Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

“Lóránt Péter négyes poszton az egyik legjobb Magyarországon”

Luka Markovicsot is meglepte, mennyire magabiztosan nyertek Szolnokon. A Paks ellen sem tud más eredményt elképzelni, mint győzelmet.:

:

Szombat este a Paksot fogadja az Alba Fehérvár a második forduló rangadóján. Mindkét fél győzelemmel kezdte a szezont, a tolnaiak hazai pályán verték a KTE-Duna Aszfaltot, 90-86-ra, míg a kék-fehérek komoly bravúrt hajtottak végre, hiszen egy remek hangulatú meccsen, 100-80-ra verték idegenben a Szolnoki Olajbányászt.

A holnapi összecsapás külön pikantériája lehet, hogy először játszik vendégként az Alba csarnokában a nyáron Fehérvárról Paksra távozó Lóránt Péter.

Luka Markovics, a hazaiak csapatkapitánya múlt pénteken 11 pontot termelt, optimista az ASE elleni rangadó kapcsán.

– Kemény meccset várok. Az Olaj elleni siker után, a hét elején megkezdtük a felkészülést a Paksból. Ha úgy teljesítünk védekezésben és támadásban, mint tettük Szolnokon, megnyerjük a mérkőzést. Mivel a nyári felkészülésünk nagyon jól sikerül, egy hete, az Olajbányászhoz is győzelmi reményekkel utaztunk, ám az engem is meglepett, amilyen magabiztosan győztünk egy erős csapat otthonában. Kiválóan dobtunk, főleg kintről, ennek köszönhettük a diadalt. Ilyen teljesítménnyel szeretnénk nyújtani a hétvégén is. Jó csapat a Paks, komoly játékosokat igazoltak, például Lóránt Pétert, aki négyes poszton az egyik legjobb Magyarországon. Ezzel együtt sem tudok más eredményt elképzelni, mint a győzelmünket, mindent megteszünk a siker érdekében – közölte Luka Markovics az albakosar.hu oldallal.

Fotó: olajofficial.hu

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés