Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Magabiztosan nyert az MVM-OSE Lions

Kikapott és továbbra is utolsó a HÜBNER Nyíregyháza BS.

MVM-OSE Lions - HÜBNER Nyíregyháza BS 100-76 (23-26, 30-22, 23-14, 24-14)

Alsóházi rájátszás, 5. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
Praksch Péter, Farkas Gábor, Minár László (Páli Kálmán Dr.)

MVM-OSE Lions: Ruják 17/9, Szabadfi 6/3, Krestinin 5,,Dimitrijevics 5, Calloway 13/12. Cserék: Mucza 3/3, Werner -, Illés 29/27, Barnjak 10/6, Henry 8, Carev 2, Dorogi 2.

HÜBNER Nyíregyháza BS: Perry 14/3, Kass 2, Bazsó 11/3, Pipiras 22/15, Copes 8. Cserék: Kiss 10/6, Fazekas 7/3, Szobi -, Kone -, Tóth -, Vaskó -, Bonifert 2.

Nyíregyházi kosarakkal indult a találkozó, Pipiras és Copes is betalált, míg az első oroszlányi pontokat Krestenin szerezte. 6-7, majd Pipiras második triplájával 6-10 is volt az eredményjelzőn. A vendégek azonban nem sokáig örülhettek a négy pontos előnynek, Calloway hármasa esett be. Nagyon elkapták a fonalat a hazaiak, a negyed közepére egy Szabadfi-hármassal már a vezetést is átvették. A Nyíregyháza azonban megrázta magát, Kiss hármasával a 6. perc végén vették vissza a vezetést. 17-18 volt a táblán, amikor a vendégek időt kértek, három perc volt hátra ekkor a negyedből. A folytatásban Pipiras duplát, Kiss triplát dobott, ekkor már a hazaiak kértek időt. Illés dobott hármast, hihetetlenül izgalmas volt a találkozó. Bazsó hármasa volt a negyed csattanója. 23-26.

Kiss közelije nyitotta a második negyedet. A Nyíregyháza nagyon jól dobot, Pipiras egy triplával tette közé a tízet: 26-36. Azonnal időt kért az MVM-OSE Lions. A kezdeményezés azonban a vendégeknél maradt, bár Henry és Illés kosarával megkezdte a felzárkózást az OSE, de Perry mindkétszer válaszolni tudott. 35-43 volt az eredmény a negyed közepén. Illés dobott hazai szempontból fontos hármast, időt kért Darko Radulovics. Barnjak dobott be egy hármast, ezzel már három pontra olvadt a Nyíregyháza előnye. Ruják egyenlített egy távolival, és a negyed vége is a hazaiaké volt. 53-48.

A második félidőre is a hazaiak jöttek ki élesebben, folyamatosan nyílt az olló a két csapat között. 65-53, majd a negyed közepén 67-56 volt a táblán. Illés nagyon jól játszott, már ekkor hat triplánál járt. Az OSE a negyed második felében is jobban játszott, imponáló magabiztossággal dobott, míg a vendégeknél sok volt a hiba, a rossz döntés. 70-58 volt a táblán, amikor időkéréssel próbálkoztak a vendégek. Ezt követően Perry dobott be két büntetőt, de azonnal érkezett Calloway kosara is. Maradt a tizenkettő közte. Erre tett még rá egy lapáttal az OSE a dudaszóig. 76-62.

Dimitrijevics duplájával indult a negyed, Illés hármasával pedig gyakorlatilag el is dőlt a találkozó, tizenkilenc volt közte, kilenc perccel a vége előtt. Illés újabb triplákat dobott, teljesen egyértelmű volt a hazai fölény. A vendégek mindent megpróbáltak, de Perry és Fazekas kosarai csak arra voltak elegek, hogy ne legyen kiütés a vége. 100-76.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Redbleck88DennisNamárlalusldd Recent comment authors
Redbleck88
Olvasó

Hatalmas Gratuláció az egész csapatnak!
Azt amit az idén a rájátszban művelnek az valami fantasztikus! Nagyon jó látni hogy minden játékosnak odateszi magát mint ha ezek a meccsek a bajnoki döntőben
lennének!
Csak így tovább! Hajrá OSE Hajrá Bányász! ❤️??

Dennis
Olvasó

Gratulálok srácok, nagyszerű teljesítmény, ami nekem különösen tetszett, hogy a magyarok többet dobtak mint a légiósok.
Illés Máténak külön elismerésem, emelem kalapom, ma kétség kívül ő volt a nap hőse!

lalus
Olvasó

OSE 20 azaz húsz 3 pontos.

Namár
Olvasó

19, de az is szép.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Calloway 13/9, nem 13/12, így “csak” 19 triplánk volt.

ldd
Olvasó

Gratula Illés Máténak!
Kalandos pályafutása alatt, mindig jellemezte a játék iránti alázat és kiváló ember…

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Brutális dobószázalék, sokszor látványos és tetszetős játékkal – szép volt, srácok!
Illés Máté meg sanszosan karriercsúcs ezzel a 29/27-es mutatóval.
Hajrá, Bányász!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés