Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Magabiztosan húzta be a vasi el Clásicót a Falco

Végig vezettek a sárga-feketék.

  •   

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely - Egis Körmend 84-72 (20-13, 23-10, 22-21, 19-28)

Bajnokság, középszakasz, felsőház, 4. forduló
Szombathely, Arena Savaria
V.: Benczur T., Söjtöry T. F., Goda L. (Fekete L.)

Szombathely: Váradi 16/6, Somogyi 3, Clark 13/9, Hawkins 4, Keller 12/3. Cserék: Verasztó 5/3, Perl 24/6, Sövegjártó -, Golomán -, Barac 7, Takács Z. -, Horváth -.

Körmend: Stokes 10/3, White 15/6, Martinez -, Henry -, Szavics -. Cserék: Takács K. 2, Ferencz 19/9, Durázi 5, Gordon 15, Krivacsevics 6.

Clark rögtön megadta az alaphangot egy triplával, majd Henry kihagyott lehetőségét követően Keller zsákolt egyet (5-0). Továbbra sem tudott gyűrűbe találni a Körmend, Keller büntetőit követően pedig már 7-0 volt az állás, jobban kezdtek a szombathelyiek. Hawkins tett vissza egy támadólepattanót, ekkor pedig már időt kért Antonisz Konsztantinidesz (9-0). White révén végül meglett az első piros-fekete kosár a találkozón, rögtön egy hármast dobott be a hátvéd. Ezután hosszú percekig nem esett kosár, a negyed utolsó három percére 12-4-es szombathelyi vezetéssel fordultak a csapatok. Gordon zsákolásával folytatódott a meccs, majd Perl állhatott a vonalra (13-6). Stokes hármasa beakadt, lopták a távolságot a körmendiek, de azonnal jött öt pont Perltől, így pedig megmaradt a Falco magabiztos előnye a negyed végéig. 20-13.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Ferencz Csaba triplájával indult a második etap, majd a körmendi ikon egy duplát is elsüllyesztett, rögtön feljött kettőre a piros-fekete együttes (20-18). Clark triplája jókor jött hazai szempontból, emiatt nem tudott kiegyenlíteni egyelőre a Körmend és hiába szépített Takács, egyelőre megmaradt a Falco vezetése (27-22). Clark már a harmadik hármasát dobta, időt kértek a vendégek. Megint hosszú percek teltek el dobott kosár nélkül, olyan érdekesség fordult elő, hogy Antonisz Konsztantinidesz és Milos Konakov időkérései között nem változott az eredmény (30-22). Keller kosarával lett meg a közte tíz, majd a magasember Somogyi löbbölt labdáját is pontokra váltotta (34-22). Teljesen szétesett a körmendiek játéka, miközben lendületbe került a Szombathely, így pedig egy húszpontos vezetést dolgozott ki a félidőre a címvédő. 43-23.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A fordulás után próbáltak zárkózni a körmendiek, de mindenre tudott válaszolni a Szombathely, sőt, Váradi büntetőivel és középtávolijával nőtt is a differencia, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (53-29). Nem lassítottak a sárga-feketék ezután sem, Verasztó sarokhármasát követően huszonnégyre hízott a különbség (61-37). Ferencz és Gordon kosaraival bejött húsz alá a Körmend, de az utolsó percben Váradi négy pontot is szerzett. 65-44.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A záró felvonást Stokes erőszakos ziccere indította, majd Keller juttatta a gyűrűbe a labdát faulttal együtt (69-46). Hiába White betörése, Verasztó kosarat szerzett a túloldalon. Magabiztosan kosárlabdázott a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely, innen pedig már nem tudott csodát tenni az Egis Körmend, hiába kozmetikázott az eredményen. A sárga-feketék végig vezetve húzták be a vasi rangadót. 84-72.

Fotók: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

 

  •   
HIRDETÉS

222 hozzászólás

222
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
34 Comment threads
188 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
58 Comment authors
EwingpirosfWSrebornKovacsDAME Recent comment authors
pirosf
Olvasó

Grat a Falconak,remélem még igazi tétmeccsen is találkozunk a szezonban!
Rég volt vasi döntő,ideje már!

Arról beszéljetek inkább,SP haver megjelent meccs előtt/után??

wiley
Olvasó

Soha életében nem járt még Falco meccsen.

Marillion
Olvasó

Most ráadásul mindkét oldalnak jól jött volna találkozni vele! De hát mivel ez a valaki vagy is egy héten belül két meccsre meghívott senki mint tudjuk nem volt bátor kiállni a “nagyközönség” elé! 24/24-ben fosik ez a buzi!

DAME
Olvasó

Az talán mindent elmond a szombathelyi szurkolásról, hogy szünetekben a full hangerős zenével vagy a Speakerrel próbálják pihentetni a néma USB-t:(
Ezzel együtt gratulálok a csapatuknak!

Vulcano
Olvasó

Az mond el mindent róluk, mikor Körmenden 50-en túlszurkolják a több ezres hazai tábort😉

Mendez
Olvasó

Az mond el mindent róluk, hogy évek óta nem hajlandóak a meccsről beszélni, minden megyei rangadó után ezen tudnak csak rugózni.
Isten tartsa meg ezt a szokásukat még jó hosszú ideig!

DAME
Olvasó

Az az 50 ember van csak az Arénában is vagy akkor őket megfizeti Gyuri bácsi külön, hogy ne legyen nagyon égő?

SzhelY
Olvasó

az már biztosnak látszik ,hogy a harmadik helyért mehetünk avégén

Heindrich
Olvasó

Szerdán Szolnokon a filko és a szurkolók is sz@pni fognak.

Black Bird
Olvasó

És mi a véleményed a tegnapi meccsről? Ha már ahhoz szóltál hozzá. Bohóc 🤡

2lee14
Olvasó

Fő a magabiztosság!

SárgaPárna
Olvasó

Én úgy tudom, az U14-et küldjük le Szopnokra, mert nekünk már nincs semmi tétje…

Marillion
Olvasó

Milyen nekünk te gyáva csicska! Újra megkérdezem hol vagy te falco szúrkoló ha fosol tőlünk is! Oké nem állsz elém arc-arc,de hogy a többieknek is csak fantom vagy azért ez mindent elárul rólad!

Mendez
Olvasó

Amíg volt tétje addig kettőből kettő cumi nektek.
Most kaptok egy kis esélyt így, hogy a Falco gyakorlatilag elmegy edzeni egyet.

WSreborn
Olvasó

Gondolom erről beszélt a ciprusi, kb. ez a Falco és szurkolói hozzáállása az ellenfelekhez. Pökhendiség, magas ló, lenézés.
Aztán majd ne tessék csodálkozni, ha letűntök és sok lesz a kárörvendő

Vulcano
Olvasó

🤡🤡🤡

Szurker
Olvasó

WSreborn (2022.01.30.) (Falco-Zte)

“(…) A “dögöljön meg minden vasi”-val nem értek egyet elég lenne szombathelyre korlátozni de úgy nem jön ki a ritmus.
A tiszteletet a klasszikus ZTE-MTE-OLAJ-ra értettem, nem rátok, hiszen ti nem érdemeltek tiszteletet. (…)”

Hát gratulálok.. Te is leszerepeltél, pedig normális(abb) szolnokinak tűntél..

WSreborn
Olvasó

Legalább 10x leírtam már, az hogy előttetek leszerepeltem, a legkevésbé sem zavar, mivel ez fórum, ahol az ember elmondhatja a véleményét, és nem népszerűségi verseny.
Az hogy kapjátok a nyakatokba a mellékterméket, csakis magatoknak köszönhető, és nem csak a beképzeltségetek miatt, hanem elsősorban amiatt amit mi is kaptunk tőletek 2009-2019 között amolyan dögöljön meg a szomszéd tehene alapon.

Noname
Olvasó

Pökhendiség,lenézés az Heindrich paraszt barátod kommentje! Szar ossiek!!

Hmafino1
Olvasó

Ok kedves körmendi szurkolótársak.Ha megbeszéltük a csapatok buzdítását,akkor beszéljünk a meccsről,esetleg az edzőtök sportszerű magatartásáról …

CSAK AZ MTE
Olvasó

Esetleg az 1bites szurkolókról, akik a meccs végén köpködték az öltözőbe tartó körmendi játékosokat? És Ti beszéltek az edzőről?

Hmafino1
Olvasó

Vagy érmével dobáltak gyerekeket.De hagyjuk a szurkolókat Mi a véleményed a ciprusi sportszerű magatartásáról?

Marillion
Olvasó

Kőrmenden meg a vendégszektorban kapják ugyanezt az áldást a vedégszúrkolók! Ha nem is a közelmúltban,de mióta Körmend-Falco meccs létezik kaptuk tőletek fentről és oldalról is rendszeresen…ha kikapott a falco azért ha nyert akkor meg azért! Úgyhogy csak eseményszerűen oké! Köszi!

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Ki a faszt érdekel a meccs? Mindenkit tudta, hogy extra kéne a teljes csapattól a bravúr érdekében. De ti sárga gecik inkább meccs végén a korláton lógtok és mutogattok🤡
Ui: ustawkát adnátok inkább 😘

panzer
Olvasó

Hétfőn meg Mindenki szombathelyit kiabálsz Hali meccsen te hülyegyerek?

Marillion
Olvasó

Haladás drapéria a Körmendi oldalon egy Szombathelyi csapat ellen! Ez igen….oké szúrkoljanak nekik legyenek velűk de legalább ilyenkor ne tennék ki. Gusztustalan!

Mendez
Olvasó

3 ember hiányzott a Falcoból milyen bravúrról beszélsz?
Még szerencse, hogy a gumicsizmás parasztok nem mutogattak 😂😂😂

Marillion
Olvasó

Ustawkát akarsz hogy Szombathelyi üsse a Szombathelyit! Gratulálok!

Noname
Olvasó

Ostoba buta paraszt!

Noname
Olvasó

Nb 2- es Haladás néhány paraszt szurkolója!
Ostoba bunkó parasztok!

davek
Olvasó

Én meg csak az nem értem, hogy 3000 ember van kint a Falconak szurkoloni és vezetnek 20 ponttal, 350 körmendi meg ismét odabasz! Színház!!!! Bohocok

donnarumma
Olvasó

Es ez ki a f@szt érdekel?

davek
Olvasó

Engem, te hulye gyerek….

hufi
Olvasó

remélem azért jól alszol kisfiú

Noname
Olvasó

Te ostoba bohóc!
A tartalékos Falco az idén harmadszor mélyrorkoztat benneteket. Beszélj erről, mi a véleményed szakmailag? A Delas(Gorson) sérülés miatt telesírtátok a fórumot. Közel 30 percet játszott!😀
A ciprusi paraszt meg éppen hozzátok illik!!

Mendez
Olvasó

… és remélem ez még újabb 20 évig így is marad!
😂😂😂

Marillion
Olvasó

Még egy két szezont minima jó lenne gyüjtögetni ezt azt!

Marillion
Olvasó

És a 350 fele is Szombathelyí! Inkább legyünk szinház,mint Körmenden az a stilus amihez folyamatos biztonsági szolgálat kell leültetni az idegbetegeket az első sorokban! Ez lenne a fanatizmus velejárója,a birók és az ellenfél folyamatos fenyegetettsége? Mi maradunk megunknak igy Szeretünk Aréna Savaria!

Ewing
Olvasó

A helyzet az, a végén a több győzelmet felmutató a bajnok. A végeredményt qrvára “nem érdekli”, kit, hol, mennyien láttak és hogyan szurkoltak…

Mendez
Olvasó

De most komolyan, oda jutott a körmendi kosárlabda, hogy egy erősen tartalékos Falcotól elszenvedett, mínuszhúszról 12 pontra visszaimádott vereséget úgy kell ünnepelni, mintha bajnokságot nyert volna a csapat?
Értem én, hogy ez azért volt, hogy a BB1-re lehessen beírni valamit amiben ti nyertetek, de most komolyan, nézzetek magatokba, nem szánalmas ez a vergődés?
Pista büszke rátok?

piros-fekete
Olvasó

Az hogy szurkolunk az szánalmas? Értem én, hogy ti nem tudtok szurkolni de azért ennyire nem lehet idegen ez. divatdrukkerek…

Mendez
Olvasó

Szurkoltok egálnál, aztán totál kussba vagytok -15-nél, majd amikor eldől a találkozó gyorsan torka szakadtából nekiáll üvölteni az összes birka, hogy itt leírhassátok hogy ti sokkal f@szább szurkolók vagytok bárki másnál.
Szánalmas!

RicsiVas
Olvasó

Egyszer mondanad meg h hivnak te bohoc🙂

Mendez
Olvasó

És akkor nem fogtok kikapni?
De. 🙂

Marillion
Olvasó

Sárgapárna sem mondja meg hogy ki fia borjú,Mendez is jogosan marad inkognitóban!

piros-fekete
Olvasó

Ugyan azt írtad le megint amit az előbb. Tudom hogy nálatok vesztes pillanatban nem ismert a szurkolás fogalom és azon kívül is elég gyengén. Mi pedig minden esetben támogatjuk a csapatot, de úgy tűnik, hogy ez szánalmas Szombathelyen. 😀

Mendez
Olvasó

Mégegyszer leírom.
Amikor még lenne esélyetek fordítani, akkor nem szurkoltok.
Amikor már nincs, akkor kezdtek el üvöltözni.
Amúgy nem unalmas már minden évben a szurkolásról vitatkozni itt?
Miért nem lehet erről?
84-72

Knézy Ernő
Olvasó

Attika.
Jólvan már,ti győztetek.
Gyertek le szerdán hozzánk👀

Mendez
Olvasó

Edzőmeccsre?
Az lesz a röhej ha így is kikaptok.

Marillion
Olvasó

Érdekes meccs lesz,mert az első hely a rájátszásban indulva már tuti,nektek más a szitu! Ha a Falco presztizs kérdést csinál a meccsből akkor nehezebb dolgotok lesz,viszont ha elengedjük akkor simábban nyeritek! Ennnyí.

Marillion
Olvasó

Szombathelyiek hathatós támogatásával létezik a Körmend tábor ekkora létszámban,de a Falco most már van olyan klub hogy aki szereti a kosárlabdát a városban annak többsége sárga fekete és a Falco cimer lesz a kedvence!

Kovacs
Olvasó

Szombathelyen kívül máshova úgysem jártok szurkolni 😂😂😂😂

SárgaPárna
Olvasó

Juhuuuu!

Hmafino1
Olvasó

Mindig mondtam,hogy ez a ciprusi nem a legélesebb kés a fiókban!

Endre
Olvasó

Jòk a kèpek! Abbòl a 30 emberből fele csaj a nagyfalco tábornak, a másik felèt meg hagyjuk is. 😀

agyas
Olvasó

Apád paraszt volt s te is az maradtál – írta Arany János miután hazaért a Körmend meccsről.

Endre
Olvasó

Az lehet de ti akkora semmitelen nullák vagytok, hogy ilyen “tábor” nincs még egy az országban az tuti. Szánalmas. 😀

Vulcano
Olvasó

🤡🫢

Mendez
Olvasó

Ne mérgelődj Endre.
Lesz ennél még rosszabb napod is idén.
Ígérem!

Marillion
Olvasó

Oké rendben…és a meccsről is tudsz valamit hozzátenni?

Endre
Olvasó

Persze megèrdemelten nyert a tartalèkos falco. Az első perctől esèlytelenek voltunk.

agyas
Olvasó

Tudnék, de úgy látom arra itt nincs igény. Még azt se vette észre senki, hogy Goloman nem volt csere.

Mendez
Olvasó

Legalább edzőpartnernek lettetek volna jók…de köszi, megdolgoztattátok az ifit!
Indul a szekér!

Endre
Olvasó

Reméljük egyszer majd ùgy indul, hogy valamivel többet is mutattok magatokbòl. 🙂

Hebri
Olvasó

Bakker Endre, nálad nagyobb f@szságokkal talán csak Knézy Ernő tud megnyilvánulni egy Falco cikkhez. De neki nem merek beszólni, mert megver….

Endre
Olvasó

Pont az ilyen attika fèlèk meg màriòk akarnak velünk megmèrkőzni. Illetve ez kimerül csak a mutogatàsban, a kiabálàsban meg a műbalhèban. Ezt nem èrtjük.

Marillion
Olvasó

Mit nem lehet érteni…Rendőrségi kiséret van az egész séta alatt a vendégnek itt is meg ott is! Hogy akarnátok ezek szerint hármasban? Hamar szétcsapkodnának mindenkit a robotzsaruk!

Milivoj
Olvasó

Zolika hányszor ment direkt fejjel neki a védőnek és utána hányszor mehetett büntetőzni?

CsakazMTE
Olvasó

Az összes betörésnél

2lee14
Olvasó

Arról miért ő tehet ha nem tudnak ellene szabályosan védekezni?

Marillion
Olvasó

A BL-ben is megették a nemzetközi játékvezetők is Zolika kosárlabdázását? Csak kérdezem mert ugyanez megítélés alapján mehetett ott is büntetőzni! Nálam ez őngól..és nálad?!

Black Bird
Olvasó

Itt a tojás, itt a nyúl,
Falco-Körmend három-null.
(farmotorosnak szeretettel)

Mendez
Olvasó

Ez a 2 sor már sokkal jobb volt annál, mint amit ez a szerencsétlen eddig itt összehozott!

Marillion
Olvasó

Motorosunk egyenlőre nem kivánt hozzászólni a mérközéshez…..

Motoros
Olvasó

Neked személyesen szívesen elmondom😘

Marillion
Olvasó

Azt hiszem mi már elszívtuk a békepipát vagy tévedek!?

Marillion
Olvasó

Te nem jössz Szombathelyre én meg nem megyek Sárvárra ebben maradtunk…pacsi bele!

Motoros
Olvasó

Valamikor összehozhatjuk 🙂

Motoros
Olvasó

El, részemről is🙂

Ewing
Olvasó

Egyelőre…

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, több sérülttel is simán a betonba kalapálták az MTE-t…. A hangulat szuper volt,de a körmendi szurkerek miért csak akkor nyomják ész nélkül, mikor -15- ben vannak? Remélem Clark sérülése nem komoly, mai jatéka parádés volt ,amíg le nem kellett cserélni Körmendi oldalon Fepu nagyon komolyat ment,igazi szívember.
A végén a ciprusi megmutatta,mekkora egy seggfej,aztán nézett mint hal a szatyorban…

piros-fekete
Olvasó

Nem csak akkor nyomjuk hanem mindig. Ti meg mindig kussban ültok hiába vezettek 15-el. Sose lesz ilyen táborotok.

p.borisz
Olvasó

Ilyen ne is legyen…

Szurker
Olvasó

Ilyen “táborunk” SOHA ne legyen.

CsakazMTE
Olvasó

Nektek soha nem is lesz táborotok, egy ország utál titek.
Ha falcos lennék komolyan elgondolkoznék rajta, hogy vajon a hali tábor miért van ellenetek..

p.borisz
Olvasó

Értetlen vagy,a te dolgod.Reszelheted itt a fingot bármeddig:84-72🤷😉

Black Bird
Olvasó

Mi az a titek? Ilyen szó nincsen 🤣😂🤣

piros-fekete
Olvasó

Most komolyan ezzel jössz mert mással nem tudsz? Nem véletlen utál titeket az egész ország. Ilyen ostoba embereket…

Black Bird
Olvasó

Ha már ostobaság… Egy egyszerű gratulálok nektek a győzelemhez elég lett volna. De mindig nektek kell valamibe kapaszkodnotok, ami szánalmas. Ha nem azzal jöttök, hogy a körmendi tábor a hangosabb, akkor a következő az (lásd feljebb egy kedves másik Körmenditől), hogy nálunk sok a csaj. A következő mi lesz? Hogy a körmendi “tábor” átlagmagassága több? Esetleg, hogy a ti zászlótok két centivel hosszabb?
Mesélj még kérlek az ostobaságról. Köszi.

voldemort
Olvasó

Neked is elmondom. Ne gondold, hogy titeket olyan sokan szeretnek. Sőt…

Vulcano
Olvasó

Az egész országot lefedő reprezentatív közvéleménykutatás eredményeit halahatták. Bár nem teljesen pontos, mivel engem a Svájcban élő ismerőseim biztosítottak, hogy ott is mindenki utálja a Falcot. Szóval az országot helyettesítsd be a világgal.
Addig pedig…

🟡⚫1️⃣2️⃣-1️⃣🔴⚫

Szurker
Olvasó

Mintha titeket szeretne bárki is.. (ha jól tudom már a szolnokiakkal is vígan anyázzátok egymást, akikkel elvileg jóban voltatok..)
a GWA-nak (konkrétan az ő baráti drapijuk volt kint) meg saját magával kellene elszámolnia, hogy egy ilyen rangadón büszkén, magamutogatva – szombathelyiként(!!!) – a szombathelyiek ellen vannak.

Vulcano
Olvasó

Mondjuk sose értettem ezt a nagy “piros-fekete” barátságot, főleg a “dögöljön meg minden vasi” rigmus fényében.

piros-fekete
Olvasó

Biztos megvan az oka hogy ők is szégyellnek titeket.

Kovari Andras
Olvasó

Tudod a Hali tabor egy csoportja van a Falco ellen a tobbiek meg mind mellette csak a pontositas kedveert.

CsakazMTE
Olvasó

Lehet itt veszekedni meg minden de teljesen felesleges, azóta nagy a szátok amióta van pénz, de tudjuk az egyszer elfogy, remélem akkor is itt lesztek.

“Ingyenes lesz a falco meccs”
“Egy ország röhög a falcon”
Remélem az ilyen bb1-es cikkekre mindenki emlékszik

Kovari Andras: Ebben ne legyél olyan biztos,kicsit nézz utána a dolgoknak.

Kovari Andras
Olvasó

a GWA aki a kormendiekkel van. A Dogs elite a Falco fele huz. A szurkoloi kor szinten. A Gkg meg fullba Falco! Valakit kihagytam?

Marillion
Olvasó

Na akkor az lenne ám a nagy pukk ha a GWA-val szemben meg a másik kettő drapériájából feltünne valami a Falco drapériák között is!

Endre
Olvasó

Esetleg a Fiatalokat, vagy az Iron Youngsot. 😉 ha egy kicsit visszaemlékezel DE drapi is volt a Körmend táborban. Illetve ők nem nagyon járnak veletek sehova, de javìts ki ha nem ìgy van

Vulcano
Olvasó

Nálatok pedig köztudott, hogy társadalmi munkában dolgozik minden játékos vagy a Rába szépségéért.

Szurker
Olvasó

Én személy szerint pontosan emlékszem, hogy voltak ilyen cikkek. Emlékszem, mikor még a nyolcba se volt esélyünk bejutni, emlékszem, mikor már a legelső körökben kiestünk a Magyar Kupából, emlékszem a döntős vereségekre is. Tisztában vagyunk vele, hogy hozzátok kabátgombokért meg cérnáért járnak kosarazni az afrok vagy esetleg azért, mert megmutattátok nekik az 1986-87-es bajnoki címeteket és utána egész egyszerűen nem tartottak igényt a fizetésükre. (csak halkan jegyzem meg, hogy a körmendi ifjú kosarasokkal már valszeg a B-be nyomnátok ti is..) Van majd’ 20 év előnyötök – ha csak az alapítást nézzük -, de a bajnoki címek tekintetében már egál van,… Olvass tovább »

voldemort
Olvasó

Bírom, hogy azok turkálnak a Falco zsebében, akiknek ezerszer több pénzük van. Amennyi a Falco költségvetése, ti abból ifistát nem tudnátok fenntartani… De ti fel nem tudjátok fogni azzal a kevés IQ-tokkal, hogy a pénz nem minden (lásd Szolnok). Amíg szakmai kérdésbe a tulaj beleszól, addig sok eredményt ne várjatok. Ez a Falco nem pénz, hanem évek munkájának eredménye. Bár ti ezt sosem fogjátok megérteni, hála Bebesnek…

Marillion
Olvasó

Akkor is felvállaltam a Falcót itt meg máshol is amikor mi még csak a nagyokat néztük! Majd meglátjuk meddig látnak fantáziát pumpálni a pénzt a Szombathelyi kosárlabdázásba!

voldemort
Olvasó

Méghozzá a Gál Sanyi féle pénzért szurkoló divatnácik, mint Gida és tsai… Azok minden, csak nem szurkoló. Akik behisztiznek a Hali meccs előtt, hogy nem mennek ki, aztán meg szomabt délelőtt jut eszébe, hogy Falco-Körmendre akar menni, de már nincs jegy. Hát az ilyen maradjon is kint…

Marillion
Olvasó

Ha megosztott a Hali tábor akkor egy Falco-Kőrrmed vagy fordítva meccsen miért nem látunk Hali szúrkolói drapériát a Falcos drapériák között is?! Úgy mutatna igazán a látvány!

Mendez
Olvasó

A legjobbakat mindig utálja mindenki!
A Falco pedig a legjobb csapat már évek óta!
Ti meg arra sem vagytok már jók, hogy a tartalékcsapatunkat megszorongassátok!
Őrjöngetek ha megússzátok 20 pont alatt.
Jövőre mennyi fiatalt adjunk, hogy megnyerjetek egy korosztályos bajnokságot?

SzhelY
Olvasó

elösször is nem te adod hanem úgy döntenek,hogy körmenden játszanak tovább

voldemort
Olvasó

Lehet, újat modnok, de titeket is annyira és annyian utálnak, mint bárki mást ebben az országban. Minden tábor utál mindenkit, akik nem ő maga. Imádnivaló, ahogy ez a legvégső érvetek. Szánalmasak vagytok ezzel az önelégültségetekkel….

Marillion
Olvasó

Az Oroszlányiak tekinthetők kivételnek,mindenkit szeretettel fogadnak senkit korusban nem szidnak! jó hogy vannak!

Marillion
Olvasó

A Halistákról csak annyít,hogy egy Falco-Zte meccsre nem képesek Szombathelyért kiállni,de Körmend-Zte meccsen meg teregetik a lepedőket!

red-black01
Olvasó

Inkább olyan, akik fenyegetik saját csapatukat egy vesztes meccs után?
Ne csak a szálkát vegyétek észre más szemében, de a gerendát is a sajátban.
Mondom ezt “negyed szombathelyiként”

Egyszerűen nem értem.
Jobb volt a Falco, jó a csapat és a szátokat tépitek a semmiért.
Elmegy tőlünk annyi ember amennyi elment, a várható vereség tudatában és ellenére.
Szurkoltak, szinte végig szurkoltak.
Mit akartok bizonygatni?

Visszarepüljünk pár évet az időben, amikor hasonló szituációban lézengtetek?
Nem kell. Az egy másik időszak volt.
De engem az sem zavart, a szurkolói lélektan már csak ilyen.

Marillion
Olvasó

Va igazságod,de ha Szombathelyről nem járnának Kőrmendre akkor is teltházas lenne minden meccsre a csarnok? Nem kötekedés alapú a kérdésem!

CsakazMTE
Olvasó

Lehet itt bármit is mondani, de 2 légiósunk is 0 ponttal zárt!
Így nem lehet meccset nyerni se játékunk semmi nincs.
A falco teljesen megérdemelten nyert.

Parus major
Olvasó

Ez korrekt volt, ritka az ilyen, mint a fehér holló. Ezt a tartalékos Falcót, úgy hogy félidőben Clark is lesérült és maradt 5 használható felnőtt játékosunk, illett volna legyőznötök. Ez nektek egy nagy esély volt, de sima zakó lett.

SzhelY
Olvasó

így igaz ez a mai beáldozva lett valszeg megy a matek

Johnyx
Olvasó

Motoros?
Olajat cserél?

p.borisz
Olvasó

Hengerfejes lett…

Motoros
Olvasó

Veled ellentétben, akinek még feje sincs🤣🤡🙊🐵

p.borisz
Olvasó

Értő olvasás… hát az túl magas elvárás lett volna tőled…🤷

Motoros
Olvasó

Persze, anyáddal🤣🤡🙊🐵.

Mendez
Olvasó

Mivan homokos???
Cumi van homokos?
Foglald versbe ezt a hatalmas oboát!!!!
🙂

Marillion
Olvasó

Egy verset,hisz mi már majdnem haverok lettünk,vagy ez nem igaz?!

Motoros
Olvasó

De, veled szivesen randizok🌹

Marillion
Olvasó

Pacsi bele…

Motoros
Olvasó

Részemről a szerencse🙂

Mithridatész
Olvasó

Gratulálok a falconak, ma jobbak voltak! Nagyon szarul dobtunk!
Perl dobott mezőnykosarat vagy csak bünetetőt???
Benczurnál nem titok, hogy minden falco meccs után ingyen kurvázik egy szombathelyi szórakozóhelyen, ma tuti duplázhat az éjjel!!!
És persze le a kalappal az USB-nek, hogy 15 pericig képesek voltak néma csendben szemlélni az eseményeket, majd plusz 20-nál 2-en megtámadták a vendégszektort ??? 🙂
Tényleg ennyi? Ez nagyon gyenge, vicc kategória! Meccs után 5 perccel üres a szaréna???
Lehet az összevásárolt csapat mellé, jobban fizetett, kitartóbb drukkerek is kellenenének??? 🙂

wiley
Olvasó

Vergődj te bohóc! 😅

Pbask
Olvasó

🤦

Szurker
Olvasó

Maradt még benned valami vagy minden kijött? Nehogy szövődménye legyen.. 😀

2lee14
Olvasó

Azaz😂

Mendez
Olvasó

Savanyú a szőlő a faluban?
Ha nem lenne nálatok a Falco nevelés Durázi, kaparhatnátok a 8. helyért gumicsizmások!
Köszönjétek meg, hogy nem jártatok úgy, mint a soproniak!
Konakov ugyanúgy megkönyörült rajtatok, mint Okorn!
Indul a szekér! 🙂

Vulcano
Olvasó

🤡🤡🤡

p.borisz
Olvasó

Ennyi melléütés a billentyűzeten…ráz a szekér hazafelé?Vagy tényleg direkt írtál ennyi baromságot?

Németh Róbert
Olvasó

Hogy te mekkora verèb vagy.
Azèrt kaptatok ki mert Gordon sèrülten játszott, meg hazai pálya, meg csak 3 sèrültünk volt, sőt Clark nak is korábban kellett volna megsèrülnie… Az elmúlt 10 èv leggyengébb körmedje.

Marillion
Olvasó

Ez egy középszakasz meccs volt,és a rivalizáláson kivül más tétje nem volt főleg a Falconak! Élesebb szituációk megünneplése nyomán majd az említett 5 perc megsokszorosodik!

SzhelY
Olvasó

így igaz tétnélküli felesleges meccs csak arra jó ,hogy páran agyvérzést kapjanak azon ki a jobb

Black Bird
Olvasó

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

Németh Róbert
Olvasó

Te egy igazi verèb vagy, mind azok a “körmediek” akik ezzel egyetèrtenek. Az elmúlt 10 èv leggyengébb körmedjèt láttuk. Ezzel foglalkozz.

Endre
Olvasó

Ez a 10év leggyengébb Körmendje a 3. helyen van a közèpszakaszban meg 3-1el áll.. 😉

CsakAzImitNe
Olvasó

A meccs igazi nyertese szerintem még így is az OLAJ !

Red ball
Olvasó

Először is grat. a Falkónak.
Másodszor: miért nem volt köztévés tudósítás? Régebben a szomszédvári csatákat adták.
Nem közvetítette, mert a román foci fontosabb, mint egy teltházas kosármeccs! Nem feltétlenül ez a meccs volt a favorit, de legalább egy mérkőzést adhatnának fordulónként. Az Alba Szolnok meccset is szívesen néztem volna.
Kíváncsi lennék az MKOSZ szerződésére a közvetítések eladásáról!
A kib@szott foci miért favorit? Sem teljesítmény, sem érdeklődés a sport iránt.
MKOSZ bekaphatod!!!

Marillion
Olvasó

Az MKOSZ favorítja a mindigfos…minden fordulóban egy ajándék az ha egy meccs hibátlanul megnézhető!

Szurker
Olvasó

Szép volt Fiúk!
Benke, Kovács Beni, Golomán nélkül is tükörsima meccset sikerült lehozni, mégpedig úgy, hogy az ellenfél egy pillanatig nem vezetett.
Csak így tovább!

Falco! 💛🖤

2lee14
Olvasó

Gratulálok a csapatomnak!
Sima volt, kontrolláltuk a játékot!
A végéről meg inkább semmit….
Hajrá Falco!🟡⚫

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falco győzelméhez, amelyet a sok sérült híján is magabiztos volt. Az álmoskásan csordogáló meccs végén a két időkérést nem értettem, annál már csak a ciprusi agymenése volt érthetetlenebb. Körmendnek tisztelet azért, mert nem adta fel, Feput meg remélem, hogy még sokáig láthatjuk. Remélem, amire a komoly téttel bíró meccsek jönnek, arra mindenki felépül, formába lendül és a fiatalok is szereznek még több rutint, hogy amikor éles helyzetben kell, akkor is helytálljanak.

Falcomarci
Olvasó

Megint megmutatták a parasztok! Kikaptak, arcoskodtak 12 éves gyereket fejbe dobták érmével..
Mutogatta, h bokszoljunk, holott 1000szer porig lettek már álázva…!
Bohocok vagytok mint egy szálig😂😂😂

RicsiVas
Olvasó

Nem unod még ezt “az 1000 porig lettunk alazva” szoveget? Kurva unalmas es nevetseges

Endre
Olvasó

Az volt, hogy nem irogattok ugye?

Savaria
Olvasó

,Már most előttem van, hogy 15-20 ponttal vezetünk, a meccsnek hamarosan vége, a körmendiek pedig nyomják a szokásos meccs végi vergődésüket. Mindezt úgy, hogy minden egyes mérkőzésen amikor kezdünk elhúzni tőlük, akkor síri csendben vannak, amikor pedig már belátják, hogy esélytelen nyerni akkor maxon nyomják a szurkolást. Kevés irritálóbb és érthetetlenebb dolog van ennél…,
2022.04.16. 13:06
…😃

Emőkefan
Olvasó

mit vártál tőlük! Körmend!!

Falcomarci
Olvasó

Igen! És elhiszik magukról, h a legjobb szurkoló tábor! A meccs végi, az igaz! Veréb, csicska az összes 😂😂😂😂

Soós Sándor
Olvasó

Mert Hali meccsre nem tudnak menni aztán itt élvezték ki magukat…. 400ból 250 szombathelyi születésű.

Marillion
Olvasó

Az hogy a Körmendi táborban minden esetben ott van egy Haladás szúrkolói brigád drapériája az had legyen hiszen mindenki annak akinek és amikor akar/ja …DE hogy a Falco ellen is ez több mint gusztustalan! Aztán meg ha van egy Falco-Zte akkor a nagy Hali szúrkolók sehol nincsenek ennyit a közösen Szombathelyért elvekből!

piros-fekete
Olvasó

Amikor ti vezettek 20-al akkor is csendben vagytok. Mi meg mindig is szurkolunk ha nyerünk ha vesztünk.

Emőkefan
Olvasó

Itt könnyen szurkoltok, mert van helyetek!

Németh Róbert
Olvasó

Azért ezt, te sem gondolod komolyan? Az a baj, hogy az edző sincs rendben, a csapata vègig -20 ban van ès az ellenfèl játèkosát kèri számon. Na ezen gondolkozz.

donnarumma
Olvasó

Ti vesztetek….egy jó ideje…

piros-fekete
Olvasó

Azért vagyunk harmadikak és azért nyertünk meg 4/3-at a középszakaszban ugye? De azért mindig vesztünk.🤣

Szurker
Olvasó

A legjobb a végén az “itthon vagyunk” rigmus a szinte teljesen üresen maradt Arénában.. 😀
Persze, hogy itthon vannak, hiszen a vendégszektor 75-80%-a szombathelyi. 😀

piros-fekete
Olvasó

Nem tudod értelmezni a rigmust, de inkább nem is magyarázom. Dehogy Szombathelyiek…

Szurker
Olvasó

Pontosan tudom értelmezni, nem kell itt is az arc..
Humorérzék eladó egyébként itt Szhelyen, ha érdekel, szívesen adok. 🙂

Aranyalba
Olvasó

Hogyan , ha neked sincs ? Hol van az leírva , hogy a sima meccset le kell pörgetni ? Hülye Amerika majmolás, ott kitalálták azóta szopjuk ebben is az NBA -t. Nekem már ment el hendis mixem az ilyen buzizas miatt, mikor 20 másodperccel a vége előtt letették a labdát , aztán ölelgették egymást .

piros-fekete
Olvasó

Az hogy van pár haladás szurkoló az 75-80%? A többi pedig mind Körmendi.

Szurker
Olvasó

Te ezt most komolyan elhiszed, amit írsz vagy csak trollkodsz?
Kérlek mondd, hogy csak utóbbi.

piros-fekete
Olvasó

Nem vitatkozok veled egy ilyen hülyeségen. Gondolj amit akarsz attól még nem úgy lesz az csak te maradsz ugyan olyan buta.

Szurker
Olvasó

Szállj le a magas lóról, nincs okod ott ülni.

SzhelY
Olvasó

hát erröl nem a körmendi kosárlabda tehe ja de igen

makelovenotwar69
Olvasó

Na, itt van egy csokorban néhány szombathelyi szurkoló, akik méltósággal kezelik a győzelmet… – amihez egyébként gratulálok a Falconak.

red-black01
Olvasó

Gratulálok a Falconak!
Meg az eredmény ellenére a mieinknek is.
Részemről ez a fontos, meg az hogy volt annyi tartásunk amennyi kellett.
Bután játszottunk, egy Falco ellen nem lehet még akkor sem hajigálni és eszetlenül vállalkozni, amikor magunkhoz térünk.
Egypár ember részéről látom van fontosabb, mint a biztos és egyértelmű Falco győzelem.
Látom ismét van valami amivel lehet 1-2 napot szórakozni.
Minden teljesen úgy történt ahogy itt leírjátok?😉

Kovari Andras
Olvasó

Szerintem irj facen a ciprusinak es kerdezd meg miert kellett a vegen ezt a cirkuszt megcsinalnia. Normalis edzo a vege elott par masodperccel -16 pontnal nem labdatszerezni kuldi a jatekosait hanem elindul az ellenfel edzojenek gratulalni. Aztan amikor megtapsoljak jogosan akkor meg nekiall kemenykedni! En nem tudom valaki hogy lehet ekkora paraszt es minek kell a feszkot kelteni egy viszonylag nyugodt rangado utan. Aztan most majd a kovetkezo meccsekre lehet keszulni a feszkora! Koszonjuk!

Pbask
Olvasó

+1

red-black01
Olvasó

Miért is kellene írnom neki? Nekem ő senkim, én sem vagyok a senkije. Nem tartom a legjobb edzőnek, de nagyon rossznak sem. Voltak jobb edzők és gyengébbek is nálunk. A családi problémái miatt (súlyos beteg feleség) nincs mindig itt fejben és biztos hogy az átlagosnál is feszültebb. Megértem. Lehet hogy hamarosan mást kell neki szervezni, nem a csapat játékát. Én azt figyelem, hogy mindig tudtok momentumokat (sokszor önmagukban) kivenni egy-egy eseménysorból. Különösen ha mások szurkolóiról, játékosairól, edzőjéről, vezetőiről van szó. Nincs vele bajom, biztos igazatok is van. De a saját dolgaitokat ilyenkor sem veszitek észre, máskor meg főleg nem. Érdekes,… Olvass tovább »

Kovari Andras
Olvasó

szerintem ilyenkor nem a masik fellel kell foglalkozni, hogy mi volt 2 vagy 3 hete ha eg a hazatok. Ma volt egy merkozes ez a cikk arrol szol. Tortent egy sportszerutlen esemenysor reszetekrol ami meg lett emlitve.
Egyebkent itt nem a masik szurkolotaborrol volt szo hanem az ellenfel csapatarol es annak sportszerutlen edzojerol. Engem annyira mar nem erdekel a szurkoloi izmozas ki szurkol hangosabban meg a merkozes melyik szakaszaban.

Xero
Olvasó

Az, hogy a szurkoló mit csinál, meg hogy reagál, az egy dolog. Én nem értek egyet kicsit sem a játékosok fenyegetésével, de azzal igen, hogy nem baj, ha egy olyan hozzáállással lejátszott meccs után, mint a Szeged elleni kupameccs, érzik a játékosok a “törődést”. Amit mutattak, az egyszerűen nem volt elfogadható, ezért a szurkolónak sem kell úgy csinálni, mintha az lenne.. De arra nincs mentség, ha egy edző megvadul és úgy kell kb. lefogni, mert neki akar menni az ellenfél egy játékosának. Értem én, hogy nehéz időszakot él meg, de ez akkor sem mentség. Ha valamiért mérges lehet az a… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Talán a pelyhedző bajszú színésznek nem kellett volna provokálnia…
De ugye ő azt hiszi, hogy mindent megtehet, dumálhat, reklamálhat, genyóskodhat, sunyiskodhat.
A leggusztustalanabb, legsportszerűtlenebb kislány a mezőnyben!
Amilyen a kapitány, olyan a Csapat is….

FEPUTÓL fényévekre van!

Xero
Olvasó

Provokál.. 😀 Ez a szó olyan vicces. Manapság divat lett minden nem tetsző véleménynyilvánításra ezt a szót használni, majd ezzel racionalizálni totálisan elfogadhatatlan viselkedéseket. Az meg, hogy szerintetek Feputól hol van Beni.. hát szerintem keves szombathelyit érdekel. Elismerem Feput, mert egy nagyon jó játékos, egy körmendi ikon, de amúgy meg pont “leszarom”, már bocsánat. Főleg, mert nem is értem hogy jön most ez ide.. De velem amúgy lehet beszélni… Fepu a tiétek, nekünk pont elég Zozó meg Beni, még ha állítólag utóbbi fényévekre is van tőle, akkor sem cserélném el egyiküket sem Fepura.. 🙂 Azt még hozzátenném, hogy ha az… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Te politikus vagy ugye? 🤣. Mert mellébeszélsz, ferditesz, hantázod a semmit . A jászaid emberileg egy nagy 0,mindig keveri a szart, kelti a feszkót, rájátszik a semmire, alattomosan faultol, dumál, veszekszik mindenkivel. Mikor meg emberére akad, dobálja magát és sír mint egy kislány🐰😂. Na ezért van fényévekre FEPUTÓL, emberileg sosem fogja utolérni, Voját sem, Zozót sem. Mielőtt azzal jönnél, hogy csibész, hát nem. Egy igazi surmó. Arról meg fogalmad sincs, milyen állapotban lépett pályára jópár játékosunk, beinjekciózva, sérülten stb. Idegenben ez belefért, a lényegi dolgok nem most dőltek el, lesz ez még máshogy is nyugi🙂. Ti már megkaptátok a kupán… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

jó oké.. 😀 Akkor a végkövetkeztetés szerint mindenki boldog attól, hogy nálunk játszik.. Egyezzünk ki ebben és szerintem engedd el ezt a témát.. 😀 Ha meg olyan hülye a körmendi szakvezetés (amit amúgy nagyon kétlek), hogy ilyen állítólagosan rossz állapotban játszatja játékosait egy majdnem tét nélküli középszakasz meccsen, akkor azt meg is érdemlitek… Erre nem lehet mit mondani. Mint, ahogy láthattad nálunk nem játszottak a sérült alapemberek… Kettőnk közül szerintem én vagyok a nyugodtabb, nincs min idegeskednem.. 🙂 És nem hiszem, hogy magas lovon ülök. A kupapofont meg is érdemelte a csapat és ahogy a mellékelt ábra mutatja, jó kis… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Ide jutottatok parasztok, más csapat f@szával veritek a csalánt.
Szurkolj csak az albának te bohóc!
Egyszerűen senkik vagytok!

Marillion
Olvasó

Debrecenből a Falco után a Kőrmend is egyből hazabuszozott! Vas megye kéz a kézben katapultált! Tehát akkor egy pofon nekünk és egy nektek is betalált!

Motoros
Olvasó

Csak a tiétek akkora volt, hogy a székesegyházban msgkondult a harang😀

Xero
Olvasó

Hát.. ne haragudj, de ezzel megint csak a saját csapatodat minősíted. Elég szomorú, hogy Nektek már bármilyen kudarcra csak legyintés a válasz..

Motoros
Olvasó

Most már biztos, hogy politikus vagy more😀.
Mi egy nálunk erősebb, előrébb rangsorolt csapattól kaptunk ki, ami papírforma volt.
Ti meg? Csúcsfavorítként?😂
Sztm ne erőltesd, nem megy ez neked🤣.

Xero
Olvasó

Oké.. 😀 Az, hogy favoritok vagyunk, egy pillanatra se jelenti, hogy verhetetlenek. Ez van. Benned úgy látom ez a kupakiesés nagyobb hullámokat vert, mint a legtöbb falcoszurkolóban.. 😀 Már rég továbbléptünk, szóval hiába jössz ilyenekkel. De legalább neked volt egy jó napod..
Az azért elég szomorú, hogy ez az egyetlen öröm jut neked idén. Én inkább a saját csapatommal foglalkoznék a helyedben, mert ezzel messzire nem jutsz, hogy minket próbálsz idegesíteni. Annyi örömöt okozott nekem idén a csapatom, hogy ez a kupakiesés – főleg az azóta mutatott játék tükrében – még simán belefér.. 🙂

Motoros
Olvasó

Ahozz képest eléggé rázták a makik🙊a rácsot a lefujás után😂🐵🤣🐵.
Te is köztük voltál?🤣🤣🤣🤣🤣.

Akkorát égtetek mint a Reichstag🤣🤣🤣🤣, de csak nyugtasd magad, mi jól szórakoztunk rajtatok😂.

Folyt. köv.😂🤣😂🤣

Xero
Olvasó

Na akkor jó szezon ez, mindketten megtaláltuk benne az örömünket! 😎😁

Mendez
Olvasó

Az a baj huggyos homokos, hogy a Falco sokkal jobban érdekel téged, mint a saját csapatod.
Mondjuk megértelek.

piros710321
Olvasó

Póló érdekel…..?

Kovari Andras
Olvasó

piros710321!
Mar egy regebbi cikknel szobahoztad ezt a polos dolgot sajna keson olvastam es az ottani valaszomra mar nem reagaltal ra.
Szoval? Mi ez a polos tortenet es nekem mi kozom hozza? Vagyis nagyjabol tudom mirol van szo csak azt nem ertem en hogyan jovok a kepbe?
Remelem most valaszolsz ha mar ilyen hulye helyzetbe hozol. Elore is koszi

Soós Sándor
Olvasó

Ciprusi bohócnak fájt hogy ifistákkal le lettek alázva 😄

Pbask
Olvasó

Kettyós..

Marillion
Olvasó

Körmendi volt edzők jellemzői…kettyó és kötekedés stb. = unszimpátia = Malacfejű Zollner, Gasper pótkocsi, most meg ez a Ciprusi! A végére szépen visszahoztuk a meccsbe a Kőrmendet,és ki tudja mi a vége ha még van hátra egypár perc!

Pbask
Olvasó

Gasper uriember magasan a többihez képest.

Kov14
Olvasó

Előszőr is a meccsről, ez egy sima meccs volt, végig domináltuk a harmadik negyedtől márcsak a különbség volt kérdőjeles. De amilyen események a végén történtek azok gusztustalanok voltak, előszőr is 11 másodperccel a vége előtt ifivel csak passzolgatunk eladtuk jó dobjanak még egy kosarat 18 volt még közte, ha ettől jobban alszanak miért ne, de hogy amikor már mindenki a végét várja, mert az a 4pont amit még a végén összeszerencsétlenkedtek nem számított semmit, csak megmutatták, hogyan lehet gecin játszani az biztos. A másik ami a főprobléma volt, hogy annak a görög geciputtonynak miért kellett hepciáskodnia mikor lefújták és mentek… Olvass tovább »

Kov14
Olvasó

*ciprusi

piros710321
Olvasó

Póló érdekel…..?

Kovari Andras
Olvasó

piros710321! Az elozo hozzaszolasnal mar kerdeztem valamit ha egy kicsit is korrekt gyerek vagy valaszolsz. En sajat neven vagyok itt, Te ismersz engem es olyan dolgokkal ragalmazol meg amihez semmi kozom nem volt meg csak fel sem merult a nevem sehol. Tehat igy egy nick moge bujva legyel mar annyira korrekt es egyenes gyerek, hogy leirod mirol is hadovalsz itt.

donnarumma
Olvasó

Egy Delas os jöhet

Yellowblack
Olvasó

Miért nem lehet méltósággal elviselni a vereséget ? Aprópénzzel dobálni a szurkolókat …az edzőtökről nem is beszélve így ne várjatok semmilyen szimpátiát sem

Marillion
Olvasó

Kőrmendi színekben szúrkolókat említve és Főleg Körmenden mióta én emlékszem nem volt tuti balhémentes sosem egy meccs sem a vendégcsapatnak sem a szúrkolóinak! Kőrmenden a 4×10 percben a biztonsági szolgálat valóban megdolgozni kénytelen a pénzéért főleg a hazai B közép oldalán és a főlelátó előtt,mert úgy pattognak fel a nyugdíjasok minden megmozdulás után mint a rugó!

CSAK AZ MTE
Olvasó

A “kulturált” szurkolóitok köpködik az öltözőbe tartó körmendi játékosokat! Gratulálok! Sztem a szimpátiát Ti sem nyeritek el ezzel a viselkedéssel! Remélem a következő, Körmenden tartandó meccsen az illető nem jön be a restibe…..

Marillion
Olvasó

Voltam jópárszor még fiatalságom korában Körmenden a vendégszektorban,azt az ellenséges légkört ami ott minden alkalommal ért azt nem lehet leirni,már akkor köpködtek minket fentről meg a szomszéd szektorból is,nem számitott hogy azonos megyéből vagyunk,pláne úgy hogy folyamatában a Falco még bőven nem is volt tényező egy Körmendnek nem úgy mint a közelmúltban /mostanság/…Na csak ennyít hogy az Aréna Savaria nézőtere barátságosabb-e a vendégnek, vagy a Körmendi csarnoké!

Pbask
Olvasó

Elöször is: Clark akinek ma nagyon jol ment, másodok negyed elején elvesztettük, Golomán,Benke, és Kovács Beni nélkül hogy 20al mentünk a meccs nagy részében számomra szebb meccs,mint Sopron elleni. Fiatalok is sok lehetőséget kaptak tetszett.

Másik oldalt grat Fepunak! Sokadik virágzását éli,megérdemelte a gratulációt tőlünk. Egy beast 😀

A görög meg kérjen Bordentől a koccintósából a xanaxára, ahogy ő szokott. Az egy dolog mennyire korrekt utolsó másodpercekben dobálni,mikor mi már abbahagytuk a játékot,más dolog Beninek majdnem nekimennie, aki megtapsolta a görög “sportszerűségét”.
Nájsz.

JR.Benitez
Olvasó

Már nem azért, de Benke, Golomán és Kovács Benedek nélkül álltunk fel. 2.negyedben megsérült az addigi legjobb Clark. Ez 4 ember a fő 8as rotációból. Hawkins 26 perc… Ennek ellenére semmi esélyük nem volt. Ez nem csak minket dicsér, hanem az MTE-t is minősíti. Szép volt fiúk!

PL
Olvasó

Mi sem voltunk teljes csapat,még ha a névsorból úgy is tűnik.

sargafeketeasziv
Olvasó

Ki hiányzott? Doktor Peti?😀

JR.Benitez
Olvasó

Delas

Vulcano
Olvasó

Gordon. Ja nem.

Xero
Olvasó

Gratula Fiúk!! 💛🖤 (Kivéve az utolsó 23 másodperchez.. Hát az aztán gyönyörű volt.. :D)
Szili, Gyuri és Bene nélkül azért ennyire magabiztosan hozni a meccset, nem volt semmi. Komoly teljesítmény az is, hogy ennyivel a középszakasz vége előtt fix az első helyünk.
A körmendiek komolyan vették a szurkolói kérést, hogy engedjék el a meccset..
Amúgy mi volt a végén a cirkusz? Lemaradtam..

Penge101
Olvasó

Váradi hergelte a ciprusit, utolsó masodpercekben mar tapsolt át neki

Kovari Andras
Olvasó

nem hergelte csak megtapsolta milyen sportszeru egy bagazs volt amikor 16 pontnal par masodperccel a vege elott mutatjuk, hogy leporgetjuk ezek meg odamennek eroszakosan labdatszerezni. Ezt tapsolta meg es az a paraszt erre ugrott.

Xero
Olvasó

Köszi! A ciprusi jóembernek valahogy mindig elgurul a gyógyszer..
Mondjuk ennek nem tudom mi értelme volt.. Minusz 20-nál erőlködni. Itt már úgysem számít a különbség.

piros710321
Olvasó

Póló érdekel…..?

Knézy Ernő
Olvasó

Szili,Gyuri,BenKe?
Árjú okéj?

Xero
Olvasó

Bene.. Mit nem értessz? Kovács Benedek.. 😀 Szerintem inkább ne próbálj okoskodni…

Kovari Andras
Olvasó

Goloman, Benke es a masodik negyed kozepetol Clark nelkul is nagyon sima volt! Sokat jatszottak akik eddig nem nagyon tudtak. A vegen a Kormend nem tudom -16-nal miert ment oda arcoskodni az alapvonali bedobashoz 3 masodpercela vege elott es eroszakosan labdatszerezni. Ebbol lett egy balhe amit koszonunk nekik meg a ciprusinak aki ismet bebizonyitotta mekkora tusko. Normalis esetekben ilyen szituaciokban lepacsiznak mar a jatekosok nem pedig labdat akarnak szerezni. Volt ra 40 percuk!

piros710321
Olvasó

Póló érdekel…..?

panzer
Olvasó

Mutterod már varrja.

PL
Olvasó

Gratulálok a Falconak! Perl megint hozta ellenünk, amit szokott 😄

A meccset a 2.negyedben veszítettük el, amikor 25-22-ről lett 43-23. Onnan már csak futottunk az eredmény után.

Fepunak gratulálok, Savic és Henry pontjai hiányoztak. Ennél több kell a következő meccseken. Valami olyasmi, amit a Szolnok ellen mutatott a csapat.

Jó pihenést, most lesz idő rá.

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

Emőkefan
Olvasó

Ok!

donnarumma
Olvasó

Nem megbantva amasik felet…. nagyon sima volt

donnarumma
Olvasó

Mit minuszolsz buzi? Szted szoros?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés