Connect with us

Bajnokság

Luca Bechi: Sokszor azt látom, hogy nincs meg a kellő önbizalom a fiúkban

Patai úgy látja, még nincsenek a munka végén.:

:

Jászberényi KSE – Zalakerámia ZTE KK h. u.: 110-117 (22-15, 19-30, 20-22, 29-23, 15-15, 5-12)

Patai Benjamin, JKSE: Még közel sem vagyunk a munka végén, de jó úton haladunk. Sajnos ma nagyon sok labdát adtunk el, és hiába volt esélyünk a győzelemre, a hibáinkat jól kihasználta a Zalaegerszeg. Szombaton próbálunk javítani az Oroszlány ellen,  majd idegenben igyekszünk visszavágni a Zalaegerszegnek.

Luca Bechi, Zalakerámia ZTE KK: Nagyon fontos mérkőzés volt ez számunkra. Azért is, mert sokszor azt látom, hogy nincs meg a kellő önbizalom a fiúkban. Ez a siker remélem, ezen is változtat. Már a rendes játékidőben nyerhettünk volna, majd az első hosszabbításban el is veszíthettük volna a találkozót. A végén mi koncentráltunk jobban, ez győzelmet eredményezett.

Fotó: Gémesi Balázs

20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Mogyi19ColumboKováts ImreMiskaLuffanat Recent comment authors
Mogyi19
Olvasó

Kicsit off:
Az új Tripla-dupla Podcastben Patai Benjámin a vendég, és szó van benne a bb1 sértődésről meg az Okorn-jótanácsról is. Csekkoljátok 😉

Columbo
Olvasó

Beni mikorra végeztek a megkezdett munkával hipp hopp a B. csoportban kezdhetünk ✌🏻✌🏻

Kováts Imre
Olvasó

Lehet, hogy a Berény jó úton halad, de mire az út végére érnek, vége a bajnokságnak. Innen nehéz lesz bennt maradni.

vatvat
Olvasó

A védekezéshez nem önbizalom kell, hanem akarat, meg csapatmunka. Ezeket is meg kellene keresni valahol.

Torcida
Olvasó

go home
italian clown

pályaszélső
Olvasó

Gratulálok a Jászberénynek, mert jó hajrával kiharcolták a hosszabbítást,ahol az első szakaszban, 3,5 mp volt vissza,két ponttal nyerésre álltak és a három KÖCSÖG játékvezető/Győrffy P,dr? Mészáros B és Makrai/ ELCSALTA a MECCSET! 5 perces!!! videózás után büntetőt dobattak a ZTE-vel?!Körmenden már megverték volna őket!!!Az adjon erőt a Berénynek, hogy -12 -ről felálltak és az első hosszabbítás is nekik állt.Úgy látszik Patai jó munkát végez!Csak így tovább!Hajrá Jászberény,Hajrá Körmend!

Tomi
Olvasó

😂

Ten15
Olvasó

Bendzsi, te vagy az?

Zsola81
Olvasó

Nem csupán jó munkát… Egyenesen zseniális munkát végez. Szakmai kvalitása, tehetsége, tapasztalata, hozzáértése megkérdőjelezhetetlen. Nem is tudom, hogy sikerült a berényi vezetőségnek egy ilyen kaliberű nagyágyút ide csábítani… 😂😂😂

Torcida
Olvasó

öltönyös hülyegyerek
ez edzőmeccs volt ha nem szórakozzuk el a végét
igazi büdös vasi

Pbask
Olvasó

Neked amugy Vas megye mit ártott?

Pbask
Olvasó

ez cikibb mint vasvilla esete..
Oké magad fényezed kb huszadszorra,de ez gáz.
nickneved azt takarja hogy eddig mindenki senkibe vett,és most megfelelési kényszered lett, hogy a köztudatba kerülhess?
És ha nem Benji vagy,mi ez a random hajrá Körmend? 🤔
Azt is tudjuk,hogy ott voltál Szombathelyen a cirka 20 emberből.
Azért ennél okosabb megnyilvánulást is lehetne várni olyantól, aki tanár bácsisat játszott a fiatalokkal.

Ha pedig tévedek, akkor is egy vezetésőség közeli ember lehetsz,mivel ott voltál zártkapuknál, így a köcsög bírózással könnyen megütheted a bokád.
Csak mondom.
De akkor ne hisztizzetek a zöld asztalnál csúnya MKOSZ kibasz titeket a B csoportba.

Eresz
Olvasó

Lényeg Stárics boldog ! A tegnapi posztja szégyen a Klubunkra nézve, vállalhatatlan ilyen eredmények után. Teljes alkalmatlanságát hűen tükrözi. Szánalom a játék , a légiósok az edző és az ügyvezető is. Soha ilyen gyenge csapatot nem láttam ZTE mezbe pedig 28 év követem szinte az összes mecset. Teljes megújulást !!! Szakembereket !

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Teljes nagytakarítás kell ide. Remélem a polgi lép valamit mert ez így nem mehet tovább. Alkalmatlan emberekkel nem lehet Sport klubot vezetni.

Ten15
Olvasó

A facebookján mindenki tapsol, neki az a valóság… 🙂

Luffanat
Olvasó

Hát tessék talán névvel, arccal vállalni a véleményeteket a facebookon is, akkor látja majd a valóságot! A képernyő mögött névtelenül könnyű nagylegénynek lenni!
Félreértés ne essék, ezt általánosságban írom, nincs közöm a ZTE-hez. De magatok írjátok le ezt a jelenséget: amíg névtelenül lehet bírálni addig erős véleményünk van, amikor már személyesen kellene, akkor inkább nem szólalunk meg.

Ez lenne a sztenderd viselkedésforma a 21. században?

Eresz
Olvasó

Mikor szakmai tapasztalat nélkül csupán politikai alapon nevezni ki ügyvezetőket és munkahelyed megélhetése múlik azon hogy mi a véleményed. Akkor nem feltétlenül tolód az arcot oda egy ilyen poszthoz.

Miska
Olvasó

Teljes megújulás csak akkor lesz, ha kiesünk a B csoportba!
Addig minden marad a régi kerékvágásban.
Jönnek mennek a flegma amerikai gyerekek.
Szórjuk a pénzt, mint bolond pék a lisztet.
Ha szerencsénk van, bejön, ha nem akkor nagy a baj.
Tudatosan kéne nevelni, és megtartani, megbecsülni a sajátnevelésű gyerekeket.

Szlamb S.K.
Olvasó

Gratulálok az ügyvezető 100.győzelméhez!Hűen tükrözi 2015 előtti play outos időszak után hova jutott a csapat!Kétszeri hosszabbítás utáni siker egy papíron kiesett Jászberény ellen!Momentán a 13.helyen…Méltatlan és szégyen egy nagy múltú klubra nézve!2015 után 1db Magyar Kupa mérkőzést sem sikerült megnyerni közel félszáz Magyar és megszámolhatalan légiós keringő!Edzőváltás érzéketlenül vagy túl későn vagy túl korán vagy teljesen érthetetlen koncepcióval!Teljesen súlytalanul a hazai átigazolási piacon mint edző mint játékos kérdésben(Luca Bechi előtt 3 Magyar edző mondott nemet!) Az utóbbi évek 7-13.helyezéséhez nem is kell kommentár!GRATULÁLOK!

KovàcsIstvàn
Olvasó

Luca—->go home

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés