Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Magabiztos olasz győzelem Szombathelyen

Remek első félidő után kinyílt az olló.

Magyarország - Olaszország 62-83 (15-17, 22-19, 9-28, 16-19)

Európa-bajnoki selejtező, B csoport, 2. forduló.
Szombathely, Arena Savaria
Játékvezetők: Paulo Marques (portugál), Gvidas Gedvilas (litván), Ilias Kounelles (ciprusi)

Magyarország: Váradi 2, Perl 11/3, Hanga 11, Golomán 7/3, Keller 4. Csere: Hopkins 9/6, Vojvoda 8/6, Benke 7/3, Tóth -, Lukács -, Somogyi 2

Olaszország: Spissu 6/6, Petrucelli 9/3, Polonara 10/6, Procida 9/3, Tessitori 12/3. Csere: Mannion 4, Ricci 6, Bortolani 10/6, Severini 5/3, Pajola 9/3, Caruso 1, Casarin -.

A magyar válogatott az izlandi vereség után, azt az Olaszországot fogadta Szombathelyen, amely Törökországot győzte le az első fordulóban. Sokadik esély után Polonara szerezte a mérkőzés első két pontját, Hanga fejezett be ziccerrel egy gyorsindítást, majd ismét Polonara hozott két pontot az olaszoknak. Golomán sülyesztett el egy hármast, Petrucelli egy tempót, Hanga egy büntetőt dobott be (6-6). Polonara kintről sem hibázott, Tessitori is pontos volt triplájával, Hanga tört be remekül. Spissu hármasával már hét ponttal álltak jobban az olaszok, Hanga faulttal együtt is betalált, de a plusz egy kimaradt. Somogyi dudaszóra talált be, Hopkins egalizált, a negyedet Mannion ziccere zárta. 15-17

Pajola lépett be alapvonalon egy ziccerre, Ricci használt ki egy eladott labdát, Benke zsákolt Somogyi passzából. Bortoláni talált be a sarokból, Benke tört be remekül, Severini maradt üresen a palánk alatt és büntetett (19-26). Vojvoda borzasztóan nehéz hármast rámolt be, Severini egy fokkal könnyebet, Gasper Okorn időt kért. Benke dobott egy triplát, Hanga fejezett be egy gyorsindítást, így az olaszok is időt kértek (27-29). Perl hármasával átvettük a vezetést, Petrucelli két bünetője szédült be, Hopkins célzott pontosan a sarokból, a vendégek ismét időt kértek. Tessitori tett fel egy dobást Tóth mellett, Váradi szerezte meg első pontjait, Spissu hármasa után kért időt Gasper Okorn. Perl dobta be a büntetőit, így a félidőben egy ponttal mi vezettünk. 37-36

Petrucelli dobta be a büntetőit, Tessitori csinált egy 2+1-et, aztán könnyű kosarat dobott közelről. Hanga zsákolt, Polonara dobott be egy triplát, Procida tört be (39-48). Perl tempója esett a gyűrűbe, Petrucelli triplájával már 10 ponttal állt jobban Olaszország, Gasper Okorn időt kért. Procida zsákolt, Tessetori tett fel egy bejátszást, majd ismét Procida következett. Pajola kettese után kért időt Okorn, hiszen 8 perc alatt 23-4-et futottak az olaszok (41-59). Perl tört be nagyszerűen, Procida a sarokból sem rontott, Pajola ziccerezett. Hopkins dobta be a büntetőit elsőre, másodszorra csak az egyiket. 46-64

Ricci értékesített egy nehéz dobást, majd egy ziccert is, Pajola triplája után időt kért Gasper Okorn. Mannion talált be, Bortolani kosarával már 30 pont volt a differencia. Bortolani kosarára Keller felelt, Vojvoda dobott egy triplát, Golomán pedig két büntetőt (53-78). Bortolani villant kétszer, Perl mutatott be egy 2+1-es akciót, Caruso egy pontot a vonalon hagyott. Keller horga volt tökéletes, Somogyi találta meg Vojvodát, Golomán zsákolt. 62-83

120 hozzászólás

120
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
50 Comment threads
70 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
59 Comment authors
salaA MEGMONDÓBuborkaalbcMarillion Recent comment authors
sala
Olvasó

3500 néző
Óriási szurkolás eredmény nélkül.

.

Marillion
Olvasó

Mikor átadták a sportcsarnokot akkor még valóban 3500 férőhelyes volt…de aztán mindkét oldalon lent 4 mobil lelátót végleg kiszereltek igy maradt a max.3000 befogadóképesség. “Óriási szurkolás”??? Minden jegy elkelt a kíváncsiskodóknak… Inkább maradjunk a tapsgép megfogalmazásnál….

A MEGMONDÓ
Olvasó

Okorn nagyon gyenge !! Ezen a 2 meccsen megmutatta , 0 rotáció. Pongó Somogyi Maronka összesen a 2 meccsen 4 perc VICC. Váradi meg barmit csinálhat úgy is végig játsza a meccset -1 es sebességgel .

Ne csodálkozzunk ha legközelebbi válogatottat páran lefogják mondani ! :)))

Buborka
Olvasó

Szerintem Somogyit kevered Lukáccsal. Somogyi egymaga 8 percet játszott tegnap.

Buborka
Olvasó

Úgy látom sokaknál szépülnek meg az emlékek az idő előrehaladtával. Vagy Ivko propagandája remekül működik még most is. Bizony az ő irányítása alatt is voltak ilyen összezuhanások, és nagy arányú vereségek. Ha kicsit is reálisabban nézzük az esélyeinket, akkor az már az Izland elleni meccs előtt is tudni lehetett, hogy nem lesz egy sétagalopp. Ha a szövetségi kapitány cseréje még a nyár közepén megtörtént volna, akkor kicsit jobbak lehettek volna az esélyeink.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Pick & roll-on kívül van más figura is amit tudtok vagy csak ez az egy?

Center
Olvasó

Milyen sok a szomorú hozzászólás… Miért, kikaptunk?? Az utolsó jegyet vettem meg, pont Gulyás Robi mögött ültem, így nem láttam semmit a meccsből… 🙂
Komolyra fordítva: én is örültem volna a győzelemnek, de fogadjuk el srácok, hogy ez a magyar keret 2024-ben ennyit tud…
Talán legközelebb… és szurkolni fogok…, de akkor Robit félrelököm… 😉

KHG
Olvasó

Komolyabban illene mostmár lépéseket tenni, a fiatal, tehetségesebb magyar játékosok beépítését illetően a válogatottba. Maronka, Valerio, Somogyi, stb… Nincs több időnk várakozni, ezeknek a játékosoknak kellenek a percek és kész… Ne kezdjük el kékre festeni a korlátot a süllyedő hajón, ha bármit is el szeretnénk érni a jövőt illetőleg. Abból kell főznünk amink van, de ha neki sem állunk, még nagyobb lesz a lemaradás.

WestChampi
Olvasó

Eközben Ivko:

comment image

Professzor
Olvasó

Nem az a legnagyobb gond, hogy simán, félgőzzel vertek minket a közel sem legjobb kerettel kiálló olaszok. Még csak nem is az, hogy pár napja a 350 ezres lakosságú Izland vert el minket. A legnagyobb probléma az egész légkör, ami ezt a két meccset körbelengi. Knézy egy ökör, tudjuk mit várhatunk tőle. Viszont mínusz 30-nál mvp-zni elképesztően szánalmas, két ilyen gyalázatos teljesítmény után pedig felállva tapsolni és éltetni őket teljesen érthetetlen. Ébresztő!

Parus major
Olvasó

Azzal egyetértek, hogy nem kellett volna az mvp, a szép volt fiúk is indokolatlan volt, de messze nem ez a legnagyobb probléma.

Professzor
Olvasó

Természetesen a legnagyobb probléma sokkal mélyebben keresendő, én ezt most csak erre a két meccsre értettem.

Cannibal
Olvasó

Két meccs alapján körvonalazódik, hogy a vörös kókler kb. Szarvas szint, azzal a különbséggel, hogy ő jókor volt jó helyen. De vicces olvasni ahogy a sárgák próbálják védeni, a rövid felkészüléssel magyarázni a bizonyítványát. Bezzeg ha Szarvas lenne az edző, ezért a teljesítményért habzó pofával szidnák a mendez féle gyökerek.

Mendez
Olvasó

Mondtam már, buckás paraszt ne okoskodjon válogatott kapcsán.
Tíz évig közpénz milliárdok ömlöttek szolnokra, hogy aztán egy pallai “Doncsics” tomikát meg rudner gabikát kipottyantson a rendszer magából.
Óriási szakmai sikertörténet.

Cannibal
Olvasó

Ki volnál te faszkalap, hogy megmond ki szólhat hozzá a válogatott cikkjeihez? Gondolod mert labanc vagy csak te pofázhatsz. Takarodj vissza mvp-ni a Zolikádat. Neked nem volt vérciki ez válogatott meccsen? Benned annyi gerinc sincs, hogy elismerd, hogy igazat írtam Szarvassal kapcsolatban, és te osztod itt az észt? Másold be megint a bohóc dicsőséglistáját megint, hogy tudjál mire élvezkedni, ha már nőre nem sikerül.

Mendez
Olvasó

Habzószájú bucka neked nem vérciki a saját játékosaidat köpködni?
Ezek vagytok ti, egy csúszómászó féreg brigád.

Cannibal
Olvasó

Nekem kurvára nem ciki. Én a szolnokiakat is szidom, ha megérdemlik. Lásd Szarvas, Eads. Veled ellentétben, én nem vagyok egy elfogult fasz. Ez az egyik legnagyobb különbség tudod labanc, nekem van önkritikám. Nem tudom mit kellene csinálnia a vörösnek, hogy te is észre vedd mekkora alibi. Téged kicsit sem zavart, hogy végig nézte, hogy elmegy a hajó? Remélem a végén le is cumzitad, hogy jó napotok legyen.

Kosaras
Olvasó

Nektek most eléggé erősen csendben kellene maradni. Eléggé sárga ez a csapat. Sárga helyen. Sárga közönség előtt, volt és jelenlegi sárga edzővel! Ne másokra mutogass! Nagy a pofa, hogy ti vagytok minden alfája és omegája. Igyátok most a nagyképű dumáitok levét. Legalább itt legyetek szerényebbek mert most abszolút nincs mire verni magatokat.

Kovari Andras
Olvasó

ez megint csak a melledumalas. Jottok ezzel a ti vagytok minden alfaja meg omegaja azert mert a forumon par ember elengedi magat. Sajna ma Magyarorszagon a kosarlabda a beka segge alatt van. Csapatok nem vallaljak a nemzetkozi kupaszereplest, ha meg igen akkor az elso korben ki is esnek. Jelen pillanat a Falco az aki valamit le tud tenni az asztalra nemzetkozi szinten. Nem sokat, de sajna itt is vegesek az anyagiak es nem tudjuk felvenni a versenyt egy gorog, francia vagy spanyol csapattal szembe. Tegnap lathattuk, hogy akik itthon “verhetetlenek” azok egy top csapat ellen szenvednek. Es akkor itt a… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Mindegy mit írsz Kövi, most az van, hogy a válogatott is sárga lett és végre vannak vereségek újra és ez nagyon jó érzés ám valahol…

albc
Olvasó

Le tud tenni nemzetközi szinten? Mire gondolsz?

Parus major
Olvasó

😀 😀 😀

Parus major
Olvasó

Ez egyelőre nagyon nem néz ki jól. Nem voltak kétségeim, hogy az olasz jobb csapat, de azért ma mellbevágó volt a különbség az európai elit és a magyar kosárlabda közt. Abban biztos voltam, hogy a falcofóbiások az első vereség után nekiesnek Okornnak, Jenőtől se vártam mást. Nem voltam felhőtlenül boldog a kinevezésekor, mert bár továbbra is jó szakembernek tartom, nem biztos hogy ez a feladat neki való. A Falco se egyik hétről a másikra állt össze kezei alatt, de nem tudom a válogatottnál lesz-e ennyi idő építkezni. Ennél azért én is jobbra, többre számítottam. Egyben biztos vagyok, nála nem lesz… Olvass tovább »

redmiller
Olvasó

Kölnben NBA játékosok is voltak! Még sem volt ilyenszintű lefagyás…. Pedig ott Hangát, majd Váradit is elvesztettük! Ráadásul 7 nap alatt volt 5 meccs

Kovari Andras
Olvasó

ma a Torokok 1 ponttal vertek hazai palyan Izlandot!

Mogyi19
Olvasó

És dudaszos bravúrkosár kellett hozzá!

Stockalone
Olvasó

Helyszínen végignézve a meccset kijelenthető, hogy a magyar kosárlabda a béka seggénél lejjebb van, mind a hazai játékosok, mind az idegenlégiósok tekintetében.

gabor77
Olvasó

Helyre raktak Minket, ennyi történt…második félidőben elkezdett kosarazni az ellenfél.

PajtiBá
Olvasó

Mínusz 25-nél 6,5 perccel a vége előtt K. Jenő: “Ha ezt a támadást ponttal fejezzük be, még van esélyünk…”. Szánalmas a kommentátor és a csapat teljesítménye is. Sztojan, come back!

Redbid
Olvasó

És akkor ezt még meg tudta kontrázni azzal, hogy kb. 15 másodperccel később, amikor beesett egy újabb olasz tripla, azt mondja, “Most már kijelenthető, hogy ez a meccs elment!” 🙂 🙂 🙂

Kosaras
Olvasó

????????????????????

red-black01
Olvasó

Az utolsó mondatodat illetően:
ááá, inkább nem mondok semmit…

HajraKapos
Olvasó

Sajnos az EB-re kijutás nagyon messzire került tőlünk (a jelenlegi helyzetben).
Muszáj elkezdeni kísérletezni, hogy kiben van meg a tűz és akarat, hogyha ki is kapunk, ahogy már többen is mondták, emelt fővel hagyja el a pályát. Nem egyszerű feladat, de változás kell, mégha egy-két játékos miatt fájni is fog a szívünk.

4eventeVB365
Olvasó

Babos kinyílt az olló Péter. A másik tippem ez volt: félidő után robbantott az olasz csapat. Viccet félretéve.
Szinte másoltuk az Izland meccset. Volt egy jobb periódus amikor fordítottunk, és megint egy értékelhetetlen 15 perc, amikor szinte aláztak minket és pontot is alig szereztünk. Hanga és Váradi megint igazi kerékkötők voltak. 20-24 perc alatt játékuk alatt jött össze az a mínusz, ami a végén a végeredményben is megmutatkozik. Az meg az mkosz kritikája, hogy tudtunk olyan honosított magasembert hozni, aki teljesen veszélytelen a festekből.

YoWassupFam
Olvasó

“ Babos kinyílt az olló Péter”

Mert mesélj, hogy lehet jobban leírni a mait anélkül , hogy bántsuk magunkat?

4eventeVB365
Olvasó

Csak arra írtam, hogy egy igazi true újságíró nem használja minden héten ugyanazokat a szófordulatokat.

laci78
Olvasó

Amit ma műveletek ezek a srácok,az a kosárlabda megyszégyenítése!! Itt múltkor azt írták címben,hogy “Okorn korszak”!!!! Hát remélem ennek hamar vége lesz,mert a mai meccset a helyszínen nézve ez egy nagy határ szar!!!! Nem tudom mit láttak ebben a vörös bohócban a szövetségnél!!!!6-7 perc kell neki amíg vmit lereagál…ma is a harmadik negyedik negyedben nem tudom mi a faszra várt!!!Váradit erőltette,hogy miért nem tudom!!!Nulla szint a gyerek,keresi önmagát…Perl árnéka önmagának ha nem magyar bírók vannak..Keller egy hormon zavaros barom a pályán… Hanga volt egyedül akin látszott,hogy küzd minden labdáért a harmadik negyedik,és Ő is feladta…Mit keres ez a vörös fasz… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

A beharangozóban szépen körbenyalta egymást a szövetség és a Falco, Báder szerint a Falco és a válogatott sorsa összefügg vagy valahogy így fogalmazott.
Először kicsit bosszantott sokunkat ez a pávatánc, de azt kell mondjam igazuk volt, a Falco és a válogatott több dologban tényleg hasonlít:
Mindkét csapat totàlisan súlytalan nemzetközi szinten és egy nemzetközi szinten jóindulattal közepesnek mondható csoportban is tökutolsó.
A csapat felének kb. 5 éles meccse van egy szezonban, ezzel csak visszafelé lehet fejlődni.
Hanga és Voja kiöregedtek.
Attól tartok mind a válogatott mind az NB1 csak még rosszabb lesz…

Kovari Andras
Olvasó

Olvasgatva itt a hozzaszolasokat most sokan orulhetnek, hogy Falcozhatnak egyet es szidhatjak Gaspert plusz Ivkozhatnak. Ami teny, nagyon nem nezett ki jol ez a mai. Viszont ha valaki azt hiszi, hogy Ivkonal mas lett volna ma a helyzet az nagyon teved. Sztojan tudta miert nem akar maradni. Itt mar nem az olasz B ellen kellett jatszani akikkel akar egy szoros meccset is jatszhattunk volna. Az uj rendszer miatt euroligas jatekosokkal nonnek azok akikkel eddig jatszottunk. Nalunk egyedul Hanga van az olaszoknal kb 10 jatekos. Es aki itthon “sztarnak” szamit az kulfoldon padozna. Ez a realitas ami ma volt es nem… Olvass tovább »

Milivoj
Olvasó

Azt értsd már meg Bandi, hogy nem az eredményt kéri számon senki, hanem azt, hogy címeres mezben ilyen hitehagyottan, szív és akarat és koncepció nélkül, fogalmatlanul kóvályogva nem lehet játszani…, arról meg, hogy 21-3 meg 23-4 lefagyások vannak csak a rőt kókler tehet, egyszerűen semmilyen ráhatása nincs a játék menetére

Kovari Andras
Olvasó

Mindenki annyit jatszik amit az ellenfel megenged. Sokan azt hiszik van egy Hangank meg egy Perl Zolink es mi vagyunk az istenek. Kozben meg a top csapatokkal szemben eselyunk sincs. A magyar bajnoksag nulla szinten van, hulladek legiosokkal. Egy Falconak sem tesz ez jot mert ugy megyunk a bl csoportmeccseire, hogy az elozo szezon leggyengebb csapataival kell jatszanunk a lebinyolitasi rendszernek koszonhetoen. Egyszeruen hianyzik a szakma a magyar kosarlabdabol, idehoznak alkoholista, fogalmatlan edzoket akiket fel ev utan elkuldenek. Na ebbol a kozegbol csodalkozik valaki is, hogy a valogatott ilyen szinten megegeti magat? Csodalkozunk azon, hogy egy komolyabb vedekezest kapva azt… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

A vörheny is alkesz,ki is akarta vágni a falusi Csekonics,a sunyi Jászai Benőőőke fúrta rendesen…..

Kovari Andras
Olvasó

jol van Gecse sztem ne erolkodj. Egyszer probalj mar meg erdemben is hozzaszolni valamihez. Ennyi idosen azt elvezed ha lemehetsz hulyebe es trollkodhatsz.

Motoros
Olvasó

Te meg tanulj meg magyarul helyesen írni bandika….
LOL

Kovari Andras
Olvasó

Parszor mar tatott szajjal futottal a helyesirasi hulyesgeiddel abba a bizonyos erdobe Gecse! Tudod ez nem az a hely, ahol ilyenekbe illik belekotni. Inkabb azon gondolkldjal el, hogy ha a gyerekeid egyszer elolvassak ezt a forumot mit fognak gondolni a felhulye apjukol.

albc
Olvasó

Helyesírásról te ne.

Motoros
Olvasó

Bandikaaaa, maradj inkább a verbális dolgoknál, nem megy az írás neked…..
LOL

Sajka
Olvasó

Ivkovics eléggé ellenszenves és megosztó személyiség volt, de vele – gyakorlatilag ugyanazokkal (mínusz Hanga) – nem voltunk ilyen elfuserált csapat.
A két edzőmágus sem ér annyit mint a Maestro?? Igaz a Ivko most Kecskeméten “varázsol”

Kovacs
Olvasó

Mikor nem volt Hanga, az ellenfélnél sem volt euro ligás játékos. Azért ez leginkább az ellenfeleinket súlytotta.

Heindrich
Olvasó

Kár volt annyit bántani Ivko-t. Valamit tudott az öreg!

Stockalone
Olvasó

Látni is a Kecsó játékán…

Csippa
Olvasó

Knézy takarodj, aki Hangàt szidja, az egyetlen értékelhető teljesítményt nyújtotta, míg volt esély, max Perl játszott még valahogy, de ő is -20nàl, addig 5-0 volt a mezőnye. Váradi botrány lassú és körülményes ezen a szinten. Kell egy nemzetközi szintű irányító, anélkül bárki ellen nehéz lesz. Aki meg Stojant visszasírja, tudta ő már, h változik a rendszer, időben lépett le, h ne égjen be, bár a Kecsó épp kieső helyen van vele…

Kovacs
Olvasó

Ott a pont!

gondnok
Olvasó

Váradi erőltetése Somogyi helyett érthetetlen számomra.Emelett sajnos Voját sem igen érte meg pályán tartani,támadásban nem tudta hozni magát,védekezésben pedig hatalmas lyuk volt.Golomán Gyuri extra adottságokkal rendelkezik 4-es poszton,én szeretem a játékát,de hiányolom belőle az agresszivitást.Igazából ezek csak apró dolgok,az Olaszok sajna mindenhogyan nyertek volna ma,más szintet képviselnek,bár Ivkoviccal lehet jobban nézett volna ki,ezt sohasem tudjuk már meg.

Vulcano
Olvasó

Nem tudom mi lesz a válogatottal, ha még ez a korosztály is kiöregszik…
Az a baj 7-8 év múlva még ezt a csapatot is
vissza fogjuk sírni.
A szlovénok a szomszédban meg ötöd ekkora népességű országként meg EB-t nyernek….
Foci úgyszintén kuka.
Már kézilabdában sem váltjuk meg a világot.
Szomorú látni, hogy ekkora volt sportnemzet ilyen szinten leépül, pedig soha nem látott pénz ömlik a sportba.

Csippa
Olvasó

Ez sajnos így van, nemzetköziben leszedik rólunk a gatyát is, nincs igazi minőségünk és a két legfontosabb poszton vagyunk a legnagyobb bajban, 1 és 5, azaz igazi atletikus, agresszív irányító és komoly center…

KKK72
Olvasó

Sztojánnal ha ki is kapott a CSAPAT akkor is volt tartása a srácoknak emelt fővel jöhettek le a pályáról. Most tizenkét játékos szaladgált eszetlenül, megszégyenülve a pályán csapatról itt nem lehetett beszélni. No és ott volt még egy fogalmatlan szövetségikapitány !

Redbid
Olvasó

Csak a leglényegesebbet sajna legtöbben kifelejtik ebből a történetből, hogy Stojannal még kb. a D válogatottak ellen játszottunk, most meg a B. válogatottak ellen!! Ha ottvannak az NBA-s játékosok is, az az A váloggaott! Azonnal le is lépett amikor kiderült, hogy jó eséllyel ez így változik! Az Izland mérkőzés riportere azt mondta, na majd az olyaszok ellen, hiszen az ő stílusuk sokkal közelebb van hozzánk 🙂 🙂 🙂 Szóval aki ezt komolyan is gondolta … Itt sokoszor sokan még azt emlegetik, hogy a figurális játék így meg úgy, maradjunk annyiban, hogy épp most kaptunk leckét abból, hogy a figurális játék… Olvass tovább »

KKK72
Olvasó

Igazad van de itt most az olaszok igen csak tartalékosan érkeztek és mégis megaláztak bennünket és a mi játékosaink mint csapat nem is működtek.
Azért Sztoján idejében ha ki is kaptak kapartak az utólsó percig és csapatként győztek vagy vesztettek.

HajraKapos
Olvasó

Tényleg nagyon sajnálom, hogy még mindig csak ilyen szinten van a magyar kosárlabda. 🙁

redmiller
Olvasó

Kölnben, az Eb-n is voltak jó ellenfelek, de ilyen szintű lefagyás ami ma Szombathelyen volt, ott sem… Totális tanácstalanság, pad se tudott megfelelően reagálni… Legalább hazai pályán ne égjünk így….

Kölnben is elvertek bennünket, de legalább ott próbálkoztunk, küzdöttünk! Jobban élveztem kint, mint ma Szombathelyen…

Kosaras
Olvasó

Az edzőnek fogalma nem volt a meccsről….

Motoros
Olvasó

A magyar kosárlabda sírásója a tökfilkóóóó és a nagyravágyó falusi Csekonics, aki évek óta összeharácsolja a legjobb magyar játékosokat ezzel is gyengítve a bajnokságot!
Pumukli,gülüszenú Hemüveg, falusi Csekonics OUT!

Marillion
Olvasó

Döl a lé az ingatlan bizniszben tele vagy lóvéval tehàt ne sìrjon a szàd szponzoràld a kedvenc csapatodat, te megtehetnéd aztàn akkor akàr újra bajnokok is lehettek…és nem a kis pisis plàza cicàkra költenéd akiknek te vagy a csúcs, mert egyéb nök meg nem kivàncsiak ràd hiàba vagy nagy dumàs pénzes zsàk!

Motoros
Olvasó

Nem tűnt fel még,hogy a válogatott az nem egyenlő a tökfilkóóóóval?
LOL

Marillion
Olvasó

Neked nem tűnt fel még hogy mekkora egy baromarc vagy? Tükröm tükröm mond meg nékem….

Bballfan90
Olvasó

Az izlandi meccs után bíztam benne, hogy lesz valami változás… hát lett… Katasztrófális!
A második félidőben semmi védekezés és még ötlettelenebb támadás, mint korábban. Irányító nélkül pedig nem lehet játszani… erre hogy nem jött rá Okorn az előző meccs után???
Számomra érthetetlen Somogyi mellőzzése, különösen úgy, hogy remekül szállt be az első félidőben.
Én visszasírom Ivkovicot ezek után.
????????????

ztefun
Olvasó

Bohóc Okorn. Mondjuk azt is elismerem, hogy Tóth Ádámmal csak darabra voltunk többen mind a két meccsen,eljárt az idő felette, mint Voja és Hanga felett is, kár őket erőltetni.

gondnok
Olvasó

Azért Hangát ne vegyük még egy kalap alá a 2 úriemberrel.

fanaticfantastic
Olvasó

Ez mi volt? Elképesztő!

Bazinga
Olvasó

Azért egy valaki alul tudta múlni a csapat mai teljesítményét…nem nehéz kitalálni ugye? Jenő ne haragudj, de ez nem sportriporteri szint amit képviselsz, kibaszott idegesítő ahogy közvetítesz.

deacfan7
Olvasó

akkor nem csak en latom igy…

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok az Olaszoknak, ők tudtak egy jó félidőt játszani. Nézzük a pozitív oldalát: véget ért, és nem kellett tovább nézni a második félidőben történteket és senki nem sérült meg. Az a dobószázalék, amit a második félidőben mutatott a csapat, azzal nem az Olaszokat, de jó eséllyel Vatikánt se vernénk meg. Nem fér bele, hogy minden meccsen kidob a csapat tíz percet, és azzal az egész addigi teljesítményt lenullázza. Így ebből a csoportból lehetetlen tovább jutni. Izland idegenben egy ponttal kapott ki Törökországban. Ha el tudnak, hozni bárkitől még egy győzelmet, akkor attól tartok nem lesz több kérdés. Számoltam vele, hogy… Olvass tovább »

Udig
Olvasó

Sopronban az olimpiai selejtezőn komolyabb volt a hangulat mint az Arénában, pedig azt nem lett volna amúgy nehéz feladat felül múlni. Csatlakoztassátok az USB-t…. De legalább a Szombathelyi játékosok ajnározása ma is ki lett maxolva. MVP, közben -30.

WestChampi
Olvasó

A probléma az, hogy Okorn az a típusu edző, aki végére rakja össze a csapat játékát. Idejön pár hétre, levezényel pár edzést, aztán mehet a menet. Nem egészséges. Nem ismeri az erőviszonyokat.
Somogyi önző sokszor, de lábbal ott van, jól tud védekezni, néha támadásban is tud extra lenni. Nem kapta meg a perceket. Egy kiöregedő Hanga-Voja párosra nehéz épitkezni. Voja lábbal ráadásul lassú. Zozónak a dobása az, ez egy másik szint, sok sót nem is tudott megenni szegény a két meccs alatt. Hiányzik egy vezér.

deacfan7
Olvasó

Somogyi onzo????

WestChampi
Olvasó

Az. Ameddig láttam itthon játszani, mondhatom hogy az. De ennek ellenére kellene a dinamikája a játékban. Elment mellettünk a kosárlabda. Lassúak, körülményesek vagyunk.

KPSVRKK
Olvasó

Sok jó játékos még nem alkot csapatot. Sajnos nincs játék, nincs figura, nincsenek letisztázva a szerepek. Ha 3-4 napot lesznek együtt ennél többet nem is várhatunk. De azt, hogy a rossz védekezést higgadt, lemondó arckifejezéssel fogadjon Okorn azt nem tudom megérteni. Én azt várom hogy üvöltsön.

Motoros
Olvasó

A lóvét így is felveszik….

Marillion
Olvasó

Te is!

Motoros
Olvasó

Látszik,hogy fogalmad sincs miről beszélsz…
Én csak akkor veszem fel ha eredmény van…..
LOl

Marillion
Olvasó

Neked meg fogalmad nincs a hogyan csináljam kulturált és nagyképűséget nélkülöző megnyilvánulásokhoz!

YoWassupFam
Olvasó

No Ivko no party…

Hát igen mégis csak magasra került az a léc:) hazai pályán ennyire simán sose főttünk le még a legvérmesebb ellenfelek ellen sem. Lehet szeretni/ nem szeretni Sztojant de az eredményei magukért beszélnek. Tényleg ért ennyit Hanga és Tóth Ádi? Mindketten késtek legalább 2-3 évet…

WestChampi
Olvasó

Ez.:(

magister_officiorum
Olvasó

Így nem lehet kikapni hazai pályán. Lesz most bőven idő átgondolni ezt a keretet. Egy másik cikk alatt már leírtam a véleményemet, itt is le fogom. Ha kell honosítsunk egy jó irányítót, ilyen sok eladott labda mellett nem fogunk tudni meccseket nyerni. Akik külföldön játszanak nálunk , sajnos jóval gyengébben teljesítenek, mint korábban, amikor itthon alapemberek voltak kellő játékidővel!

WestChampi
Olvasó

Fizessük le Basicot:D

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Mészárszék… Oké, hogy papírforma volt, de irányító és center nélkül végképp hiába is erőlködünk! Somában van legalább potencia, ő meg ül… Okorn nincs képben. Szili, te meg gyere haza Márkó már vár! Hiányozni fog az izlandi betli! Sztole kétszer kivitt minket az EB-re, Okornból valahogy nem nézem ki. De ne legyen igazam, soká lesz a folytatás, addig még alakulhatunk… HAJRÁ MAGYAROK!!!

Kovari Andras
Olvasó

Ivko jokor lepett le, tudta, hogy az uj rendszer miatt mar nem tartalek valogatottak ellen kell jatszanunk, hanem euroligas jatekosokkal teletuzdeltek ellen. Nekunk Hanga az egyeduli aki pluszba erkezett az olaszoknal egy csapatnyi ember.
Sajnos az volt a csaloka ami az Ivko korszak alatt volt a realitas most van.

WestChampi
Olvasó

Ez is igaz, de nincs csapat, nincs tűz, küzdés..Ma sem. Ezt nem lehet megmagyarázni, akkor sem ha igazad van!

Kovari Andras
Olvasó

kb 8 napja van egyutt a stab meg a csapat. Hagyjunk mar egy kis idot nekik.

Milivoj
Olvasó

Hosszan és sokmindent írhatnék, de maradok a kvintesszenciánál: gáspár “fákjú” ökör out!

heraklith
Olvasó

A második félidőben elkezdtek játszani, addig azt gondolták elég lesz a mezeket felküldeni. Ez egy másik szint.
Okorn legalább nosztalgiázott egyet. Azt hitte, hogy ez egy falkó MAFC meccs.

Soós Sándor
Olvasó

Vagy Falco-zte 🙂

Kosaras
Olvasó

Nektek most az arc,,,szorosra. Érthető?

Soós Sándor
Olvasó

De miért?

Laposvár
Olvasó

Sosem gondoltam volna, hogy valaha visszasírok egy Ivkovicot….

WestChampi
Olvasó

Nem hiszem, hogy vele vertük volna az euroligás olasz csapatot. Izlandot lehet.
Inkább a tűz, a csapatjáték azt, amit hiányoltam mindkettő meccsen. Az egymásért küzdést.
Jenő meg full gáz volt. Hol Ivkovicot szopkodta, hol ekézte a többi magyar játékost. Ez messze nem sportriporteri minőség, statlapot én is tudnék olvasni.

YoWassupFam
Olvasó

Elég gáz ahogy beszéltek. Én a helyetekben lapítanék inkább. Nem oly rég még patás ördög volt sokatoknál:)

Kovari Andras
Olvasó

Gondolod, hogy Ivko a Kemallal meg a Meszlenyi gyerekkel tenyezo lett volna? Hagyjuk mar. Tudta mikor kell lelepni. Ma vele is szetkaptak volna minket.

YoWassupFam
Olvasó

Hangán és Tóth Ádin kívül mindenki lett volna így véleményem szerint nem helyt álló az összehasonlítás.

Senki nem tagadta, hogy ma egy rossz rollerre fogunk felülni. Az a nem mindegy hogy tesszük azt…

SopronKCfan
Olvasó

Igazából annyit történt, hogy a második félidőben nem csak az olasz mez volt a pályán.
UI: Gratula a szervezőknek, hogy a 3000 embert 2 kijáraton akarták kiengedni 😀

Kosaras
Olvasó

Szégyen! Nem a vereség! Hanem az ilyen vereség!

Knézy Ernő
Olvasó

Tisztelt ,,közönség’’!
Nem falkó meccs volt,hogy egy kosár után Perl Zolit emvipi-emvipi dalammal idegesítsétek!
30al vertek minket!
Ébredjetek már fel!
Ez húha gyenge volt!

WestChampi
Olvasó

Az első részével egyetértek.

Kosaras
Olvasó

MVP-znek. Hogy jött ez a válogatotthoz? Szurkoljatok. Bicegő agyúak…

Twin Peaks
Olvasó

Bizony! Ez gázabb volt mint a meccs… emvípi.. 🙂
A Csapatról Magyarként inkább nem írok semmit!

SopronKCfan
Olvasó

Nagyon gáz volt. Helyszínen is, hogy MVP MVP meg Benke Szili. Érdekes Voját nem kiabált senki meg Hangát

Marillion
Olvasó

Egyetértek!

Marillion
Olvasó

Valóban Perl Zozót nem kéne ilyenkor sürübben emlegetni…a màsik meg a szurkolàs…ami a szokàsos magyar vérmérsékletes…a helyi szpiker könyörög 3000 embernek hogy ugyan màr kapjàk össze magukat…a tapsgép az viszont kérés nélkül is müködött de annak a szúrkolàshoz semmi köze!

ójajj
Olvasó

Ez az edző vicc, s nem egy Ivkovic…

Üvegtigris
Olvasó

Okorn tűzbe tudja hozni a fiúkat.
Beleszarok csak csipanjon.

IstiPisti
Olvasó

Ezt a dilettáns , ökör /jelző / Ökört /tulajdonnév / a négy legjobb játékosát nélkülöző olasz csapat számukra idegenben rendesen beárazta .Annyira nincs képben , hogy győzni akart ….Ez tényleg egy dilettáns barom …

MemphisGrizzlies13
Olvasó

Ameddig Váradi fog “irányítani” nem nézek több válogatott meccset.

nemKalman
Olvasó

Teljesen jogosan, az ócska lassú pumpálása nézhetetlen sajnos:(

deacfan7
Olvasó

Somogyinak szerintem az Nba-ba igazolasa se lenne eleg hogy bizzanak vegre benne.

deacfan7
Olvasó

Teljesitmeny ide, eredmeny oda. Knezy tobbet ne kommentaljon magyar meccset. Nala negativabb, narcisztikusabb, hozza nem erto kommentator nem nagyon van.

hajramagyarkosarlabda
Olvasó

volt már 1x valami petíció, azt beküldték végül m4-hez vagy valahova? tényleg kiábrándító

Soós Sándor
Olvasó

Ha játszana 10 szolnoki akkor az se lenne baj ha 60al kikapnának 🙂

hajramagyarkosarlabda
Olvasó

ez aztán témához illő komment

Rózsabimbó
Olvasó

Naaaaa, ne már!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés