Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Lukács műtét, Gavin sérülés miatt hiányzik a Szolnokból

Részletek.:

:

Mandulaműtéten esett át Szolnoki Olajbányász fiatal játékosa, a felnőtt válogatott Lukács Norbert. A beavatkozást Szolnokon végezték, a játékos jól van, a napokban elhagyhatja a kórházat. Játékára várhatóan néhány hétig nem számíthat Gasper Potocnik vezetőedző.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy Jimmy Gavin Körmend ellen szerzett húzódása súlyosabbnak bizonyult, így az amerikai játékosnak is néhány hetet ki kell hagynia a teljes gyógyulásig – írja a klub a Facebook-oldala.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
HajráMagyarKosárlabdaMilivojMiloKaposkosár KKKWSreborn Recent comment authors
WSreborn
Olvasó

Hát ez fasza, lassan nincs mezőnyemberünk. Ha a két irányítót levesszük akkor Rudner az egyetlen swing. A következő hetekben így lesz 1-2 zakó, az alapszakasz 1.hely esélye így el is száll, Szombathelyen nyerni lehetetlen.
A legbosszantóbb hogy még csak meg sem kell szakadnia a Falconak, plusz a szerencse faktor is megint úgy tűnik nàluk van.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Az hogy a tőlünk elment Griffin hozzátok megy ennek van igazság alapja?

Milivoj
Olvasó

Igaz, ma már itt edzett, attól tartok, Gavin sérülése komolyabb, mint amit mondanak hivatalosan

Milo
Olvasó

Egy mandulaműtét kb 3hét. Sopronban 3hét múlva játszunk, ott már szinte tuti lesz Lukács. Addig a Honvédot idegenben és a Kaposvárt itthon így is meg kellene oldani. Gavinról nem tudok semmit, de ő is már több, mint egy hete pihen, neki is van még 3 hete a soproni meccsig. Öröm az ürömben, hogy most történtek ezek, bár gondolom Lukács műtétjét pontosan ilyenkorra volt betervezve. Heti egy meccsen Durham, Pongó és Barnes is tud játszani 30-35percet, ha nincs faultprobléma. Inkább az a probléma, hogy U23-ként Gilszki szörnyű gyenge, Sebők sérült, úgyhogy Vincze Rolit mindenképpen játszatni kell. Mondjuk csúnya lenne, ha a… Olvass tovább »

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Gilszki fényévekkel jobb mint Vincze vagy Sebők… oriási edzői hiba, hogy Gilszkit nem használta és 0 önbizalommal kell most szintr a semmiből teljesítenie.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés