Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Lóránt Péter: Paks?

Úgy tudjuk, 2015 után távozik Fehérvárról a magasember.:

:

A BB1.hu információi szerint Lóránt Péter nem marad az Alba Fehérvár csapatában. A kiváló magasembernek lejárt a szerződése a kék-fehérekkel, úgy tudjuk, több lehetősége is akadt, portálunk úgy értesült, hogy ősztől a paksi csapatot erősíti, ahol újra együtt dolgozhat Braniszlav Dzunics vezetőedzővel.

A 33 éves, korábbi válogatott center 25 bajnokin 28.8 perc alatt 12 pontot, 6.4 lepattanót és 1.9 gólpasszt átlagolt a tizenegyedik helyen záró Albában. Lóránt 2015-től játszott Székesfehérváron, ahol Magyar Kupát és bajnoki címet is nyert.

Fotó: Zsu

HIRDETÉS
51 hozzászólás

51
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
20 Comment threads
31 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
RRichieGBilbaoGecse J. MárióSetbackdonnarumma Recent comment authors
makelovenotwar69
Olvasó

Van egy cég, amely egy itthon jól eladható terméket gyárt. Külföldön több és erősebb versenytársa van, így ritkán tud más országban bizonyítani, inkább Magyarországon próbálkozik. Hétközben legyártják a terméket, aztán hétvégén a piacon, ahol ott van a többi gyártó is, megpróbálják eladni. Az akinek a melósai ügyesebbek, általában jobban ad el, így aztán akár piacvezető is lehet. Bizony aki sokáig nem sikeres, ott a melóst lecserélik és keresnek újakat: jöhet olyan akit ismernek már és hozhatnak újakat is külföldről. Néha a műszakvezetőt is cserélik, mert nem jól dolgoztatja a melósokat. Aránylag rövid idő alatt mindenkinek feltűnik, hogy vannak nagyon jó… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Este olvasd fel ezt a megható mesét Lórikának! Ha esetleg nem tudod hova ment, júli 3-tól a soundon megtalálod! Vigyél sok zsepit is!

RRichieG
Olvasó

Fogadjuk már el, hogy klubhűség nincs. Értékelhető klubhűség utoljára talán, ahol a pénzéhség legkisebb csírája sem volt fellelhető Buzánszky Jenőnél volt, aki 47től 60 ig lejátszotta az életét a Dorogi Bányásznál. Eközben a világ legjobb jobbhátvédje volt..
A Reálnál, vagy a Barcánál 3-5 szörös BEK győztes lett volna.
Kik ezek a Lórántok????

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Hagyjuk már a Keller Ákost is emlékszem amikor 6-7 éve a Szolnoknak több pénze volt mint a többi csapatnak egybevéve hirtelen ő is oda ment ugyanolyan áruló mint Simon…Nálam klublegenda Dávid Kornél egy szerény óriási tudásu sikeres ember aki még ráadásul klubhü is!!!

RRichieG
Olvasó

Ez igen.Kornél csak ingyen játszott mindenhol. Sőt. Még ő fizetett. 1 csapatban játszott egész életében.a DollárComp CeramicaBullsban. Azóta is azt várja, hogy ingyen dolgozhasson az Albának.Merthogy a pénzét nem fogadja el senki….

derryl
Olvasó

Végig csücsült két szezont is a padon, hogy onnan is kapjon néhány cent nyugdíjat a nagy tudása mellé!

Bilbao
Olvasó

Lóránt Péter: Paks? Nem.

donnarumma
Olvasó

Hát így nyílván már a Pakssal is számolni kell!Ha belenyúlnak a légiósokba + 3 válogatott+Bane…a palánk alatt a 2 legjobb magyar+2 légiós az elég komoly ..
Sok sikert!

derryl
Olvasó

Nem kell ezen meglepődni! A 44-est mikor érdekelte az olyan fogalom, hogy klubhűség? Számára egyetlen motiváció létezik:PÉNZ! Lehetőleg minél több, ameddig van, addig marad. Pakson most van. Jót röhögnék, ha rubelban kapná!

Pityesz! Ne dühöngj!

lakersalba
Olvasó

Te aztán nagyon tudod… Lóri a lehető legtovább kivárt, hogy küldi-e már a szerződést az Alba, amiben már szóban megegyeztek korábban a szezon folyamán. Aztán a csapat baszott rá, így nem várt tovább. Szerintem már meg sem akarták tartani. De ugyanúgy ez a huzavona miatt vesztettük el Ákost. Egészen addig nem ajánlottak szerződést neki, amíg a Falco be nem ajánlott egy kövéret. Utána már Ákos nem is akart maradni, mert nem akarta eléggé a csapat megtartani. Aztán alá is írt már a Falco-hoz mikor beesett egy külföldi ajánlat, így nem lépett érvénybe tavaly…
Inkompetens vezetés….

pbask
Vendég
pbask

Ákost idén is bepróbáltuk. Aztán mi lesz ebből..
Ha ez igaz,a vezetőitek szarnak a szurkolókra, de legszomorúbb játékosokra is,és akkor van pofájuk tévében a szurkolókat elővenni..Ember pofája leszakad.Nagytakarítás kellene,ezek megérdemelnék,megélhetési dögkeselyűk

derryl
Olvasó

Kellerrel semmi bajom. Lórántról pedig a nálunk eltöltött röpke idő alapján írtam, igaz, nagyban árnyékolja a képet egy bizonyos Ivkovics.

nyolcmegnyolc
Olvasó

A lehető legtovább kivárt….
Elkésett valamiről. Perl februárig kivárt tavaly. Voja augusztus 1-ig ad vàlaszt.

donnarumma
Olvasó

Perlt februárban hívtuk.mire kellett volna “nem kivárnia”?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Perl, mint jó magyar játékos egy zsíros szerződést tudott kialkudni februárban. Ebből az következik, hogy vicces, amit laekersalba írt

donnarumma
Olvasó

Nem zsíros az annyira, mint gondolnád, alkudni meg nem is kellett…kapott egy ajánlatot és elfogadta..

donnarumma
Olvasó

Ez részben volt így…Ákosnak jóval előbb tettünk ajánlatot..Az Alba is már réges-régen tudta…Simán csak annyi pénzért nem akarták megtartani

Setback
Vendég
Setback

4 év után hagyja el a klubot (aminek a körülményeiről semmit sem tudsz) és úgy írsz róla, mintha egy évente klubot váltó szarházi lenne. Nem kicsit vagy rosszindulatú.
Amúgy ha így is lenne…miért ne számítana a pénz? A magyar emberek legnagyobb része 20ezer Hufèrt munkahelyet vált. Ès pont ezek követelik a klubhűséget.:)

milanka487
Olvasó

Tisztelt fehérváriak!
Szerintem most nem törik össze a világ!!
Az Olajból is elmegy Tóth Ádi viszont marad egy Kovács Peti,ha minden igaz Voja meg Benke Szili.
De vannak más magyar játékosok is pl.Kovács Ákos (akit hagytatok elmenni),Pongo Máté és még sorolhatnám……..

laja
Olvasó

Benkéről más hírek vannak mint,hogy Szolnokon marad.Inkább Debrecent hallani. Kovács Ákosnak és Pongónak meg élő szerződése van.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Szerintem engedjük el ezeket a dolgokat. Akkor érdemes foglalkozni a kérdéssel amikor bejelentik. LP-t összeboronálták idén a Debrecennel. A Fehérvár játékosa most, tehát maradhat is. Hírbe hozták a Szolnokkal, hallottam az Mteről is, most meg Ase.
Igaz ez Szilire….mindenkire.
Azt ne felejtsd el, hogy ez ami itt folyik az egyszerű árfelhajtás. A menager bedobja, hogy érdeklődnek x-y után nagyon sokan. Azonnal +20% extra lóvé, arra ami már így is magas. Ki van ez találva. Régen Simi csinálta, most vele csinálják. Mi meg fizetjük az adónkból.

ldd
Olvasó

Szili az Albának mond nemet.

makelovenotwar69
Olvasó

Az eddigi hsz-ek nagy része negatív megközelítéssel kommentelt.
Mi van, ha mégsem süllyed az Alba (lesznek még bejelentések, jöhetnek húzó külföldiek), egész egyszerűen Pakson kinyitották a széfet, ömlik a rubel és LP az első nagy szerzemény? Azt a fehérváriak tudják, hogy milyen volt LP viszonya Dzuniccsal, miért ne menne oda miatta meg több pénz miatt. Képes ő még jó játékra…
Hajrá magyar kosárlabda!

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Tartozott valahova itt volt a lehetőség ,hogy valahol ikon legyen erre több delláért elmgy Paksra…

viccmester
Olvasó

Simon Balázs nem tudja egyedül, segítség nélkül menedzselni az Albát, mert nem elég “fajsúlyos ” vezető. Nem egy Nagy Gábor, de még csak Halm Rolland karakterével sem rendelkezik, és ugye Dávid Kornélt is már régebben “parkolópályára” került! Ramirez és a spanyol másodedző nem sokat fog tudni csinálni a padon, hiszen már tavasszal is látszott a karizma, és a határozottság hiánya…oda még kellene egy Patonay féle “rutin-róka” Keller Ákos, Markovics-igaz, hogy már agyon sérült, kövér sajnos, Kovács Ákos, Tóth Peti után Lóránt Péter igazi veszteség lesz…kapitányát és vezérét veszíti el a fehérvári csapat ! Érkezik Csorvási Körmendről és Molnár Márton Kecskemétről…… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

nem pár év múlva…
Simonnak már van segítsége.

WSreborn
Olvasó

Úgy látom jövőre nem Olaj-Alba döntő lesz, pedig éveken át erre a döntőre volt legnagyobb esély. Más szelek kezdenek fújni, más csapatok jönnek. Legalább múlttal rendelkező csapat legyen a bajnok, ne pedig egy semmiből jött felpumpált lufi….

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

A jelek szerint jön a Kaposvár :))

Barro
Olvasó

És ha Szolnok rá jön akkor megnyugszik egy kicsi?

J.R.Benitez
Olvasó

Igen túltolod ezt a témát…. A legnagyobb tisztelet mellett kérlek gondold át hogy az általad emlitett 2 csapat közül melyik nem volt időszakosan állami pénzből pumpálva???? Magán tőkéből még itthon sem lehet sikeres egy csapat sem tartósan. Ezt talán te is látod. Egis, Szedeák, Atomerőmű,Nyerges,Albacomp, Matáv. De akár nálunk Vulcano plusz önkori. A lista nem véges… Ezek közül melyik nem állami pénzt oszt vissza???? Konkrét válaszod várom nagy tisztelettel. Ui: sok dolog van amiben beleköthetsz egy csapatba amit gyűlölsz. Fura hogy ezek nem jutnak eszedbe

WSreborn
Olvasó

Nem gyűlöletből írtam, és ez most nem a Falconak szólt. Azt akartam ebből kihozni hogy ha már valamelyik csapat dominál, akkor ott lehetőleg szukolás is legyen és szeressék a kosárlabdát az emberek. Enyhén szólva nem szeretem a Falcot, de nektek van múltatok és szeretitek a kosárlabdát, ergo nem nektek szólt……

J.R.Benitez
Olvasó

Akkor benéztem bocsi

Artur Doki
Olvasó

Ha jön,reméljük,hogy nem csak levezetni jön…

lillard_0
Olvasó

Remek. 🙁 Úgy látom, innen mindenki menekül…
Gyakorlatilag nem marad magyar akinek van valami rutinja, főleg ha a pletykák igazak a többi távozókról.

Persze szarból is lehet ostort csinálni, csak ne akarjon vele Simi csattogtatni.

red-black01
Olvasó

Csorvási? R. Allen? Molnár M.? Halász ?

Papika
Olvasó

Ezek négyen nem érnek 1 Lórántot.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Pont tegnap védtelek meg egyik fórumozó társammal való beszélgetés során…De ha ez igyvan
Sound után mütesd meg az orrod ja boccs az már megvolt akkor még csináltass két tetkót a lábad közé aztán húzzál a pics@ba….

pbask
Vendég
pbask

Olyan amilyen de süllyedő hajón én se maradnék.
Akiket akartak elüldöztek (Dávid Kornél,Báne,Halm,szurkóloknakisakurvaanyjukat)a húsos fazékból csak ők ehessenek..

Feffo
Vendég
Feffo

És ha azért megy el, mert “profi” vezetőink nem bíznak abban, hogy játékra alkalmas lesz a térde ?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Csúnyán beszélsz (írsz), Bazsi! 🙁

KreMaestro.44
Olvasó

Ezt a hozzászólást meg fogod bánni Kevin. Egyszer találkozzak veled, úgy szétverem majd a fejedet hogy anyád sem fog megismerni.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Copkodjad csak a Lórit “májsztró”

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Bocs Zoli elragadott a hév

Gecse J. Márió
Olvasó

Ebbű mán matekozás lesz! 🙂

dell
Olvasó

Úgy néz ki elég erős magyar mag lesz Fehérváron is. Eddig csak távozókról hallani úgy mint nálunk.

Papika
Olvasó

Bárhogy is dönt Lóránt,köszönettel tartozunk neki azért amit tett Fehérváron. Azok meg akik leépítették ezt a sportágat pár hónap alatt…. Elüldöztek mindenkit aki ért valamit… Szégyen ami Fehérváron történik egy siker sportággal egy siker klubbal.

SárgaPárna
Olvasó

Biztos van ott valami jó plasztikai sebész, vagy valami remek fesztivál!

missfortune599
Olvasó

Lóránt Debrecen… Persze…

pbask
Vendég
pbask

Albánál új korszak kezdődik..
Lenyalt hajúék szépen tönkrebaszták ezt a nagy múltú csapatot.
Gratulálok.

Roland
Olvasó

Nesze sánta itt egy púp?

milanka487
Olvasó

Tegyük fel elmegy Lóránt elmegy Tóth akkor megint a külföldiekre fognak hagyatkozni mint azt tették pár éve?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés