gábor marad.:

:

Újabb két szezonra elkötelezte magát a Szolnoki Olajbányászhoz Rudner Gábor. Csősz Tamás klubvezető és a játékos már alá is írta az erről szóló megállapodást.

– A szezon lázárását követően a legfontosabb feladatunk a következő szezon magyar magjának összeállítása – mondta honlapunknak Csősz Tamás. Az ügyvezető igazgató hozzátette: nagyon örül annak, hogy a hazai mezőny egyik leghatékonyabb tripladobója marad Szolnokon.

– Gábor a Szolnok Sportcentrum utánpótlás képző műhelyéből érkezett klubunkhoz 2016-ban. Az elmúlt három szezon során komplex játékossá vált, az elvégzett munkának köszönhetően sokat fejlődött fizikálisan és mentálisan. A hazai mezőny egyik legjobb triplázója, közel ötven százalékos hatékonysággal értékesíti távoli dobásait, ami egészen kiemelkedő mutató. A következő évek Olajbányászának meghatározó játékosaként számítunk rá.

Hasonló várakozásokkal tekint a közös munka folytatása elé Rudner Gábor is.

– Örülök, hogy az Olajbányásznál folytatom pályafutásomat. Nagyon jól érzem magam a klubnál és remélem, hogy szurkolóinknak minél több örömet tudunk majd szerezni – mondta a játékos.

Csősz Tamás klubvezető érdeklődésünkre elmondta: a napokban végleg összeállhat a 2023/2024-es szezon keretének magyar magja.

Forrás: olajbanyasz.hu

27 hozzászólás

27
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
MarillionMendezO1GJonYoWassupFam Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Jó irány és okos gondolkodás a jövővel kapcsolatban a klubnál ezeknek a játékosoknak szerződést kinálni/hosszabbítani velük…már csak egy okos vezetőedző kell oda és jó lesz ez…Magyar játékosokat tehetségeket fel kell karolni és foglalkozni velük!

Jon
Olvasó

Jól teszik, ha megbecsülik a tehetséges fiatalokat + ott az U23-as szabály is, ami még egy ok.

Milivoj
Olvasó

A magyar mag megvan, megegyezik az ideivel…, Rudnertől azt várom, hogy kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtson, mert azért voltak üresjáratai

Pbask
Olvasó

Somogyi lehet még betéved hozzátok, aztán megjárta a szentháromságot. Nem tudom olyan közegben maradna-e, mikor csapattársai a halál fa szárára kívánják őt.

Milivoj
Olvasó

Nem fog, mi nem vagyunk fejőstehenek, meg az egója se hiányzik a csapatszellemnek, szerintem ti se sírtok utána!? 😀

Marillion
Olvasó

Nekem speciel nem hiányzik! Amig itt volt tapsoltam neki hát persze mert felhúzta a klub mezét…aztán elment hát akkor isten hírével sok sikert neki bárhol is játszik éppen tovább…a sportszerüség is ezt kivánja!

WSreborn
Olvasó

Kizárt, erre most itt nincs lóvé, a béréből kijön egy extra vagy 2 jó légiós, tehát nem éri meg, plusz nálunk az irányító poszt is meg van oldva Pongó+légióssal

O1G
Olvasó

Hogy jönne már ki a béréből 2 jó légiós… Jövőre már nem lesz élvezője a fiatalszabálynak, úgyhogy bárki hülye lenne 2 jó légiós pénzét nekiadni.

Jon
Olvasó

Somogyi? Érdekes ötlet, mert ugye elég kicsi a magyar merítési lehetőség az országban és az Albából eléggé kifelé lóg a szekere rúdja a meccseken látottak alapján.
Körmend biztos másban gondolkozik, a Falcoba megint csak nem várják vissza. Ha a Szolnoknak, esetleg Zetének nem kell, akkor Debrecent tippelnék, de mivel azt sem nagyon tippelhetek szerintem, lassan körbeérünk. 🙂
A legtöbb csapat érthető módon első szándékból tehetséges, lelkes (és nem agyonfizetett) fiatalokban akar gondolkozni és ebbe Somogyi egyre kevésbé fér bele.

O1G
Olvasó

Somogyi jövőre nem lesz már fiatal. Mint magyar válogatott kellhet, de országon belül nem mehet.
Bár egyszer ezt már ti kijátszottátok az igaz…

Jon
Olvasó

Szerintem nevetséges és önző ötlet ez egy klub részéről, hogy ilyen kikötést próbál tenni. És az, hogy még csak nem is sikerült, mert elbénázták a kikötést, azért meg főleg nem egy másik klubot kellene hibáztatni. A játékoson múlik, hogy hova akar menni, mert nem rabszolga. Ennyi. Ha nem tetszik, akkor Somogyit hibáztasd érte és ne még 2 év után is a Falcora fújj, mert ez már kicsinyes.

O1G
Olvasó

Kicsit többet láttok bele egy sima meccs közbeni vitába, mint ami bennevan.
Szentháromságot meg ne használd így pejoratív értelemben, mert az egyetlen akiről ez eszembejut, hogy megjárta mindhármat az Keller Áki, aki nem egy negatív figura szerintem.

Jon
Olvasó

Ellenkezőleg. Ha már a felszínre ilyesmi bukkan, akkor szerintem az még rosszabb, ami a színfalak mögött lehet, mint pl. egy jéghegy esetében is.
A pejoratív értelmet meg nem értem. Az egész témában perpillanat csak a Somogyi pejoratív, ő is magának köszönheti.
Értsd: Walke, Csirics és még sok játékos vastapsot kapott azután is, hogy más klubba igazolt.

Marillion
Olvasó

Mindig egy kicsit növelni a játékperceket,és hozzá a sérülések elkerülése…igy akkor folyamatos a szintlépés…úgy legyen!

Savaria
Olvasó

Tucatjátékos…

fanaticfantastic
Olvasó

Mondja egy “tucatsárga”… Mi mást is mondana,ha hirtelen nem jut eszébe semmi más bántó.

Mendez
Olvasó

Te ne reklamálj, kedden ugyanezt csináltad!

Milo
Olvasó

Nagyon sokat fejlődött az elmúlt szezonban, a bajnokság legjobb tripladobó százalékát hozta össze (49%). Hosszú távon egy Fepu szintű karrier lehet benne, játékstílusban szinte megegyeznek. A klubhűség is stimmel. Mióta itt játszik, mindig azt mondta, hogy ő nem csak első osztályú játékos akar lenni, hanem az Olajban akar az lenni, hiába lett volna lehetősége olyan helyre igazolni, ahol több játéklehetőséget kapott volna. Csak így tovább Rudi, Hajrá Olaj!

Csippa
Olvasó

Akármennyire is fájó, tényleg tucat lett belőle, pedig nem indult rosszul. Közepes B csoportos játékos, semmi több, Fepu meg, ha emlékszel, nála jóval fiatalabb korában extrát játszott már, pont ellenetek is egy döntőben, Rudner ennek a közelében sem lesz soha, sértő az összehasonlítás is…. 😉

YoWassupFam
Olvasó

Ez így van bármennyire is nem tetszik egyeseknek és akarnak többet bele látni R.G.be. 26 éves lesz , meccsenként ~3db 3pontos és ~0.9db 2pontos kisérlete van átlag 15p alatt. Lehet, hogy ezt a pár dobást kiváló %al fejezi be de nem mehetünk el amellett, hogy a 3pontosait rendszerint helyzetből dobhatja ami ezen a szinten = egy ziccerrel a posztján. Egy jó kieg 3&D játékos lehetne bár ahozz még mindig hozzá kéne tenni fizikális oldalon, hogy lábbal ugyan ne verje már meg egy picit is épkézláb játékos a posztján. Ezt jól szemlélteti a meccsenként 2.5 fault amit beüt ezalatt a kemény… Olvass tovább »

GézukaReborn
Olvasó

Szolnok Sportcentrum utánpótlás képző műhelyéből – bruhahaha

WSreborn
Olvasó

Igen ahonnan Pallai is plusz még 1-2 srác a keretből, lehet hogy 1-2 éven belül taknyosra szopatják a hozzád hasonló majmok csapatait

kosarszakma
Olvasó

Rudner Gabi békéscsabai nevelés.
Onnan került fel a Vasasba (U16), talán 2-3 szezon erejéig. Velük volt az első kiugró sikere is, amikor az eredeti – akkor még nem felhígított – nagy EYBL-ben az ő főszereplésével a Stella Azurrát és a Sabonis-t verve jutottak a döntőbe. Kiugró teljesítményével bekerült az All-Star ötösbe. (https://www.utanpotlassport.hu/2015/05/29/szuperdonto-szuper-vasas).
Ezután került Szolnokra.

GézukaReborn
Olvasó

Az a baj te idióta hogy a saját csapatunk játékosaival sem vagy tisztában, de azért beugatsz nekem. Akinek egy kicsit is van fogalma a szolnoki UP nevelésről, az pontosan tudja hogy 0 az egész.

Csippa
Olvasó

19-20 évesen került Szolnokra, semmi köze az ottani Uphez 😉

Csippa
Olvasó

Utoljára pont Szarvas volt, akit vmennyire meg lehet említeni, h kinevelt az olaj, az sem most volt….szal UP szinten gyakorlatilag 0 a minőségi képzés, pedig ilyen közegben ennyi idő alatt kb magától ki kellett volna jönni egy igazi tehetségnek. Kaposvár, Körmend, Falco, Alba válogatott játékosokat nevelt folyamatban, itt még csak stabil As játékost sem sikerült az elmúlt 20 – 25 évben..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés