Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Luxemburgban folytatja a Veszprém szezon közben lecserélt légiósa

Február óta nem volt csapata.:

:

HIRDETÉS

A luxemburgi AB Contern együttesében folytatja a pályafutását a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém februárban lecserélt irányítója, Mike McCall – számolt be róla az eurobasket.com.

A 29 éves, 183 cm magas kosaras szerződését még a Hepp-kupa döntő után bontotta fel a klub. A magyarországi kitérő előtt megfordult még angol élvonalban is, ahol 15.8 pontot, 3.3 lepattanót és 5.4 gólpasszt átlagolt.

Fotó: veszpremkosar.hu

HIRDETÉS
10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
DennisMAFCdrukkerOroszlanyi Banyaszredmilleregyforintotseer Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Oroszlányon megvolt a B-ben a heti 10 edzés. Fizu meg találgatás. Amit krsz ír, az nem realitás.
Ahogy az sem, hogy Nagykőrösön egy láda sörért játszanak.

caseyjones
Olvasó

Nem nagyon vagyok vele tisztában, hogy működnek a dolgok a másodosztályban, de egy külföldi – vagy akárki – tényleg meg tud élni abból, hogy a magyar másodosztályban nyomja? Hogy vannak az edzések a második vonalban az első osztályhoz képest, milyen rendszerességgel? Ez csapatonként eltérő?
Annak idején emlékszem, valamelyik feljutó klub azért sem vállalta többek közt az első osztályt, mert a játékosok nem akarták a kosár miatt otthagyni a munkahelyüket. Tehát ők munka mellett nyomták. De vannak, akiknek még a másodosztályban is ez az első számú munkahelyük, és ebből megélnek?

krsz
Olvasó

Még hogy meg tudnak élni… A Veszprém-Nyíregy-MAFC trió kilóg a sorból felfelé, náluk profi körülmények vannak: napi 2 edzés, legtöbbször amatőr szerződéssel. Ők igazolnak légióst is, 6-7-8-10 ezer dollárért plusz szállásért és kajáért havonta. Azért ennyiért, mert a magyar másodosztály nem egy jó ajánlólevél a jövőre nézve, így komoly pénzt kell virítani. A magyarok vagy kivénhedt A csoportos öregek voltak eddig, vagy fiatalok, akikből vagy lesz kosárlabdázó, vagy nem (legtöbbször nem, mert azért 18-20 évesen illő valamelyik komolyabb csapatnál edződni), nekik 2-3-4-500.000 Ft elég szokott lenni. Meg ugye vannak azok, akiknek a B csoport a karrierjük csúcsa. Ez fog most… Olvass tovább »

garcia
Olvasó

15 sort írtál és egy szó sem igaz belőle, találgatsz, hátha elhiszi valaki. Vicc vagy.

Dennis
Olvasó

Sajnos a fent leírtak döntő többsége igaz és a felvázolt jövőkép is nagyon efelé tendál.

Boban
Olvasó

A 10 ezer dollár egy büdös baromság. Az első osztályban is van jó pár olyan csapat, aki ezt nem tudja megengedni magának, nem hogy a második vonalban. 😂

egyforintotseer
Olvasó

Az megvan, hogy a második vonalban 1 (!) légiós szerepelhet összesen? Arra az egyre annyit költenek, amennyit nem szégyellnek, mert kb. a bajnoki cím múlik rajta.

Boban
Olvasó

10 ezer dollárt egy Keller keresett a horvát bajnokságban egy ABA ligás csapatban. Nem kell mindent elhinni.

redmiller
Olvasó

Az meg van, hogy sok “fiatal” a másodosztályt választja 4-600 ezer forintos fizetésekért, heti 5 edzéssel az NB1/A helyett??? Tőlünk több játékos is elment a jobb fizetésekért másodosztályba, mert ott többet ígértek… Igaz A-s játékos a többségből már sohasem lett, lesz, de akkor több pénz döntött….

MAFCdrukker
Olvasó

Nálunk amatőr szerződésű, de főállású játékosok vannak, Hencsey napi 2 edzést tart.

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook