Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Luca Bechi: Teljesen más arcunkat mutattuk

Kovács Adrián szerint egy nagyon fontos mérkőzést nyertek.:

:

DEAC – Zalakerámia ZTE KK 81-72 (15-20, 22-19, 25-19, 19-14)

Kovács Adrián, DEAC: Az első félidőben rengeteg hibát követtünk el, de ezeket a fordulás után ki tudtuk javítani. Sokkal jobban tetszett csapatom második félidei játéka, habár problémáink még akkor is akadtak a gyorsindítások megállításával. Összességében egy nagyon fontos és nehéz mérkőzést sikerült megnyernünk.

Luca Bechi, ZTE: Egy teljesen másik arcunkat mutattuk, mint az előző mérkőzésünkön. Az első félidőben rendben volt a támadójátékunk, szépen járattuk a labdát, és jó dobásokat vállaltunk. Három negyeden keresztül kiegyensúlyozottan kosárlabdáztunk, azonban a végjátékban több kulcslabdabirtoklásból is a hazaiak jöttek ki jobban, ami az ő javukra döntötte el a találkozót.

Fotó: MKOSZ

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Borbély Lajos Recent comment authors
Borbély Lajos
Olvasó

Kedves Bechi Úr!
Azért nem lehet nem észrevenni azt, hogy az első félidők rendben vannak, a másodikak elúsznak. Továbbá az is furcsa, hogy igen rapszódikus a játékosok dobóformája. Egyik meccsen 0-2 pont, a másikon 10…20 pont. Amíg e két probléma okát nem szüntetik meg, nem lesz előrelépés, hiába igazol bárkit is a klub. Mégis ki fog centert játszani, ha Gleen megsérül?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés