Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Magabiztos Falco-győzelem az edzőmeccsen

Nem tudta megnehezíteni a bajnok dolgát a Kecskemét.

Falco KC Szombathely - KTE 95-59 (18-20, 27-15, 25-20, 25/4)

Felkészülési mérkőzés
Szombathely, Aréna Savaria

Falco KC Szombathely: Váradi 13/3, Clark 13/9, Benke 12, Kovács B. 7/3, Keller 14. Cserék: Golomán 8, Perl 20/3, Horváth Á. -, Takács Zs. -, Sövegjártó -, Verrasztó 4, Barac 4.

Kecskemét: Pollard 13/3, Jaramaz 16/9, Milutinovics 9/3, Kucsera 4/3, Karahodzsics 6. Cserék: Lukács 1, Kiss -, Körmendi -, Wittmann 3/3, Dramicsanin 7.

Az első negyedet leszámítva végig a vasiak uralták a találkozót. Az első tíz percben még Váradi Kornél együttese vezetett, 18-20 volt az eredményjelzőn. A folytatásban már sárga-feketék játszottak jobban, a szünetre már tíz pont volt az előnyük.

A második félidőre sem változott a játék képe, a szombathelyiek akarata érvényesült, olykor kifejezetten tetszetősen játszott a bajnok.

Vágvölgyi Bálint(ugytudjuk.hu) fotói a mérkőzésről (a fotók csak az eredeti forrás feltüntetésével átvehetők):

HIRDETÉS

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
RedbidSzhelYKendeffy BotondPLPolgármesterÚr Recent comment authors
PolgármesterÚr
Olvasó

Mit is játszott ezzel a Kecskeméttel a városunk szeretett csapata, a Körmend khmkhm ejnye-bejnye!? De amúgy minden rendben most is, csak lakkozák már azt a k*rva parkettát!!!!!

PL
Olvasó

tegnap játszott a városod csapata sárga… ?

polgiúr, nagyon jó lett a honlap, az insta, meg úgy az egész hírközlés ?

rossz lehet, hogy minusz 1 fikázási lehetőség, most még a parkettát lehet tolni, aztán mást kell keresni. Pl hüjjjepista ???

SárgaPárna
Olvasó

Látom te lettél az elsőszámú seggnyaló! Gratulálok!
A többiek kényszermunkán vannak, mert rosszul írtak be ide egy üzenetet?

Kendeffy Botond
Olvasó

Itt a csont, hol a csont.

Redbid
Olvasó

Továbbra is van pofa a sárga takonykommandónál, de már megszokhattuk, hogy naponta rúgnak egyet valakibe! Ez alapján viszont nem kicsit vicces megjegyzés a Bb0 legdegeneráltabb kommentelőjétől, szigorúan a tények, a negatív lájkok napi csúcsdöntögetése alapján. 🙂 🙂 🙂 Mikor az osztrákokkal játszottunk, azt írták, ezeket szokták a sárgák 50-60pontokkal verni, amire valaki bemásolta, hogy az MTE meg azt a szlovén csapatot verte 20-al amelyiket ők 5-el. Persze szemrebbenés nélkül kihozták, hogy azért írták a körmendiek, mert ez alapján már most magukat tartják bajnoknak. 🙂 Na most megintcsak onnan napirenden a téma 🙂 🙂 🙂 Te, ezek velünk kelnek, velünk fekszenek,… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

Hát ezt pont neked nem kéne ide irnod,nálad aktívabb felszopó nincs

Marillion
Olvasó

Clark is beindult….ha ezt kb. tudja tartani az már alátámasztaja a leigazolását…jól eloszlottak a pontok…Ákos megint jó napot fogott ki….a KTE mai teljesítménye nem lehet mérce a Falco valós teljesítményére! Ennél csak nehezebb meccsek és csapatok következnek ami nem felkészülési találkozó lesz! Egy kinti jól bontó jól dobó CSAPAT játékost viszont még jó lenne igazolni!

Vulcano
Olvasó

Én nem akarok egy csapatot meg szurkolót se megbántani, de ez a Kecskemét valószínűleg a Nyíregyházával fog küzdeni a benntmaradásért. A tavalyi play out csapatok szinte mind erősödtek, a KTE pedig inkább gyengült. Még mindig inkább a nyíregy fog visszaesni, de akkor se lepődnék meg ha a kecsó lenne az.

SárgaPárna
Olvasó

Paks, Pécs ugyanilyen kutya…

Vulcano
Olvasó

Golomán szerintem 8/3-at dobott.

KD
Olvasó

Gratula a csapatnak. Már tavaly is írtam, hogy az erősségünk az, hogy Zozo stabil 20 körüli pontján kivül megoszlanak a pontszerzésben a terhek, így nem lehet egy-két emberre készülni. Lehet, hogy a következő meccsen éppen Golománnak vagy Baracnak jön ki a lépés. De mezőnyposztra mindenképpen kell még egy ember.

Csippa
Olvasó

Kezd összeállni a kecsó ??

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez. A meccs jó részében kifejezetten jól nézett ki a Falco játéka, sokkal jobban, mint a Bányász kupán. Ma Clark is bíztatóbb játékkal rukkolt elő. Kecskemét harminc pontig szorossá tette a meccset, onnan nagyon elvesztették a fonalat. Természetesen ez is csak egy felkészülési mérkőzés, így az eredménynél vannak fontosabb dolgok, de jó volt újra látni a csapatot! Folytatás a hétvégén.

donnarumma
Olvasó

szegeny Barac…4 pont légiósként-mindjárt jönnek és hazakülik..
3x játszottunk bedobasbol figurat, mind a 3om ult..A Kecsó elég sok üresdobast hibázott..
Ez a fiatal szabaly a profisportban a vilag legnagyobb boszmesege!
Jo lesz a csapatunk iden is.
sok sikert a Kecsonak

Bencur2021
Olvasó

Felre ne ertsetek, nem akarok megbantani senkit sem meg leszolni se, de ez a Kecskemeti csapat ma legalabbis iszonyat gyengen nezett ki.

vasipasi
Olvasó

Hát… Az idei Falcónak sem lesz sok gondja. Nagyon jól néz ki ez a csapat és azt beszélik, hogy még egy irányító mindenképpen érkezik a csapathoz.

crazybasket
Olvasó

Keller 14pontot dobott!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés