Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Lóránt szerint jól jön nekik a szünet

Dirk Williams a felkészülést emelte ki a győztes meccs után.:

:

Mint ismert, a Zalaegerszeg remekül játszva ütötte ki a Paks együttesét a férfi élvonal 19. fordulójában. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a hazaiak játékosa, Dirk Williams elmondta, hogy a jó felkészülés volt a siker titka:

Követtük az edzőnk utasításait és az első pillanattól az utolsóig keményen küzdöttünk. Tudtuk, hogy jó csapat a Paks és remekül felkészültünk belőlük, az elképzelteket pedig meg is valósítottuk a mérkőzésen.

A vesztes oldalról Lóránt Péter nyilatkozott, aki szerint nem játszottak elég fizikálisan:

Jár a gratuláció a hazaiaknak, mert nagyon jól játszottak, amihez természetesen kellettünk mi is. Tudtuk, hogy ha egy ilyen csarnokban, ilyen közönség előtt jó eredményt akarunk elérni, akkor sokkal fizikálisabban kell játszani. A ZTE nagyon jó dobóformát hozott és jól is kosárlabdázott. Sajnálom, hogy így alakult. Három vereség után jól jön nekünk a szünet.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
krapulaksz simonArtur Doki Recent comment authors
krapulaksz simon
Olvasó

Lóri okos, nem izgul. Tudja, hogy nem februárban kell toppon lenni. Májusban, meg júniusban azaz az igazán fontos meccseken meg pusztítunk.

Artur Doki
Olvasó

No komment.
Valszeg fél lábbal már az egy hónapos szüneten voltunk…remélhetőleg,mert ha nem és csak ennyit tudunk,akkor inkább hanyagoljuk a dolgot.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés