Connect with us

Bajnokság

Lóránt Péter: Megjött az önbizalmunk, beestek a dobásaink

A center szerint nem könnyű Szombathelyen nyerni.:

:

Lóránt Péter fantasztikusan játszott a Falco elleni bajnokin. A paksiak kiválósága 32 pontot dobott, nyolc lepattanót szedett és öt gólpasszt adott. A Nemzeti Sport beszélgetett vele.

Hazai pályán stabilak vagyunk, de a Falcótól és a Soprontól kikaptunk, szóval örülök, hogy nyerni tudtunk Szombathelyen, ahol senkinek sem könnyű, hiszen a legerősebb csapat otthona. A magam jó teljesítményének nincs különösebb receptje, nagyszerű, hogy kijött a lépés, ugyanakkor többen is jól játszottunk, és ahhoz, hogy egy ilyen idegenbeli bravúrt felmutathassunk, legalább egy kiemelkedő produkcióra szükség van. Saját magunkhoz képest jó volt a dobószázalékunk, a Falco viszont csupán tizenhét százalékkal triplázott. Megjött az önbizalmunk, beestek a dobásaink, amelyekkel általában szenvedünk. Az elejétől a végéig vezettünk, s bár sokszor felvetődött bennünk, hogy fordul a kocka, amikor közelebb jött az ellenfél, mindig előrelépett közülünk valaki, s visszaállt a nyolc-tíz pontos különbség

– mondta Lóránt.

A teljes beszélgetést itt tudod elolvasni.

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
csocsaMAFCdrukkerHányingerKiütöttükmintCziglerabúvártCibona5 Recent comment authors
Rouge
Olvasó

Az alapszakasz végén azonos pontszám esetén ki végez előrébb, az ASE vagy a falco?

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

Az ASE.
De ahhoz, hogy ezt számolgatni kelljen, a Paksnak mindet nyernie kell (Alba (o), Szeged (i), Kaps (o)), a Falconak pedig hatszor bukni a hátralévő hét meccsből.
Háááát 🙂

csocsa
Olvasó

Sztem ezt Rouge is tudja,csak jól esett neki.😉
HAJRÁ ASE!!!

pirosf
Olvasó

De elfogadnám még egy-két évre Fepuval…

SárgaPárna
Olvasó

Beszélj Henével az Alterába fesztivállal lehet megtudjátok győzni!!!!

pirosf
Olvasó

Köszi a tippet.

Cibona5
Olvasó

Továbbra is ritka nagy paraszt vagy. De kezdem sejteni, hogy mi az oka. Biztosan a fiatalkori frusztráltság, amikor Lóránt Peti rendszeresen leszopatott egy-egyben, vagy harminchármazásban.

Hányinger
Olvasó

Na húgyos, segítek neked! A Hegével kellenne beszélni Alterába ügyben. Máskor jobban figyelj oda, ha már poénkodni akarsz te húggyos.

MAFCdrukker
Olvasó

Hene továbbra is itt van nálunk, szerdán láttam az ablakon keresztül, ahogy a Baja elleni (győztes) bajnokinkat nézte. Megvan a Körmend új edzője, ez a téma szerintem most egy ideig nem aktuális.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés