Connect with us
Hirdetés

Nagyon megéri

Luka Doncic buzzer-beatere után mindenki ezt a cipőt akarta megvenni

Most te is szerezhetsz egy Air Jordan React Elevationt. HalleLuka!:

:

A Jordan React Elevation először apró pontként jelent meg a kosarasok radarján, de ahogy egyre több játékos próbálta ki ezt a csodálatos kosárcipőt, az idő múlásával egyre nagyobb lett… Aztán ez a pont egyszer csak elfoglalta majdnem az egész radart.

Grosbasket Budapest

Cím: 1138 Budapest, Váci út 140.
Web: www.grosbasket.hu
Air Jordan React Elevation kollekció, itt!

Mindenki ezt akarta

A Mavs és a Clippers közötti rájátszás párharc őrülten izgalmas negyedik mérkőzés legvégén történt, amikor a csodálatos Luka Doncic varázsolt: abban a pillanatban, amelyet biztosan egyetlen kosárlabda-rajongó sem hagyott ki, Luka az NBA rájátszásának legfiatalabb játékosaként meccsnyerő buzzer-beatert dobott, így történelmet írt.

Ráadásul ezen teljesítmény után a legendás kommentátor, Mike Breen kétszer kiabálta híres „BANG” -jét, ami nagy megtiszteltetés, eddig csak Steph Curry (2016. február 27. az OKC Thunder ellen) és Eric Gordon (2019. január 19. a Lakers ellen) érdemelte ki.

És hogy hogyan kapcsolódik ez a történet a cipőnkhöz? Vessünk egy pillantást a Google véleményére erről, különös tekintettel a keresési trendekre:

A „Jordan React Elevation” keresési kifejezések számában nagy ugrás következett be, és ez közvetlenül kapcsolódik Luka dobásához.

Ezt kell tudni a cipőről

Nézzük meg a cipő jellemzőit, hogy nehogy azt gondold, ez csak “hájp”. Először is, a Jordan React Elevation testesíti meg a rendkívül népszerű Jumpman Diamond modell utódját, amelyet a Jordan márka modelljeként mutattak be. Más szavakkal, ez egy olyan modell, amely extra technológiát tartalmaz, de mivel nincs közvetlenül játékoshoz kötve, az ára is barátságosabb.

Mint ahogy a Diamond, a React Elevation is ötvöz néhány új, tesztelt, sikeres trendet és az eredmény egy csúcskategóriás kosárcipő lett. Más modellekkel összehasonlítva hozzátehetjük, hogy sok rajongó azonnal összekapcsolta az ugyanolyan kiváló Jordan Why Not Zer0.2-vel, és abban meg is egyezhetünk, hogy külsőre hasonlít a két cipő.

Most következzenek a részletek. Amellett, hogy a “React” a sneaker nevében is olvasható, nagyon jól látható a technológia magán a cipőn is, egészen  pontosan a sarkán. És biztosíthatunk arról, hogy ez a habmennyiség csodákra képes a kényelem szempontjából, extra energiát biztosít a mérkőzés végéig. Még a hosszabbítás utolsó másodperceire is.

Ha a láb eleje felé haladunk, láthatjuk, hogy a talp két részből áll, ami egyre gyakoribb a kosárlabda cipőknél. A talp elülső része alatt találjuk a Zoom Air légbetétet. Ha már a talpról beszélünk, Jordan itt nem kísérletezett túl sokat, és a remekül működő halszálkás mintát használta. Ennek ellenére az egyik érdekes részlet a sarok alatti talpon lévő “lyuk”, amellyel közelebb kerülünk React habhoz.

A felső része normál hálós anyagból készült, remek színkombinációba öltözve és “merészebb” megjelenése van, ami ismét Russell Westbrookra és a Why Not vonalára emlékeztet. Természetesen a lábujjak fölötti elülső rész további védelem alatt áll, és nagyon jó kiegészítők a cipőfűzők számára lyukakkal ellátott bőroldalak, amelyek a láb további stabilitásának érzetét kínálják.

A bevezetőben már írtuk, hogy a cipő csodálatos, de most még hangosabban megismételhetjük, és megígérhetjük, hogy még több szín fog érkezni hamarosan!

Addig is, nézd meg a jelenlegi Air Jordan React Elevation kollekciót ITT >>

(X)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés