Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Lóránt szerint erre nincs mentség

Az egész csapat nevében bocsánatkéréssel tartoznak a városnak és a drukkereknek, akik nem ezt várták tőlük.:

:

Az Alba Fehérvár a 2018-19-es szezonban a várakozástól jócskán elmaradva, az alsóházban folytatja a küzdelmeket az alapszakaszt követően. Az első összecsapáson a Kaposvár gárdáját fogadja az Alba Regia Sportcsarnokban. A szezonkezdést megelőzően – a két évvel ezelőtti aranyat és a tavalyi bronzot követően – az elődöntőt fogalmazták meg a fehérváriak, ami nem következett be.

– Az idénynek komoly célokkal vágtunk neki, sajnos nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Az egész csapat nevében bocsánatkéréssel tartozunk a városnak és a drukkereknek, akik nem ezt várták tőlünk. Érthetően sokkal sikeresebb szereplésben reménykedtek. Nincs mentség, nem is lehet keresni, szurkolóink sokkal eredményesebb Albát érdemeltek volna. Mi voltunk a pályán, ebből következően mi követtünk el hibákat. A szezonban voltak szép időszakok, például a nemzetközi szereplésünk, bejutottunk a nyolcaddöntőbe a FIBA Europe Cup-on. Azonban a bajnoki szereplésünk mélypont. Az idénynek még nincs vége, hat mérkőzésünk van hátra, amelyeken bizonyítanunk kell. Vannak játékosaink, akik keményen dolgoztak a szezonban, de kevesebb lehetőséghez jutottak, ezúttal megmutathatják, mire képesek. Tehetségeink – akik akár a közeljövő Fehérvárját alkothatják – több időt tölthetnek a parketten az alsóházi találkozókon, szokhatják az élvonal, a felnőtt mezőny légkörét – mondta Lóránt Péter a klub honlapjának.

Hozzátette, társaihoz hasonlóan kora ősszel ő is úgy gondolta, a gárdának a négy közé kell kerülnie. Ez mindig jogos elvárás az Albával szemben.

– Nagyon kiegyensúlyozott a küzdelem a hazai bajnokságban, sok a hasonló képességű csapat. Ha két győzelemmel többet szerzünk – ami nem tűnt elérhetetlennek -, nem az alsóházban, hanem legfelül folytattuk volna, tehát apróságokon múlt. Az például különösen, hogy nem leszünk résztvevői a középső házban zajló küzdelmeknek sem. Nagyon fájó a szereplésünk, a szezonunk egy nagy hullámvölgy. Akadtak remek időszakok, nagyszerű periódusok, aztán pillanatok alatt szétestünk. A bajnokságnak még nincs vége, a komoly értékeléssel érdemes várni, most az előttünk álló, hat összecsapásra kell koncentrálnunk és a legjobb eredményt elérnünk – zárta szavait Lóránt az albakosar.hu-nak.

Fotó: Zsu

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
moldi56zterulezSzotyolaMilosmakelovenotwar69 Recent comment authors
zterulez
Olvasó

Szokjatok hozzá ehhez. Megszavaztátok az 5 légiósos rendszert, innentől kezdve bárki igazolhat egy ütőképes kezdő 5-öst.

Szotyola
Olvasó

Lóránt Péter: penetránsan gyenge szezonja volt már tavaly is, de idén még azt is sikerült alulmúlnia. Az volna elegáns, ha lassan szögre akasztaná a kosarlabdás cipőt, és nem súlyos milliókért alibizne. Nyugodtan neki lehet állni a búcsúmeccse szervezésének, annyira nem illik az Albacomp jövőképébe. Dzunics: a gyenge nyári légiósvalasztás egyedül az ő “érdeme”. Simon Balázs és a tartótisztje, Stojan Ivkovic: ők felelősek az összes többi balul sikerült dologért, a légióscseréktől kezdve a spanyol kadettedzőig. Farkas Sándor: az U20-asok túlkoros játékosok szerepeltetése miatti eltiltása csak hab a tortán. Cser-Palkovics András: polgármester úr, tessék csak ebbe továbbra is dönteni a pénzt! A… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Mi itt Szolnokon megmondtuk,hogy milyen ember is Lóránt.Innen is ahogy lelépett több mint gusztustalan volt.A bőréből senki nem tud kibújni.

Wilson
Olvasó

Ugyan mondd már el mit csinált idén Lóránt amire te itt nagyba példálózol h nálatok is ezt csinálta plííz!

Wilson
Olvasó

Na ne viccelj, Lóránt magasan a legjobb játékosunk volt idén is, az hogy a társak körülötte gyengék az nyilván az ő teljesítményére is kihat és nem varhatjuk el tőle h az Alba Lebron James-e legyen, ettől függetlenül vagy ezzel együtt ő okolható a csapatból a legkevésbé h ez sült ki a szezonbol!

Milos
Olvasó

Gyere haza Lóri!

makelovenotwar69
Olvasó

Mindenkinek világos, hogy az Alba anyagi hátterével most akár top3-as csapat is lehetne. Abban igazat adok Lórántnak, hogy nem sokon múltak idén a helyezések, egy-két plusz győzelem sok helyezést is jelent a tabellán.
Valószínűleg Dávid Kornél elküldése is negatívan hatott a szakmára Fehérváron, és hát Dzunics sem tudott csapatot faragni az idei légiósokból. Szerintem egyébként ez a döntő faktor…
Nem állítom, hogy így van, de sokan mondják, hogy maga Lóránt sem annyira csapatember, nem tudott annyira kapitány lenni a hajón, mint amennyire akár csak a képessége vagy a rutinja alapján (el)várható lenne.
Tanulság van bőven, meglátjuk jövőre hogyan tanulnak belőle!
Hajrá magyar kosárlabda!

pbask
Vendég
pbask

simifilyú megcsinálta,de legalább bánét eltakaritotta utból,ugyis azért gürizett évek óta 🙁

Wilson
Olvasó

Ez a szezon igen komolyan el lett szarva, kezdődött az év eleji Markovics üggyel, aztán a légióscsere dömpinggel melyek között egy gyenge edzovaltas is meg figyelhető volt! Azt hiszem nincs vagy nem volt csapat az elmúlt években aki ekkora anyagi és szakmai háttérrel egy szezonon belül ennyi baklovest húzzon meg mint az idei Alba! Ez a csapat talán történetének egyik legsikertelenebb éve melyet az úgynevezett sikeres nemzetközi szereplés sem tud jobb színben feltuntetni ugyanis az se volt az! Ha le nézünk mélyen magunkba kijelenthetjuk hogy ebben az idényben egy értékelhető, szponzoralando momentumunk nem volt amit a megerosodo vetélytársak jelenléte sem… Olvass tovább »

hp12
Olvasó

Innen az lenne a minimum, ha mind a hat meccsüket megnyernék ! De ez sem fog sikerülni…

jaszberenyikse
Olvasó

Kb. 2 hónapja egy Coleman interjús cikk ami alá kommentelt egy Alba szurkoló,hogy nagy a pofa nagy pofára esés lesz belőle és én viccesen válaszoltam rá,hogy nagy a pofa,nehogy alsóházas legyen az Alba. Hát akkor én se gondoltam volna,hogy ez így fog alakulni. Ebben a szezonban 2 nagy meglepetés van, a mi remek és az Alba pocsék szereplése.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés