Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Ma délután gyertyagyújtással emlékeznek Bolyos Róbertre

A kiváló szakemberre, kollégára, barátra ma délután 18.30-tól emlékeznek.:

:

Tragikusan fiatalon, életének negyvenkilencedik évében elhunyt a Rátgéber Akadémia serdülő fiú csapatának vezetőedzője, Bolyos Róbert. A kiváló szakemberre, kollégára, barátra ma délután 18.30-tól gyertyagyújtással emlékeznek.

A vajdasági Nagybecskereken született Bolyos Róbert 2019-ben csatlakozott Akadémiához, ahol a serdülő fiú csapat vezetőedzője, valamint a junior fiúk másodedzője lett. A kiváló szakemberrel nagyon sokat nyertek, ahogy a 2019/2020-as szezon végén Rátgéber László fogalmazott: „Örömteli, hogy ezt a délvidéki magyar szakembert, aki Nagybecskereken egy remek iskolát vezetett, ide tudtuk csábítani. Jó munkát végzett, ezért hosszú távon számítunk rá.”

Az irányába megnyilvánuló bizalmat a sportág és az Akadémia felé tanúsított alázattal, fanatizmussal, és nagyon magas szintű szakmai munkával hálálta meg. A 2021/2022-es szezonban csapatával felért a csúcsra a magyar bajnokságban, aranyérmet ünnepelhetett a fiúkkal, a Vasas ellen megnyert döntő után így értékelt: „Nagyon büszke vagyok a srácokra, nemcsak az elmúlt négy nap, hanem az egész éves munkájuk miatt, és kicsit szomorú is vagyok, mert feljebb lépnek egy korosztályt. Köszönjük szépen minden stábtagnak, akadémiai dolgozónak az egész éves munkát, nélkülük nem sikerült volna!”

Bolyos Róbert imádta ezt a sportágat, rajongott a kosárlabdáért, nem véletlen, hogy mindhárom gyermekével megszerettette. A 20 éves Bolyos Dejan Akadémiánk U20-as fiú, a 16 éves Bolyos Mateja a junior fiú, a 13 esztendős Bolyos Jelena pedig serdülő leány csapat játékosa.

Az Akadémia osztozik a család gyászában, Bolyos Róbertet saját halottjának tekinti, temetéséről a későbbiekben intézkednek.

A kiváló szakemberre, kollégára, barátra ma délután 18.30-tól gyertyagyújtással emlékeznek az Akadémia csarnoképületének bejáratánál, ahol mindenki leróhatja kegyeletét.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
NPeeter Recent comment authors
NPeeter
Olvasó

Ismeretlenül is Isten nyugosztalja és részvétem a gyászoló családjának!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés