Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Magam sem tudom pontosan, miért játszunk mindig nehéz meccseket Sopronban”

Zollner szerint Sabáli egy igazi körmendi legenda, akit nagyon kedvel.:

:

Az elmúlt években mindig szoros, nehéz mérkőzéseket játszott a hűség városában az Egis Körmend, amely pénteken este a Novomatic Arénában lép pályára. Matthias Zollner, az ezüstérmes vezetőedzője osztotta meg gondolatait a bckormend.hu oldalnak.

– Magam sem tudom pontosan, miért játszunk mindig nehéz meccseket Sopronban. De valóban, az elmúlt szezonban, amióta én itt vagyok, minden egyes mérkőzés nehéz volt ott. Minden bizonnyal számukra is fontosak ezek a meccsek, úgy látom, hogy kiemelten, igazi rangadóként készülnek rá a vendéglátók, és nem könnyű, amikor megkülönböztetett ellenfélként fogadnak. De én azt gondolom, hogy nekünk ugyanúgy kell kezelnünk ezt a meccset is, mint az összes többit. Fel kell készülnünk az ellenfélből, játékosoknak és a stáb tagjainak egyaránt. Motiváltnak kell lennünk, készen kell állnunk a meccsre. Ugyanakkor tudom, hogy különösen a szezon korai szakaszában nem lehet biztosan tudni, mire számíthatunk a csapatoktól. Következhet épp egy nagyon jó, de egy rosszul sikerült mérkőzés is. Szóval meglátjuk, mi vár ránk pénteken.”

Megtudhattuk azt is, hogy kollégáját, Sabáli Balázst már régről ismeri.

– Ismerem őt, már korábbról, mint hogy Magyarországra szerződtem. Találkoztunk az FECC (FIBA Europe Coaching Certificate) program keretében. Tudom, hogy ő körmendi, és ezer szállal kötődik a klubhoz. Elmondta, hogy mi mindent csinált itt. Fiatalon játszott, később másodedző majd vezetőedző is volt. Ő egy igazi körmendi legenda, akit nagyon kedvelek. Emberileg és szakmailag is nagyra tartom. Az összes többi mérkőzésre – amikor nem ellenünk játszanak – nagyon sok sikert kívánok neki!

Fotó: ugytudjuk.hu

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
BuborkakormendinekjoDowntownEmőkevagyokjb17 Recent comment authors
kormendinekjo
Olvasó

Hajrá Körmend!

Emőkevagyok
Olvasó

Zollner Bácsi, ha valamit nem teccik tudni tessék megkérdezni Igen Pista Bácsit, ő mindent tud!
Persze csak, ha épp nem menekül:
https://index.hu/belfold/2019/09/27/kormend_patonay_imre_valasztas_polgarmesterjelolt_bebes_istvan_kosarlabda/

Downtown
Vendég
Downtown

Emci, esik az eső Körmenden? 😀

pbask
Vendég
pbask

Kedves bébéety!
Érdeklődnék,hogy eme cikk,mely lekerült a főoldalról (https://bball1.hu/rakics-kicsivel-tobb-tiszteletet-erdemeltem-volna-jaszberenyben/), a kommentem, mi szerint a nyugdijas Pantelics érdekesmód le lett igazolva, a kommentelési szabályzat mely paragrafusának mely pontját sértettem meg,mikor egymás anyázását bőszen engeditek itt. Köszi!
(Körmendiektől bocs,hogy ide vauztam,de talán pár illetékes meglátja.)

jb17
Olvasó

Azt a hozzáazólást nem ehhez a cikkhez írtad, hanem egy olyan cikkhez amiben közleményt adott ki a JKSE. Azt a cikket pedig valamiért törölték… 🙃

pbask
Vendég
pbask

Jogos,szépen benéztem 😀
Köszi! 🙂

Buborka
Olvasó
sobis
Olvasó

3 fontos dolog: megverni a
Falcot az
MTE-t meg
van a többi meccs.
Tavaly itthon sikerült

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés