Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Magabiztos zalaegerszegi győzelmével halad az alapszakasz-győzelem felé a Falco

Remek meccset játszott a bajnokság két élcsapata.

Zalakerámia ZTE KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 71-86 (17-29, 17-21, 20-17, 14-19)

Bajnokság, 23. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok
Cziffra Csaba Zsolt, Frányó Péter, Györfy Rúben (dr. Gincsai János Péter)

Zalakerámia ZTE KK: Trice 10, O'Reilly 9/3, Polster 5, Smith 18,Osztojics 11/3. Cserék: Rakicevic 9, Csuti 2, Zsiros 2, Keller I. 5/3.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Pot 15/9, Brown 2,Kovács 8/6, Tiby 9/3, Keller 14/3. Cserék: Perl 14/3, Cowels 8/6, Barac 12, Sövegjártó 2, Krivacevic 2.

A Falco kezdte jobban a mérkőzést, Keller Ákos és Kovács Benedek is triplát dobott, majd Pot talált be közelről. 0-8-as állásnál időt kértek a hazaiak. Tiby is betalált, míg az első hazai kosarat Osztojics szerezte, távolról volt eredményes. Keller dobta be egyik büntetőjét, Osztojics pedig megszerezte második kosarát is. Smith is megkezdte a pontgyártást, zárkózott a ZTE. Kovács hármasa azonban ismét “ült”, héttel vezettek a szombathelyiek. A tízet Barac tette közé. A Falco kézben tartotta a negyed hajráját is, végig kontrollálta az első tíz percet. 17-29.

Perl duplájával indult a második negyed, majd Polster talált be. Ezt követően egy újabb Perl-kosár következett,  egy perccel később pedig egyik büntetőjét is bedobta a hátvéd. 19-34 volt ekkor a táblán, Hosszú gólcsend következett, majd Trice dobott be két büntetőt, de Polster és Pot is betalált. A negyed közepén tizenhárommal vezettek a szombathelyiek. Rakicevic büntetőzött jól. 27-38-as állásnál azonban ismét a hazaiknak kellett időt kérni, mert a vendégeknél Pot megszórta magát. A negyed hajrájában 31-41 és 32-43 is volt a táblán. Pot hármasa szottyant a hazai gyűrűben, míg Rakicevic egy középtávolit dobott be. Az utolsó perc azonban ismét a sárga-feketéké volt, Sövegjártó és Barac is betalált. 34-50.

Hatalmas “gólesővel” indult a második félidő, mindkét csapat nagyon jól dobott. A közönség remek hangulatot teremtett. 44-58, majd 47-60 is volt az eredményjelzőn. A hazaiaknál Keller Iván kapta el a fonalat, akit kétszer is csak szabálytalanul tudtak megállítani a vasiak. Osztojics dobott be egy közelit és nem hibázott a ráadás büntetőnél sem, a negyed közepére tízre jött fel a ZTE. Keller Ákos dobott be egy közelit, de O’reilly sem hibázott a palánk alatt. 46-54 volt a táblán, amikor három perccel a harmadik negyed vége előtt, időt kért Milos Konakov. Perl dobott egy duplát, míg Rakicevic csak az egyik büntetőjét dobta be. 57-67 lett a negyed vége.

Sok hibával indult az utolsó játékrész, az első kosárra két percet kellett várni: Brown dobott egy duplát. A folytatásban sem potyogtak a kosarak, az újabb gólcsendet Keller Ákos duplája törte meg, tizennéggyel vezetett a Falco. Barac is betalált, míg a ZTE-nek még mindig nem volt pontja ebben a negyedben, pedig már négy perc eltelt. Időt kért Sebastjan Krasovec. Cowels dobott be egy triplát, a hazaiak szempontjából kritikus volt ez az időszak. Osztojics dobott be egy büntetőt, ez volt a ZTE első kosara a negyedik negyedben, hat percet kellett rá várni. Smith is büntetőkből volt eredményes, de ekkor már 18 ponttal vezetett a címvédő. A kék-fehérek mindent elkövettek, hogy visszakapaszkodjanak a mérkőzésbe, de Falco végül magabiztosan nyerte a forduló rangadóját. 71-86.

HIRDETÉS

91 hozzászólás

91
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
25 Comment threads
66 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
MTE1975MendezNotorius NaftalinusNonameC. Sándor Recent comment authors
MTE1975
Olvasó

Nem történt semmi sajnos be kell látni tegnap jobb volt a Falco. De nekem az jött le Krasovec mester tétlenül nézi mi történik a plyán, semmi koncepció semmi elképzelése mit kellene tenni ebben a helyzetben. OReilly nulla teljesítménnyel szint végig játszotta a meccset . Több alkaolommal is szétveri a labdát 20 másodpercig aztán labdaeladá vagy egy rossz döntés. Sajnos Zsiros és Keller is gyenge volt. Azt nem értem a múlt heti mérközésen is hasznosan játszó Németh mért nem kapott lehetőséget. Ahogy végnéztem a mérközést ez elég nagy zugolódást váltott ki a szurkolókkörében is.

Xero
Olvasó

Igazából szerintem O’Reillyre nagyon készültünk és jól megfogtuk.. Ezzel meg is fojtottuk az egerszegiek játékát..

Notorius Naftalinus
Olvasó

Szorosabb mérkőzés lehett volna, ha ülnek a távoli dobásaink a mérkőzés során. Ha jól emlékszem a 7/10 3p volt a Falconak a félidőben, nekünk meg 1/5.
Úgy gondolom/láttam, hogy könnyű kosarakat kaptunk kintről, amire nem tudtunk választ adni, mint védekezést mint pedig támadást tekintve.
Bármi lehet még, tanuljunk a hibákból és nem lesz gond a következő meccseken. 🙂

Jon
Olvasó

Értem én, hogy egy-egy rangadós hazai vereség után nagy az elkeseredés, de olyan marhaságokat nem kellene írni, mint hogy a BL-továbbjutás – ami európai sztárcsapatoknak nem sikerült abban az évben – minimális eredménynek is kevés. Alátámasztásnak meg pláne nem kéne “nagy pénzekre” hivatkozni, amiről konkrétan egész biztosan fogalma nincs valakinek. (a jelekből ítélve – hogy mennek el néha magyar játékosok is, légióst is csak keveset tartunk meg, másik magyar csapattól nem veszünk se légióst, se magyart – ez is hasonló marhaság, mint az előző) Gyanítom, hogy még a saját csapatáról sincsenek konkrét információi.

zterulez
Olvasó

Nincs elkeseredés. A mi oldalunkon mindenki tisztában volt az erőviszonyokkal a meccs előtt is. Olvasd vissza a meccs beharangozójához írt kommenteket.

Jon
Olvasó

Amikor valaki normálisan gondolkozik, viszonyul és ír, azzal nincs is gond, csak amikor kiforgat mindent, meg irreálisan eltúloz, mint a szurkolótársad tette.

heraklith
Olvasó

Leírom akkor neked is, mert látom hogy nem érted. Tavaly 270 millióval költött többet a Falco, mint a Zete. Ez a különbség lényegesen több, mint amennyit a Zete összesen költött a játékosokra és edzőkre.

Mendez
Olvasó

A pénz nem dob kosarat.

zterulez
Olvasó

Dob, amennyiben a pénzen megfelelő játékosokat vesznek.

Mendez
Olvasó

Sok jó játékos egy csapatban még nem garancia a sikerre.
Számtalan példa volt már erre.

Jon
Olvasó

Ez már csak ilyen. Amikor valaki csak a hülyeséget hajtja, azt legtöbben nem akarják megérteni, tehát én sem.

heraklith
Olvasó

Sajnos nem erről van szó. Ha tényeket nem értesz meg, akkor az két dolog miatt lehet. Vagy nem akarod elfogadni, vagy csak buta vagy hozzá. Biztos vannak olyan Falco szurkolók is, akik elég intelligensek ahhoz hogy ezt elfogadják, felfogják, de a többség (ezek szerint veled együtt) nem ebbe a körbe tartozik.

Mendez
Olvasó

Tények persze.
Szerinted az tény, ha egy magyar csapat spanyol, olasz, francia csapatokat ver meg azzal a minimális elvárásokat sem teljesíti.
Menj el orvoshoz és írass fel vele valamit Falco-fóbiára.

Jon
Olvasó

Neked lassan kell a gumiszoba, úgy elborultál (és/vagy ki)…ez a tény maximum.

zterulez
Olvasó

Beszédes stílusú és tartalmú hozzászólások a győztes oldalon… Vannak dolgok, amiben ezek szerint nem sikerül fejlődni.

Vulcano
Olvasó

Mondjuk igaz, hogy mi nem járkálunk be az öltözőbe játékosokat fenyegetni.
Tényleg fejlődhetnénk még.

Jon
Olvasó

Lehet, hogy megfeküdte a gyomrukat a hazai szektorok műsora. Én nem ragoznám ezt, de elmarasztalni nyilván nem lenne korrekt őket a felháborodásért.

C. Sándor
Olvasó

BRAVÓ BRAVÓ BRAVÓ!!!!!!!! A jó kezdéshez különösen!!!!

Nixi13
Olvasó

A meccset megtekintve először is szeretnék gartulàlni a Faclo kc győzelméhez ehhez sajnos ma kétség sem fért, továbbá szeretném halkan megjegyezni,hogy Sebastjan Krasovec edző ha a fiatal szabályt mellőzve 7 jàtékost erőltetett és agyon jàtszatott a pályán és lehet voltak olyanok a padon mint Németh ki koràban màr bizonyított, hogy lehet rá számítani még műasznyi esélyt sem adott neki, hogy próbáljon segíteni a csapaton mert ma jó pár légiós mint példàul Rakicevic vagy magyar oldalról Keller és Zsiros halkan szòlva ma jàtékukkal kudarcot is vallottak!!!

Four Stars
Olvasó

A meccsről csak annyit hogy ma mindenben jobb voltunk, gondolom ezt aki kint volt vagy látta a meccset nem is vitatja, illetve páran próbálják magukat vigasztalni hogy a bírók +több pénz miatt nyertünk. Az aki figyelemmel követi a minőségi csapatsportot (bajnoksag+nemzetközi) az tudja hogy pénz nélkül nincs eredmény, (női, férfi kézi, Fradi foci vagy női kosár)

Jon
Olvasó

Szerintem meg egy jó Zetét sikerült legyőzni, elég jó játékkal. 🙂
Végre megfelelő hozzáállással kezdett a csapat (kellett is a győzelemhez) és meg is lett az eredménye. Csak így tovább!
Szórakoztató, átlag feletti iramú meccset láthattunk.

Soós Sándor
Olvasó

Azt miért engedik, hogy a másodedző (Baki) fél meccset és a ,,szakmai igazgató” (Bencze) legalább 10 percet álljon a kispadon?
Tapsoló Levike Körmenden kezdi megtanulni mert őt már figyelmeztették. Zte kispadot is lehet nyugodtan büntetni a következő meccseken!

csakazete
Olvasó

Nem a ZTE szakmai stábja ütközött össze a saját játékosával a pályán ?

*Z*T*E*
Olvasó

Hajrá ZTE

Savaria
Olvasó

Ma ismét bebizonyították az egerszegiek, hogy ők a legprimitívebb szurkolótábor az országban.
Nem értettem eddig sem az irreális megnyilvánulásokat a zte kapcsán, de a mai meccs után legalább az egerszegi szurkolók is visszatérnek (talán) a realitás talajára…
Félgőzzel is rendkívül sima volt ez a mérkőzés, gratulálok a csapatnak!
Zte-nek pedig egy első körös kiesést prognosztizálok a rájátszásban, mert ilyen magyar maggal nem lehet eredményt elérni, még ebben a gyenge színvonalú bajnokságban sem.

Zetesziv
Olvasó

Te nyomorult barom vagy.õrûlj magadnak.

heraklith
Olvasó

Félgözzel?? ?
Öreg ez nem a te sportod ?
Vért izzadva kapartak az utolsó negyed kb hetedik percéig. Tehnikaik, hisztik, fetrengés minden labdáért… a Zete volt, az aki nem pörgött fel eléggé erre a meccsre, de poénnak majdnem jó voltál ?

Vulcano
Olvasó

Vagy úgy. A Zte ezek szerint leszarja, hogy 3. vagy 4. lesz-e.
Én egy majdnem 20 pontos, hazai pályás zakó után, úgyhogy az ellenfélnek alig volt tét, inkább kussolnék.

torma
Olvasó

Azért majd lesz olyan is,hogy elfogy a pénz nálatok is és utána nem lesz minden olyan szép mint most.A szponzorok észre fogják venni előbb-utóbb ,hogy nemzetközileg ez kevés amit letesztek az asztalra ,a hazaira meg nem kellene ennyit fizetniük….

Vulcano
Olvasó

Kicsit vicces ez a pénzezés miután a Zte 3 év leforgása alatt elfogyasztott kb 20 légióst és 5 edzőt, aminek a gyümölcse 3 épphogy bennmaradás az első osztályban lett.
Mi pedig zsinórban az 5.(ha nincs covid 6.) döntőnkbe jutottunk be és zsinórban 3 bajnoki címet ünnepeltünk, mikor a Zte játékosok már a nyári szünetüket töltötték. Ezek mellett mind a 4 évben volt sanszunk a BL továbbjutásra, amit tavaly történelmet írva meg is valósítottunk, mikor csoportelsőként továbbjutottunk. Megannyi sztárcsapatot legyőztünk idahaza és idegenben is.
Szóval a helyedben kicsit visszavennék.

heraklith
Olvasó

Ennyi közpénzből sajnos még a minimumot sem nagyon ütöttétek meg. Nemzetköziben semmilyen kézzelfogható eredmény, leszereplés a kupákban, kellemetlen vereségek a bajnokságban….. Ilyen lehetőségekkel, kerettel a bajnokságokat, kupákat nagyjából veretlenül kellett volna/kellene nyernetek, de még ettől is messze álltok.
Tekintsük minimumnak a bajnoki és kupa aranyat, arra még van esélyetek.

Johnyx
Olvasó

Az ugye megvan, hogy BL-16 közé jutottunk tavaly. ZTE kb álmodozik ilyenről, hogy BL, de évek múltán egyszer összejöhet ?

Lightbringer
Olvasó

Abból a pár tízezer forintból amiből a ZTE csapata gazdálkodik még akár egy bicikli túrát is elég nehéz lenne összehozni, szóval szerintem felejtős lesz a külföldi kupa. Így maradnak a hazai dávid-góliát meccsek és a tarhálás az aluljáróban, gondolom.

SzhelY
Olvasó

az lehet 16 közé csak szólok a szolnok nemzetköziben final fourt

Vulcano
Olvasó

És a Szolnok a válogatottjai mellé kizárólag kiegészítő légiósokat igazoltak, vagy a magyar válogatott kezdő sora mellé ott volt egy top kategóriás lêgiós kontegnens is?
A Szolnokot sarcolták fiatal szabállyal?
Volt olyan, hogy a Falco-nak nem kellett alapszakaszban indulnia?

SzhelY
Olvasó

az más világ volt ők indultak a kőkemény aba ligában ami nem egy babazsúr

Vulcano
Olvasó

Ha nekünk lett volna olyan csapatunk lehet mi is elindulunk. De nekünk a válogatottak mellé, kiegészítő légiósokra tellett csak.
Nekünk nem volt Nyergesünk meg Szalayink.

Noname
Olvasó

Ostoba bunkó! Mit néztél?

lujo
Olvasó

Grat Szombathelyre, szinte mindenben fölénk nőttek.
Nem tudtuk játszani a játékunkat, nem mentek a passzok, gyötrelmes kinti dobószázakék…
Kár, hogy ezen a meccsen jött ez így ki. Jó lett volna egy egylabdás meccset játszani, sebaj remélem majd a döntőbe kerülésért még összecsapunk!
Hajrá ZTE!

*Z*T*E*
Olvasó

Teljesen egyetértek veled
Bár én nem sajnálom hogy ezen a meccsen jött ki itt azért bőven bele volt kalkulálva egy vereség…
Jobb hogy itt dobtunk ilyen rosszul mint mondjuk a köv meccsen

zterulez
Olvasó

Ennyire idegesen még nem láttam játszani a Zetét. Túlságosan tiszteltük az ellenfelet, rengeteg gyermeteg hibát vétettünk. Rakicevic hetek óta formán kívül játszik, de most Smith-t leszámítva senki sem nőtt fel a feladathoz. A küzdeni akarás most is megvolt, megyünk tovább a megkezdett úton. Sok sikert a Falconak a továbbiakban, a 3.-4. helyezés sorsa az ő kezükben van, azaz mit akarnak kihozni az utolsó fordulóban az Alba elleni meccsükből.
A 71-es biztonsági szervezet meg már túljátssza a szerepét, egyszer vki pofán csapja remélem… (sálkitépés a B közepes kezéből, végig vegzálta őket hova álljanak) Megigazítanám a jól fésült búráját, évtizedek óta irritál.

Suns
Olvasó

Biztos lehetsz benn, hogy az Alba ellen is a győzelem lesz a cél. Ettől még lehet, hogy nyernek majd, mert erős csapat, de azt a meccset a Falco nem adja fel.

zterulez
Olvasó

Ti fogjátok eldönteni, hogy kivel akartok játszani majd a 2.körben. Szerintem a Zetét könnyebben verhetőnek gondoljátok az Albánál, ezért az utolsó fordulóban ki fogtok kapni ellenük, hogy a Zete a 4.maradjon, nektek már mindegy lesz addigra. Persze ehhez az is kell, hogy mi nyerjünk a maradék 3 meccsen, ami nem lesz könnyű…

Wilson
Olvasó

Azért ennél tudat alatt is ott van a játékosokban, hogy mondjuk mivel járnak jobban.
Falco inkább játszana egy olyan csapat ellen a döntőben (ha eljut odáig), aki várhatóan egy 5 meccses párharcból érkezik, akár legyen az Olaj vagy az Alba az ellenfél, ráadásul az elődöntőben Zte ellen hamarabb lezárhatnák a párharcot közelebb is van Zalaegerszeg, abszolút jobban járnak egy Zte-vel és ezt a játékosok is tudni fogják vagy így vagy úgy.
Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogyan alakulnak majd a dolgok.

*Z*T*E*
Olvasó

Hát jó ez a matek… De azért arra se vennék mérget hogy az Alba nyeri az összes hátralévő meccsét Debrecen Szolnok Falco…
Szóval szerintem felesleges matekozni az még pláne hogy mi lesz az elődöntőben mert odáig még el is kell jutni… És hát a Falcot ebből a szempontból nem féltem de a többiek közül szerintem egyik párharc se lesz sima akárhogy is alakul…

Wilson
Olvasó

Ennél azért szorosabb meccsre számítottam, komolyan vette a Falco, tulajdonképpen már az első negyedben eldőlt és ennyi van a két csapat között.

WSreborn
Olvasó

Azt gondolom ezt a meccset látva nem sok kérdés maradt, még akkor sem ha az Olaj és az Alba is erősebb mint ez a ZTE, így már 90%, hogy összekerülünk az Albával ha bejutunk a 4be

Milivoj
Olvasó

Alba: Deac, Olaj, Falco
Zete: Atom, Ose, Kte
Azért a Zetének könnyebb…, de ha mégis a kompót jön be harmadiknak, akkor őket kell kiverni és megismétlődik a 91′-es finálé ?

heraklith
Olvasó

Ahogy a meccs előtt is írtam, nekünk nem ezt a meccset kellett megnyernünk. Nagyon távol állnak a két csapat lehetőségei. A Falco hozta a kötelezőt, de a mi szezonunk már így is messze a várakozások felett teljesül. A pályaelöny meglesz, nekünk az a cél.

p.borisz
Olvasó

Bohóc vagy, sírj csak???

Suns
Olvasó

Nem. Nem ezt írtad. Lehet, ez volt a sorok között, de sokkal sommásabban fogalmaztál…

p.borisz
Olvasó

Hát ez szép győzelem volt, esélye sem volt egy másodpercig sem a ZTE-nek…
Gratulálok a csapatnak,sima győzelem volt.
Heraklithtól kérdezem,hogy Dávid hol volt,mert vagy elfelejtett eljönni vagy nem nőtt fel a feladathoz…???
Amúgy a helyi publikum csupa divat?Mert a 150 szombathelyi elnyomta a hangjukat???

Emőkefan
Olvasó

Pesten vannak az egerszegiek a Honvéd meccsen. Úgy gondolták hogy ott nagyobb az esély egy jobb eredményre

heraklith
Olvasó

Nem tudom kiről van szó, nem nézek focit. A ZTE tábor meg még így is végig hangosabb volt.

p.borisz
Olvasó

Háttal ültél fülhallgatóval a fejeden?Vagy közben Dáviddal dumáltál …?Hamar pofára estél az előzeteshez írt észosztásod után…???

heraklith
Olvasó

Milyen pofára esésről “beszélsz”? Góliát nyert, nem Dávid, ahogy azt előzetesen is prognosztizáltam ?
Gondolj bele, hogy mekkora égés lett volna, ha nincs meg ez a kötelező sem. Volt már pár idén és még kupa is lesz…

Vulcano
Olvasó

Atyaég…

p.borisz
Olvasó

A prognoztizálásoddal kitörölheted…A fellengzős duma nem jött be,hiába próbálsz okosnak látszani,nem vagy az…szánalmas figura vagy,aki ha a tükörbe néz, egy bohócot lát…????

Johnyx
Olvasó

? Azért legközelebb szereztek be egy megafont

SárgaPárna
Olvasó

A magyar bajnokságot árazza be az, hogy ez a ZTE éremért játszhat. Gyakorlatilag félgőzzel simán nyertünk!

csakazete
Olvasó

A bajnokság vége még nagyon nagyon messze van ?

SzhelY
Olvasó

te mit nézel krikettet

Emőkefan
Olvasó

A fák nem nőnek az égig Egerszegen sem! Pedig sokan azt hitték a mai napig. Hajrá Falco

csakazete
Olvasó

Még nőhetnek… ?

Johnyx
Olvasó

Max a Platán soron, de szerintem ott sem, kislány. ??

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

A Zetének szurkoltam, de a Falco végig kézben tartva a meccset, remek játékkal, megérdemelten győzött! Gratulálok!

Pbask
Olvasó

Szép hazai pálya, Tiby kiülte a negyedet, de így is közel 20 lett a difi. Látni felpörögtünk, ez kell majd a későbbiekben is. Szép csapatmunka volt, a védekezés tökéletes, voltak extra passzok, amit hiányoltam, és jó támadás.

donnarumma
Olvasó

Szép munka volt! Magabiztos győzelem és még extra sem kellett hozzá.
Valahogy össze kellene hozni azt a Falco-Mte rájátszást

csakazete
Olvasó

Ezzel érdemes vigyázni , mert a Körmend volt már bajnok a 8. helyről… A történelem pedig nagyon szereti ismételni önmagát! ?

donnarumma
Olvasó

-20 ból 1x jut tovább a 8. az első kiemelt ellen(ez is történelem, ami ismétli jóval többször önmagát?)
-ha nyernek,megérdemlik
-az ilyen meccsek a sport sava-borsa, szóval megéri az a “kis kockázat”

Soós Sándor
Olvasó

Elhitték ??‍♂️ Faultarány?

Xero
Olvasó

Hát ez szép volt!
Úgy látszik megjön lassan a csúcsforma is. Ha ilyen teljesítményt nyújtunk a hátralévő meccseken, akkor meglehet a cél! Ma dicséret illeti Potot is, nagyon jó teljesítményt nyújtott! Ha ezt hozza a továbbiakban, akkor nagy baj nem lehet..
A Zte-nek volt egy nagy rohama a 3. negyedben, de mintha aztán nem bírták volna a saját maguk által diktált tempót. És persze a 4. negyedbeli védekezésünk nem volt semmi.
Csak így tovább srácok!! 🙂

Suns
Olvasó

Annak a Heraklith nevűnek kívánnék egy dalt Louis Armstrongtól: What a wonderful world 😉
Azért azt jól megmondtad öreg, hogy a “milliárdos” csapatot majd jól megtolják a szürkék. Nyilván 🙂

Pbask
Olvasó

Felesleges foglalkozni vele, a szürkék hozták a szokásos színvonalat, ha jövőre sehol se lesznek (mert szegény Dávidnak esélye se volt ma, meg hát büdzsé szempontból tök alsó szegmens, azért tudták elhozni Krasovecet is Oroszlányból), itt se lesz, ahogy két évig sem a fórumon. Kb olyan mint a szurkolótáboruk.

heraklith
Olvasó

Van amikor a gonosz nyer…?

heraklith
Olvasó

Nem történt semmi váratlan. Ennyi minimum van a két csapat között. Ahogy előttem is írták, túlzottan tiszteltük az ellenfelet. A Falco pedig végig faluthatáron kapart, aminek az lett az eredménye hogy alig volt tiszta dobásunk, nálukmeg sok fault. Jobban küzdött ma az ellenfél és emellé még a szezon egyik legjobb doboformáját is kifogta, így lett ekkora különbség. Papírforma…. volt idén nekünk már bőven bravúrunk, az egész szezon az.

zterulez
Olvasó

Dobóforma ide vagy oda, a mi védekezési hibáink és a Falco játékosok besegítései készítették elő a sok üres hármas dobásukat. Ők folyamatosan tudtak fiveout-ot játszani (mert megvan hozzá a játékosállományuk), nálunk Ostojicra ki se kellett lépniük, a többiek meg alig vállalkoztak kintről. Kódolva volt ez a dobószázalék különbség. Tragédia nem történt, csak még nem vagyunk ezen a szinten, de ebből is tanulni kell(ene).

p.borisz
Olvasó

???annyi tisztesség lenne benned,hogy felvállalod amit a meccs előtt írtál…

heraklith
Olvasó

Pontosan az történt amit előre megjósoltam.

Vulcano
Olvasó

Tesó,
faultarány: 20:28
büntetőarány: 26:13
Elárulnád mi a picsáról beszélsz? Kétszer annyi büntető mellett is majdnem kaptatok egy huszast otthon, úgy hogy nektek sokkal fontosabb volt ez a meccs, mint nekünk.
Nevetséges vagy.

heraklith
Olvasó

Egész meccsen ment a hentelés, mintha az életük múlna rajta, de azon valóban meglepődtem hogy kb a 70-80%-át befújtak a faultoknak (igaz két-három sportszerűtlen elmaradt). Még Zozókára is fújtak egy támadót. Igaz, hogy csak a harmadikat fújták be, de ez is meglepő volt.
Nézz egy kicsit több meccset és akkor érteni fogod, hogy a durvábban játszó csapat rendszerint több faultot kap.

Vulcano
Olvasó

Mondok egy jó kis statisztikát, hogy jobb kedvre derülj napsugaram.
Az elmúlt 20 Falco-Zte párharc eredménye:
?⚫17-3?⚪

csakazete
Olvasó

De hála istennek semmi sem tart örökké és egyszer eljön a nap amikor a kocka a másik oldalra fordul…. Mindig lesznek szebb napok, másoknak rosszabbak… Most éppen így áll a helyzet ?

Vulcano
Olvasó

Abból a pénzből, amit ti 3 év alatt elvertetek egy seregnyi légióscserére egy inkompetens vezetőségre meg egy hadosztálynyi edzőre, más már egy világverő csapatot épített volna.
Meg pénzezni fideszes önkormányzattal meg az állammal a hátatok mögött…
Itt inkább mi vagyunk a Dávidok?

heraklith
Olvasó

Csak, hogy a tények is beszéljenek egy kicsit:
Tavaly a Falco 270 millióval költött többet, mint a ZTE (nyilvános adatok), Vojvoda éves fizetése 48 millió. Segítek, a különbség majdnem 6 Vojvoda.

p.borisz
Olvasó

Segítek: tegyetek le valamit az asztalra,aztán lesz nálatok is pénz…megafonra is…???mondjuk kultúráltan akkor sem tudtok majd szurkolni?

heraklith
Olvasó

Volt megafon te félnótás ?

p.borisz
Olvasó

Volt?Akkor a néma Dávid kezelte? Mert hangotok,na az nem volt…???

Xero
Olvasó

Lehet, hogy többet költöttünk, (bár kétlem, hogy ennyivel), de abban több kiadás is van ám.. Csak gondolkodj el rajta mondjuk mennyibe kerül egy tenerifei túra egy csapatnak..

Vulcano
Olvasó

Hát tudod, valakik tenerifei túrára költik a pénzt, mások meg az öltözőbe járnak be jáékosokat fenyegetni?

p.borisz
Olvasó

Hagyd, sötét ez, mint az éjszaka…?????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés